LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] KARANSINGH EN PARTNERS

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
milka41
Berichten: 14
Lid geworden op: 11 nov 2011 12:29

KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door milka41 »

Wie heeft ervaring met gerechtsdeurwaarders karansingh en partners te rotterdam,ik werd geconfronteerd met een brief van de gerechtsdeurwaarders om een bedrag nadat de beursklacht ,dat reeds failliet is verklaard , de gerechtsdeurwaarders een opdracht heeft gegeven om bij mij het geld alsnog te innen.
Ik heb een mail gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd terwijl wel in de brief staat bij voorkeur per e-mail schriftelijk te reageren,dus dat heb ik ook gedaan ,maar geen reactie.

Brainless
Berichten: 929
Lid geworden op: 23 sep 2011 18:58

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door Brainless »

Als een bedrijf failliet is wil niet zeggen dat uw schuld (mits u een schuld heeft) kwijt wordt gescholden. Deze vordering wordt automatisch overgenomen door de curator.

Het is natuurlijk niet netjes als ze niet reageren op uw mail (mss druk?).
U kunt er altijd nog een telefoontje achteraan plegen, om te vragen naar de stand van zaken.

Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door Chris G »

Karansingh en partners zitten op hetzelfde adres in Rotterdam als PrepareConcepts welke ook handelt onder de naam LegalConcepts. Dit was in eerste instantie het bedrijf wat Beursklacht had overgenomen maar nu wegens te weinig reacties afziet van deze overname.
De curator van het failliete Beursklacht schijnt zonder medeweten van de desbetreffende personen de dossiers van Beursklacht te hebben overgedragen(verkocht) aan LegalConcepts met de eventuele vorderingen welke Beursklacht nog zou hebben.
Wat Karansingh en partners betreft weet ik niet zeker of deze ook tot de organisatie van PrepareConcepts behoort maar mijn vermoeden is dat dit het geval is.
Volgens mij behoort de curator van een failliet bedrijf schriftelijk mee te delen, bij een vordering van het failliete bedrijf, dat hij deze vordering heeft door gespeeld aan een met naam genoemd incassobureau bij de persoon waar deze vordering nog open zou staan.

PHMMM
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 aug 2006 22:00

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door PHMMM »

Ook wij hebben van Karansingh en Partners op 21 september een dreigbrief ontvangen.
De gebruikte tekst : "wij verzoeken, en voor zover nodig sommeren wij, u het totaalbedrag...." is zeer intimiderend.
Wij hebben echter een e-mailbericht van 10 februari 2009 waarin - ondermeer - expliciet het volgende staat: "Voor u en uw echtgenote wordt het één gezamenlijke procedure omdat u op het zelfde adres woonachtig bent. U betaald voor de gehele procedure 440 euro indien u lid bent van Payback 400 euro."
Voor DE GEHELE procedure!! Beursklacht heeft vervolgens enkele malen geprobeerd het nu door Karansingh etc geclaimde bedrag te innen. Het destijds inschakelen van Payback en de Stichting SpiRit om Beursklacht te wijzen op de eerdere afspraken / overeenkomsten, heeft niets veranderd.
Zaterdag de 22e september heb ik Karansingh en Partners een niets aan duidelijkheid overlatend e-mail bericht gestuurd. Vanzelfsprekend heb ik het vorenbedoelde e-mailbricht van Beursklacht bijgevoegd. EN ik heb Karansingh en Partners verzocht mij uiterlijk 28 september een reactie te sturen.
Ik had kennelijk ook moeten SOMMEREN, want een reactie is tot nu toe uitgebleven!
Waar ligt de macht?? Bij een publiciteitscampagne door de SPRINTPLAN-gedupeerden???

ClaimConcept
Berichten: 1662
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Luc Jurgens, advocaat schreef: Stuur uw brief / e-mail naar de curator, met een kopie naar ClaimConcept.
Wij voelen ons zeer vereerd met deze aanbeveling!

PHMMM
Berichten: 3
Lid geworden op: 20 aug 2006 22:00

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door PHMMM »

Vraag aan advocaat Luc Jurgens: "waarom / wat is het nut van de brief naar ClaimConcept".
Daarbij lettend op:
- het feit dat Beursklacht inmiddels failliet is (naar wie moet de ingebrekstelling worden verzonden? Beursklacht bestaat immers niet meer!),
- het hier gaat om een zaak waarbij ClaimConcept in het geheel niet betrokken is, doch vereniging Payback en Stichting SpiRit.
Ook de betrokkenheid van vereniging Payback en Stichting SpiRit is marginaal. Zij hebben weliswaar in 2008 Beursklacht 'ingehuurd' om voor de Sprintplan-gedupeerden een procedure met / tegen AEGON uit te voeren, maar zijn verder geen partij. Klachten naar beide instanties over de wanprestaties van Beursklacht haalden niets uit. De Sprintplan-gedupeerden stonden destijds in de kou, nu staan zij dat nog steeds. AEGON is met ons geld gaan strijken, mede door de - voor elk redelijk denkend mens - onbegrijpelijke uitspraak van de Hoge Raad.

Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door Chris G »

29 september, PHMMM schreef:Ook de betrokkenheid van vereniging Payback en Stichting SpiRit is marginaal. Zij hebben weliswaar in 2008 Beursklacht 'ingehuurd' om voor de Sprintplan-gedupeerden een procedure met / tegen AEGON uit te voeren, maar zijn verder geen partij. Klachten naar beide instanties over de wanprestaties van Beursklacht haalden niets uit. De Sprintplan-gedupeerden stonden destijds in de kou, nu staan zij dat nog steeds. AEGON is met ons geld gaan strijken, mede door de - voor elk redelijk denkend mens - onbegrijpelijke uitspraak van de Hoge Raad.
Ter verduideling; de hierboven genoemde 'Stichting SpiRit'(opgericht door de vereniging PayBack) bestaat al zeker een jaar niet meer. Bijna alle (vroegere)bestuursleden van deze stichting zijn vertrokken bij Payback. Zoals u kunt constateren is er één persoon die kennelijk de touwtjes bij Payback stevig in handen had/heeft want in alle stichtingen die door Payback zijn opgericht heeft hij een bestuurfunctie bekleed of bekleed hij nu nog zoals bij de 'Stichting Zinloos Betalen' en bij de vereniging Payback zelf. De laatste genoemde Stichting 'Zinloos Betalen' komt trouwens ook niet geloofwaardig over want de voorzitter van deze Stichting is/was één van de oprichters van 'Beursklacht' en is kennelijk nu toegetreden tot de 'staf' van Payback!!
Voor degene die zouden willen beweren dat 'Payback' geen connecties had/heeft met 'Beursklacht' maar even dit bericht en een bericht wat 'Beursklacht' zelf liet weten.
U betaald voor de gehele procedure 440 euro indien u lid bent van Payback 400 euro."
Jammer dat 'Payback' nogal wat mensen hebben geadviseert om 'Beursklacht' hun zaken te laten behartigen en dat de afloop hiervan een zo'n grote misadvies is geweest en dat mensen die waren aangesloten bij 'Beursklacht' nu dubbel gedupeerd zijn.
Het geheel is absoluut een blamage voor 'Payback' waarbij geconstateerd kan worden dat kennelijk 'Payback' hier door middel van de Stichting 'Zinloos Betalen' ook weer een slaatje probeert uit te slaan!!
Laatst gewijzigd door Chris G op 22 nov 2012 13:38, 1 keer totaal gewijzigd.

miskleunj
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 nov 2012 16:50

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door miskleunj »

Advies van luc Jurgens (29sept) opgevolgd ,maar op 22 nov een brief van Karansingh en Partners ontvangen zonder mijn Dossier maar wel dat het betalen bedrag is verhoogd van E386 naar E472,57 en binnen 7 dagen moet betalen,want anders wordt het een rechtszaak met alle financiële gevolgen van dien.
Wat nu te doen?

ClaimConcept
Berichten: 1662
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Bij ClaimConcept zijn we al geruime tijd bezig met het doorgronden van een aantal dossiers van gedupeerden van ex-Beursklacht. Daar komen we ook incassobrieven tegen van Karansingh en Partners.

Met onze afwijkende strategie zien wij voor de meeste dossiers nog steeds kansen, ook richting Karansingh.

In een aantal dossiers zag Beursklacht geen heil meer, om vervolgens de eindnota te sturen. Uiteindelijk is na het faillissement de incasso hiervan in handen gelegd van Karansingh.

Het wordt pikant als we gaan kijken naar de oorsprong van deze nota's. Zo publiceerde ene @dickzwolle op 7 mei 2012 in de topic Spaarbeleg/Sprintplan de incassobrief van Beursklacht:
Mogelijk is het resultaat dat uit het voorstel blijkt voor u niet in lijn met hetgeen u verwachtte.
Het voorstel is echter wel in lijn met de uitspraak van de Hoge Raad en de Hofformule.

De werkzaamheden die voor u door Beursklacht zijn verricht dienen dan ook door u te worden betaald.
Hiertoe heeft u een afrekening ontvangen.
Maar dan!
U bent reeds sedert 14 september 2010 in verzuim.
Dan nu de hamvraag voor de jackpot (onder de goede inzenders verloten wij de kosten van Karansingh):

Wie was op 14 september 2010 verantwoordelijk voor het juridische beleid bij Beursklacht?
(Bestuurders en medewerkers van Payback zijn uitgesloten van deelname voor deze prijsvraag ! )
En nee, het is niet mr. Luc Jurgens

ClaimConcept
Berichten: 1662
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

De vraag schijnt nogal moeilijk te zijn, dus hier nog een dubbele hint:

"Mede veroorzaakt door het eigen falen, vindt hij/zij/men het Betalen van deze nota nu Zinloos..."
Wie was tot 15 november 2011* verantwoordelijk voor het juridische beleid bij Beursklacht?
(Bestuurders en medewerkers van Payback zijn uitgesloten van deelname voor deze prijsvraag ! )
En nee, het is niet mr. Luc Jurgens
*(De eerder vermelde datum kwam uit het bericht van @dickzwolle )

avon786
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 jan 2013 10:42

Re: KARANSINGH EN PARTNERS

Ongelezen bericht door avon786 »

Ik heb ook zoàn brief gehad van karansingh inzake Beursklacht, maar ik kende ze al. Ik heb op advies van Beursklacht geen regeling getroffen inzake de restschuld want ze gaan toch niet naar de rechter volgens hen, dat deden ze dus wel en ondanks de advocaat werd ik veroordeeld en de schuld is nu inmiddels opgelopen tot E 84000,- en een beetje. Karansingh kwam aan de deur om dit vonnis te betekenen en was zo beledigend dat ik een kalcht heb ingediend bij de deurwaarderskamer, ook al omdat ze helemaal niet gereageerd hadden op een aangetekende brief. Dit werd in eerste instantie onontvankelijk verklaard, omdat Karansingh keidhard heeft gelogen en ik pas later de bewijzen heb gevonden. Ik heb nu verzet ingediend, met deze bewijzen en het grappige is dat het bedrijf dat de vordering in handen heeft, mij een regeling heeft aangeboden, als ik de klacht tegen karansingh zou laten vallen, nu begrijp ik waarom!

Gesloten