LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Tripple A security

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
Basten Marsman

Tripple A security

Ongelezen bericht door Basten Marsman » 30 mar 2002 21:39

Een kennis van mij heeft laatst een afspraak gemaakt met een instalateur van Tripple A Security (TAS). Nou heb ik mij laten vertellen dat TAS niet een geweldige reputatie zou hebben. Na een half uur op deze site te hebben gekeken ben ik niet veel wijzer gekomen. Zou iemand mij kunnen vertellen of het verstandig is om met TAS in zee te gaan ja of nee en gaarne ook de reden. Bij voorbaat hartelijke dank. B Marsman

Maikel

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Maikel » 31 mar 2002 14:30

Kijk maar eens op http://www.alarmadvies.nl daar staat rechtsonder in beeld meer hierover.

Dennis Jasper

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Dennis Jasper » 12 apr 2002 16:58

klik links maar eens op zoeken en zoek dan op triple a. Dan krijg je een artikel en kun je een deel van een tv-uitzending zien over TAS. Bij mij zijn ze ook langsgeweest, maar toen ik ze vertelde dat ik veel naar radar keek en dat ik daarom niet met ze in zee ging, waren ze snel weg!

Gert

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Gert » 13 apr 2002 21:33

En het mooie is, dat het alarmsysteem wat Triple A aanbiedt bij energieleverancier Essent maar liefst 3x zo goedkoop is!!!!! Kijk maar eens op http://www.essent.nl

Shirley

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Shirley » 13 jun 2002 13:40

Wij zijn ook bezocht door tripple a security.Aan iedereen, tuin er niet in!!!!!!!!!Er wordt gezegd dat de politie er na een melding er binnen een kwartier is ,nou de politie komt dus niet!En de korting die beloofd wordt op je inboedelverzekering is niets van waar!

T. Portegijs

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door T. Portegijs » 25 aug 2002 00:51

Ik ben denk ik de eerste die deze kwestie van een realistische kant bekijkt. Ten eerste is het beveiligingssysteem dat AAA-Security bij een abonnement aanbiedt een kwalitatief zeer hoogstaand product. Tevens wordt de aanbieder van de meldkamerservice, ADT Europe, in de wereld van de beveiligingsbedrijven beschouwt als één van de betere. Bovendien, bij vergelijk met andere kwalitatief hoogstaande aanbieders van meldkamerservice blijkt dat de vergoeding voor deze service zeker niet te hoog ligt en al zeker niet als je bedenkt dat je bij andere bedrijven genoodzaakt bent een onderhoudscontract af te sluiten, wat bij ADT Europe niet het geval is. Let wel: Bij vergelijk met KWALITATIEF HOOGSTAANDE aanbieders van meldkamerservice en niet met een energiebedrijf dat een gat in de markt heeft ontdekt.
Ik weet dat er met mij vele mensen meer op dezelfde manier hierover denken en dat er ook al meerdere reacties als deze bij u beland zijn. Ik betwijfel echter of deze ook geplaatst worden, daar dit programma nou eenmaal in leven blijft door negatieve berichten over bedrijven en positieve berichten natuurlijk uit den boze zijn.

Bert

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Bert » 30 aug 2002 18:24

Onzin wat de persoon hierboven schrijft, waarschijnlijk is hij een van de freelance colporteurs van AAA/ADT. Het is rommel van de eerste orde voor veel te veel geld. Consumentenbond en Tros Radar hebben hier meermaals voor gewaarschuwd.

Janssen

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Janssen » 01 dec 2002 01:41

Twee weken geleden is Triple A ook bij mij langs geweest. Ik heb het aanbod van de colporteurs afgewezen. Vandaag is er bij mij een poging tot inbraak geweest. Ik ben benieuwd of er mogelijk een verband is. Dus als Triple-A bij jou is langsgeweest en er is onlangs bij jou ingebroken (of een poging daartoe), dan verneem ik het graag. Alvast hartelijk dank.

K. Lomen

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door K. Lomen » 01 dec 2002 13:12

Ik heb via kennissen vernomen dat ADT in een straat bij enkele particulieren deur aan deur alarmsystemen heeft verkocht. Bij ALLE mensen die dit systeem kochten is twee weken later ingebroken en werd het alarm gesaboteerd door het intoetsen van de code die alleen de bewoners en de mensen van ADT die het geïnstalleerd hebben weten. De politie is er 99% zeker van dat mensen van ADT achter de inbraken zitten maar het echte bewijs ontbreekt.

R van Haren

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door R van Haren » 06 dec 2002 20:32

Wij zijn ook WINNAARS om in aanmerking te komen voor dit product, de man die bij ons op bezoek is geweest maakte wel een goede indruk we hebben niet besloten en zouden hem nog bellen. Hij wilde absoluut geen prijzen kwijt, was een goed ingestudeerd verhaal.
Ik heb hier en daar dus op internet gekeken en ze komen er overal bekaaid vanaf (behalve dan op eigen site).
Ze zijn nu de omgeving van Druten (maas en waal) aan het bewerken. Ik hoor graag als iemand positieve / negatieve reactie heeft op deze organisatie.
En goedkopere alternatieven zonder VERTROUWENSPEROON (iemand die moet gaan kijken als jij onder schot wordt gehouden ???) mogelijkheden.

M vr gr
R van Haren

Anneke Kruis

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Anneke Kruis » 07 mar 2003 14:50

woon in Veldhoven. Van de week stond Tripple A bij mij aan de deur.
ze wilden een beveiligingssysteem verkopen. Ik zei dat ik geen interesse had. Ze werden toen best agressief. Ik zei dat ik bij Radar had gezien dat ze geen goede naam hebben. Ze werden steeds agresiever en hebben nog een kwartier voor de deur gestaan. Ik ga straks de politie bellen, want na het lezen van andere verhalen over Tripple A vertrouw ik het helemaal niet meer. Pas dus op. Groetjes Anneke

henk

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door henk » 13 mar 2003 22:02

beste mensen ik zie hier een reaktie staan waar direct over politie wordt gesproken, zou ik vooral doen, als u dan ook even vemeld dat adt ook meedoet dan wordt u hartelijk uitgelachen, als u even op let als u bijvoorbeeld,
een siebel juwelier binnen loopt of een v&d of c&a let dan vooral even op de deuren waarschijnlijk zit daar een sticker van adt op. adt is een van de grootste particuliere alarm centrales die nederland heeft, oorspronkelijk een amerikaans bedrijf en bestaat inmiddels al zo`n 125 jaar.

beste mensen als u het niet eens bent met een verkoop methode laat zo`n bedrijf dat dan weten!! als zij er niets van horen en geen tegendruk krijgen kunnen ze dat toch ook niet veranderen. de systemen die aaa security levert voldoen wel degelijk aan de strengste normen. een instelling die dit in de gaten houd is het ncp (nationaal centrum voor preventie) www.ncp.nl de systemen die aaa en bv. premier,en nuon plaatsen zijn de powermax van visonic dit kunt u daar terug vinden in de lijst van goedgekeurde beveiligings producten hier kunt u ook terug vinden of een bedrijf aan alle eisen voldoet zij moeten een borg erkening hebben u zult zien dat zowel aaa security als nuon als adt allen in het bezit hier van zijn en deze bedrijven getoetst worden op het naleven van strenge regels. essent biedt inderdaad het systeem aan voor 24.95 maar als u huisdier vriendelijke melders nodig heeft? betalen.heeft u een storing zou u dan voorrijkosten moeten betalen? dit zijn allemaal dingen die vaak over het hoofd worden gezien ik weet uit eigen ervaring dat aaa security dit standaard in hun prijs hebben,voorrijkosten hoef je niet te betalen gaat er iets kapot wordt gratis vernieuwd. dit is nog even voor shirley geen enkel beveiligingsbedrijf kan een klant garanderen dat de politie binnen een bepaalde tijd aanwezig is een vertegenwoordiger probeert met zijn praatje een systeem te verkopen, aaa security is een bedrijf dat meer dan 200 vertegenwoordigers in dienst heeft!! je kunt niet van ze verwachten dat ze allemaal het zelfde verhaaltje houden en als er dan zo`n idioot bij loopt die dit wel zegt wil dat nog niet zeggen dat dat bij de rest ook zo is.
en over die premie korting op je inboedel verzekering dit is absoluut wel waar, ik heb hem zelf ook dus denk ik dat je verkeerd bent ingelicht ik hoop dat ik met mijn verhaal wat op heldering heb geboden groetjes.

Tinus Roling

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Tinus Roling » 14 mar 2003 19:43

En morgen staat Henk bij u voor de deur of hangt hij bij u aan de telefoon hetzelfde grote LEUGENverhaal op te hangen!!!

ADT is een grote rotzooi. Tot voor enkele jaren geleden was het een goed bedrijf, ook grote ketens als C&A deden er TOEN (let wel, TOEN) zaken mee. Daarna werd het overgenomen door Tyco, een club gladde jongens die niets van beveiligen afwisten en het noodlijdende ADT overgenomen hadden. Wat hebben ze gedaan? De kwaliteit drastisch verlaagt en zich gefocussed op maar één ding: verkopen, verkopen en verkopen. Agressief wel te verstaan. Verstand van beveiligen hebben ze niet, 100.000 euro neergelegd voor een NCP-certificering (duf papiertje dat iedereen kan halen) die op naam staat van iemand die helemaal niet meer voor AAA ADT werkt. Over lijken gaan is de missie van het bedrijf geworden. Verwacht geen technische hoogstandjes of service (zoals onze Henk schrijft). Garantie? Ja hoor, tot de stoeprand uiteraard. 200 vertegenwoordigers? 200 deur-aan-deur-verkopers is een betere vertaling.

Hoe weet die Henk die informatie allemaal zo gedetailleerd? Zou hij bij ADT AAA werken? Denk het wel, anders kun je al die zaken die hij noemt nooit weten!

Radar en de consumentenbond waarschuwen voor hen en dat doen ze niet voor niks.

henk

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door henk » 15 mar 2003 15:41

beste tinus weet je wat mij nu op valt? dat ik hier meerdere berichten heb staan (onder verschillende namen) op het radar forum en dat in de meeste gevallen de reactie identiek is dezelfde aanhef etc. dezelfde LEUGENS, ik zal het even uitleggen 5 jaar geleden heb ik zelf bij adt gewerkt toen was het al in handen van tyco (in 1998 is het over genomen door tyco kijk maar na op www.tyco.com ga naar adt en naar about adt dan naar history) toen ik daar werkte heb ik heel wat service opdrachten uit gevoerd voor bv. c&a waarvan jij zegt dat na de overname c&a geen klant meer was ,gelul. en nu dan nog even over dat duffe ncp papiertje dat IEDEREEN kan halen iedereen heeft natuurlijk ook 100.000 euro op zijn rekening staan he... als je dat duffe papiertje bezit houdt dat in dat je aan strenge eisen moet voldoen en dat deze ook getoets worden maar ja dat weet jij natuurlijk allemaal wel!! ik zit zelf in de beveiliging (inderdaad tinus) maar niet bij een van boven genoemde bedrijven, alleen wordt ik er een beetje misselijk van dat geen een van jullie je goed
laat informeren en zomaar woorden neerkalkt.
zoals ik al beschreven heb, als je het niet eens bent met een verkooptechniek meldt dat dan aan een bedrijf zeker als ik van sommige mensen lees dat ze agressief zijn behandeld.
en tinus of we ze nou vertegenwoordigers of deur-aan-deur verkopers noemen het komt beiden op het zelfde neer ze willen allebei verkopen, en even over die service als een bedrijf in het bezit is van een borg erkenning is het verplicht een service contractte verlenen, er wordt geschreven:
bij een borg gecertificeerde alarm installatie moet minimaal een service contract van 1 jaar worden afgegeven (verkocht). staat weer in dat ow zo duffe ncp borg regelement. gegroet henk o ja als je weer eens een stukje schrijft laat je is wat beter INFORMEREN!!!!

Machiel

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Machiel » 17 mar 2003 17:06

Ach Henk toch, feit blijft wel dat het verkoopconcept van de ADT verkopers wel erg vaag is en het eenvoudigweg franchisenemers zijn die een slaatje uit de beveiligingsbranche willen slaan. Naast Premier easy safe van de Gamma zijn deze ADT dealers zeker een van de duurste van het land.
Men kan beter goed om zich heen kijken vergelijken en een paar keer een gratis beveiligingsadvies aanvragen van meerdere aanbieders.

Elk bedrijf heeft wanhopige verkopers die een target proberen te halen maar eerlijkheid staat meestal toch nog voorop en dat is bij ADT absoluut niet het geval

henk

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door henk » 17 mar 2003 19:02

ja machiel je hoort mij ook niet zeggen dat adt het goedkoopste is maar zeker niet de duurste voorbeeld: essent is duurder, nuon is duurder,en zo zijn er nog wel meer en zo vaag is de verkoop techniek toch niet? een mobiele telefoon wordt toch vaak gratis of voor 0 euro aan geboden maar dan moet je wel een contract afsluiten voor minimaal 2 jaar. en de stelling die je brengt dat mensen om zich heen moeten kijken vindt ik zeer juist maar om nu meteen te zeggen dat adt de boel oplicht vind ik te ver gaan. bedrijven die bij adt aangesloten zitten en die dus op deze wijze verkopen zitten in beveiligings klasse ed electronisch demotica zij mogen dan ook maar beveiligen tot risico klasse 2 alleen woningen. dit is dan ook de tegen hanger van het politie keur merk veilig wonen, ik vind dat je eigenlijk altijd iets aan het hang en sluitwerk moet aanpassen ook al heb je zo`n alarmsysteem in huis.
nog een vraagje machiel kun jij mij nu eens uitleggen waarom adt niet eerlijk is?
met vriendelijke groet henk

Machiel

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Machiel » 19 mar 2003 14:00

Whaha Henk Essent is toch echt wel de voordeligste in Nederland en Nuon komt hierna ze zijn dus niet de duurste maar de goedkoopste (of is je rekenmachine soms stuk??)

Bij de ADT dealers lease je het systeem en word je dus geen eigenaar bij Essent kun je ook maandelijks betalen maar dat gaat op financieringsbasis en dan ben je nog voordelig uit.

Wat betaal je na het derde jaar bij ADT voor de meldkamer?? nog steeds 40 Euro?? of 30 of 35?? bij Essent maar 13 euro!!! dat is toch wel even een verschil, en soms is het voordeliger om het onderhoud apart te laten doen als je maar weinig batterijen hoeft te vervangen is een service overeenkomst niet altijd nodig.

Ik heb het goed nagerekend en Essent heeft wel degelijk het voordeligste en meest uitgebreidde pakket van Nederland voor draadloze beveiliging.

Met enorme rookwolken proberen te verkopen dat is wat de ADT dealers doen.
In een ding had je gelijk hang en sluitwerk is ook belangrijk maar het houdt de dief maar even tegen.
Als hij binnen is schrikt niets meer hem af en kan hij gerust zijn gang gaan

henk

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door henk » 19 mar 2003 14:54

beste machiel heb je dat contract van essent dan wel goed door gelezen???? hier staat bijvoorbeeld:De prijsstelling van bovengenoemd beveiligingssysteem is erop gebaseerd dat er binnen max. 1 meter van de centrale een vrije beschikbare 230 V wandcontactdoos en een analoge telefoonaansluiting aanwezig zijn. De meerprijs bedraagt € 39,- indien een installateur deze voorzieningen moet aanbrengen. essent zal defecten aan de installatie kostenloos vervangen tot 2 jaar na de opleverings datum dus de sevice loopt nog niet eens de volldige 5 jaar mee !!
op het moment dat ik een vals alarm krijg of door een storing een valse melding krijg zal de meldkamer van essent gaan bellen als zij geen contact krijgen met de waarschuwings adressen zullen zij een particuliere bewakingsdienst inschakelen die je moet betalen zelf als je een storing hebt!!extra producten 119 euro voor een pir melder altijd nog 5 euro duurder dan adt.bij
een additioneel service contract worden alleen batterijen kostenloos vervangen alle andere defecten zijn na twee jaar voor de klant nuon werkt op dezelfde manier alleen
is de looptijd van hun contract korter bij nuon 2 jaar vandaar dat nuon wel (je had bij nuon gelijk machiel)goedkoper is maar dat komt ook omdat zij dus een korter contract aan bieden. en dan nu iets waar je geen gelijk in hebt :)! je zegt dat je het systeem least bij adt,klopt niet, na het 3 jaar contract wat adt aanbied,
is het aan de klant of deze bij adt wil blijven, het systeem
is en BLIJFT naar het 3de jaar van de klant,moet dan wel minimaal 3 mnd van te voren opgezegt worden. als ik moest kiezen zou ik dus in dit geval wel voor adt gaan ze zijn dan wel niet de goedkoopste maar wat je bij hen krijgt is in dit geval wel het beste zo hoef je bij adt niet extra te betalen voor service want dat zit bij de 40 euro in die je per maand betaalt geen extra kosten behalve dan als je gaat verhuizen dan moet je extra betalen. het gaat niet alleen om de cijfers ook wat je rechten en plichten zijn en als ik dan zou moeten kiezen ging ik voor adt,en machiel nu heb je me nog niet uitgelegd waarom adt nu zo oneerlijk is...


groetjes henk

Machiel

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door Machiel » 20 mar 2003 16:39

Hmm Henk, ik heb de algemene voorwaarden van een ADT dealer voor me liggen en hier staat duidelijk dat men least en geen eigenaar wordt van het systeem.
In een Meterkast is in de meeste gevallen een telefoonaansluiting en aansluitpunt aanwezig voor de 220
als deze aansluitingen binnen een meter van de meterkast aanwezig zijn gebeurt dat gratis !! en niet zoals bij ADT 250 euro.
De garantie en service zijn twee verschillende punten.
De garantie is inderdaad 2 jaar en de service is een extra dienst (men is in sommige gevallen goedkoper uit door geen service aan te bieden)Storingen mochten ze voorkomen, horen hier ook bij.

Bij ADT betaal je na drie jaar nog steeds 40 euro per maand voor de meldkamer en service Dit is het dubbele van wat Essent en Anderen vragen voor service en meldkameraansluiting.

Een eerlijk bedrijf bouwt geen grote rookwolken op rondom zijn/haar productpropositie dat bedoel ik met eerlijkheid.

henk

Re: Tripple A security

Ongelezen bericht door henk » 20 mar 2003 19:47

uhmmm beste machiel zou jij zo vriendelijk willen zijn mij dan is het artikel nummer te noemen, want heeeel toevallig heb ik namelijk ook zo`n contract voor mij liggen!!
ik kan het niet vinden waar dan moet staan dat je least wat ik wel kan vinden is het volgende,ik citeer
de opdrachtgever wenst gebruik te maken van de diensten van adt ad en adt ad ten behoeve hiervan het systeem,bestaande uit een standaard pakket zoals omschreven op het aan deze overeenkomst gehechte en door partijen ondertekende opdrachtsbevestiging,kostenloos aan de opdrachtgever zal overdragen en onder artikel 11 de overeenkomst wordt na afloop van de conractduur stilzwijgend verlengd met een gelijke periode van 36 maanden, TENZIJ de overeenkomst uiterlijk 3 maanden voor de datum van de afloop van de contractduur door een der partijen is opgezegd. het systeem is hierna gewoon van de klant ik heb hier zelf bij adt ad aaa security navraag over gedaan!!
dat je bij een adt dealer 250 euro moet betalen om een telefoonlijntje aan te leggen klopt niet dit wordt bij adt absoluut gratis gedaan en zit bij bv. aaa al in de 225 euro installatie kosten berekend die 250 euro die jij bedoeld is voor een isdn omvormer sommige mensen willen de absolute garantie dat het alarmsysteem altijd blijft uitbellen ivm.
stroomstoring, bij een stroomstoring zal in de normale situatie de isdn analoog omvormer bv.een quatrrovox van kpn
uitvallen, er schijnt op dit moment een nieuw type te zijn die alleen poort 1 in stand houdt bij stroomuitval.
vandaar dat mensen wel eens zeggen doe mij maar de isdn omvormer deze bevat een noodstroom accu, dat kan bij adt alleen kost ze dat 250 euro
je hebt het over service die je niet altijd hoeft te nemen,
bij een borg gecertificeerde alarm installatie moet minimaal een service contract van 1 jaar worden afgegeven (verkocht) en goed als jij vind dat adt vaag doet over zijn verkoop dan is dat je mening maar waar we het wel overeens zijn is dat mensen eerst eens goed moeten lezen en om zich heen moeten kijken. al deze info heb ik op gevraagd en dat contract had ik al zoals je misschien al gelezen had in mijn eerste bericht. vertel me nog even die artikel nummers kan ik het ook even opzoeken! groetjes henk

Gesloten