LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] uw huis veilig.nl

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
mape
Berichten: 6
Lid geworden op: 15 mar 2012 07:39

uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door mape »

Hallo allemaal,
Ik ben gistermiddag benaderd door iemand van uwhuisveilig.nl of mijn man gisteravond ook aanwezig was want zo kon hij mij vertellen hij kon ons een gratis inbraak/brandpreventie pakket geven! Nouja ik dacht altijd interresant dus laat maar komen, dus zo was deze meneer gisteravond hier om het een en ander uit te leggen, maar gratis bleek niet geheel gratis, hij gaf een presentatie en natuurlijk raakte hij ons door "enge en zielige verhalen" nu hebben wij een contract ondertekend voor 5jaar en we betalen a 30euro per maand voor de aansluiting bij de meldkamer, ook het pakket is niet geheel kosteloos (bleek achteraf)

Nu is mijn vraag heeft iemand hier ervaring mee, en zo ja wat zijn deze ervaringen, wij hebben 8dgn om ons te bedenken (wat ons echter NIET is verteld maar wat we gelukkig zagen vannochtend in de kleine lettertjes) het zit ons op 1 of andere manier niet geheel lekker, we vinden het heel belangrijk dat ons gezin is beveiligd voor brand en inbraak, maar de wijze waarop roept vragen op!

graag jullie reactie hierop!!

agnesm
Berichten: 100
Lid geworden op: 10 nov 2011 17:46

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door agnesm »

Ik zou het gelijk afzeggen omdat ze naar wat u zegt niet te vertrouwen zijn.

U wordt gebeld met iets wat gratis is volgens hun zeggen, maar daar blijkt een enorme adder onder het gras te zitten.
Er wordt op uw gemoed ingespeeld om toch maar wat te kopen.
En er wordt u niet verteld dat u binnen 8 dagen kunt bedenken.

Heeft u een alarminstallatie nodig? En zo ja google eens wat de kosten voor meldkamer en alarminstallatie zijn en weeg dat eens af tegen de prijs die u nu voor 5 jaar gaat betalen.

Ik zou als ik u was gelijk aangetekend opzeggen en er dagelijks achteraan bellen of ze uw opzegging ontvangen hebben totdat u schriftelijk bericht heeft van opzegging. Want waarschijnlijk raakt deze aardige firma die gratis iets aanbiedt uw afzegbrief gewoon kwijt.

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:42, 2 keer totaal gewijzigd.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Beste Mape,

Omdat verhalen soms een eigen leven gaan leiden en er soms vol ongeloof gereageerd wordt op ons concept, willen wij graag toelichten hoe het mogelijk is dat Uw Huis Veilig een gratis alarmsysteem op de markt brengt.

Het concept van Uw Huis Veilig is bedoeld voor mensen die veiligheid betaalbaar willen houden en de veiligheid middels onze dienstverlening voor nog geen euro per dag een meerwaarde vinden.

Een ieder kan een offerte aanvragen bij een lokaal beveiligingsbedrijf in de regio en zal dan zien dat met name de aanschaf van een goed alarmsysteem een kostenpost is die niet veel mensen kunnen betalen.

Voor een volwaardig NCP gekeurd alarmsysteem inclusief professionele installatie door een erkende installateur betaalt u al snel een bedrag dat ruim boven de duizend euro uitkomt. Dit is exclusief de jaarlijkse kosten van de meldkamer.

Bij Securitas zijn de kosten voor een plus Al 1 aansluiting op de meldkamer € 293.05 ex BTW per jaar. (Teruggerekend is dat inclusief BTW €29.05 per maand.) De kosten voor de meldkamer zijn hierin nog wel betaalbaar voor veel mensen, maar wie kan er tegenwoordig zoveel geld missen voor de aanschaf en installatie van een alarmsysteem?

De mooiste vergelijking is het concept van de mobiele telefonie. Men ontvangt een gratis mobiele telefoon en betaalt voor het abonnement op de dienstverlening die een provider biedt (belminuten)
Iedereen beseft ondertussen dat het toestel alleen “gratis” is wanneer de klant een dienstverlening afneemt.

Bij het concept Uw Huis Veilig is dit ongeveer hetzelfde.
Men kan een alarmsysteem “ los” aanschaffen en jaarlijks de kosten voor een meldkamer betalen, of men neemt een abonnement voor slechts €0.98 per dag en krijgt het alarmsysteem gratis. Wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn, legt een van onze adviseurs u graag uit tijdens een adviesgesprek op locatie.

Kunnen wij dan onbeperkt gratis systemen aanbieden? De landelijke actie die wij met ruim 120 adviseurs in de markt brengen is een doorslaand succes.
Duizenden klanten hebben al een systeem in huis en ervaren het veilige gevoel die door Uw Huis Veilig met Securitas mogelijk wordt gemaakt.
Per jaar wordt er bekeken hoeveel systemen er aangeboden zijn en hoeveel geld er dat jaar erna beschikbaar gesteld kan worden.

Wij hopen en verwachten dat we nog veel mensen gelukkig kunnen maken met de promotieactie en zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een veiliger Nederland.

Een ieder die na deze bijdrage twijfels of vragen heeft nodigen wij graag uit voor een kopje koffie op een van onze vestigingen of u kunt uw reactie sturen naar [email protected]

Veilige groet,

Uw Huis Veilig

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:42, 1 keer totaal gewijzigd.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Beste Leo,

Wij begrijpen dat iedere situatie en ook iedere wens verschillend is, daarom werken wij landelijk met ruim 120 adviseurs om deze vragen ten alle tijden te kunnen beantwoorden. Middels een geheel vrijblijvend bezoek komen we op een voor de klant wenselijk tijdstip langs om te kijken naar persoonlijke situatie en om een passend advies uit te brengen.

Zaken zoals contractduur, aantal beveiligingscomponenten, installatiemogelijkheden en mogelijke opvolging door een surveillancedienst kunnen dan op de persoonlijke situatie worden afgestemd.
Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar, met of zonder onderhoudt en met of zonder surveillancedienst, dit alles afhankelijk van budget en wensen.

Aangezien we niet alleen binnen onze promotieactie(s) meerdere oplossingen en variaties aanbieden, maar ook verschillende andere beveiligingsproducten en diensten aanbieden is het wenselijk om daarvoor een afspraak te maken.
Als er behoefte is aan meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens op onze website http://www.uwhuisveilig.nl

Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig

Daan_1978
Berichten: 894
Lid geworden op: 22 jun 2011 10:33

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Daan_1978 »

Zozo, het topic wordt gretig aangegrepen om nog eens extra reclame te maken.
In plaats van op de concrete vragen van de topic starter in te gaan en de klacht te behandelen, komt er een verkoop praatje.
Op mij komt dat in elk geval over als zijnde "niet mee in zee gaan!"

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:42, 1 keer totaal gewijzigd.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Beste Leo,

Het is voor ons pas mogelijk om (meer) concrete antwoorden te geven als we de persoonlijke situatie weten.

"Zaken zoals contractduur, aantal beveiligingscomponenten, installatiemogelijkheden en mogelijke opvolging door een surveillancedienst kunnen dan op de persoonlijke situatie worden afgestemd.
Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar, met of zonder onderhoudt en met of zonder surveillancedienst, dit alles afhankelijk van budget en wensen."

Mocht er interesse zijn om de antwoorden op basis van uw persoonlijke situatie te ontvangen, neem dan a.u.b. contact op om dit te bespreken, dan wel een afspraak te maken voor advies op locatie.

Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig

Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Chocomelk »

@ Uw Huis Veilig,

Waarom is er dan bij Mape een contract (aangesmeerd) afgesloten
van 5 jaar ipv 1 jaar.
Omdat het dan te duur word op maandbasis ?

Worden de mensen ook verteld wat de kosten zijn van een valse melding
bij de meldkamer ?
Dat gebeurt nogal eens dat mensen toch vergeten snel het alarm uit te schakelen als ze weer binnen zijn.

Kan er bij jullie instalatie wel een grote hond vrij in huis lopen zonder
dat er een melding naar de meldkamer gaat ?

@ Mape, zou toch proberen om onder dit contract uit te komen als goed is
ben je verzekerd voor diefstal en als ze echt willen komen inbreken dan doen
ze het toch wel, de echte dief weet hoe een alarm uit te schakelen is. :wink:

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Hallo Chocomelk,

De keuze voor onze 5 jarige actie heeft inderdaad met kosten te maken. In die actie kunnen wij namelijk geheel kosteloos een professioneel alarmsysteem leveren. Veel mensen vinden veiligheid voor hun huis én gezin belangrijk en beseffen zich dat een alarmsysteem wel degelijk de kans op een inbraak verkleind. Wanneer er onverhoopt toch een inbraak mocht plaats vinden, is de tijd dat de inbreker binnen blijft aanzienlijk korter en de kans op ontdekking groot. Helemaal voorkomen kan niet, maar de kans verkleinen is in onze ogen een goede zaak.

Valse meldingen worden door ons nooit berekend, het is één vast laag maandbedrag. Wij beseffen ons dat het ook eens per ongeluk af kan gaan door toedoen van de bewoner(s). Het is uiteraard nooit de bedoeling om moedwillig valse meldingen te veroorzaken, maar het alarm is heel makkelijk af te melden door de bewoner(s) bij verificatie door de meldkamer.

In geval van huisdieren bieden we inderdaad passende oplossingen waarbij de huisdieren vrij rond kunnen lopen terwijl het alarm is ingeschakeld. Dit kunnen we op locatie bespreken en toelichten indien gewenst.


Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig

Chocomelk
Berichten: 11415
Lid geworden op: 30 nov 2009 18:14

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Chocomelk »

Uw Huis Veilig schreef:Hallo Chocomelk,

De keuze voor onze 5 jarige actie heeft inderdaad met kosten te maken. In die actie kunnen wij namelijk geheel kosteloos een professioneel alarmsysteem leveren.

Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig
Dat kan ik begrijpen dat u het dan geheel kosteloos (?) kan leveren als men
5 jaar lang iedere maand een bedrag van 30 euro moet betalen, totaalplaatje van maar liefst 1800 euro voor 5 jaar.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Beste Chocomelk,

een begrijpelijke reactie, wij hebben het eerder in dit forum al geprobeerd uit te leggen, het is namelijk een fantastische actie en er is absoluut voordeel voor u als klant!

Bij deze nogmaals;

"Voor een volwaardig NCP gekeurd alarmsysteem inclusief professionele installatie door een erkende installateur betaalt u al snel een bedrag dat ruim boven de duizend euro uitkomt. Dit is exclusief de jaarlijkse kosten van de meldkamer.

Bij Securitas zijn de kosten voor een plus Al 1 aansluiting op de meldkamer € 293.05 ex BTW per jaar. (Teruggerekend is dat inclusief BTW €29.05 per maand.)"

Kortom het erkende alarmsysteem is kosteloos, in combinatie met de meldkamerdienstverlening van Securitas, iets wat de drempel enorm verlaagt in de keuze voor een veilige woning.

Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:43, 1 keer totaal gewijzigd.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Beste Leo,

1) Wij roepen vanuit beveiligingsoogpunt niet zomaar wat. NCP geregistreerde alarmsystemen zijn een feit en ook terug te vinden op de site van het NCP (kiwa.nl). Erkende (installatie)bedrijven zoals onze installatietak die de alarmsystemen installeren zijn aangesloten bij het NCP of bij het VEB, beide brancheorganisaties die de richtlijnen bepalen en handhaven. Een NCP erkend systeem is professioneel, betrouwbaar en degelijk en niet te vinden in de standaard bouwmarkt.
2) Er is bij UwHuisVeilig inderdaad een mogelijkheid voor een 5 jarige overeenkomst, maar ook opties met een kortere duur. We kunnen zelfs elk wenselijk alarmsysteem, welke verkrijgbaar is in de markt, leveren en installeren met een losse meldkamerovereenkomst die dagelijks opzegbaar is. Ook bij Securitas zijn al meldkamerdiensten vanaf €200,93 ex btw per jaar, voor een normale basis AL1 aansluiting met voice respons systeem, deze optie is zonder hulp bij brand, medisch alarm en paniek, echter dan dient er nog wel steeds een erkend alarmsysteem aangeschaft en geïnstalleerd te worden. Ook onderhoudt is een keuze, in zoverre dat het in onze ogen altijd aan te raden is om enkel een erkend persoon uw alarmsysteem te laten onderhouden. In geval van een oplevering volgens de Borg richtlijnen met certificering is het overigens verplicht. Afhankelijk naar wat de wens van de klant is, wordt dit wel of niet aangeboden. Indien gewenst is een onderhoudsovereenkomst mits door ons aangeboden, €108,40 ex btw per jaar, inclusief eens per jaar preventief onderhoudt, telefonische support en installatiegarantie
3) "Het tussen de regels door lezen" berust vaak op een aanname. Wij bieden namelijk veel meer dan enkel meldkamerdiensten. Wij hebben totaalconcepten waarbij we veiligheid aanbieden voor ieder budget, in een complete oplossing en volledig afgestemd op mogelijke wensen van de klant. Zo bieden wij ook mogelijkheden met opvolging door een surveillancedienst van Securitas waarbij de maandprijs gelijk blijft. Echter kunnen wij geen aanrijdtijden garanderen en indicaties hiervan kunnen we pas afgeven op het moment dat we ook een adres van de klant hebben. Wij bieden persoonlijke dienstverlening omdat beveiligen in onze optiek door gecertificeerde mensen dient te worden uitgevoerd.

Kortom, er komt veel meer bij kijken als het gaat om persoonlijke veiligheid en het beveiligen van uw woning. Iets waar wij u graag over blijven informeren.

Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:43, 1 keer totaal gewijzigd.

mape
Berichten: 6
Lid geworden op: 15 mar 2012 07:39

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door mape »

Hallo Allemaal,

Ondertussen (nouja vrijdag 16maart) een aangetekende brief verstuurd naar het bedrijf MAAR NOG GEEN REACTIE ook een email gestuurd zoals staat in de overeenkomst maar ook HIEROP NOG GEEN REACTIE @uwhuisveilig.nl WANNEER KRIJG IK HIER WAT VAN TE HOREN!!

Ook wordt er in de lokale media gewaarschuwd voor deze vorm van verkoop!

hebben meer mensen ervarig of advies over het verdere verloop, ik heb alle wegen bewandeld om van deze actie af te komen, maar ik krijg van uwhuisveilig.nl geen enkele reactie, en de brief van de instalateur lag het weekend al in de bus.... (HEEEEEL VAAAG)

Leo The Emperor
Berichten: 4625
Lid geworden op: 12 dec 2010 16:19

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Leo The Emperor »

.
Laatst gewijzigd door Leo The Emperor op 05 okt 2018 12:43, 1 keer totaal gewijzigd.

agnesm
Berichten: 100
Lid geworden op: 10 nov 2011 17:46

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door agnesm »

Ik vermoed dat meneer van uw huis veilig hier opeens ook niet meer zal posten.

Uw Huis Veilig
Berichten: 70
Lid geworden op: 15 mar 2012 14:51

Re: uw huis veilig.nl

Ongelezen bericht door Uw Huis Veilig »

Beste Mape,

Het kan zijn dat de brieven en dit bericht elkaar gekruist hebben. Als u wilt weten wat de status is van uw opzegging, kunt u het beste even bellen op nummer 036-5477750.
U zult dan doorverbonden worden met de juiste afdeling welke u direct kan vertellen of de opzegging bij ons binnen en verwerkt is.
Als u een aangetekende brief en een e-mail heeft verzonden hoeft u zich in geen geval druk te maken dat alsnog de dienstverlening in gaat, u heeft immers opgezegd.

Mocht u nog verdere (inhoudelijke) vragen hebben, kunt u die op bovengenoemd nummer ook het beste stellen.
Wij zullen u graag te woord staan.

Met vriendelijke groet,

Uw Huis Veilig

Gesloten