uw huis veilig.nl

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
nejdetsari
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 sep 2014 17:29

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door nejdetsari » 16 sep 2014 17:40

Ik zou drie keer overwegen om contract bij huis en veilig af te sluiten....Ik werd toen benaderd door een verkoper met mooie praatjes..ik heb contract afgesloten en mij werd verteld dat ik 1 keer 200 Euro moest betalen en vijf jaar lang geen omkijken meer zou hebben , wat niet klopt.Ik kreeg verbinding problemen en heb contact met hun opgenomen...Zij hebben niets verteld en kwamen alleen een accu in de verbinding kast vervangen ( klein batterij ) monteur was met 15 minuten klaar en nu heb ik een factuur van 192 Euro ontvangen....je wordt echt belazerd...Zoek een ander bedrijf...Ik zit nu vijf jaar vast !

Kado
Berichten: 48
Lid geworden op: 26 feb 2014 20:15

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Kado » 16 sep 2014 20:21

Kado schreef:Beste mcbkjs,

Helaas zijn jullie niet het enige slachtoffer. Vreselijk dat UHV zich zo opstelt.. We zien dat zij agressief verkopen aan minder draagkrachtigen en ze vervolgens al een citroen uitpersen als ze niet kunnen betalen.

De wet zegt dat colportage strikt verboden is bij mensen waarvan men weet of redelijkerwijs kan vermoeden dat zij niet over voldoende financiele draagkracht beschikken.

Kunnen jullie daar wat mee?

Even een andere vraag, kunnen jullie het eerste afkoop voorstel delen? Klopt het dat er nog 3 jaar op het contract stond en dat UHV daar 3000 voor wilde hebben?
Beste mcbkjs en andere slachtoffers:

De rechtswinkel heeft een rechtszaak tegen ‘UwHuisVeilig’ gestart. De zaak staat op de rol bij de Rechbank Amsterdam onder nummer 2856404. Het onderstaande artikel suggereert dat andere slachtoffers zich bij de zaak kunnen aansluiten.

http://kersengaardevoorburg.nl/category/uwhuisveilig/

Volvov70
Berichten: 6
Lid geworden op: 11 sep 2014 13:17

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Volvov70 » 17 sep 2014 09:57

Bij een standaard aansluiting bij een meldkamer zit geen opvolging, zoals gezegd bellen deze centralisten alleen de waarschuwingsadressen bij een alarm.

Opvolging is altijd een apart contract bij een beveiligingsdienst, dit kan dus bij dezelfde meldkamer zijn die ook opvolging hebben (securitas, G4S) of bij een aparte firma.

Is dit inderdaad apart afgesloten?
Ja dat klopt, zoals aangegeven heb ik het totale pakket gekozen met de opvolging van de beveiligingsauto's erbij in, voor het afgesproken bedrag per maand ontvang ik dus zowel het alarmsysteem, de aansluiting bij de meldkamer én onbeperkt opvolging van de auto's wanneer nodig, zonder bijkomende kosten!

Ik begrijp alleen de nieuwe posts niet die hier weer zijn neergezet?? Hoezo praten we over slachtoffers, het contract laat NIETS AAN DE VERBEELDING OVER!.. Gewoon duidelijk, geen overdreven kleine letters en er zijn maar 2 dingen die worden ingevuld, namelijk onze gegevens en de keuze voor welk systeem en het bijbehorende abonnement/kosten. Ik kan me dus totaal niet voorstellen dat je niet weet wat je hebt getekend, tenzij je letterlijk je ogen dicht doet en tekent, maar dan moet je niet het bedrijf de schuld geven toch.

Het staat dus als keuzevak aangegeven met dikgedrukt daarnaast wat het kost en voor hoelang. Daar wordt één van de opties aangekruist en onderaan teken je voor akkoord. Dus je maakt zelf de keuze dat je het wilt! Wat ik me na het lezen van enkele reacties kan voorstellen is dat het gesprek erg snel gaat en dat je achteraf misschien toch niet wou waar je voor hebt getekend. Maar dan heb je gewoon 14 dagen om het zonder problemen en kosteloos te annuleren?? :?: Er zit zelfs een standaard brief bij die je op kunt sturen en klaar.. Als je dus én tekent voor de duidelijk zichtbare prijzen en duur én vervolgens niet annuleert binnen de termijn die ook nog eens duidelijk op de voorkant van het het aanvraagformulier staat ben je in mijn ogen geen slachtoffer.

Dat je er achteraf dan vanaf zou willen kan, maar zeg dan eerlijk dat je het gewoon met je volle verstand bent aangegaan en dat je het nu om wat voor reden dan ook niet meer wilt. slachtoffer slaat in mijn optiek dus helemaal nergens op. Maar ja dat is natuurlijk mijn mening maar..

Gisteren is bij ons alles geïnstalleerd! Er was een afspraak gemaakt tussen 12u en 17u en natuurlijk kwam de monteur aan het einde van dat tijdsblok :? Waardoor ik wel lang heb zitten wachten. Had dan liever gezien dat ze een meer specifieke tijd hadden aangegeven waardoor ik niet onnodig lang thuis had gezeten, maar goed.. Het systeem is wel naar alle tevredenheid opgehangen! Monteur was erg netjes, zelfs de stofzuiger gepakt nadat hij klaar was en nam de tijd om het ons beide even goed uit te leggen. Vannacht dus heerlijk relax geslapen, wetende dat ons huis beveiligd was 8)

Leo The Emperor
Berichten: 4628
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor » 17 sep 2014 13:21

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:21, 1 keer totaal gewijzigd.

Volvov70
Berichten: 6
Lid geworden op: 11 sep 2014 13:17

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Volvov70 » 17 sep 2014 18:38

Ja, mijn keuze voor veiligheid bagatelliseren is natuurlijk de voor de hand liggende optie, stel je voor dat iemand oprecht tevreden is en nog kan onderbouwen waarom ook.. :lol:Wij vinden veiligheid echt belangrijk, dus ik onderneem actie! Naast goed opletten, ramen en deuren goed afsluiten en degelijke sloten is de logische volgende stap een alarmsysteem. Maar, wat nou als er wat is en ik ben niet thuis en niet direct bereikbaar? Dan wil ik toch dat er direct gereageerd wordt en er wat aan gedaan wordt!

Een goede meldkamer kan dat en doet dat, dus ik wil ook een aansluiting bij een goede meldkamer, in mijn ogen is dan Securitas een zeer goede partij als het gaat om beveiliging. Wij hebben voor voldoende beveiligingsapparaatjes gekozen, dus de kans dat er bij een inbraak of brand meerdere signalen worden gezonden naar de meldkamer is zeer groot. Dit betekent dat in zo'n geval de meldkamer zeker de politie mag bellen. Precies wat ik wil.


De politie rukt 100% zeker uit bij een echt alarm, ik heb een goede kennis bij de politie werken en die geeft aan regelmatig uitrukken te doen voor een alarm bij woningen. Ze moeten alleen zeker weten dat er wat aan de hand is, maar als er meerdere apparaten van je systeem doorgeven dat er iemand in je woning staat komen ze dus gewoon altijd, Nou laat het nu net zo zijn dat dat bij mij zo het geval gaat zijn


Maar er kan helaas ook voorkomen dat er wel wordt ingebroken, maar de inbreker om wat voor reden dan ook niet de woning in gaat en er dus niet meerdere signalen binnen komen bij Securitas, ook dan wil ik dat er actie wordt genomen. In dat geval sturen ze zo'n auto met beveiliger van Securitas om te gaan kijken. Ons huis kan dan weer worden afgesloten of er kan alsnog politie worden gebeld. Wij vinden dat een veilig en meer dan prettig gevoel. Ik heb werkelijk nog geen idee hoe snel ze er zijn, maar liever dat ze er later zijn dan dat er niks gebeurt, toch?! (het zit nog onbeperkt bij de prijs in ook..)Als ik lig te slapen en er gebeurt wat dan gaat gewoon het alarm af en waarschuwt dat mij en mn gezin. Dit betekent voor mij dat ik nu rustiger slaap. Natuurlijk ben ik dan niet afhankelijk van een auto van Securitas. Die hoeft niet eens te komen want ik kan zelf gauw genoeg zien of er wel of niet wat aan de hand is en dan de politie inschakelen.

Ik slaap heel licht en met wat er hier in de buurt allemaal gebeurt aan inbraken en vandalisme de laatste tijd slaap ik al helemaal met 1 oog open.. dit hoeft nu niet meer, het alarmsysteem staat aan en de meldkamer van Securitas staat paraat voor als ik hulp nodig heb of wij er op dat moment niet zijn. Wij vinden dit de juiste keuze en wat andere vinden moeten anderen dan ook vooral doen. Dus Leo, vooral niet ingaan op het aanbod van deze firma, maar waarom moet je hier nu ondertussen al tientallen keren alles en iedereen blijven overtuigen dat ze alles moeten doen behalve kiezen voor deze firma of Securitas? Leg is uit?Waarom is de mening hier bij een bepaalde harde kern zo sterk om iedereen af te raden dit niet te doen? Ik snap dat echt niet, veiligheid is voor ons voldoende belangrijk om te kiezen voor extra beveiliging. Voor ons is dit pakket (na veel speurwerk en vergelijken) ook gewoon nog eens de meest voordelige keuze! dus snap niet waar die sterke mening vandaan komt..

Kado
Berichten: 48
Lid geworden op: 26 feb 2014 20:15

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Kado » 17 sep 2014 19:54

Beste Volvov70.

U geeft eerder aan 38,95 per maand kwijt te zijn. Dit is enkel voor het meldkamer abonnement. Vele UHV ex-medewerkers en klanten hebben op dit forum bevestigd dat Securitas niet uitrijd voor deze klanten. Als UHV zo transparant is hebben ze dan ook aangegeven hoeveel ze je maand bedrag voor 2015 gaan verhogen? Weet je wat je zo kwijt bent als ze de batterijtjes komen vervangen? Als je een onderhoudscontract hebt getekend, is er verteld dat je dan alsnog voorrijkosten betaald.

Even over de rechtszaak tegen UHV.

http://kersengaardevoorburg.nl/category/uwhuisveilig/

Zou de bewoners commissie en de rechtswinkel ook in het complot tegen UHV zitten? Je zoek een complot dat er echt niet is, echt niet. Dit forum gaat over kennis delen en elkaar helpen.

puma73
Berichten: 5878
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door puma73 » 17 sep 2014 19:59

Ik slaap heel licht en met wat er hier in de buurt allemaal gebeurt aan inbraken en vandalisme de laatste tijd slaap ik al helemaal met 1 oog open.. dit hoeft nu niet meer,
meneer Volvo kan zo verkoper worden bij dit bedrijf. De zelfde onzinemoties en sentimenten die de verkopers van dit "gratis" systeem gebruiken. Zit je in een rolstoel en ze komen aan de deur dan weten ze het nog veel meer te overdrijven.

Fijn dat meneer Volvo zich veilig voelt, waar ik woon zijn dit soort systemen overbodig. Dus ik snap niet wat die lui bij mij in de buurt moeten, behalve proberen hun provisie binnen te harken. Deugdelijk hang en sluitwerk voorkomt 99,9% van de inbraken.

Leo The Emperor
Berichten: 4628
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor » 17 sep 2014 20:01

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:21, 1 keer totaal gewijzigd.

vincent b
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 jan 2014 20:01
Locatie: Den Haag

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door vincent b » 18 sep 2014 00:31

Na een lange tijd niet mee te hebben gereageerd voel ik mij bij deze weer genoodzaakt te reageren.

Een alarmsysteem die verzekeraars eisen worden opgesteld d.m.v. een Plan van eisen hierbij wordt er rekening gehouden met allerlei zaken zoals
Bouwkundige maatregelen (inbraakwerend)
Meeneem beperkende maatregelen(mistgenerator, kluizen enz.)
Organisatorische maatregelen(merken van goederen foto's maken het op de juiste wijzen afsluiten etc.) Elektronische maatregelen (Met of zonder antimask, met of zonder sabotage, draadloos of bekabeld, etc)
Alarmtransmissie (Type lijn: analoge lijn,isdn, gsm, ip enz)
Reactie alarmopvolging (Doorschakelen naar mobiel of naar een pac, met of zonder opvolging)
Alarmverificatie (Camera's, spreek luisterverbinding enz)

Alle deze zaken worden in het begin doorgenomen met de klant die kan en mag niet door een verkoper worden gedaan maar alleen door een MBV of TBV gecertificeerde monteur/verkoper.

de mensen die Uwhuisveilig op pad stuurt zijn onervaren en ongecertificeerde medewerkers, wetende dat ook de genen die je zou kunnen bellen op kantoor ook in het bezit moet zijn van MBV!

Dat Uwhuisveilig de alarmsystemen aansluit bij securitas is ook een kleine leugen met wel een kleine waarheid, bijna alle gerespecteerde pac's zijn in het bezit van diverse erkenningen maar deze hebben ook uitgevonden een particulieren gespecialiseerde afdelingen deze hoeft aan geen ene kwalificatie te voldoen en hierdoor kunnen ze jaartarieven rekenen van rond de €100 incl btw per aansluiting.............

Dat (volvo70) spreekt over onbeperkt alarmopvolging zou voor mij de uitkomst zijn, als ik dit aan mijn klanten kan aanbieden dan spring ik een gat in de lucht, Ik weet wat securitas en conculegas daar voor vragen.

Wel vind ik het belangrijk het verschil tussen een gadget en een alarmsysteem uit te leggen.

Gadget (uwhuisveilig, nuon, eneco geef het beestje een naam) Zijn bieden d.m.v. verkopers een systeem aan die er niet is aan uw veiligheid maar aan uw portemonnee te legen de systemen die zijn aanbiedingen zijn via het internet eenvoudig te bestellen en eventueel tegen extra betaling wordt hij al geprogrammeerd iedereen die handig is met een schroevendraaier kan het ophangen maar wacht hoe projecteer ik een bewegingsmelder? als ik binnenkom dan moet ik er recht in kijken zal het antwoord zijn, App voor de telefoon, en andere huis tuin en keuken gadgets.

Een alarmsysteem bestaat uit het op de juiste manier uitvragen van de klant, en rekening houden met de eisen van klant naast de eventuele eisen van de verzekeraar. elke installatie die er uitgevoerd wordt is maatwerk geen ene installatie is het zelfde we hebben immers niet allemaal de zelfde woning of interesses
Door diverse risicoklassen kan het best zijn dat er gebruik gemaakt moet worden van meeneembeperkende maatregelen een mistgenerator en misschien wel een kluis, ook kan het zijn dat het hang en sluit werk aangepast moet worden naar de op dit mogelijk geldige skg keuringen.

Ik hoop dat de rechtsgang die ik op dit forum zag vruchten afwerpt wij zitten niet te wachten op schijnveiligheid en mens onterende zaken.

Leo The Emperor
Berichten: 4628
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor » 18 sep 2014 08:20

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:21, 1 keer totaal gewijzigd.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig » 18 sep 2014 15:45

Beste,

bij deze willen wij nogmaals benadrukken dat wij exact leveren wat we zeggen. Alles staat daarom duidelijk vermeld op de overeenkomst, in de algemene voorwaarden, in de informatiemap die wij overhandigen en zowel bij ons op de website als bij onze partner Securitas.
Dat (volvo70) spreekt over onbeperkt alarmopvolging zou voor mij de uitkomst zijn, als ik dit aan mijn klanten kan aanbieden dan spring ik een gat in de lucht, Ik weet wat securitas en conculegas daar voor vragen.
Dit is exact wat wij leveren, voor de tarieven die vooraf duidelijk zijn per maand. Daarom zijn wij de goedkoopste aanbieder van het totale pakket van diensten en producten.


Wij raden iedereen aan om voldoende te letten op de organisatorische maatregelen, dus ramen en deuren goed sluiten etc. Daarnaast is het belangrijk om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen. Goede SKG sloten met een noemenswaardige vertragingstijd zijn dus een onderdeel van goede beveiliging, net als meeneembeperkende maatregelen. Aangezien sloten enkel een vetragende werking hebben, bieden wij een belangrijke aanvulling hierop door een alarmsysteem te leveren met doormelding, die vervolgens door onze (MBV en TBV) gecertificeerde monteurs wordt geïnstalleerd en wordt aangesloten op de grootste erkende alarmcentrale van Nederland. De adviseurs brengen het voorlopige advies uit aan de klant. Projecteren gebeurt door onze erkende monteurs, zodat de componenten van het alarmsysteem zo optimaal mogelijk worden geplaatst in de woning.

In meerdere eerdere posts hebben wij reeds duidelijk gemaakt wat de dienstverlening van zowel ons als die van Securitas inhoudt.
Securitas zal zich exact houden aan de regelgeving omtrent het afhandelen van alarmen en zal dus altijd opvolging geven zoals tevens is omschreven in de handleiding welke onze klanten ontvangen. Dit is voor een erkende PAC (alarmcentrale) zoals die van Securitas zelfs vastgelegd in regelgeving, de Wet PBR.
De Wet PBR

De wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (wet PBR):
In de wet PBR is geregeld wat wettelijk gezien een verplichting is voor beveiligingsbedrijven en recherchebureaus, alvorens zij hun werkzaamheden mogen uitoefenen. Zo is geregeld dat er bepaalde vakdiploma's aanwezig moeten zijn bij medewerkers van beveiligingsbedrijven. Ook is een verplichte screening van medewerkers noodzakelijk, waardoor de betrouwbaarheid van deze medewerkers vast staat. Veelal gaat dit om de verklaring van betrouwbaarheid. Deze heeft een geldigheid van 3 jaar.
In het geval dat de contactpersonen van onze klant niet bereikbaar zijn en de melding betrekking heeft op inbraak, brand of paniek, dan zal de surveillance altijd geheel kosteloos uitrijden naar de betreffende woning, dit is onderdeel van de dienstverlening zoals wij die aanbieden.

In geval van een geverifieerde melding, zowel bij een technische verificatie danwel door een persoon op locatie, dan zal Securitas tevens doormelden naar de betreffende hulpdiensten zoals de politie. Deze zullen de melding op waarde inschatten en hulp bieden waar nodig.

Wij staan voor de kwaliteit van het alarmsysteem en Securitas.
Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Een PAC:
Een Particuliere Alarmcentrale heeft een belangrijke rol in de veiligheidsketen. Bij een PAC werken professionals, die precies weten wat er gedaan moet worden bij een alarmering naar aanleiding van bijvoorbeeld een inbraak, een overval of een brand. De PAC handelt niet alleen bij alarmeringen, maar speelt ook een belangrijke rol bij het registreren van gebeurtenissen. Dit is voor justitie en opsporing erg belangrijk bij het vinden van de mogelijke dader(s). Een PAC is dan ook onmisbaar in de veiligheidsketen.
Erkend vanuit de wet:
Een PAC krijgt zijn vergunning en erkenning vanuit het Ministerie van Justitie. Een justitieel erkende Pac voldoet dan ook aan de eisen van de Wet PBR.
(bron VEB)

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig » 18 sep 2014 15:50

Wij zijn het eens met wat hier gesteld wordt, met een belangrijke kanttekening:
Het beste is nog altijd om de inbrekers buiten te houden met goede sloten aangevuld met eventueel optische en geluidsalarmgevers. De doormelding naar de meldkamer brengt niks , maar daar zitten wel bijna alle kosten in. Voor 2000-3000 euro is het mogelijk om je huis te voorzien van zeer goed inbraakwerend hang en sluitwerk. Aangezien de meeste particulieren niet meer waardevolle spullen in huis hebben dan de buurman, zullen inbrekers al snel een deur verder gaan.
Niet iedereen heeft zoveel geld om te investeren in goed hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn bepaalde wijken al "Politie keurmerk" opgeleverd, wat wil zeggen dat dit hang- en sluitwerk aan de juiste normering voldoet. Helaas liegen de cijfers er niet om, ook daar vinden nog steeds inbraken plaats. Ook gaat het verhaal van de buurman met mindere sloten niet op want ze hebben allemaal dezelfde sloten, maar niet alle buren hebben een alarmsysteem. Een alarmsysteem kan daar dus de uitkomst zijn.

Wij geloven nu juist in de opvolging bij een alarmmelding, voor de momenten dat iemand even niet bereikbaar is, voor de momenten dat hulpdiensten noodzakelijk zijn en voor wanneer het wenselijk is dat een surveillant de woning inspecteert op aanwijzingen van een mogelijke brand, inbraak of panieksituatie.

Wij zullen de mensen helpen die een meerwaarde zien in electronisch beveiligen met opvolging door een goede en betrouwbare alarmcentrale en surveillance dienst. Dat is waar we voor staan.

Hoogachtend,

UwHuisVeilig

puma73
Berichten: 5878
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door puma73 » 18 sep 2014 15:59

reclame voor een onzin product dat niemand in een gewone woonwijk nodig heeft.

het enige wat men nodig heeft is deugdelijk hang en sluitwerk. De colporteurs van UHV spelen handig in op voorvallen in de woonwijk door valse sentimenten en emoties te gebruiken. En dat alleen maar om hun provisie binnen te slepen.

puma73
Berichten: 5878
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door puma73 » 18 sep 2014 16:10

Niet iedereen heeft zoveel geld om te investeren in goed hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn bepaalde wijken al "Politie keurmerk" opgeleverd, wat wil zeggen dat dit hang- en sluitwerk aan de juiste normering voldoet. Helaas liegen de cijfers er niet om, ook daar vinden nog steeds inbraken plaats. Ook gaat het verhaal van de buurman met mindere sloten niet op want ze hebben allemaal dezelfde sloten, maar niet alle buren hebben een alarmsysteem. Een alarmsysteem kan daar dus de uitkomst zijn.
Ook dit is weer inspelen op sentimenten door UHV. Als er wordt ingebroken in een gewone woonwijk, blijkt dat de bewoners het hang en sluitwerk niet op de juiste manier gebruikten. Ramen stonden open of op kiepstand. Dan helpt zelfs het duurste alarmsysteem niet.

Kado
Berichten: 48
Lid geworden op: 26 feb 2014 20:15

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Kado » 18 sep 2014 19:20

Uw Huis Veilig schreef:Alles staat daarom duidelijk vermeld op de overeenkomst, in de algemene voorwaarden, in de informatiemap die wij overhandigen en zowel bij ons op de website als bij onze partner
Beste UHV, waar kan ik dan antwoorden op deze vragen vinden?

-Hoeveel UHV het maandbedrag voor abonnementhouders voor 2015 verhogen? Weer met 7%?
-Wat zijn de voorrijd kosten bij een onderhoudscontract?
-Wat kost het als ik door overmacht het contact moet opzeggen?
-Hoe vaak is Secititas in 2013 uitgereden bij inbraak bij particuliere UHV klanten?

omgitsalive
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 aug 2014 01:11

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door omgitsalive » 25 sep 2014 22:24

Goedenavond,

Voor de volledigheid: mijn situatie staat beschreven op pagina 26 :)

Graag zou ik even willen reageren op de user VolvoV70. Zijn verhaal lijkt namelijk zeer op mijn originele gedachte: voor ong 40 euro per maand een aansluiting op een PAC, plus een nieuw alarmsysteem, plus opvolging. Dat klinkt in het geheel niet gek.

Beste (ik neem aan) heer: Ik zou u willen uitnodigen om de Total Cost of Ownership af te zetten tegen de bruto EN netto voordelen. Daar heb je tijdens een avondgesprekje met een adviseur niet echt de tijd voor.

Het zit hem er nl in, in de 'onbeperkte verbinding met de PAC van Securitas'. Dit is geen netto voordeel waar je iets aan hebt (bijv zoals "belminuten bij een telefoonabonnement" dat wel is), het is alleen een bruto voordeel. Het is ook datgene dat de meeste kosten met zich meebrengt.

Pas als er iets gebeurt, DAN worden er stappen gezet door de PAC. Wat is de kans dat in die 5 jaar het alarm meer dan 3x terecht af gaat? En wat gaat die PAC dan precies voor u betekenen? U en/of uw contactpersonen worden gebeld en er komt een auto langs met iemand die het huis bekijkt. En als er echt iets aan de hand is, belt hij de alarmdiensten.

En die NETTO service (3x langsrijden, 5 telefoontjes plegen en verder 20x een onterecht alarm uitklikken) kost u ong 3000 euro over 5 jaar.

Ik bied u volledig gratis advies: Zeg uw contract op bij Uw Huis Veilig [dit mag nog binnen 14 dagen na installatie product] koopt u voor 300 euro hetzelfde alarmsysteem op het internet. En gebruik 200 euro om uw buren eens flink in het zonnetje te zetten (tip: geef ze ook een code en/of afstandsbediening van het alarm en uw huissleutel). Een betere, snellere en goedkopere 'alarmopvolging' kunt u niet krijgen. Ook niet van de 'beste Alarmcentrale van Nederland'.

Vriendelijke groet.

jerwarm
Berichten: 620
Lid geworden op: 03 jun 2014 19:26

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door jerwarm » 08 okt 2014 18:12

puma73 schreef:
Ik slaap heel licht en met wat er hier in de buurt allemaal gebeurt aan inbraken en vandalisme de laatste tijd slaap ik al helemaal met 1 oog open.. dit hoeft nu niet meer,
meneer Volvo kan zo verkoper worden bij dit bedrijf. De zelfde onzinemoties en sentimenten die de verkopers van dit "gratis" systeem gebruiken. Zit je in een rolstoel en ze komen aan de deur dan weten ze het nog veel meer te overdrijven.

Fijn dat meneer Volvo zich veilig voelt, waar ik woon zijn dit soort systemen overbodig. Dus ik snap niet wat die lui bij mij in de buurt moeten, behalve proberen hun provisie binnen te harken. Deugdelijk hang en sluitwerk voorkomt 99,9% van de inbraken.

ik dacht het niet, ik weet dat door harde cijfers uit de praktijk.

ons bedrijf installeert zowel het PKVW + al het voorkomende hang en sluitwerk. Daarnaast hebben de installaties van alarmsystemen BIJ PARTICULIEREN een vogelvlucht genomen de afgelopen jaren.


wat je zegt is echt onzin, dan zou ik werkloos zijn.
en ik heb genoeg alarmsystemen te plaatsen door het godganse land bij 80% particulieren die niet in een villa wonen maar gewoon in een woonwijk. Er is veel meer waarde in huis als vooraf wordt gedacht, de schade [praat ik ook over in-breekschade] is veelal rond de 3K bij een gemiddelde inbraak in jan-modaal woningen. Ik doe dit werk al +15 jaar, dus je kan me geloven.

of niet dat is jullie/jouw keus. :wink:


wat een praat allemaal hier, en het meeste is onwaar/verzonnen/ klok-klepel, en hoort men op de verjaardag een keer. :lol:

jerwarm
Berichten: 620
Lid geworden op: 03 jun 2014 19:26

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door jerwarm » 08 okt 2014 18:23

reclamatie; de systemen die wij plaatsen hebben een EU/BORG en NEN keur. Ze komen van een heel grote speler op de beveiligingsmarkt. De systemen die wij plaatsen worden geinstalleerd onder 50131 norm, NCP regels en bORG/NCP erkend bedrijf.

De systemen zelf zijn ALTIJD bedraad aangesloten met de nieuwste technologie. CCS zit in metalen kast.

etc etc. Dit zijn "echte " systemen ipv het plastic systeem die geleverd wordt door UHV, 1 klap op de behuizing en het is over. De draadloze melders zijn te storen zonder dat je een rf-jamming alarm krijgt.... dit en nog meer zaken zijn aan de hand met een "goedkoop" alarmsysteem..
Het echte geld wordt verdiend aan het contract + PAC.
alarmsystemen zijn niet/nooit gratis, en er zit altijd een adder [boa constrictor] onder het gras....

*ik heb aantal jaren via een bedrijf voor Essent Home domestic gewerkt die ook plastic troep liet ophangen bij al haar klanten* NUON deed hetzelfde, daar werkte een vriend van me.
daarom werk ik daar ook niet meer voor. ;)
Laatst gewijzigd door jerwarm op 08 okt 2014 18:33, 1 keer totaal gewijzigd.

jerwarm
Berichten: 620
Lid geworden op: 03 jun 2014 19:26

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door jerwarm » 08 okt 2014 18:28

koopt u voor 300 euro hetzelfde alarmsysteem op het internet.
koopt u voor 300 euro hetzelfde alarmsysteem op het internet.

vooral doen, goedkoop is duurkoop.


Hoe vaak ik het al niet heb meegemaakt dat zo'n zelfbouwpakket op de zolder ligt ergens in een hoek.
Men begint er nooit aan/ vindt het toch te duur om door een erkend bedrijf te laten plaatsen.
Dus; goedkoop wordt dan toch duur als ik uiteindelijk toch nog moet langskomen om een echt systeem te plaatsen.


maar het is maar wat je wilt.

jerwarm
Berichten: 620
Lid geworden op: 03 jun 2014 19:26

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door jerwarm » 08 okt 2014 18:36

en ik zit hier niet om mensen "af te zeuren" of te beschuldigen.

het is allemaal ter kennisgeving; of/hoe/wat/wanneer u er wat mee doet is uw eigen beslissing.
ik hoef hier niets te verkopen dan alleen de waarheid.


die is in ieder geval gratis. ;)

Plaats reactie