Aannemer Koos is nu Pieter bouw

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
nina1966
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 mar 2017 21:20

Aannemer Koos is nu Pieter bouw

Ongelezen bericht door nina1966 »

Aangezien het oorspronkelijke topic gesloten is dan maar een nieuwe. De klachten bleven tot het sluiten toch binnendruppelen.
Aannemersbedrijf Koos heeft heel wat mensen gedupeerd. En wat doe je dan, naam veranderen. Bouwbedrijf Pieter bouw. Mooie site met een foto van een man bij auto, stockfoto. Adres is nog steeds discusstraat amsterdam en kvk nummer nog steeds hetzelfde. Er zijn al meerdere mensen geweest die ontdekt hebben dat dit adres "vals" is, De man in kwestie woont daar niet, bewoners weten zgn van niets. Een van de opmerkingen in andere topic, doe er wat aan. Tja, zou best willen maar ben vrouw alleen met kind en hij heeft me 2 jaar na dato nog eens gebeld.. niet prettig. Heb nu een hond aangeschaft, voelt veiliger. Maar waarschuwing voor Pieter bouw bedrijf, NIET DOEN. Donker rossig haar, heel charmant maar gaat er vandoor met je geld. Hij zal ondertussen zo langzamerhand wel weer een andere naam bedenken maar alle beetjes waarschuwing helpt.
Laatst gewijzigd door Radar op 06 jun 2021 10:24, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Ongefundeerde beschuldigingen genuanceerd

Petra1987
Berichten: 524
Lid geworden op: 28 aug 2018 21:17

Re: Aannemer Koos is nu Pieter bouw

Ongelezen bericht door Petra1987 »

Hoi, goed dat je, een bericht start. Je beschuldig deze persoon, dat hij niet zo netjes is, in het zakelijk verkeer. Echter deze persoon kan zich niet verdedigen en je hoort maar één kant van het verhaal. Als deze persoon niet zo aardig is, kun je dit toch een juridische procedure opstarten. Je kan ook gaan naar een juridisch loket en je vraag daar voorleggen?

https://www.juridischloket.nl/voorbeeld ... estelling/

Gesloten