SnörEx

Bespreek hier alle vormen van alternatieve geneeswijze.
Essie1606
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 dec 2018 08:04

Re: SnörEx

Ongelezen bericht door Essie1606 »

Mijn vriend heeft nu een jaar een snorex en we zijn er erg tevreden over.

Hij heeft er heel erg aan moeten wennen, maar snurk nagenoeg niet meer en slaap veel rustiger.

Ik ben er super blij mee, want ik slaap weer...

kuklos
Berichten: 6287
Lid geworden op: 24 aug 2004 11:06

Re: SnörEx

Ongelezen bericht door kuklos »

En speciaal om dat te melden kom jij je hier aanmelden?

Johan-17
Berichten: 38
Lid geworden op: 01 sep 2017 19:14

Re: SnörEx

Ongelezen bericht door Johan-17 »

Heb jaren geleden ook een snorex gehad. In het begin moet je er inderdaad even aan wennen ivm kokhalsneigingen. Echter bij mij hielp het absoluut niet. Snurkte nog even hard volgens mij echtgenote. En inderdaad dat veertje werd iedere keer te slap en moest telkens bijgesteld worden. Al met al geld kwijt en een niet werkend apparaat rijker en die gasten uit Weert zijn er schatrijk door geworden. Ik heb nu een MRA-beugel en deze voldoet redelijk. Hiervoor moet je wel diverse onderzoeken ondergaan en de diagnose apneu voor verkrijgen. Je kunt hem natuurlijk ook zelf betalen als je dit niet wil ondergaan. NB: de diverse specialisten (neurologen en kno-artsen) staan zeer kritisch tov deze snorex.

Khaverkamp79
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 okt 2019 15:25

Re: SnörEx

Ongelezen bericht door Khaverkamp79 »

Ik heb ook een hele lange tijd gesnurkt. Van alles geprobeerd en niets hielp. Mijn vrouw is zelfs vaker op de bank gaan slapen. Tot grote ergernis van mezelf. Toen kwam ik via via bij een snurkbeugel uit genaamd Lazy Koala. In verhouding met snorex een goedkope snurkbeugel en het werkt perfect. de eerste 2/3 nachten is het wennen maar het heeft me geholpen om van t snurken af te komen. Ik raadt het echt iedereen aan!! :D

[Tekst verwijderd door de Moderator]
Laatst gewijzigd door Radar op 11 okt 2019 14:15, 1 keer totaal gewijzigd.

Jehanne
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2020 11:31

Re: SnörEx

Ongelezen bericht door Jehanne »

Ik gebruik sinds 2 maanden de snörex beugel omdat ik blijkens mijn onderzoek een verminderde zuurstofsaturatie van mijn bloed krijg zodra ik in een diepere slaap val.
Nu begin ik echter steeds slechter te slapen. Mijn gesnurk is wel minder luid maar als ik dieper in slaap val begint mijn verhemelte zo te zwabberen dat ik allerlei gek ander geluid maak. Dan word ik wakker, meestal na een anderhalf uur en dan weer en weer.
Ik sprak iemand van de Nederlandse Apneu vereniging en zij behandelen de snörex niet eens op hun site. Nu denk ik dat de grote variatie aan aan resultaten te maken hebben met de oorzaken van het gesnurk. Sinds twee dagen slaap ik zonder beugel weer beter en ga ik aan mijn huisarts vragen of ze mij door wil sturen voor een polysomnografie zoals de man van de apneuvereniging mij adviseerde. Dan ga ik verder praten.

Plaats reactie