LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
willems

De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Dexia en Gerrit Zalm.
Triestig, zeer triestig de kant die Nederland opgaat! De onzichtbare opstand tegen de onzichtbare druk van bovenuit op het Nederlandse Volk, barst uit zijn voegen. De onderlinge verhoudingen zijn niet meer controleerbaar en ongecontroleerde emoties slaan geduchtig toe met onherstelbare schade en thans zelfs op scholen!
Eind 1999 verloor het Poldermodel zijn mooiste veren: eens door de wereld bejubeld Model werd gedegradeerd tot een roemloze samenzwering door Staat en een broddelend Bedrijfsleven tegen een onmachtige samenleving, die zij behoorden te beschermen, maar thans afspraken op Polderniveau om de gemeenschap leeg te plunderen ter bescherming van eigen falend beleid en handeltje van ondergang en gezichtverlies. De vervalsingen en geknoei met de boekhoudingen en koersen schijnen nog steeds niet uitgewerkt te zijn: Nu is Adecco aan de beurt en er zullen nog méér volgen. Waarom pakt Zalm niet het bedrijfsleven aan, dat de bron van alle onheil is? Omdat Zalm een lafaard is, een hyena die niet vecht voor zijn prak, maar liever de koene held uithangt bij een onmachtige gemeenschap, die hij behoort te beschermen als Minister. Deze man is alle normengevoel en normbesef m.b.t. de gemeenschap kwijt en behoort behandeld te worden. Het kan hem géén moer schelen onschuldige spaarzame mensen te laten bloeden om zijn beleid te redden van ondergang door academische zakkenrollerij en wisselstrucs! Op de keper beschouwd, behoort deze academische Winstverdriedubbelaar tot de criminele categorie, alleen met het verschil, dat deze officiële wijze van roven op klaar lichte dag, tot grote schande voor Zalm, een officiële predikaat mag dragen; Het màg! Zo laag op de grond in het stof is deze Minister gevallen om zich verder als een opgejaagde serpent voort te bewegen, gevangen door zijn eigen gif! Het is zeer verbazend, dat niemand oog heeft voor deze dolgedraaide mens en men laat hen gewoon doorgaan...Het recht dat hij zich toeëigend om een selectief deel van de gemeenschap ten onrechte te mogen knevelen, is even obscuur als de academische constructie van de Winstverdriedubbelaar. Allen vallen onder de banale criminele categorie van "wisseltrucs en zakkenrollerij", waarbij de slachtoffer volslagen onthutst erbij staat.
Medio jaar 2000 barstte de Staatsdepôt van Zalm uit zijn voegen met miljoenen KPN effecten, eens een gouden aandeel, maar dreigt thans
een waardeloze hoop schroot te worden! Er moest iets gebeuren: Zij het het bedrijfsleven laten opdraaien voor hun geknoei met de boekhoudingen of een groep selectieve beleggers de nek omdraaien en hun zakken leeghalen; eenvoudige klanten, die niet in staat zijn zich naar behoren te verdedigen!! En Zalm had gekozen voor de laatste! De Leidse Universiteit in samenwerking met Legio ook uit Leiden verzorgden een feilloze zakkenleegzuiger de Winstverdriedubbelaar, juridisch, economisch en psychologisch een perfectie gericht op uitbuiting, waarvan niemand, ook de scheppers ervan konden inschatten wat voor een ravage deze academische perfectie met zich zou kunnen meebrengen. De academische kreet compleet met psychologische impact kon nooit missen:VERDRIEDUBBEL UW WINST MET DE LEGIO-LEASE WINSTVERDRIEDUBBELAAR. ONTVANG AL OVER DRIE JAAR EEN BELASTINGVRIJ BEDRAG VAN FL.41.308.-- OF MEER!!
Het onopvallend bedrog zit hierin, dat dit een hausse product is, terwijl de koersen 6 maanden voor de lancering van deze tuig, reeds begonnen te zakken. M.a.w. voordat men één cent uitgaf aan deze belegging, had men al restschulden, des te meer: omdat de aankoopkoersen drie jaar lang gehandhaafd bleven en bij voorbaat betaald door de klant, terwijl de werkelijke koersen fors aan het dalen waren..En dit flessentrekkerij moet de redding van de KPN zijn van totale ondergang samen met de staatsdepôt van Zalm.
KPN juni 2000 46 december 2000 14 thans 6.5
AEGON " 43 na decemb. 38 " 11.4
Wolt " 28 " 22 " 12.3
Laat Zalm nu beweren dat dit geen baisse periode is of dat contract is contract, of anders BEDROG IS BEDROG!!
Een hausse product onder deze omstandigheden is welbewust gericht op restschulden en het behouden van de inleggelden EN NIETS ANDERS!!
Als beloning voor deze euvel daad, mochten Legio en Labouchere de inleggelden en opbrengsten door geknoei met de koersen behouden. De waakhonden maken deel uit van Zalm arsenaal en dus te bewerken. Niets staat Zalm in de weg om zijn depôt én beleid te beveiligen ten koste van de klanten; de arrogantie en machtsmisbruik van een arrogante eigenmachtige Staatsman, die onder één hoedje speelde met falsarissen als Legio en Labouchere tegen de gemeenschap misbruik makend van de sporen die het Poldermodel had achtergelaten.
Wat was dan verkeerd gegaan? De onvolledige perfectie van het bedrog, dat als een atoomkracht werkt met diepe uitwerking in geheel de Nederlandse samenleving. Zalm hield de ex-Gemeente krediet Bank een EUROPEES zwaargewicht DEXIA achter de hand mocht de weerstand groeien om de gemoederen dan met groot materiaal en met kennis van zaken stelselmatig te onderdrukken. (Ook deze giftige pijl begint aan doorstootkracht te verliezen, dank zij alerte gedupeerden.)
De beloning hiervoor: het afpersen van de onrechtmatige "restschulden". Puur zuiver klinkende munten, waarvoor Dexia één cent kosten had uitgegeven! Geintjes als verkopen van de effecten om de restschulden af te lossen berustten op onzin. De troep ligt in de depôt van Zalm:er werden nooit pakketten ingekocht of verkocht. Restschulden kwamen vanzelfsprekend tot stand omdat een hausse product tijdens een baisse periode gelanceerd, hoe de beurs ook zal reageren, nooit tot positieve resultaten kan leiden. Er zijn nog steeds mensen die denken, dat de beurs zal optrekken met 70% dat dat zij alsnog winst kunnen maken; de academische psychologische behandeling werkt steeds door!!
De rest is geschiedenis, een spelletje van kat en muis, Dexia doet het werk met de knoet waarvoor zij aangenomen werd, maar de weerstand groeit en biedt thans een tegengewicht, dat Dexia heel duur kan komen te staan, want er is gewoon géén weg terug! Echter Dexia is reeds ruimschoots binnen, zuiver netto winst en heeft daarom niets te verliezen, maar Zalm wel zijn kop...en faam.
"Eegalease", "het betalen onder protest" "contract vernietiging"zijn allemaal onvolledige lapmiddelen om Zalm niet voor schut te zetten, immers wil je iets van je geld terugzien moet je hoe dan ook bij de rechter zijn: en dit kost geld en dit weet Gerrit Zalm ook!!
Zalm had een gedeelte van de KPN effecten aan CITIbank verkocht voor 6 miljard, Van deze 6 miljard heeft Zalm recht op 6/14 deel en 8/14 behoort aan de beleggers die 3 jaar lang aan de koers van 14 vooraf betaald hadden opdat de KPN niet bankroet zou gaan. Als afleidings manoeuvre bij het verkopen van een deel van zijn overvolle depôt KPN, aan CITIbank, had Zalm de commissie Oosting in het leven geroepen. Een manoeuvre om het volk zoet te houden: Laten zij OOM tegen mij zeggen totdat ik over de brug ben, zal hij wel gedacht hebben. Ook deze commissie maakt deel uit van Zalm strategie en arsenaal.
Om haar doel te kunnen bereiken, heeft Dexia, kennelijk beschermd door Zalm, alle menselijke emotie opzij gezet en opereert als een robot recht op het voorop gesteld doel. Geen enkele brief of bericht of contacct hebben hun belangstelling. Deze mentaliteit van ontgeesting is bekend in de menselijke geschiedenis, immers zo waren de gaskamers tot stand gekomen en het vergassen van mensen, omdat alleen het doel en middel golden, waarbij de mens en maatschappij onbelangrijk waren. Deze schandaal leeft nog steeds voort en bij velen nog levendig! Maar ook de methodiek is nog steeds levendig en heeft niets van zijn charme verloren.

De onzichtbare opstand tegen de onzichtbare tirannie woekert voort: ze zwijgen erover, de Staat als democratisch en rechtsstaat inrichting het koninklijkhuis, de politiek totdat het goed mis gaat om dan te komen met kreten als afschuwelijk, machteloosheid en verbijstering en afschuw en de vlag halfstok. Maar nu durft niemand Zalm aan te pakken.
De natuur van de mens, en zeker een cultuur mens van deze tijd, is naar geest en instelling ongeschikt voor slaafse onderworpenheid en zeker van bovenuit als mindere gemanipuleerd te worden.
Indien Zalm, hoe groot en voornaam hij ook mag wezen als Staatsman, een moment veronderstelt, dat hij iemand die 38 jaar lang voor zijn pensioen gespaard had om een weinige aan zijn kleinkinderen te
gunnen, en dat hij zijn spaarcenten opgeofferd zien worden ter wille van het geknoei door het bedrijfsleven en daarbij nog een schuld dat hij in twee maal 38 jaar niet bij elkaar zou kunnen sparen, laat staan betalen, dan moet Zalm méér dan overtuigd moeten zijn, dat hij ook géén rustige oude dag gegund wordt te midden van zijn kleinkinderen.
Een beleid dient om de maatschappij te leiden in goede banen en niet misleiden en zeker niet om het onheil veroorzaakt door het geknoei van het bedrijfsleven over te wentelen naar een selectieve groep in de maatschappij die harder dan Zalm werkt om hun hoofd boven water te houden.
Zalm noch Dexia hoeven een geweten te hebben, omdat vroeg of laat alleen de gemeenschap kan hierover een oordeel vellen. Niemand smeekt noch Dexia noch Zalm om clementie, omdat overzichtelijk roven
dit uitsluit, omdat tenslotte aan de meet na al het gedool van Dexia en Zalm, direct of indirect de rekening gepresenteerd zal worden, omdat cultuur en beschaving zich verzetten tegen onrecht en machtsmisbruik ook tegen de onzichtbare dus ook tegen die van Zalm en Dexia.
Laatst gewijzigd door willems op 16 jan 2004 21:39, 5 keer totaal gewijzigd.

Sonja
Berichten: 823
Lid geworden op: 03 jul 2003 22:09

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Sonja »

ze zullen het weten,
iedereen zal het weten hier in Nederland.
Wacht maar af!

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Dit artikel moet terug naar boven

Dubio
Berichten: 1268
Lid geworden op: 05 aug 2003 14:02

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Dubio »

Dit is inderdaad een fraai geschreven artikel, heeft u dit zelf onderzocht.
Als het waar is lijkt het mij het beste om asiel aan te vragen op de enige zuivere plek die er hier op aarde nog is: de socialistische Heilstaat
Noord-Korea.

Leve Kim Yoong Il zoon van de nog regerende leider Kim Il Sung

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Ja dit werd onderzocht reeds november 2000 en nu mag jij met je onzin genieten van het geheel!

Dubio
Berichten: 1268
Lid geworden op: 05 aug 2003 14:02

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Dubio »

willems, wat doet u onbeleefd. Zou u in ieder geval uw bronnen willen vermelden.

abc
Berichten: 75
Lid geworden op: 24 okt 2003 21:48

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door abc »

Willems mijn petje af een mooi stuk werk.

EEE

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door EEE »

zeker goed stuk willems, laat dat uitschot toch lullen.

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Dubio,
Moet ik mijn bronnen aan U vermelden?
Ik weet in het geheel niet welke geduldige (dexia)-eend U uitgebroed had, echter desalniettemin heeft U twijfels?; ik kan deze zaak verantwoorden op grond van degelijke documentatie vanaf eind 1999 begin jaar 2000 tot op heden toe. E let wel, Dubio ik wil heel beleefd tegen U zijn, maar voor evenveel heb ik voldoende kruid om U definitief op Uw nummer te zetten. U doet het forum een groot plezier om elders anders te gaan spelen!


Hollander
Berichten: 1290
Lid geworden op: 20 okt 2003 22:01

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Hollander »

Bronnen vermelden zou wel prettig zijn ja, want nu blijft het bij dat soort vage, onbewezen complottheorieën. Die verhalen zijn er al bij miljoenen over miljoenen onderwerpen. En altijd zijn er mensen die het geloven.

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Mijnheer de Hollander,
Naar welke bronnen gaat uw belangstelling of verwacht U dat ik dit forum ga volschrijven met bronvermeldingen. Met wat bent U niet eens, dan zorg wel voor onderlegd repliek! Ik begrijp uw angst niet indien U een zuiver geweten heeft.

Hollander
Berichten: 1290
Lid geworden op: 20 okt 2003 22:01

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Hollander »

OK, dan krijg je repliek.

Het stuk staat vol verzinsels, die totaal niet op feiten, argumenten, bewijzen gebouwd zijn. Voor zover er argumenten in staan zijn die door de schrijver zelf verzonnen.

Ik ken nog meer van zulke stukken: er bestaan uitgebreide artikelen waarin aangetoond wordt dat er nooit mensen op de maan geweest zijn. Als je zo'n artikel leest ziet het er best leuk uit: de argumenten zijn knap in elkaar gefantaseerd.

Best intelligent om zo'n verhaal in elkaar te flansen.
Maar als je als lezer het gelooft zit er een steekje aan je los.

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Wijs dan de verzinsels concreet aan of berust juist uw uitlatingen op emotionele verzinsel waarmee U nu geen raad mee weet? U zal verbaasd staan wanneer ik mijn dossiers open doe: van de nevenfucties van de Erasmus Universiteit tot "mogelijke twijfel aan de intergriteit van Legio Lease( persbericht 11 april 2002.

NW
Berichten: 7
Lid geworden op: 17 nov 2003 00:40

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door NW »

Dat dexia gemeente krediet verstrekker in nederland is gelooft Hollander niet. Ik mis nochthans zijn commentaar op wie is Pieter Paul Besouw!

Dirk-1
Berichten: 101
Lid geworden op: 05 okt 2003 11:48

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Dirk-1 »

Willems,
Heb je Ongeopende dossiers???
U zal verbaasd staan wanneer ik mijn dossiers open doe:
Stuur dan eens een kopie van die dossiers naar Tros Radar. Misschien kunnen zij er iets mee. U doet er kennelijk (nog) niets mee.

Groet...Dirk-1

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Ja Dirk, ik heb diverse ongeopende dossiers in de zin van ze nog niet gepubliceerd te hebben. (U moet wél leren lezen vóór reageren, Dirk)
Hoe weet U zo goed, dat ik er kennelijk (nog) niets mee doe? Moet ik U dan, of wie dan ook, komen uitleggen bij wie ik de dossiers zal openstellen?
U stelt voor Tros Radar..en daarmee bedoelt U, dat ik dan mijn geld vermoedelijk zal terugkrijgen. Ik heb sterk de indruk, dat U behoefte heeft om leuk of snedig te zijn met uw opmerking. Echter Dirk, om dit niveau te bereiken, behoort U eerst ordentelijk te leren denken. Door vage onbenullige denkertjes maakt U zich eerder belachelijk dan adrem!
Tenslotte Dirk, een oen is een oen, omdat een oen zichzelf kenbaar maakt als een oen, Mijnheer Dirk!!

Hollander
Berichten: 1290
Lid geworden op: 20 okt 2003 22:01

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Hollander »

Beste NW,
Dat dexia gemeente krediet verstrekker in nederland is gelooft Hollander niet.
Inderdaad, ik mis nog steeds een argument, bron, of zelfs maar aanwijzing dat Dexia de grootste kredietverstrekker voor NEDERLANDSE gemeenten is.
(het enige wat gezegd is op dit forum is dat ze in 1860 opgericht zijn voor Belgische gemeenten .... da's heel wat anders.

Ik mis nochthans zijn commentaar op wie is Pieter Paul Besouw!
Er is mij gevraagd of ik weet wie dat is, en daar heb ik op geantwoord. Maar dat staat los van de andere vraag.

Hollander
Berichten: 1290
Lid geworden op: 20 okt 2003 22:01

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door Hollander »

Beste Willems,

Die opmerking over een oen is wel terecht: u komt met onbeargumenteerde beschuldigingen, en als iemand naar argumenten vraagt zegt u: er zijn dossiers van, maar die zijn nog niet gepubliceerd.

Tja, zo kan je alles bewijzen. Wist u dat reeds 95% van de wereldbevolking uit marsmannetjes bestaat? Ik heb hier dossiers van die het bewijzen. Ik ga ze lekker niet publiceren, maar het bewijs ligt er dus wel.

willems

Re: De kracht van de Poldermodel misbruikt door Gerrit Zalm

Ongelezen bericht door willems »

Geachte Mijnheer Hollander,
Dat U behoort bij de 95% marsmannetjes, die op deze aarde rondlopen op zoek naar enige genoegdoening ter oplossing van uw marsproblemen, zijn er geen enkele twijfels! Nu heeft U het over onbeargumenteerde beschuldiging en tevens de aantijging; als iemand naar argumenten vraagt, wordt ze verwezen naar ongepubliceerde dossiers!
Geachte Marsmannetje, nogmaals, op deze aarde, waar u als Marsmannetje niet welkom bent, liggen de zaken anders dan U gewend bent op Mars. Vindt U iets, wat dan ook, onbeargumenteerd of een beschuldiging, dan wijst U dit concreet aan, zodat m.b.t. uw specifieke bevinding, de register opengetrokken zal kunnen worden met passende onderlegde argumentatie. Is men niet in staat om concreet iets aan te wijzen, maar in het algemeen pretentieus rond de pot draait, dan is de aardse gewoonte om een dergelijke iemand weg te jagen met het verzoek méér beslagen ten ijs te komen.
Terminus einde discussie!

Gesloten