LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Migrainepraktijk

Bespreek hier alle vormen van alternatieve geneeswijze.
Jolijn
Berichten: 6307
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Jolijn »

Topamax kan helpen om aanvallen te voorkomen. Het moet dagelijks gebruikt worden. Is eigenlijk voor epilepsiepatiënten, maar bij toeval is ontdekt dat migrainepatiënten er ook baat bij kunnen hebben.

Als vrouwelijke migrainepatiënt heb je het 'voordeel' dat er een redelijk grote kans is, dat tijdens/na de overgang de migraine vermindert/verdwijnt.

ecva
Berichten: 58
Lid geworden op: 22 okt 2008 23:50

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door ecva »

Astrid78 schreef:
ik heb trouwens besloten niet naar de praktijk te gaan, mijn verzekering vergoed niks. Dus zelf betalen is sowieso geen optie.
Ik wil opzich best geloven dat het voor sommige mensen de migraine (tijdelijk)minder heeft gemaakt. Maar in echte genezing geloof ik ook niet. Ik heb ook periodes gehad dat ik maanden migraine vrij was.. :) bijna niet meer voor te stellen. En pats boem tegenwoordig weer heviger dan ooit.
Kan bij mij ook hormonaal zijn, deels, vanwege de pil maar die MOET ik slikken vanwege een andere aandoening, endometriose.

gr Astrid
Endometriose of menstruatie pijn is een lever-menstruatie ziekte.
Er zijn veel methode voor migraine behandelingen. Dr. Nieland, Bloedzuigers, acupunctuur, hormoon pil, telcagepant en Topamax werken wel maar bieden alleen een tijdelijke oplossing.
De vraag is Waarom een tijdelijke oplossing? Waarom komt migraine terug?

Quote:
ik heb trouwens besloten niet naar de praktijk te gaan, mijn verzekering vergoed niks. Dus zelf betalen is sowieso geen optie.

Ik kan je les geven dat de migraine en endometriose tijdelijk zullen verdwijnen en met eigen kracht de migraine niet zal terugkomen.
Geheel vrijblijvend en geen kosten aangebonden.
Om te bewijzen dat Migraine is wel te genezen:roll:

PietjeBelhamel
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 jun 2011 00:47

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door PietjeBelhamel »

Volgens Ecva zou migrainebehandeling dan wel helpen o.a. bij Heino Nieland, maar komt weer terug. Heb je daar onderzoek naar gedaan? Persoonlijk ken ik iemand die 3 jaar geleden geholpen is aan zijn vreselijke migraine, maar nog steeds migrainevrij is ..! Ook in de de wachtkamer spreek ik veel mensen die op aanraden van andere positieve verhalen naar Weener getogen zijn. M.a.w. volgens mij worden hier conclusies getrokken ... Maar goed.
Wat mijn behandeling betreft, mijn 7e injectieprikserie gehaald en betaald :-( . Het gaat als een wonder nog steeds goed. Ben nu al bijna 2 maanden triptaanvrij. Wel een lichte aanval van 2 dagen gehad een anderhalve week geleden. Maar ja, van 7 relpaxen in voorjaar nu terug naar 'nul' stuks per maand is niet niks.
Dan nog even terugkomend op de conclusie van Dhr. Karremans dat al diegenen die geen hoofdpijn meer hebben na behandeling van Heino Nieland 'wel eens geen echte migraine gehad hebben' laat ik maar aan mij voorbijgaan. Ik ga tenslotte af op de conclusies van 3 verschillende artsen (huisarts / neuroloog / hoofdpijnspecialist) die bij mij dit vastgesteld hebben. Daarnaast is het in Weener een komen en gaan van mensen, zouden die allemaal geen migraine ......?

Pietje

Akarrenman
Berichten: 68
Lid geworden op: 08 mei 2011 14:11
Locatie: Berkel & Rodenrijs

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Akarrenman »

Mensen geloven dat ze migraine hebben, diagnptiseren zich zelf, slikken over-the-counter-medicatie, en voornamelijk die mensen komen terrecht in het Heino-circuit.

Bewezen raporten wijzen dit ook uit, met grote dank aan M Ferarri. Vervelend natuurlijk voor die mensen, om dit toe te geven maar zo is het wel!

En wat betreft Ecva, u leeft in uw eigen wereldje?

Bo990
Berichten: 4
Lid geworden op: 06 aug 2011 18:58

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Bo990 »

[quote="Akarrenman"][quote]
Akarrenman, ik zou haast gaan geloven dat jij zelf een dokter bent??
Bij elke positieve commentaar van iemand heb jij wel een negatief tegenargument. Iemand die bij elke positieve commentaar over Dr h.c. hem wil boycotten omdat het hem zelf niet goed uitkomt..?
Hier in België komen ook zulke praktijken voor. Omdat het andere dokters 'niet goed uitkomt' of omdat het 'de maatschappij te veel geld kost' gaan ze een dokter die ergens dieper ingaat maar gaan aanklagen. Terwijl er wel effectief mensen zijn die er echt wel mee geholpen zijn.

Ikzelf heb al 3 jaar wekelijks migraine.
Momenteel is vandaag de 6de dag op rij dat ik in bed lig met migraine en z'n nodige aanvallen. In de loop van de week is m'n moeder op internet op zoek gegaan naar deze ziekte. Zij kwam terrecht op de site van Dr h.c.

Toen ze me er de eerste keer mee confronteerde stond ik enorm sceptisch hierover. Omdat talloze dokters me hiervoor ook al hebben gezegd dat de enigste manier is er mee leren leven. Vandaag nog ben ik naar een dokter geweest die me letterlijk zei 'volgens mij heb jij zware psychise problemen'. ONBEGRIP, noem ik dat! En vooral onwetendheid bij de 'gewone geneeskunde'.

De theorie van Dr. h.c slaagt echt wel ergens op.
"We weten dat het ontstaan van migraine wordt veroorzaakt door een verhoogde activiteit van de hersenen. Deze activiteit wordt gestimuleerd door de hormoonhuishouding, waardoor een reeks van reacties in het lichaam ontstaat. Door de EMT ontstaat harmonie in de hormoonhuishouding waardoor de verhoogde activiteit verdwijnt."
De samenhang tussen psyche (->hoofd,geest) en Fysiek (->lichaam) is al veel langer bekend en in de meeste gevallen moeten deze 2 ook samen behandeld worden. De EMT werkt ook met deze samenhang.

Begin volgende week maak in ieder geval een afspraak voor een vooronderzoek.
En ik hoop natuurlijk (zoals waarschijnlijk iedereen in mijn positie) dat er iets positiefs uit komt.

[Mijn excuses als er fouten in de tekst staan maar een geheel foutloze tekst typen met de aanwezigheid van migraine activiteit blijkt nog steeds onmogelijk]

puma73
Berichten: 5876
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door puma73 »

Momenteel is vandaag de 6de dag op rij dat ik in bed lig met migraine en z'n nodige aanvallen.
En dan gaat u hier een account aanmaken en uw lof over h.c hier spuien.

boertje van buuten
Berichten: 218
Lid geworden op: 26 feb 2011 12:41

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door boertje van buuten »

Mensen geloven dat ze migraine hebben, diagnptiseren zich zelf, slikken over-the-counter-medicatie, en voornamelijk die mensen komen terrecht in het Heino-circuit.
Wat een onzin! Ooit gehoord van niet alle schapen over een kam scheren. Deze uitspraak is wat mij betreft subjectief. Ik denk eerder dat artsen mensen met hoofdpijn wegsturen en zeggen: neem maar een aspirine, of ga rusten of maak je niet zo druk. Mensen die chronisch hoofdpijn hebben, worden vaak niet serieus genomen en lopen ondertussen jaren met hoofdpijnklachten. De meeste mensen met hoofdpijnklachten die lang aanhouden, gaan echt eerst naar hun huisarts. De vraag is of er sprake is van juiste diagnosticering, en het serieus nemen van klachten en niet alles afschuiven op levenswijze en spanning.

Akarrenman
Berichten: 68
Lid geworden op: 08 mei 2011 14:11
Locatie: Berkel & Rodenrijs

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Akarrenman »

@ Buurtje,
migraine valt niet te genezen, er word niet voor Jan L een spinoza toegekend aan de enige hoogleraar der hoofdpijn, in Nederland ( die ver daarbuiten) ook nog eens bekend is, vanwege 'breinbrekend 'werk in het onderzoek naar Migraine.

En mensen die beweren dat ze door Heino met zijn kwakzalverij worden geholpen, zich werkelijk achter de oortjes moeten krabben, en de reden dat u zo in de verdediging schiet, zegt naar mijn mening heel veel.

En dan Bo990, voor iemand die zegt te lijden onder Migraine vind ik het op zijn minst opvallend, dat u met deze zware hoofdpijn kennelijk wel gewoon achter een pc kunt kruipen, daarvoor nog een account aanmaakt, om hier vervolgens te reclameren...

Mijn vrouw kan dan niet eens normaal uit haar ogen kijken, loopt totaal gedesoriënteerd overal tegen aan, en vind even naar de wc, een martelgang. Nu is de ene migraine aanval de ander niet, maar ik heb nog nooit een migraine patiënt mee gemaakt, dit met zijn of haar migraine achter een pc kruipt..

Dit is overigens echt de laatste keer dat ik hier nog energie aan schenk, indien mensen in diens fantasie wereldje willen blijven leven, en de kwakzalverij willen reclameren prima, maar ik weet wel beter..ik maak het van dichtbij mee. En wens alle migraine patiënten enorm veel sterkte, maar je hebt zware hoofdpijn en Migraine en dat is een wezenlijk verschil.

Tip: Lees eens wat meer kranten, in plaats van sprookjes ( Wonderdokter uit Weener, liet alle migraine verdwijnen, en ze leefden nog en gelukkig) nu verkrijgbaar bij de Placebo-verzekeraar .

boertje van buuten
Berichten: 218
Lid geworden op: 26 feb 2011 12:41

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door boertje van buuten »

En mensen die beweren dat ze door Heino met zijn kwakzalverij worden geholpen, zich werkelijk achter de oortjes moeten krabben, en de reden dat u zo in de verdediging schiet, zegt naar mijn mening heel veel.
Ik denk eerlijk gezegd dat uw opmerkingen en het telkens weer het zelfde verhaal schrijven genoeg zegt. Het is gewoon te makkelijk om mensen met migraine op die manier te ''plaatsen''. Overigens bent u ook nu weer suggestief over ''het in de verdediging schieten''. Mijn partner heeft migraine en die heeft hier erg onder te lijden. Heino ken ik niet dus laat ik dat buiten beschouwing. Wel vind ik dat je iedereen in zijn/haar waarde moet laten. Als iemand voor het gevoel baat heeft bij deze behandeling dan zij het zo. Daar hoeft iemand zich niet voor achter de oortjes te krabben zoals u dit noemt. Ik denk nog altijd dat een patient zelf het beste kan bepalen of hij/zij gebaat is bij de behandelingen ongeacht uw opvattingen.

Akarrenman
Berichten: 68
Lid geworden op: 08 mei 2011 14:11
Locatie: Berkel & Rodenrijs

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Akarrenman »

:lol:

En het is u kennelijk te makkelijk om er telkens weer op in te gaan :roll: dus ongeacht uw opvattingen vind ik dat ieder ruimdenkend mens, die zich werkelijk heeft ingelezen, ook weet dat het alternatieve circuit geen bewezen noch wetenschappelijk onderbouwde genezingen kan bieden. En in dit geval mag dan iedereen zich afvragen wie of wat daadwerkelijk migraine hebben, en wie niet.

Maar dat is een mening die ik ventileer, en op geen enkele manier iemand door de strot duw, zoals u nu wel propageert. Beetje kortzichtig. Zoals ik al zei, placebo effect, het anders denken, het anders doen lijken,en dan vervolgens er toch ergens de draak mee steken want, ach ja al die mensen die er vervolgens wel mee doodziek op bed belanden, lopen dan achter want Ecva en Heino zijn wondergenezers! :roll:

Ik vind het best hoor, maar ik krijg er een beetje kromme tenen van, als ik zie hoeveel wij al hebben uitgegeven en hebben geprobeerd, maar dat mijn Vrouw alsnog doodziek 3 dagen uitgeschakeld met migraine op haar bed ligt, waarbij de Imigram zijn werk niet eens doet, er geen licht in de kamer mag komen en alles muisstil moet zijn, en in die wetenschap dat Migraine de maatschappij miljoenen kost, door ziekteverzuim, dan zou men allang hebben behandeld indien het echt werkt, wat dus niet zo is.

Dus wie houd wie hier voor de gek he? even goed zeg ik niets ten nadelen van andere mensen, of wel patiënten maar ik blijf bij mijn standpunt dat veel mensen niet eens de officiële diagnoses hebben, en dus zelf gaan dokteren, prima maar dit moet vervolgens niet met alle andere migraine patiënten over die zelfde kam geschoren worden, want er bestaat al zoveel onbegrip, dus niet gaan propageren en of reclameren naar een kwakzalver, die zich zelf op vele fronten tegen spreekt.

Nogmaals voor iedereen sterkte!

Groetjes Anton

Jolijn
Berichten: 6307
Lid geworden op: 02 apr 2011 23:45

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Jolijn »

@Akarreman
ieder ruimdenkend mens, die zich werkelijk heeft ingelezen, ook weet dat het alternatieve circuit geen bewezen noch wetenschappelijk onderbouwde genezingen kan bieden. En in dit geval mag dan iedereen zich afvragen wie of wat daadwerkelijk migraine hebben, en wie niet.

Ik hoop niet dat je vindt dat het daadwerkelijk migraine hebben, valt of staat met het al dan niet baat hebben bij welke behandeling dan ook. Of dat het alleen is voorbehouden aan jouw vrouw.

maar dat mijn Vrouw alsnog doodziek 3 dagen uitgeschakeld met migraine op haar bed ligt, waarbij de Imigram zijn werk niet eens doet,

En dat terwijl van Imigran wel wetenschappelijk onderbouwde genezingen biedt?

Op mij komt het over als: wie door alternatieve geneeswijzes geen of minder last heeft van migraine, had dus geen echte migraine.
Wat heeft iemand dan bij wie het (bewezen) Imigran niet werkt?

Begrijp me goed, ik wil absoluut van niemand die migraine heeft of zegt te hebben, die bewering in twijfel trekken. Het is niet alleen voor degene zelf verschrikkelijk, maar beïnvloedt het hele gezin.

En of het nu 'echt' migraine is of 'alleen maar' zware hoofdpijn, wie daar vanaf is gekomen op welke manier dan ook, mag zich gelukkig prijzen.

boertje van buuten
Berichten: 218
Lid geworden op: 26 feb 2011 12:41

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door boertje van buuten »

propageren en of reclameren naar een kwakzalver, die zich zelf op vele fronten tegen spreekt.
U hebt mij nooit horen reclameren of propageren naar een kwakzalver. Ik zeg alleen dat u niet alle migrainepatienten over een kam moet scheren en ik ben de mening toegedaan dat ook iedere reguliere arts de inschattingsfout kan maken mbt hoofdpijnklachten/migraine. Ieder moet zich vrij voelen in haar/zijn keuze. Ook wetenschappers/artsen slaan de bal nog wel eens mis.

Bo990
Berichten: 4
Lid geworden op: 06 aug 2011 18:58

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Bo990 »

Karrenmans, misschien moet je gewoon eens met je vrouw naar Nieland trekken en het proberen.
Het doet je blijkbaar toch wel héél wat, en moest je helemaal zeker zijn dat het NIET werkt dan zou je je hier ook niet zo druk om maken..

Geloof me, eerlijk gezegd sta ik er ook nog redelijk sceptisch tegenover.
Maar hij heeft wél een punt.
En het feit dat het niet bij iedereen werkt komt volgens mij ook omdat migraine niet bij iedereen dezelfde oorzaak heeft..
Maar het kan best volgens mij dat bij een deel van de migrainepatienten een hormonale oorzaak heeft en dus ook zijn behandeling aan kan slaan.

Ik heb me in m'n vorige bericht misschien wat verkeerd verwoord, gisteren had ik geen migraine meer, het was eerder een 'herstellingsdag'.

ecva
Berichten: 58
Lid geworden op: 22 okt 2008 23:50

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door ecva »

Ik geef een dikke 9 voor deze Migraine praktijk behandeling Yeahcome in Den Haag.
Open your eye met een blindmassage voor migraine.

[Commerciële link verwijderd door de Moderator]

Akarrenman
Berichten: 68
Lid geworden op: 08 mei 2011 14:11
Locatie: Berkel & Rodenrijs

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Akarrenman »

Nog steeds benieuwd hoe wondergenezer Ecva Migraine geneest, en dank weer Ecva voor het reclame-blokje tussendoor. Wat krijgen volgende week, zelf genezende massage slippers( Loop uw pijn weg)? zeg Ecva jij staat-toch- toevallig niet, in een blauw gewaad, met gerezen handen, en flesje ingestraald water uit de putten van chillibab, een geneespraatje te houden, tegen mensen in een te krappe zaal? :roll:

Het feit dat de Imigran niet tot nauwelijks meer werkt, is bij mijn Vrouw vanwege het overmatige gebruik ervan. We kijken nu uit naar een alternatief, maar eerst moet ze ontwennen. Goed daar zijn de meningen over verdeeld, maar de oorzaak is al reeds aardig ontdekt. Zoals ik als eens eerder schreef door voornamelijk het team van t Lumc te leiden. Ik zou iedereen aanraden, deze stukken te lezen, die een vrij goed en duidelijk inzicht geven.

Zoals ik al eens eerdere heb geschreven, is er nu een medicijn in ontwikkeling die de migraine daadwerkelijk geneest!

http://www.lumc.nl/rep/5035/att/9061111 ... 929138.pdf

En nog even over kwakzalver Heino, toen wij de folder kregen waren wij al verbaasd over het feit dat deze gepost was, elders dan in Weener( waar overigens de assistente/c.q. secretaresse ons op het feit wees dat het wel eens langer onderweg zou kunnen zijn), en zeker dat zijn behandeling voor iedere ziekte of wel aandoening de oplossing was. Beetje hoog van de toren blazen, we lazen zelfs via de website, de vele reacties.

Ook hier weer het opvallende aantal Drenthe vernoemingen.

Mevrouw M, uit Assen

Mevrouw W uit Emmen

Mevrouw BD uit Coevorden

Wat bij ons overkwam als, we pakken de telefoongids slaan een regio open en ga eens wat leuke mensen af. Inmiddels ( in een kort tijdbestek) zien wij via de website de plaatsnamen zijn veranderd, erg leuk maar mijn Vrouw heeft screenshots gemaakt, van hoe het er eerst stond en hoe het er nu staat.
En uiteraard hebben wij de folder bewaard, en na een tijd een nieuwe aangevraagd, en ja hoor, men heeft de folders ook aangepast en nu worden er zelfs mensen genoemd die uit de Oekraïne komen, Zwitserland. Het is zo enorm dik erboven op gelegd, dat ik me werkelijk afvraag wie deze slager nog serieus neemt? Bovendien is en blijft hij een Heilpraktiker, en geen arts!

Om het kort te sluiten, moet iedereen vooral zelf weten waar hij of zei naar toe gaat, maar blijf reëel, en ga vooral geen mensen loze hoop geven.

Daarvoor kost de migraine onze samenleving teveel.

Sterkte iedereen.

boertje van buuten
Berichten: 218
Lid geworden op: 26 feb 2011 12:41

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door boertje van buuten »

Karremans,

Je maakt reclame voor een bepaald medicijn. Misschien ben je toch niet zo objectief en onafhankelijk als je wilt doen, lijken.......

Akarrenman
Berichten: 68
Lid geworden op: 08 mei 2011 14:11
Locatie: Berkel & Rodenrijs

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Akarrenman »

:lol: Mooie grap hoor Boertje,

Objectief zijn voor iemand die aan de voeten van het alternatieve circuit ligt, is nog een hele omschakeling, naar het wel onderbouwde wetenschappelijke feiten is het niet? Je moet zelf vooral objectief en Reel blijven.

Tussen informeren en reclameren zit een wezenlijk verschil, leer eerst maar eens goede feedback te geven, en kom daarna eens terug en indien je dit doet? Onderbouw het he? want aan argumenten daar heeft men zo weinig aan.

boertje van buuten
Berichten: 218
Lid geworden op: 26 feb 2011 12:41

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door boertje van buuten »

Ik heb nimmer gezegd voorstander te zijn van het alternatieve ''circuit'' doch ik blijf bij mijn standpunt dat mensen zelf moeten bepalen of zij gebaat zijn bij een behandeling. Gelukkig maakt Karremans niet voor iedereen de dienst uit. Laat mensen in hun waarde. En noem niet iemand een kwakzalver als je dat zelf niet kunt onderbouwen. Dus voor je kritiek: goed lezen en onderbouwen verdien je zelf een onvoldoende :) . Het lijkt er op dat je geinstrueerd bent om deze praatjes op het forum te plaatsen en dit doet het forum dan ook geen goed. Ik dacht trouwens dat je niet meer zou reageren?

Akarrenman
Berichten: 68
Lid geworden op: 08 mei 2011 14:11
Locatie: Berkel & Rodenrijs

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door Akarrenman »

@ Buiten Boertje
ik heb voldoende onderbouwd, dat je dit helaas niet schijnt te begrijpen is iets dat bij U ligt.

Verder ben ik het voor eenmaal volledig met je eens: Niet meer reageren op argumenten en insinuaties. Lekker blijven zweven, veel plezier hierbij gewenst.

:D

PietjeBelhamel
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 jun 2011 00:47

Re: Migrainepraktijk

Ongelezen bericht door PietjeBelhamel »

Even weer een update. Sinds 23 mei j.l. alweer 8 behandelingen achter de rug bij 'kwakzalver' Heino Nieland. Sinds die tijd geen enkel triptaantje (relpax) meer nodig gehad. Geen zware aanvallen meer gehad van migraine ...eh oh sorry mijnheer Karremans hoofdpijnen); geen aanvallen van soms wel 6 dagen barstende (eenzijdige) koppijnen, scheel kijken, sterretjes, kotsen etc. en dat 3x in de maand.
Na de 1e prikserie aanvankelijk nog wat kleinere aanvallen (zonder pil) worden de pijndagen minder frequent en steeds minder voelbaar.
Voor het eerst vergat ik soms mijn pilletjes mee te nemen, dat wil toch wel wat zeggen. Dat was voorheen onvoorstelbaar. Alles bij elkaar ben ik blij dat ik eindelijk weer eens normaal kan functioneren; krijg ook veel reacties van mensen die vinden dat ik 'positief' veranderd ben. Ik wist bijna niet meer wat ik met mijn vrije tijd aanmoest.
Jammer dat het eigenlijk zo duur moet zijn; voor mij persoonlijk is het wat minder een probleem, maar een hoop mensen zouden er toch mee geholpen zijn als de financiële drempel verlaagd werd. Zo bereik je toch dat meer mensen er toe over zouden stappen om het te proberen ("baat het niet, schaad het niet!").
Tsja, wat betreft Dhr. Karremans betreft, die gaat zich zelf ook al tegenspreken. Eerst verkondigt die dat bewezen is dat migraine niet te genezen is, later komt ie doodleuk met de mededeling dat er toch een medicijn in ontwikkeling is die daadwerkelijk genezing zou kunnen brengen. Dus dat hele eerder genoemde onderzoek is dus op korte termijn al waardeloos te noemen.
Ik zeg maar zo, vroeger werd je ook al verketterd als je zei dat de wereld rond was en niet plat. Er zou ook al geen leven mogelijk zijn zonder de basiselementen waterstof, koolstof en zuurstof. Daar is nu ook al op teruggekomen. Wetmatigheden zijn er totdat het tegendeel bewezen wordt door ondervinding of onderbouwing. Wat eerder al werd gesuggereerd: diverse hoofdpijnen kunnen diverse oorzaken te hebben. Misschien zou zelfs de vrouw van Karremans er baat bij kunnen hebben, maar waarschijnlijk heeft hij die weg voor haar al afgesneden.


Groetjes Pietje uit Almere

Gesloten