LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Wie heeft welke vergunning nodig?

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

Als ik dan vraag om de aan en verkoopslips willen ze dat niet doen. Hoe komt dat toch?

Okerene :wink:

Flip Huizer
Berichten: 42
Lid geworden op: 21 okt 2004 16:17

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Flip Huizer »

Je zou bijna gaan denken dat ze de kluit belazerd hebben en helemaal geen aandelen hebben gekocht. Ze zullen wel iets met call- en putopties hebben gedaan.

In ieder geval hebben ze voortvloeiend uit de Wte 1995 de zorgplicht volkomen aan hun laars gelapt. Daardoor hebben wij schade geleden en met een slimme advocaat , kun je derhalve de geleden schade claimen bij de rechter. :wink:

pluutje
Berichten: 2669
Lid geworden op: 04 aug 2004 00:01

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door pluutje »

2001Letegenwoordig namelijk ook beleggingsfondsen aan: Legio Aandelen Wereld em Legio Euro Rente Wereld. En de naam Legio-Lease dekt dan de lading niet meer. Maar leasen is en blijft ''VOLGENS ONS'' zeer aantrekkelijk Met de introductie van beleggingsfondsen bieden wij u alleen nog meer beleggingsmogelijkheden.gio-Lease heet sinds 8 januari kortweg Legio. We bieden


Volgens hun ja! De twijfel was toen al duidelijk!! :evil:

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 05 dec 2004 23:54, 1 keer totaal gewijzigd.

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

Ik weet niet of ik je helemaal goed begrijp. Maar met wat je hier zegt ben ik het helemaal mee eens.

Okerene :D

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 05 dec 2004 23:55, 1 keer totaal gewijzigd.

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

ZEPPER DE OPVOLGER LEGIO NIEUWS IN 2001 (7)

In Zepper nr.7 , augustus 2001 in rubriek Hoe zit dat? (vraag van klant)

verkorte weergave:
"Ik heb een contract met de aandelen KPN en ING, mede gekoppeld aan opties. Stel dat ik op de einddatum KPN wil behouden en ING verkopen, kan dit dan?."

De WinstVerDubbelaar is een pakket met opties. De optie heeft een vaste afloopdatum. De waarde ervan is gelijk aan de aandelen. Is er koersverlies dat vervalt de optie maar hoeft u niet bij te betalen. [dit is anders dan de WinstVerDrieDubbelaar waarbij het verlies ook wordt ver(drie)dubbeld!!]

Aandelen overnemen of verlengen mag ook [dit is het voordeel van de keuze omdat de aandelen dan niet verkocht hoeven te worden en je zelf dat later kan doen - de Arnhemse rechter gaat hieraan voorbij]. Alleen KPN overnemen en ING niet, is niet mogelijk [Dit komt door de optieverkoop bij afloop? Waarom?]
Wanneer personen een WinstVerDrieDubbelaar afgesloten hebben NA een WinstVerDubbelaar denken ze dus dat de opties vervallen bij verlies terwijl ze moeten bijbetalen door het gebruik van andere opties ( call met verkochte putoptie)!

Hier is al een uitspraak over. DSI 23 april 2002, publicatie in JOR 2002, 119. Mr. Michel Rompelberg van www.rechten.nl schreef mij o.a. hieover:
…."De Klachtencommissie [DSI] stelt als bindend advies vast dat de Winstverdriedubbelaar op de voet van artikel 6:228 als vernietigd moet worden beschouwd op grond van dwaling, zodat Legio jegens klager geen rechten kan ontleden aan de huurovereenkomst.

Legio diende de klager alles terug te betalen wat deze op grond van de huurovereenkomst aan Legio had betaald, vermeerderd met de wettelijke rente over de bedragen die de klager had betaald (per betaald bedrag te berekenen vanaf de dag dat klager het betreffende bedrag had voldaan, tot aan de dag van terugbetaling).

Een van de overwegingen van de Klachtencommissie was gewijd aan het volgende. De betreffende belegger had een Winstverdubbelaar. Bij een Winstverdubbelaar heeft de belegger het recht om zijn gekochte pakket aandelen op een bepaald moment nog eens te kopen voor hetzelfde aankoopbedrag van het eerste pakket aandelen. De belegger zal hiervan gebruikmaken als intussen de koersen flink zijn gestegen. Zijn de koersen gedaald of gelijk gebleven dat ziet de belegger van verdere aankoop af.

Bij een Winstver-drie-dubbelaar heeft de belegger het recht èn de plicht om hetzelfde pakket aandelen drie keer in te kopen tegen een vooraf vastgestelde prijs. Als de koersen intussen flink zijn gezakt moet de belegger dus toch aan de oude, hoge prijs dezelfde aandelen nog twee keer kopen. Het geval heeft zich voorgedaan dat bij de meeste Winstverdriedubbelaars deze tweede en derde aankopen inderdaad hebben plaatsgevonden in perioden dat de koers intussen flink waren gedaald.

De Klachtencommissie vindt dat de Winstverdriedubbelaar in wezen dus fundamenteel afwijkt van de Winstverdriedubbelaar, terwijl de naam doet vermoeden dat de eerste slechts een drievoudige variant is van de tweede.

Ook vond de Klachtencommissie het laakbaar dat het fonds KPN deel uitmaakte van de geleaste waarden, aangezien dit fonds zich op het aankoopmoment al in een glijvlucht naar beneden bevond. Inderdaad is dit fonds gezakt van 60 naar 6 euro. …[is getekend Michel Rompelberg]" (heeft Willems toch gelijk?)
Is dit ook bij u het geval, zeg dit dan aan uw advocaat!

Okerene :wink:
Laatst gewijzigd door Okerene op 30 nov 2004 22:45, 1 keer totaal gewijzigd.

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

ZEPPER DE OPVOLGER LEGIO NIEUWS IN 2001 (9)

In Zepper nr. 9, november 2001. Beleggen met Timing. (blz 3)
Aandelen staan ten opzichte van een tijdje terug op een laag nieveau, dus zou het nu juist geen goed moment zijn te gaan beleggen? het is dè vraag in aandelenland:

"Wat is het juiste instapmoment?"

De preciese timing van het juiste in- en uitstapmoment is ingewikkeld. Er komt immers nogal wat psychologie bij kijken: een aantal maanden geloofde bijna iedereen nog in de telecomsector, maar voorlopig is die droom uiteengespat.

Wie op het hoogtepunt aandelen KPN heeft gekocht, zit nu met de gebakken peren.

Waren we echter met z'n allen blijven geloven in een optimistische toekomst voor de telecom in het algemeen en KPN in het bijzonder, dan waren die geleggers wellicht spekkopers geweest.. De belegger is door de dalend beurs weer terug bij les één van de cursus beleggen: de prijs van de aandelen wordt uiteindelijk bepaald door de winst die ondernemingen maken. Die bepaalt immers de winst per aandeel, dat is de netteo jaarwinst van een onderneming gedeeld door het aantal uitstaande aandelen. En goede prestatie van bedrijven hebben rechtstreeks gevolgen voor de aandelenhandel : gaat het goed met bedrijven dat is beleggen voor consumenten aantrekkelijk. Gaat het minder goed, dan wijken ze vaak uit naar sparen.

Volgens analist F.Slobbe van Bank Labouchere zijn er 'voorzichtige signalen' dat de aandelenmarkt herstellende is en dat instappen op dit moment wel eens de juiste keuze kan zijn.

'Aandelen staan op dit moment laag als je kijkt naar de winsttaxaties van bedrijven. Veel bedrijven geven bovendien aan dat in het derde en vierde kwartaal van dit jaar het dieptepunt is bereikt, en dat ze begin 2002 herstel verwachten. De aandelenmarkten lopen daar al weer wat op vooruit, en laten voorzichtig weer wat stijging zien.'

Slobbe wijst verder op het effect van de reeks van renteverlagingen in de Verenigde Staten. 'Renteverlagingen werken niet direct' maar met enige vertraging. Er zijn aanwijzingen dat het effect van de verlagingen van de afgelopen maanden nu langzamerhand beginnen door te werken in de Vernigde Staten, toch de belangrijkste economische trekker in de wereld.

Daarbij moet ik aantekenen dat er risico's zijn, gezien de onzekere situatie in Afghanistan en de rest van de wereld. Maar over het algemeen zijn de perspectieven beter dan een maand geleden.'
Ach jongens, doe Dexia toch een plezier. Stap nou toch in, anders verdienen we niets meer. Ga niet sparen maar leasen. Zo erg is het toch niet?

WAT EEN LEF HE? Elk instapmoment zou met leasen tot verlies leiden.

Okerene :wink:

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

Er verdween zomaar een bericht. Hieronder de strekking nogmaals .

Ik begreep haar wel. Zij reageerde op een eerdere posting over Zepper. Zij was zo kwaad dat bij het intoetsen van haar bericht er stoom uit haar toetsenbord kwam . Vandaar.

Okerene :lol:

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

EXPANSIEPLANNEN DEXIABANK NEDERLAND (2001)

http://www.nrc.nl/geld/990617820932.html

Krant krijgt alsnog zijn bank (NRC Handelsblad 23 mei 2001)

Bestuursvoorzitter Joop Krant loodst zakenbank Kempen & Co naar een fusie met Labouchere, een oude liefde. Zij het nu onder Belgische vlag. Het is alleen de vraag of de strategische aandeelhouders als ING, Fortis en ABN Amro een geduchte concurrent zullen toelaten op de beursvloer.

Door onze redacteuren JEROEN WESTER en PHILIP DE WIT

AMSTERDAM, 23 MEI [2001]. Met Jos Streppel, toenmalig directeur van Aegon-dochter Labouchere, kwam Krant er een paar jaar geleden niet uit. De beurscoryfee moest toezien hoe effectenbank Labouchere een mislukte fusiepoging deed met branchegenoot AOT en vervolgens werd ingelijfd door Dexia, een snelgroeiend Belgisch financieel conglomeraat. Toen de Belgen eind vorig jaar voor het eerst met Krant in Hotel de l'Europe spraken, bleek hoe ambitieus zij waren.

Nu, ruim vijf maanden later, lijkt de klus geklaard. Effectenbank Labouchere, qua omzet en winst twee keer zo groot als Kempen, gaat met de zakenbank op in de nieuwe combinatie die Dexia Nederland zal heten. En wie wordt de baas? Inderdaad, de bestuursvoorzitter van Kempen & Co zelf. Hij wordt voorzitter van een zeskoppige raad, met de helft Labouchere-bloed en de andere helft Kempen. …

En hoe liep dat af:

http://www2.intermediair.nl/artikel.jsp?id=50148

Overgenomen uit Intermediair, 5 februari 2004

Grote borden met het opschrift ‘Te huur’
ontsieren het achttien verdiepingen tellende, gloednieuwe gebouw aan het Amsterdamse De Dexia-toren, van waaruit je tot ver voorbij de stadsgrenzen uitziet, had vol zakenbankiers moeten zitten, maar die bezetten slechts enkele etages. Het gaat dan ook bergafwaarts met Amsterdam, dat zich de jaren negentig nog probeerde neer te zetten als hét financiële centrum van het Europese vasteland, daarvoor zijn genoeg aanwijzingen.

Om nog even bij Dexia te blijven: in 2001 ontstond Dexia Bank Nederland uit een fusie tussen de twee zakenbanken en vermogensbeheerders Labouchere en Kempen & Co. Bij Dexia Bank werkten aanvankelijk 1.250 mensen. Afgelopen herfst [2003] viel de fusiebank weer uiteen in Kempen & Co., goed voor 325 medewerkers, en Dexia Bank, waar nu 290 mensen werken. Een halvering van het personeelsbestand derhalve. ….

Het loopt steeds verder bergafwaarts voor Dexia:

http://www.rtl.nl/(/financien/rtlz/home ... rdriet.xml

…. Het Frans-Belgische concern opende vier jaar geleden de aanval in Nederland door Labouchère over te nemen van verzekeraar Aegon. Met deze aankoop van 900 miljoen euro haalde Dexia de gewraakte beleggingen met aandelenlease in huis. Een jaar later lijfde Dexia de vermogensbeheerder Kempen & Co in voor 1 miljard euro.

De twee bedrijven vormden het fundament van Dexia Bank Nederland, dat met veel ambitie werd opgetuigd. De expansieplannen van Dexia liepen echter snel vast door het verslechterende klimaat op de financiële markten. Ingrijpende saneringen waarbij honderden banen verdwenen, waren het gevolg. Ook werden enkele onderdelen van de hand gedaan.

Vertrek definitief?

Dexia wil niet zeggen of het Nederland uiteindelijk helemaal links laat liggen. Nu de bank nog uitsluitend personeel in dienst heeft om de lopende contracten met aandelenlease af te wikkelen en het juridisch gevecht met ontevreden klanten aan te gaan, lijkt het er sterk op dat Dexia het hoofd in de schoot legt.


Gezien de ontwikkelingen is het geen wonder dat Dexia Nederland als een getergde beer om zich heen gaat slaan.
Maar is dit nu terecht? NEE.! Moet ik duidelijker zijn.

- Eerst mooie sier denken te maken met het wurgcontract DEXIA-AANBOD.
- Tijd rekken en door op geen enkele manier klanten tegemoet te komen met een echt faire regeling.
- Zelfs goedbedoelde bemiddelingspogingen als door de CGA afslaan en
- 'de zwarte Piet' terecht of onterecht doorspelen naar AEGON.
- Vergaande onterechte Incassomaatregelen die kant nog wal slaan en mensen nog verder in de vernieling storten.
- Op geen enkele manier uitvoering geven aan uitspraken van de rechterlijke macht en officiële instanties.
- Lak hebben aan de politiek en de overheid.

En ga zo maar door. Ach Dexia, voor ons heb je al lang AFGEDAAN. "U kunt gaan" zou Toon Hermans zeggen.
Helaas voor u, kan dat alleen maar als u uw schuld aan alle gedupeerden heb ingelost.

Okerene :wink:
Laatst gewijzigd door Okerene op 03 mar 2005 18:48, 1 keer totaal gewijzigd.

Gast

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Gast »

Zo te zien bent u bezig met de geschiedenis van dit drama. Voortreffelijk ik leer steeds meer.

Groeten van Mimo.

chento
Berichten: 4
Lid geworden op: 23 okt 2003 17:29

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door chento »

Beste Mimo,

Dat doet me deugd. Niet iedereen zal nog goed geinformeerd zijn. Voor anderen is het misschien een herhaling. Ik probeer het dan ook leesbaar te houden. Dank voor uw commentaar

Okerene :)

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

Nu breekt m'n klomp.

Ziehier het resultaat van de storing bij de Tros. Ik schijn als resultaat ingelogd te zijn als chento. Kent iemand die?
Ik heb Tros RADAR al ingelicht. Niet mijn schuld hoor.
Het is wel mijn tekst Mimo.

Okerene :shock:

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

IETS WEGLEGGEN VOOR DE TOEKOMST.

Dit was ieders streven en dachten hiervoor in Legio-Lease een betrouwbare partner gevonden te hebben. De AOW is te kostbaar geworden door de vergrijzing, was vaak ook nog een achterliggende gedachte.

Het jaar 1999 zou waarschijnlijk het laatste jaar zijn waarin nog maximaal van belastingaftrekmogelijkheden voor beleggers gebruik kon worden gemaakt.

Daar schermde Legio-Lease ook mee. Er waren al wat wijzigingen doorgevoerd meldde Legio-Lease. Later op 1 januari 2001 werd het nieuwe Belastingstelsel ingevoerd. De invoering van de Euro volgde op 1 januari 2002. Het werd er door de talrijke veranderingen niet gemakkelijker op.

Een goed pensioen moet je zelf doen.

In het Legio Nieuws van december 1999, jg 6, pg 3, 'zorgen dat je een belegging vindt waarin je snel nog wat extra vermogen kunt opbouwen' wordt een voorbeeld gegeven:

“Nadat Piet zijn zorgen heeft geuit zegt zijn buurman: ‘Een goed pensioen moet je zelf doen, Piet. Je moet nu maatregelen nemen en zorgen dat je een belegging vindt waarin je snel nog wat extra vermogen kunt opbouwen.’ Maar wat voor concrete mogelijkheden zijn er? Daarvoor is Piet bij Legio-Lease aan het goede adres.”
Het advies van Legio-Lease.
“Ons advies. Wij raden Piet aan ook te kijken naar wat andere cijfers dan alleen die van zijn pensioenoverzicht. Bijvoorbeeld die van Korting Kado. Op een voor Piet overzienbare termijn behoort een prima opbrengst bij een relatief geringe inleg tot de reële mogelijkheden. Met Korting Kado least Piet direct een groot pakket kwaliteitsaandelen: Ahold, ING, Koninklijke Olie en Unilever. Hij kan dit doen met een maandbedrag van bijvoorbeeld f 250,- ...”
Als je straks alleen AOW krijgt leek dit een goed alternatief. Maar heeft u opgelet?

"INLEG" EN "MAANDBEDRAG" I.P.V. RENTE VAN GELDLENING MET MAANDAFLOSSING!

Het constant verdoezelen van de feitelijke opzet, namelijk het aansmeren van een grote geldlening met torenhoge rente, hangt me nu wel de keel uit hoor.

Dit werd in ALLE INFORMATIE, brieven, folders, broshures, kranten enz., consequent achtergehouden en als hierboven doorgevoerd. Uitsluitend pas later, wanneer er afgerekend moest worden kwam dat op de proppen. Dan spreken ze ineens in hun correspondentie wel over een afgesproken 'geldlening'.

Maar dan is het al te laat en kan je ook niet meer terug. Dit is vast ook uw ervaring.


Okerene :wink:

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

KOERSONTWIKKELINGEN

Financiële instellingen met de schrik vrij in 1998?

In de decemberuitgave van Legio Nieuws 1998, nummer 6, pagina 4 is te lezen:
“Het is niemand ontgaan: In augustus sloeg de stemming in de financiële wereld om, na steeds hoger stijgende koersen. ... ING en ABN AMRO meldden dat zij hun winstprognoses voor 1998 naar beneden zouden bijstellen”
De maximale daling AEX bedroeg in juli en september 40%. Maar onder het kopje Zonnig staat:
“Sinds de zomermaanden hebben de aandelenkoersen gelukkig weer een herstel laten zien. ....Met de zich herstellende financiële markten ziet de toekomst er voor de banken en verzekeraars weer zonniger uit. Het lijkt erop dat deze fondsen met de schrik vrijkomen: de beursdip is voorbij en de markt heeft zich voor een groot deel hersteld....”
Kansen op een goed rendement enorm gedaald.

Als je het goed bekijkt is dit tevens het moment waarop Legio Lease als professional een pas op de plaats had moeten maken. De bomen groeien niet eeuwig de lucht in. Zij wisten als geen ander dat na een aantal zeer goede jaren, zelfs gewaarschuwd met een geweldige beursdip, de kansen voor hun klanten om een goed rendement te behalen enorm was gedaald.

De kans op een heuse crash was nog volop aanwezig.

Tot dat oordeel is de AFM ook gekomen. Maar de euforie was over een breed front erg groot. Zie Legio Nieuws december 1998 nr6-pg7, 'Beursnieuws op radio en televisie'. Hierdoor gesteund deden ze er juist een schepje bovenop. Men startte de grootscheepse aktie met de WinstVerDrieDubbelaar terwijl het gevaar wezenlijk dicht om de hoek lag.

Wie is er objectief genoeg om deze handelwijze van Legio-Lease goed te kunnen beoordelen?


Okerene :wink:

pluutje
Berichten: 2669
Lid geworden op: 04 aug 2004 00:01

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door pluutje »

Complimenten Okerene!!!

Festina Lente! :wink:


Vrg Pluutje

pluutje
Berichten: 2669
Lid geworden op: 04 aug 2004 00:01

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door pluutje »

Impact, Okerene,

Correctie door Pluutje [Quote mislukt] :lol:


Legio-Lease heet sinds 8 januari 2001 kortweg Legio. We bieden tegenwoordig namelijk ook beleggingsfondsen aan: Legio Aandelen Wereld em Legio Euro Rente Wereld. En de naam Legio-Lease dekt dan de lading niet meer. Maar LEASEN is en blijft VOLGENS ONS zeer aantrekkelijk Met de introductie van beleggingsfondsen bieden wij u alleen nog meer beleggingsmogelijkheden.


VOLGENS HUN ja!! De twijfel was toen al duidelijk. :evil: En maar
doorgaan met de verkoop. :evil:


Nu duidelijk?

Alleen Ja of Nee invullen graag?

:lol: :lol: :lol:

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 05 dec 2004 23:56, 1 keer totaal gewijzigd.

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

Beste pluutje,

JA, ik had het al begrepen.Van het begin af aan.
Fijn dat je toch nog de moeite neemt jouw posting opnieuw te doen.
EN HOE! goed hoor.

Okerene :) :D :lol:

Okerene
Berichten: 529
Lid geworden op: 08 apr 2004 16:40

Re: Wie heeft welke vergunning nodig?

Ongelezen bericht door Okerene »

HERINVESTEREN VAN TERUGONTVANGEN BELASTINGGELD IN NIEUWE OVEREENKOMST.

In het Legio Nieuws februari 1998 nr1, pg1, gaf hoofdadviseur drs. R. van Straaten strategisch advies:
“Wanneer u binnenkort uw belastingaangifte in orde maakt en u mogelijk een aardig bedrag van de belasting terugkrijgt, is het wellicht te overwegen om dat geld te herinvesteren in een nieuwe overeenkomst. Dat zorgt er dan voor dat u over 1998 een groter belastingvoordeel kunt verkrijgen, en er weer meer aandelen voor u aan het werk zijn. Zo wordt het effect van uw investeringen versterkt. Twee nieuwe leaseproducten van Legio-Lease waar u zich nu voor in kunt schrijven zijn daarvoor bijzonder geschikt. ...Parelplan ...de WinstVerDrieDubbelaar ...
Let op; herinvesteren, investeringen en inschrijven i.p.v. NOG MEER GELDLENINGEN afsluiten!
" .. Het lijkt ongelooflijk, maar het kan. Door een uitgekiende combinatie van het aankopen van aandelen in samenspel met een op maat gemaakte optiecombinatie maakt Legio-Lease het voor u mogelijk ... De Legio-Lease WinstVerDrieDubbelaar is een unieke manier om in een korte looptijd een hoog rendement te behalen. Driedubbele koerswinst in slechts die jaar. Waar kan dat anders dan bij ons! drs. R.van Straaten hoofdadviseur”
Niet zo gek dus dat velen in 1999 hierop zijn in gegaan en nog meer contracten hebben afgesloten. Legio-Lease was er voortdurend op uit om het beschikbare en/of de nog te verwachten gelden van hun klanten te traceren en hen over te halen dit weer te investeren in hun bedrijf. Koste wat het kost. Dat de kosten uiteindelijk voor de klant waren maakte hen niet uit.

Een product met al een zeer hoog risico dat dus, door de nog verder verkorte looptijd meer risico's oplevert voor de klant, ook nog met een dodelijk instapmoment, gezien de vele waarschuwingen van beleggingsdeskundigen, gedoemd was te mislukken. Ontsnappen aan het vangnet van Legio-Lease bleek dus erg moeilijk te zijn. Je bleef niet ervaring deskundig omdat ze de hoge risico's nooit verteld hadden en hier ook weer niet deden. Ze lieten je niet met rust en aan het eind ging sowieso je kop eraf.

SCHANDALIGE NIEUWE STRATEGIE (beleidsverandering door AEGON zo weten we van Pieter Lakeman) met een afgrijselijke afloop.


Okerene :wink:

Gesloten