LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] PAS OP!!! QR ONLINE MARKETING (BEDRIJVENGIDS) OPLICHTERS!!!!

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
NielsRuitje
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 jun 2013 13:37

PAS OP!!! QR ONLINE MARKETING (BEDRIJVENGIDS) OPLICHTERS!!!!

Ongelezen bericht door NielsRuitje »

Beste leden,

Ik zal mijn ervaring doen met QR ONLINE MARKETING te Groningen. Dit zijn oplichters, ze benaderen je telefonisch ivm een gratis vermelding op je website. Vervolgens moet je dit stop zetten dmv een handtekening en een hokje aanvinken. Stuur je het terug, dan heb je getekend voor een overeenkomst. Een nieuw abbonement en ben je verplicht te betalen. De kosten zullen hoog oplopen en ze dreigen met deurwaarders, rechtzaken. Lees hierover meer op het andere forum van QR Online Marketing te Groningen.

Gelukkig was ik ze te slim af en heb dit meteen gegoogled en kwam tot mijn verbazing dat ze al jaren actief zijn daar in het Noorden als oplichters. Verder zijn ze vaker op televisie geweest bij Undercover in NL. Adresgegevens staan op internet. Ze bellen enblijven je benaderen en zeggen dat je daadwerkelijk een advertentie hebt lopen en dat het stopgezet MOET worden anders loopt het automatisch verder. Trap hier niet in!! Dit zijn oplichters mensen!

Wees gewaarschuwd. Meldpunt fraude kan je ook telefonisch benaderen. Ze kennen dit bedrijfje maar al te goed.

Erika van Lier78
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 jun 2013 12:11

Re: PAS OP!!! QR ONLINE MARKETING (BEDRIJVENGIDS) OPLICHTERS!!!!

Ongelezen bericht door Erika van Lier78 »

Dit is inderdaad een bekend verhaal. Er is ook al een forum over geopend: https://forum.www.trosradar.nl/viewtopi ... 3&t=132237

huidstudio
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 jul 2013 09:00

Re: PAS OP!!! QR ONLINE MARKETING (BEDRIJVENGIDS) OPLICHTERS!!!!

Ongelezen bericht door huidstudio »

Ik ben inmiddels ook benaderd door QR online marketing. Maar herinnerde mijn contact met hen 2 jaar geleden.(misschien onder een andere naam). Ik heb de brief toen ook opgestuurd.
Destijds heb ik de juridisch adviseur van onze branche gebeld. Deze kende het bedrijf nog niet, maar heeft contact met hen op genomen, waarna ik tot nu dan, niets meer van hen vernomen heb.

Dus mijn advies: Ga na vervelend contact met hen naar je rechtsbijstandverzekering en laat hen dit appeltje schillen. Beter natuurlijk: Niets tekenen en opsturen.

Ik begrijp niet dat er mensen zijn op deze manier geld willen verdienen!

Snowbird
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 sep 2013 11:47

Re: PAS OP!!! QR ONLINE MARKETING (BEDRIJVENGIDS) OPLICHTERS!!!!

Ongelezen bericht door Snowbird »

Ook wij werden benaderd, dat doen ze simpel door met een medewerker van het bedrijf te bellen en dan vragen ze of alle bedrijfsgegevens kloppen, ze vragen naar de naam van de medewerker en dan sturen ze een mail met de vraag of je dit wilt bevestigen. Mooi niet natuurlijk....onbegrijpelijk dat deze mensen gewoon kunnen blijven doorgaan met deze oplichters praktijken.

Creatura
Berichten: 208
Lid geworden op: 04 okt 2007 21:46

Re: PAS OP!!! QR ONLINE MARKETING (BEDRIJVENGIDS) OPLICHTERS!!!!

Ongelezen bericht door Creatura »

Snowbird schreef:.....ze vragen naar de naam van de medewerker en dan sturen ze een mail met de vraag of je dit wilt bevestigen......
Waarmee ze geen poot hebben om op te staan. Meestal zijn medewerkers niet tekenbevoegd, waardoor er geen geldige overeenkomst is met het bedrijf.
Vervolgens vrolijk alle facturen in de versnipperaar gooien :mrgreen:

Gesloten