LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Heijmans Stork Infratechniek

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
vandalen
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 jan 2005 21:06

Heijmans Stork Infratechniek

Ongelezen bericht door vandalen » 10 jan 2005 21:24

op 4 okt 2003 (!) barstte er een hemelwater afvoerbuis in onze scooterbox en daardoor spoot er met grote kracht honderden liters hemelwater onze box in. Vele van de opgeslagen goederen zijn beschadigd. Heijmans Stork was die tijd bezig zonnepanelen op de daken aan het plaatsen in opdracht van woningbouwvereniging de Dageraad. Iemand van Heijmans Stork heeft toen kiezelstenen in de dakgoot geveegd waardoor de afvoerbuizen verstopt raakten, met de gebarstte afvoerpijp als gevolg. Meerdere mensen waren gedupeerd daar het water ook in andere boxen liep. De schade bij hen was niet zo groot omdat het water van onderen kwam en niet vanaf boven met enorm grote kracht door de hele box heen spoot, het ging om tientallen en soms een paar honderd euro. Bij ons ging het om meer dan 2000 euro. Alle andere gedupeerden hebben al schadevergoeding gehad, maar wij nog niets. Wij waren niet verzekerd voor de inboedel in de box (foutje bij het lezen van de verzekeringspapieren) en dat is de reden van Heijmans Stork om ons niet uit te betalen. "Het gaat hier om een aanzienlijk bedrag en al die andere mensen hadden maar een lage schadevergoeding, dus hebben we die wel uitbetaald, maar aan uw schadevergoeding kunnen we niet beginnen, veeeeel te veel geld." Aldus Heijmans Stork. Wel opperde deze medewerker van Heijmans Stork om snel mijn verzekering te bellen en alsnog een verzekering af te sluiten, dan zou hij wel zeggen dat de schade een dag daarna was opgelopen. Dit is regelrechte verzekeringsfraude en ik heb dat uiteraard ook niet gedaan.

Na veel gemaild en gebeld te hebben met Heijmans Stork en de Dageraad ben ik nog niets verder gekomen. De Dageraad schuift de schuld af op Heijmans Stork en andersom. Misschien wachten ze wel tot het verjaaringstermijn van 5 jaar verstreken is, op deze manier zijn ze op de goed weg. Nog maar nog maar een paar jaartjes te gaan, heren!

Gast

Re: Heijmans Stork Infratechniek

Ongelezen bericht door Gast » 11 jan 2005 22:32

als u zelf een verzekering had gehad, had u de schade hiervan vergoed gekregen.
ongeacht de schuldvraag op dat moment.
vervolgens zou dan u verzekering met de tegenpartij in onderhandeling gaan en als dat niks opleverd vervolgens naar de rechter stappen.
aangezien u hier niet voor verzekerd was/bent moet u nu zelf naar de rechter stappen om de schade alsnog vergoed te krijgen.
de vraag is echter of u er voldoende geduld en financieele middelen voor hebt om een advocaat in de arm te kunnen nemen.
daar gokt dit bedrijf nu juist op .

Gesloten