LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

http://www.perssupport.nl/apssite/persb ... bel+gepakt
Dit is een origineel bericht van Vereniging Pay Back
Sprintplan-gedupeerden en Effectenlease-gedupeerden worden voor de derde keer kei-hard getroffen door het faillissement van rechtshulpverlener Beursklacht BV.

Gedupeerden raakten hierdoor alle betaalde voorschotten voor de te voeren procedure kwijt. Zij moesten op zoek naar een nieuwe rechtshulpverlener.

Nu worden zij voor de derde keer benadeeld. De klanten zijn benaderd door incasso bureau *Karansingh & Partners, die een spookfactuur voor het 'Salarisgematigde' ad Euro386, - tracht te incasseren. *Karansingh & Partners is onderdeel van Prepare Concepts en handelt in opdracht van Legal Concepts (en tevens onderdeel van Prepare Concepts).

Volgens Vereniging Payback en Stichting Zinloos Betalen ontbreekt elke rechtsgrond voor deze vordering. Het betreft hier een spookrekening.

Volgens Prepare Concepts / Legal Concepts) zouden zij recht hebben op de Euro 386,- aan 'Salarisgematigde', zonder dat daar enige prestatie, vonnis, schikking en/of overeenkomst met de klant tegenover staat. Vereniging Payback en Stichting Zinloos Betalen zijn het hier nadrukkelijk niet mee eens.

Prepare Concepts gaat echter onvermoeid door met het incasseren van deze spookrekeningen via dagvaardingen.

Om deze redenen spannen de Vereniging Payback en Stichting Zinloos Betalen namens belanghebbenden een proces aan tegen Prepare Concepts. In de dagvaarding wordt geëist dat Prepare Concepts met onmiddellijke ingang de incasso procedures stopt en de onverschuldigde betaalde bedragen terug betaald aan de cliënten.
Mvg
Pieter

ClaimConcept
Berichten: 1712
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Klare taal!

Toch is er niets nieuws onder de zon. In meerdere dossiers van ex-Beursklacht treffen wij voorbeelden uit het verleden, waarbij men zelfs prestatieloon durfde te vragen over de Duisenberg-regeling met 1/3 restschuld nog voor eigen rekening. En daarbij ook nog het lef hebben om dit een schikking te noemen: Brief_prestatieloon_Duisenberg

Zal nog wat worden op die algemene ledenvergadering zaterdag 23 februari aanstaande...
Laatst gewijzigd door ClaimConcept op 22 feb 2013 08:34, 1 keer totaal gewijzigd.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

http://kassa.vara.nl/actueel/consumente ... getroffen/
Sprintplan- en Effectenlease-gedupeerden opnieuw hard getroffen

Sprintplan-gedupeerden en Effectenlease-gedupeerden worden voor de derde keer hard getroffen door het faillissement van rechtshulpverlener Beursklacht BV.Klanten raakten door het faillissement alle betaalde voorschotten kwijt en moesten op zoek naar een nieuwe rechtshulpverlener. Nu zijn zij benaderd door incasso bureau 'Karansingh & Partners', die een factuur tracht te incasseren. Karansingh & Partners is onderdeel van Prepare Concepts en handelt in opdracht van Legal Concepts, dat onderdeel van Prepare Concepts is.

Volgens Vereniging Payback en Stichting Zinloos Betalen is er geen rechtsgrond voor deze vordering en is dit een spookfactuur.

Volgens Prepare Concepts / Legal Concepts) zouden zij recht hebben op een bedrag van €386,- aan 'Salarisgematigde'. Vereniging Payback en Stichting Zinloos Betalen zijn het hier niet mee eens.

Daarom spannen de Vereniging Payback en Stichting Zinloos Betalen namens gedupeerden een proces aan tegen Prepare Concepts. In de dagvaarding wordt geëist dat het bedrijf met onmiddellijk stopt met de incasso procedures en de betaalde bedragen terugbetaald. ANP Pers Support
Mvg
Pieter

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

Bestuur samenstelling Payback: http://www.payback.nl/vereniging/organisatie
Bestuur samenstelling Zinloosbetalen: http://www.zinloosbetalen.nl/overons
Jaarverslag St Zinloos Betalen: http://mijn.payback.nl/documenten/SZBJa ... ag2012.pdf
Toekomstvisie: http://mijn.payback.nl/documenten/Toeko ... etalen.pdf
Samenwerkingovereeenkomst: http://mijn.payback.nl/documenten/Samen ... %20SZB.pdf


Uitleg omstreden salarisgemachtigde http://www.payback.nl/nieuws/Nieuwsflit ... klacht/402 http://www.zinloosbetalen.nl/informatie ... etalen/257
Salaris gemachtigde Beursklacht

In nieuwsflits 35 heeft de vereniging Payback haar standpunt kenbaar gemaakt aangaande de nota`s Salaris gemachtigde". Het standpunt van Payback is als volgt:

“De Vereniging deelt u mede, dat zolang u geen vaststellingsovereenkomst met de aanbieder bent aangegaan en of zolang er door de rechter geen vonnis is gewezen, Beursklacht u niet kan verplichten een eindafrekening te voldoen met als kenmerk “Salaris gemachtigde”. Een dergelijke verrekening van “Salaris gemachtigde” is onlosmakelijk verbonden met een vonnis van de rechter en/of een vaststellingovereenkomst (lees ondertekende schikking) tussen u en uw aanbieder.”

Leden die een eindafrekening hebben gehad welke niet voldoet aan het standpunt van Payback, hoeven deze volgens ons niet te betalen, daar er geen rechtsgrond is voor deze nota. Inmiddels heeft Legal Conceps opdracht gegeven aan het incassobureau Karansingh en partners om deze onterechte vordering bij u te incasseren.
De vereniging Payback is zeer verbolgen over deze laakbare handelswijze. Te meer omdat de heer N. Kuster en de heer J. Straatman tijdens het onderhoud met een delegatie van de vereniging Payback op19 juli 2012 heeft toegezegd alle 386 rekeningen te vernietigen. De vereniging Payback zal dan ook passende maatregelen nemen tegen Legal Concepts en hen sommeren deze activiteiten conform hun beloftes te staken. Indien Legal Concepts weigert, zal de vereniging Payback namens deze groep gedupeerden een procedure tegen Legal Concepts aanspannen.

Leden die inmiddels een brief van Karansing en partners hebben ontvangen, kunnen gebruik maken van bijgevoegde voorbeeldbrief.


Mocht u een dergelijke eindafrekening in het verleden al hebben betaald aan Beursklacht B.V.,dan dient u deze middels de curator terug te vorderen op grond van onverschuldigde betaling. Ook voor deze terugvordering kunnen de bijgevoegde modelbrieven worden gebruikt.
Mvg
Pieter

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

Aanvulling reactie
Nieuwsfilts 35 februari 2012, communiqué standpunt Payback post salaris gemachtigde: http://www.payback.nl/modules/informati ... ent_id=309
Nieuwsbrief 36 mei 2012, Salaris gemachtigde onderwerp Algemene leden vergadering.: http://www.payback.nl/modules/informati ... ent_id=325
Notulen gesprek Payback LegalConcepts 19-07-2012: http://mijn.payback.nl/documenten/Gespr ... 7-2012.pdf
Nieuwsflits 35 februari 2012
18-02-2012
Nieuwsflits nr 35 februari 2012

Salaris gemachtigde Beursklacht

Middels dit communiqué brengt de Vereniging u op de hoogte over haar standpunt met betrekking tot de eindafrekening “Salaris gemachtigde” van Beursklacht.

De Vereniging deelt u mede dat zolang u geen vaststellingsovereenkomst met de aanbieder bent aangegaan en of zolang er door de Rechter geen vonnis is gewezen Beursklacht u niet kan verplichten een eindafrekening te voldoen met als kenmerk “Salaris gemachtigde”. Een dergelijke verrekening van “Salaris gemachtigde” is onlosmakelijk verbonden met een vonnis van de rechter en/of een vaststellingovereenkomst (lees ondertekende schikking) tussen u en uw aanbieder.

Bij een vonnis is het “Salaris gemachtigde / Proceskosten” opgenomen in de uitspraak alsmede wie van de twee procesvoerende partijen dit bedrag dient te betalen aan haar rechtshulpverlener.

Ook een schikking dient schriftelijk vastgelegd te worden. Dit heet een vaststellingsovereenkomst. Zodra een schikking (lees vaststellingsovereenkomst) tot stand is gekomen, heeft Beursklacht recht op het “Salaris gemachtigde” welke vergoed dient te worden door de in het ongelijk gestelde partij. Als dit bedrag niet specifiek in de vaststellingenovereenkomst is genoemd dan moet aangenomen worden dat het “Salaris gemachtigde” is opgenomen in het totaal van het schikkingsbedrag. Beursklacht is dan gerechtigd de post “Salaris gemachtigde” in haar eindafrekening op te nemen.

Wij raden u daarom aan zodra u een vaststellingovereenkomst ontvangt te controleren of er duidelijk wordt weergegeven hoe de verrekening van het “Salaris gemachtigde” plaatsvindt.

Wij adviseren u dat beschreven wordt dat dit bedrag rechtstreeks aan uw rechtshulpverlener wordt uitbetaald zodat het geen deel uitmaakt van uw schikkingsbedrag.

Indien u geen vaststellingsovereenkomst bent aangegaan met uw aanbieder:

Bijvoorbeeld in zaken waarin de draagkrachtbepaling uitwijst dat er geen uitkering zal plaatsvinden, zal de aanbieder u geen vaststellingsovereenkomst aanbieden.

Beursklacht kan dan geen “Salaris gemachtigde” in rekening brengen omdat de vaststellingsovereenkomst ontbreekt.

Er wordt door uw aanbieder wel een vaststellingsovereenkomst aangeboden.

De aanbieder wil bijvoorbeeld zekerheid dat u niet alsnog op een later tijdstip een rechtszaak aanspant. Zorg er dan voor dat in de vaststellingsovereenkomst beschreven wordt dat het “Salaris gemachtigde” door uw aanbieder aan uw rechtshulpverlener wordt uitbetaald.

Alvorens u een vaststellingsovereenkomst ondertekent en retourneert, raden wij u aan te controleren op welke rekeningen de toegekende bedragen worden overgemaakt. Het is daarom ook verstandig contact op te nemen met de Vereniging zodat wij de vaststellingovereenkomst kunnen toetsen op eventueel verborgen gebreken.
Nieuwsbrief 36 d.d. 15 05 2012

5. Salaris Gemachtigde Beursklacht

Naar aanleiding van onze Nieuwsflits heeft de werkgroep Salaris Gemachtigde veel vragen gehad. Zowel van mensen die niet bij Beursklacht in behandeling waren als ook van mensen die meer over de berichtgeving en vraagstelling wilden weten. Veel van deze vragen zijn inmiddels al beantwoord.

Diegene waarop deze Nieuwsflits betrekking heeft, worden per dossier en nota doorgesproken met de directeur van Beursklacht. Zowel door Beursklacht als door de werkgroep Salaris Gemachtigde worden zij geïnformeerd en begeleid in de verdere afwikkeling van deze nota.

Beursklacht was op de recent gehouden Algemene Leden Vergadering aanwezig en vertegenwoordigd door haar directeur de heer Benschop. Een citaat uit het verslag van de Algemene Leden Vergadering:

“Gevraagd aan BK wordt naar de terechtheid van rekeningen van BK ad € 386,=. BK zegt dat het gaat om werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Dit leidt tot een algemene discussie in de vergadering waarbij de standpunten niet nader tot elkaar komen.”

Hierbij moet worden opgemerkt dat dit een gesprek betrof tussen leden en Beurklacht en dat het bestuur dit gesprek nog met Beursklacht in aparte vergaderingen voert. Individuele dossiers en nota’s worden met mandaat van het bestuur direct door de werkgroep Salaris Gemachtigde met Beursklacht besproken en behandeld. Zodra het bestuur naar tevredenheid een eensluidend standpunt heeft bereikt, zal hier nader bericht over gegeven worden.
Vergaderverslag vereniging Payback / LegalConcepts
Onderwerp: Eerste gesprek Payback met LegalConcepts B.V.
Datum: 19 juli 2012
Tijd: 19.40 – 22.10 uur
../..
2.1. Door Beursklacht B.V., maar volgens Payback ten onrechte in rekening gebrachte kosten voor salaris gemachtigde van € 386,00. Hoe staat LegalConcepts B.V. daar tegenover?
Antwoord: Mensen die de € 386,00 voor de Sprintplan afhandeling niet betaald hebben, daarvoor wordt dit bedrag gecrediteerd. Die het wel betaald hebben niet. Hun mogelijkheid om daar nog iets van terug te krijgen kan alleen als ze zich bij LegalConcepts daarvoor aanmelden. Vervolgens gaat LegalConcepts proberen de werkelijk gemaakte kosten bij de financiële instelling terug te krijgen. Bij succes krijgt hun cliënt van dat alsnog betaalde bedrag 35% terug. Iedereen die de € 386,00 wel ten onrechte heeft betaald heeft gewoon pech gehad, want dat geld is verdwenen in het failliete Beursklacht B.V. en daarvan heeft de curator niets in zijn bezit.
Nadere informatie volgt zodra deze voorhandig is.
Mvg
Pieter

juwita
Berichten: 895
Lid geworden op: 01 aug 2008 13:46

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door juwita »

Zou er nog iemand in Nederland zijn die met nonvalenten als Legal Concepts en Pay Back (verder) in zee gaat ? Dit soort commerciele clubs hebben toch door hun feitelijke handelingen -of nalaten- iedere geloofwaardigheid verloren !

Ze brengen alleen maar schade toe aan de paar clubs die wel hun stinkende best doen voor Sprintplan- en andere aandelenlease-gedupeerden; zoals PAL en de Vereniging Consument en Geldzaken. Althans voor degene die neigt tot ''alles-over-een-kam scheren''.

Gerard Burggraeve1
Berichten: 46
Lid geworden op: 25 feb 2013 17:42

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Gerard Burggraeve1 »

Chris G schreef:Kennelijk kost het Pieter nogal wat moeite om de hypocriete werkwijze van Payback en Zinloos Betalen te verklaren met al zijn verwijzingen naar diverse linken. Helaas is het informatie waar al lang kennis van is genomen en verder geen enkele nieuwe feiten worden gemeld.
De grote vraag blijft hoe [persoonsgegevens verwijderd door moderator] - nadat het mis dreigde te lopen met Beursklacht en daardoor tientallen leden van Payback extra werden gedupeerd - met open armen werd ontvangen door het bestuur van Payback en daar een (aantal)bestuursfunctie's kreeg toe bedeeld.
Onbegrijpelijk, en nog steeds geen verklaring hierover gegeven door Payback!!
Beste [persoonsgegevens verwijderd door moderator] AKA Cris G,

Je rept over de hypocriete wijze van werkwijze, wordt boos over oude koeien zoals dat zowel jij, je kompaan JLL, mede webmaster bij PAL en de voorzitter daar de [persoonsgegevens verwijderd door moderator] welke allen hun roots hebben in de vereniging Payback.

Terwijl jij en JLL onder aliassen oude koeien misvormen en suggereren dat ik een verkoper zou zijn van leaseproducten enkel te laf zijn de dialoog aan te gaan buiten het forum want ook uw grootste fan Claimconcept welke aangeeft dat ie een ster is in naming en shaming en daarmee ook oud medewerkers niet zou ontzien maar wel de ondertekening door [persoonsgegevens verwijderd door moderator] niet publiceert. Wat zich meer en meer kenmerkt als reputational hurding (voor de leken het neersabelen van mensen om er zelf beter van te lijken).

Geen van u allen heeft de moeite genomen om een dialoog met mij aan te gaan ik bied u de mogelijkheid om met mij in contact te treden en een dialoog aan te gaan.

Met uitzondering van claimconcept en [persoonsgegevens verwijderd door moderator] bied ik aan om in dialoog te treden face to face.

[persoonsgegevens verwijderd door moderator] ben ik bereid om na een werkelijke weergave van het telefoongesprek waarin [persoonsgegevens verwijderd door moderator] na het beledigen van de medewerkers en mij persoonlijk en de rest van de Nederlandse bevolking zonder juridische opleiding van mij geen gelegenheid heeft gekregen om uit te praten en de enige tekst van [persoonsgegevens verwijderd door moderator] was " u laat mij niet uit praten".

De concurrentie en de onderlinge twist onder belangen behartigers is groter geworden dan het behalen van het recht van het individu Nederland wordt geregeerd door de financiële instellingen niet door het volk of de politiek.

De financiële instellingen hebben het voorbeeld gegeven om elkaar te misleiden en te bedriegen dus het is hypocriet om onder een alias mensen te betichten.

ClaimConcept
Berichten: 1712
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Anonieme uitleg uit augustus 2011 over Prestatieloon en Salarisgematigde op een Sprintplan zonder enige vergoeding.

Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Chris G »

Zie naar aanleiding van bovenstaande bericht 'Prestatieloon en Salarisgematigde' ook deze Nieuwsbrief van Payback.
Meer inconseqentie lijkt me niet beter aantoonbaar!

Gerard Burggraeve1
Berichten: 46
Lid geworden op: 25 feb 2013 17:42

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Gerard Burggraeve1 »

Chris G schreef:Zie naar aanleiding van bovenstaande bericht 'Prestatieloon en Salarisgematigde' ook deze Nieuwsbrief van Payback.
Meer inconseqentie lijkt me niet beter aantoonbaar!
dank [Persoonsgegevens verwijderd door de Moderator], keep up the good work

Gerard Burggraeve1
Berichten: 46
Lid geworden op: 25 feb 2013 17:42

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Gerard Burggraeve1 »

Luc Jurgens, advocaat schreef:Dames en heren,

Rollebollend over straat gaan met discussies over de kwaliteit van 'belangenbehartigers' leidt maar af van de zaken waar het werkelijk om draait: de derivatenzwendel van Aegon's Labouchere, later Dexia.

Richt uw energie en aandacht op deze zaken en laat u door dubieuze derden niet op dwaalsporen brengen met een brij aan niet-relevante trivialiteiten.

Leest u de jaarrekeningen van Aegon's Labouchere eens goed door en begin met die van 1997:

http://www.platformaandelenlease.nl/doc ... menten.htm
Luc, lees het AFM rapport eens door uit de WCAM procedure ben het met je eens derivaten zwendel!!!

we zouden zoveel kunnen maar als mensen laf blijven en hun mede gedupeerden blijven misleiden komt er nooit een samen staan we sterk.

Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Chris G »

Gerard Burggraeve1 schreef: we zouden zoveel kunnen maar als mensen laf blijven en hun mede gedupeerden blijven misleiden komt er nooit een samen staan we sterk.
Je hebt een aantal jaren met Beursklacht de mogelijkheid hiervoor gehad maar jullie hebben er een puinhoop van gemaakt en mensen dubbel gedupeerd.

ClaimConcept
Berichten: 1712
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Dit topic is gestart door Payback/Zinloos Betalen met een heus persbericht en heeft als onderwerp de nota "Salaris gemachtigde" van het failliete Beursklacht.

Het (terechte) protest tegen deze nota krijgt echter een ranzig randje, op moment dat nota bene de uitvinder van de post "Salaris gemachtigde" zich als ridder op het witte paard (van Troje?) presenteert.

Na het faillissement van Beursklacht hebben ook een aantal (driedubbel) gedupeerden zich bij ClaimConcept gemeld. Uit die dossiers zijn inmiddels een aantal bewijzen voor onze stelling opgedoken.

De voorlopige hoogtepunten, alle van nog lopende klachten:

Nota van augustus 2010 over "Prestatieloon en Salaris gemachtigde" voor Duisenberg met restschuld

Afwijzing van juli 2011 van een klacht over "Prestatieloon en Salaris gemachtigde", Sprintplan met 20% fooi

Afwijzing van augustus 2011 over "Prestatieloon en Salarisgematigde", Sprintplan zonder enige vergoeding

Vooral de laatste brief van Beursklacht uit de periode geeft een helder antwoord op de vragen uit het persbericht anno 2013:
..dat wanneer wij aan onze prestatieverplichting hebben voldaan, wij recht hebben op de kosten voor prestatieloon en salarisgemachtigde.

Voor uw dossier hebben wij aan deze verplichting voldaan doordat wij diverse gesprekken hebben gehad met Aegon en een verzoek hebben gedaan tot een minnelijke regeling, tevens hebben wij de draagkrachtberekening voor u opgesteld.
No cure, toch pay
Laatst gewijzigd door Radar op 05 nov 2013 15:36, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonsgegevens verwijderd door de Moderator

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

..dat wanneer wij aan onze prestatieverplichting hebben voldaan, wij recht hebben op de kosten voor prestatieloon en salarisgemachtigde.

Voor uw dossier hebben wij aan deze verplichting voldaan doordat wij diverse gesprekken hebben gehad met Aegon en een verzoek hebben gedaan tot een minnelijke regeling, tevens hebben wij de draagkrachtberekening voor u opgesteld.
Even los van de discussie of de prestatie aan alle verwachting voldoet komt het "Prestatieloon" voort uit de overeenkomst van opdracht die klanten met Beursklacht zijn aangegaan. "Salaris gemachtigde" daar in tegen komt niet voor in de overeenkomst van opdracht. Dit is later als een onredelijk bezwarend beding ingebracht zonder dat daar een uitspraak/vonnis en of schikking tegenover staat. Salarisgemachtigde wordt door de rechter toegekend of is verdisconteerd en beschreven in het schikkingsvoorstel. Het verschil van inzicht over het in rekening brengen van Salarisgemachtigde was een van de redenen in het conflict tussen de toenmalige eigenaren van Beursklacht en het opstappen van een van hen.

Mvg
Pieter

ClaimConcept
Berichten: 1712
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Beste Pieter, de geciteerde brieven zijn juist ondertekend door figuren die nu een vooraanstaande rol spelen bij Payback/Zinloos Betalen

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

En wat tracht u daarmee te zeggen?
Naming and Shaming of reputational hurding?

Mvg
Pieter

ClaimConcept
Berichten: 1712
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Hier de recente reactie van een club die we natuurlijk ook niet op de blauwe ogen hoeven te geloven Reactie AEGON 2013
Er waren geen onderhandelingen met Beursklacht over uw Sprintplan. Wij hebben in het verleden enkel een standaard stuitingbrief ontvangen
Om misverstanden te voorkomen, de aanleiding was navraag over de status van de laatste brief uit onze eerdere bijdrage:
ClaimConcept schreef:Dit topic is gestart door Pieter van Payback/Zinloos Betalen met een heus persbericht en heeft als onderwerp de nota "Salaris gemachtigde" van het failliete Beursklacht.

Het (terechte) protest tegen deze nota krijgt echter een ranzig randje, op moment dat nota bene de uitvinder van de post "Salaris gemachtigde" zich als ridder op het witte paard (van Troje?) presenteert.

Na het faillissement van Beursklacht hebben ook een aantal (driedubbel) gedupeerden zich bij ClaimConcept gemeld. Uit die dossiers zijn inmiddels een aantal bewijzen voor onze stelling opgedoken.

De voorlopige hoogtepunten, alle van nog lopende klachten:

Nota van augustus 2010 over "Prestatieloon en Salaris gemachtigde" voor Duisenberg met restschuld

Afwijzing van juli 2011 van een klacht over "Prestatieloon en Salaris gemachtigde", Sprintplan met 20% fooi

Afwijzing van augustus 2011 over "Prestatieloon en Salarisgematigde", Sprintplan zonder enige vergoeding

Vooral de laatste brief van Beursklacht uit de periode Burggraeve c.s. geeft een helder antwoord op de vragen uit het persbericht anno 2013:
..dat wanneer wij aan onze prestatieverplichting hebben voldaan, wij recht hebben op de kosten voor prestatieloon en salarisgemachtigde.

Voor uw dossier hebben wij aan deze verplichting voldaan doordat wij diverse gesprekken hebben gehad met Aegon en een verzoek hebben gedaan tot een minnelijke regeling, tevens hebben wij de draagkrachtberekening voor u opgesteld.
No cure, toch pay

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

Het is mij bekend dat in dossiers waar draagkracht berekening uitwijst dat er voldoende draagkracht was er verder geen contact tot stand kwam met AEGON. Mede om die reden is het bezwaarlijk om salarisgemachtigde te berekenen.

Een opmerking en constatering mijnerzijds. U herhaald steeds brieven van Beursklacht uit verschillende dossiers. Het lijkt mij voor de goede informatie voorzieninglogisch dat het dan ook zodanig weergegeven wordt zodat er geen misverstanden over bestaan.
Want nu publiceert u het onder het mom van één plus één is drie. Dat lijkt mij niet de bedoeling.

Mvg
Pieter

ClaimConcept
Berichten: 1712
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Beste Pieter, wij twijfelen niet aan uw goede bedoelingen, wel aan uw inschatting.

Normaal gesproken niet iets om elkaar het leven zuur te maken, ieder z'n mening. Dit wordt anders wanneer gedupeerden voor de vierde keer op het verkeerde been dreigen te worden gezet. U zult dat onderhand toch moeten gaan inzien.

Onderstaande betreft één dossier uit de periode voor 14 november 2011 waarin uw huidige kompanen namens Beursklacht de klacht over "Salaris gemachtigde" hebben afgewezen.
ClaimConcept schreef:Hier de recente reactie van een club die we natuurlijk ook niet op de blauwe ogen hoeven te geloven Reactie AEGON 2013
Er waren geen onderhandelingen met Beursklacht over uw Sprintplan. Wij hebben in het verleden enkel een standaard stuitingbrief ontvangen
Om misverstanden te voorkomen, de aanleiding was navraag over de status van de laatste brief uit onze eerdere bijdrage:
ClaimConcept schreef: Afwijzing van augustus 2011 over "Prestatieloon en Salarisgematigde", Sprintplan zonder enige vergoeding

Vooral de laatste brief van Beursklacht uit de periode Burggraeve c.s. geeft een helder antwoord op de vragen uit het persbericht anno 2013:
..dat wanneer wij aan onze prestatieverplichting hebben voldaan, wij recht hebben op de kosten voor prestatieloon en salarisgemachtigde.

Voor uw dossier hebben wij aan deze verplichting voldaan doordat wij diverse gesprekken hebben gehad met Aegon en een verzoek hebben gedaan tot een minnelijke regeling, tevens hebben wij de draagkrachtberekening voor u opgesteld.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Klanten Sprintplan en Effectenlease driedubbel gepakt

Ongelezen bericht door Pieter »

ClaimConcept schreef:Onderstaande betreft één dossier uit de periode voor 14 november 2011 waarin uw huidige kompanen namens Beursklacht de klacht over "Salaris gemachtigde" hebben afgewezen.
ClaimConcept schreef:Hier de recente reactie van een club die we natuurlijk ook niet op de blauwe ogen hoeven te geloven Reactie AEGON 2013
Er waren geen onderhandelingen met Beursklacht over uw Sprintplan. Wij hebben in het verleden enkel een standaard stuitingbrief ontvangen
Om misverstanden te voorkomen, de aanleiding was navraag over de status van de laatste brief uit onze eerdere bijdrage:
ClaimConcept schreef: Afwijzing van augustus 2011 over "Prestatieloon en Salarisgematigde", Sprintplan zonder enige vergoeding

Vooral de laatste brief van Beursklacht uit de periode Burggraeve c.s. geeft een helder antwoord op de vragen uit het persbericht anno 2013:
..dat wanneer wij aan onze prestatieverplichting hebben voldaan, wij recht hebben op de kosten voor prestatieloon en salarisgemachtigde.

Voor uw dossier hebben wij aan deze verplichting voldaan doordat wij diverse gesprekken hebben gehad met Aegon en een verzoek hebben gedaan tot een minnelijke regeling, tevens hebben wij de draagkrachtberekening voor u opgesteld.
Een constatering. Van de vier documenten die u eerder als één dossier presenteerde resteren nu twee documenten uit één dossier?

Is mijn stelling correct dat de vier eerder door u aangehaalde documenten uit minimaal drie verschillende dossiers komen? Zo ja dan lijkt het mij ook zinvol om dit zo te publiceren en niet te suggereren dat deze documenten, zoals u voorheen deed, uit één dossier afkomstig zou zijn. Zou u dat wel doen dan bent u namelijk bezig met naming and shaming, zo niet reputational hurding, met als doel uzelf te profileren.
Op die manier krijgt Cornegoor en zijn kompanen volledig gelijk. Laten we daarvoor waken.

Mvg
Pieter

Gesloten