SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
SmahaneMefras
Berichten: 8
Lid geworden op: 07 feb 2018 17:08

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door SmahaneMefras »

Nou bedankt.

NeoDutchio
Berichten: 8422
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

SmahaneMefras schreef:Nee dat hoeft niet maar we kunnen toch met ze alle samenwerken en naar de politie gaan hoe meer mensen hoe groter de kans is dat de politie er wat aan gaat doen..
Wat kan de politie er aan doen? U geeft een opdracht die niet uitgevoerd wordt. Dat is geen misdrijf, maar een civiele zaak. Het enige dat de politie kan doen is u wegsturen als u met vele bij hun op de stoep gaan staan. Dit vanwege samenscholen, onnodig oponthoud of de eigenaar voelt zich bedreigd.

G de Boer
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 mar 2018 15:59

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door G de Boer »

In 2016 heb ik mijn nokvorsten laten herstellen door SVH Dakreparatie uit Waalwijk. Nadat de ‘specialisten’ klaar waren met hun werk kon ik de troep opruimen en op enkeleplaatsen mij muren herstellen omdat ze binnendoor via de dakopbouw het dak zijn opgeklommen. Op zich geen klachten over het geleverde werk, maar goed ik ben een leek. Begin 2018 tijdens een flinke strom lag er ineens iets ondefinieerbaars in de tuin wat later bleek de ‘specie’ van de nokvorsten te zijn. Hiervoor heb ik SVH gebeld en na meerdere dagen blijven proberen kreeg ik telefonisch contact. De situatie uitgelegd en er werd direct aangegeven dat het een garantiegevalletje betreft. Geheel volgens afspraak kwam er een bus van SVH voorgereden met daarin drie mannen die een offerte kwamen opnemen? Enigzins verbaasd de mannen te woord gestaan met de boodschap dat ze volgens mij verkeerd zijn geinformeerd. Voor deze vakmannen was het al snel duidelijk dat er ptutswerk is geleverd ik citeer “dit soort prutswerk kan echt niet van ons zijn”. Toen ik de beste man de kopie van de werkbon/factuur liet zien gingen de mannen verbaasd en onvericht ter zake weg, waarna ik zou worden gebeld door kantoor. Mooi niet dus! Uiteindelijk ik weer bellen. Opnieuw uitgelegd en het dak zou kosteloos worden hersteld. Alleen gezien de slechte weersomstandigheden afgesproken het dak te laten herstellen als het weer droog is (bog aardig coulant dacht ik). Ik zou worden gebeld. Mooi niet dus. Uiteindelijk heb ik in maart 2018 terug gebeld met het verzoek per ommegaande het dak te laten herstellen. Nadat ik uiteindelijk iemand heb gesproken zou de reparatie onder garantie op 27 maart 2018 worden uitgevoerd en ik zou de mannen in de ochtend kunnen verwachten. Je zult het begrijpen er is niemand geweest. Op de dag zelf twee keer iemand in waalwijk gesproken van SVH die het zou “nagaan waar het fout is gegaan”, uiteraard geen bericht! Vervolgens het bedrijf telefonisch niet bereikbaar met de boodschap ‘alle medewerkers in gesprek’ waarna de verbinding wordt verbroken, er wordt gewoon niet opgenomen. Hierbij mij negatieve advies om met SVH Dakreparatie in zee te gaan! Prutswerk en absoluut geen betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken niet na! Erg teleurgesteld in SVH Dakrenovatie.

SmahaneMefras
Berichten: 8
Lid geworden op: 07 feb 2018 17:08

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door SmahaneMefras »

Ik heb inmiddels aangifte kunnen doen dus even afwachten wat ermee wordt gedaan misschien hopen dat ik mijn aanbetaalde (1400) nog terug kan krijgen of op de hoop dat ze worden gestraft

heeljammer
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 aug 2018 09:40

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door heeljammer »

Ja, hier nog een slachtoffer van SVH Dakbehher. Inderdaad, stom, vergeten eerst te googelen.

Ze hebben bij ons het dak vernieuwd. Na de eerste regenbui lekte het meteen.
Contact opgenomen maar het vaste nummer maar dit is afgesloten. Ik heb de niet bij naam te noemen dakdekker op zijn mobiele nummer gebeld maar hij neemt niet meer op.

Ik ga dit bedrijf aangeven bij de fiod en neem verder mijn verlies.
Ik hoop dat dit bedrijf snel gesloten wordt en verder geen schade meer kan aanrichten.

Meneeraart
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mar 2019 20:23

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door Meneeraart »

Verschillende offertes aangevraagd om een schoorsteen te renoveren. SVH was snel mooi verhaal. Offerte getekend en toen ging de communicatie verkeerd. Wij zijn gaan googlen en komen tot de conclussie dat SVH al sinds eind 2018 failliet is. Echter gaan de heren gewoon blijkbaar gewoon door. Ook zegt Roy dat hij de website van svh heeft overgenomen. De algemene voorwaarden van blijkbaar svh verwijzen nog steeds naar de website van een failliet bedrijf. In hoeverre mogen de algemene voorwaarden van failliete bedrijven gebruikt worden? En mag je die naam nog gebruiken met hetzelfde kvk nummer? Wat kunnen wij doen om te zorgen dat wij niet de annuleringskosten hoeven te betalen, En ja het was zeer dom om niet eerst beter onderzoek te doen. Anders hadden wij na sowieso de website van Radar en Kassa niet met deze heren in de zee gegaan,

Meneeraart
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mar 2019 20:23

Re: SVH Dakbeheer reageert niet en wil werk niet herstellen

Ongelezen bericht door Meneeraart »

Een update over mijn bericht van gisteren. WIj hebben contact opgenomen met de curator van SVH over het feit dat zij nog steeds verder gaan met de boel. De curator heeft mij verteld dat de website uit de lucht hoort te zijn. Hij ging uitzoeken waarom ik nog steeds hierop kon komen. Daarnaast kon ook hij geen contact krijgen met SVH.

Onze contactpersoon Roy heeft zoals hij tegen mij had verteld de website nooit overgenomen. Dit is allemaal verzonnen zoals iedereen hier op t forum waarschijnlijk weet. Helaas is hij moeilijk uit de markt te halen en de politie doet hier helaas niets tegen zei de curator.
Deze kon mij ook vertellen dat getekende offertes etc. niet bindend zijn. De heren gebruiken zoals iedere oplichter druk, zodat je alsnog betaal.

Het zou mooi zijn dat de politie/overheid tegen dit soort praktijken optreed, zodat niet meer mensen de dupe worden.

Ik ben blij dat Roy fouten heeft gemaakt in zijn communicatiestijl waardoor we onderzoek zijn gaan plegen. En achter dit alles zijn gekomen. Dit was voor ons een wijze les om niet te snel beslissingen te nemen met dit soort zaken. Maar rustig alles door te nemen. Als ik de gang van zaken bekijk hadden alle alarmbellen bij ons af moeten zijn gegaan.

Plaats reactie