LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Leaseproces

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
ClaimConcept
Berichten: 1565
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Leaseproces

Ongelezen bericht door ClaimConcept » 30 dec 2013 19:20

ClaimConcept schreef:Gedupeerden zijn vaak aangesloten bij meerdere belangenorganisaties tegelijk: Consumentenbond, GESP, Koersplandewegkwijt, Vereniging Consument en Geldzaken etc. Niks mis mee, maar de verwarring is soms begrijpelijk.

Een gedupeerde kan dus kennelijk tegelijk bij zowel ClaimConcept, Leaseproces, Payback als de Vereniging Consument en Geldzaken in de boeken staan. Over verwarring gesproken:

30 december 21013 hebben slotpleidooien plaatsgevonden bij Gerechtshof Arnhem van de VC&G over Fortis Groeivermogen. Onder meer bijgewoond door een op zich alleraardigste gedupeerde, maar wel met zijn contract Aegon Sprintplan onder de arm!

Hij was bepaald niet de enige verwarde in de zaal...

ClaimConcept
Berichten: 1565
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Leaseproces

Ongelezen bericht door ClaimConcept » 20 feb 2014 10:27

Van de website van Leaseproces, ook van belang voor niet-klanten:
3 februari 2014: dreigbrieven en -telefoontjes Dexia
Een kleine groep cliënten heeft van Dexia een brief ontvangen met als onderwerp: “Definitieve beëindiging van uw geschil met Dexia”. Wij waarschuwen u dringend om op deze brief niet in te gaan. Op slinkse wijze probeert Dexia onder haar verplichtingen uit te komen. Als u het bijgesloten formulier ('waiver') ondertekent dan doet u namelijk afstand van al uw rechten tegen Dexia.

peewee
Berichten: 2194
Lid geworden op: 15 mar 2004 12:00

Re: Leaseproces

Ongelezen bericht door peewee » 20 feb 2014 12:57

Bij Dexia zien ze kennelijk de bui hangen.
Nog net voor een (normaliter) binnenkort te verwachten omslag in de rechtspraak, nog gauw even wat klanten proberen af te serveren. Kijken of ze er in trappen.

Klachtwaardig allemaal zulk gedrag, maar de AFM zal vermoedelijk -in de lijn met eerder falend optreden-de voorkeur hebben even de andere kant uit te kijken. Los van de vraag natuurlijk of Leaseproces dit optreden überhaupt aan de AFM meldt.

De individuen die zo'n brief of telefoontje van Dexia ontvingen kunnen zich natuurlijk altijd beklagen bij de AFM. En dan maar zien wat de AFM gaat doen. Ik heb er weinig fiducie in, maar je weet het nooit.

ClaimConcept
Berichten: 1565
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45
Contacteer:

Re: Leaseproces

Ongelezen bericht door ClaimConcept » 21 mar 2014 09:29

ClaimConcept schreef:Update:
Volgens Leaseproces zou gedupeerde recent diverse malen zijn vertrouwen in hen hebben uitgesproken en zullen de werkzaamheden ook zonder prestatie afgerekend moeten worden.

Onzin natuurlijk, een jaarlijkse reactie op een verzoek om inkomensgegevens sinds 2006 en voor het laatst in 2012, getuigt niet van wederzijds vertrouwen, is bepaald niet (arbeids-)intensief en is zeker niet recent te noemen.

Gedupeerden zijn vaak aangesloten bij meerdere belangenorganisaties tegelijk: Consumentenbond, GESP, Koersplandewegkwijt, Vereniging Consument en Geldzaken etc. Niks mis mee, maar de verwarring is soms begrijpelijk.

Als dan een consument met een AEGON Vliegwiel, ANWB LeenEffect, Spaarbeleg SprintPlan, Fortis Groeivermogen, Levob Insurance/Studie/Hefboom Effect etc. tot ver in 2013 per abuis nog steeds aangesloten kan zijn bij bijvoorbeeld Stichting Woekerpolis, is er maar 1 partij die werkelijk voor de volle honderd procent verantwoordelijk is, ook in de afwikkeling:

De Financiële Instelling, de Bank, de Verzekeraar: AEGON, Achmea, Dexia, Defam, Fortis (nu ABN AMRO), NN etc.
Beste Leaseproces, als een bank jarenlang om inkomensgegevens jankt, en vervolgens zomaar in 2014 een voorstel doet zonder deze gegevens, hoe zou dat dan komen? Het antwoord is te vinden in de topic Achmea frustreert klachtbehandeling via Kifid

Gesloten