LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slechte ervaring Fraanje B.V. Bouwonderneming

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
Algera
Berichten: 6
Lid geworden op: 24 okt 2012 18:06

Slechte ervaring Fraanje B.V. Bouwonderneming

Ongelezen bericht door Algera »

2013 een door Fraanje B.V. gebouwd huis betrokken. Contractueel zou het huis gekeimd zijn. Keim is een merk verf voor wandafwerking dat samen met de baksteen kristalliseerd en een geheel vormt. Het gaat dus niet zoals bij muurverf bladderen en Keim geeft dan ook een productgarantie van 25 jaar.
2015 de muren beginnen er smerig uit te zien. Bij Fraanje naar het gebruikte product geinformeerd. Dat wasTollens Viero. De muur afgewerkt door Schilderbedrijf GELUK en ik had al vastgesteld dat het lakwerk van dit bedrijf ook van zeer slechte kwaliteit was. Hoezo dan er zou toch Keim gebruikt worden? Officiele klacht ingediend. Veel heen en weer gecommuniceerd. Onderzoek gedaan door GELUK en TOLLENS (mooi en goed werk). Gezien de technische informatie zijn dit absoluut geen gelijkwaardige producten. Is de garantie van Tollens daarom veel korter?
2016 Na veel getouwtrek komt Fraanje B.V. tot een beslissing. WIJ LATEN ONZE KLANTEN STIKKEN. Ondanks het feit dat wij contractueel vastgelegd hebben dat er Keim zou worden gebruikt en wij toegestaan hebben dat het door ons ingehuurde schildersbedrijf flink op de kosten van het product heeft bespaard. Ondanks dat de klant in de communicatie op schrift heeft dat er zelfs op de bouwvergaderingen gediscussieerd is over het gebruikte Tollens product. Kortom koopt u vastgoed van bouwbedrijf Fraanje B.V. dan zijn zelfs contractueell vastgelegde zaken geen garantie.

Gesloten