LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Autoverzekering Autosure

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
ramon1972
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2015 15:23

Autoverzekering Autosure

Ongelezen bericht door ramon1972 » 12 feb 2015 15:31

Enige tijd geleden via Verzekeruzelf.nl een autoverzekering afgesloten, een zogenaamde Autosure verzekering. Vandaag de volgende mail ontvangen:
Net als heel veel anderen heeft u bij Verzekeruzelf.nl een AutoSure autoverzekering afgesloten. Dat is niet toevallig, want AutoSure is een combinatie van laagste premie en uitstekende dekking.

Helaas is gebleken dat er structureel op AutoSure veel meer aan schade wordt uitbetaald dan er aan premie binnenkomt. Daardoor mogen wij uw verzekering vanaf 1 maart 2015 niet meer verlengen. Om te voorkomen dat u zonder autoverzekering komt te zitten, hebben wij uw autoverzekering omgezet naar de Triple A verzekering.

Waarom Triple A?
Wij hebben voor de Triple A verzekering gekozen, omdat Triple A dezelfde of betere voorwaarden heeft dan uw vorige AutoSure verzekering. De premie van de Triple A autoverzekering is fors hoger dan u gewend bent.

Uw huidige premie: € 114,03
Uw nieuwe premie: € 222,92

De genoemde premies zijn per kwartaal, inclusief 21% assurantiebelasting.

Premievergelijker
Het is mogelijk dat een andere verzekering voordeliger is voor uw auto. Op onze website bieden wij meerdere autoverzekeringen aan. U kunt zelf heel eenvoudig alle autoverzekeringen vergelijken en een andere afsluiten. U bent uiteraard nergens toe verplicht: als u verder geen actie onderneemt dan loopt uw autoverzekering door onder de naam Triple A.
Enkelzijdig een verzekering opheffen / aanpassen lijkt mij niet juist en dient vlgs mij door beide partijen te worden overeengekomen.

Mag een dergelijke aanpassing met daarbij zo'n forse prijsverhoging (nagenoeg 100% stijging)?

dhc
Berichten: 4596
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: Autoverzekering Autosure

Ongelezen bericht door dhc » 12 feb 2015 17:22

Ze mogen van alles, u mag vanwege deze eenzijdig genomen maatregel overstappen naar een ander. Zo simpel kan het zijn....

Frantic2
Berichten: 1488
Lid geworden op: 13 mar 2012 19:50

Re: Autoverzekering Autosure

Ongelezen bericht door Frantic2 » 12 feb 2015 17:52

en om te voorkomen dat u zonder verzekering komt te zitten sluiten ze hem zelf vast voor u over.... gewoon naar een vergelijkingssite gaan en kijken of het nieuwe aanbod reëel is.

stofzuigertje

Re: Autoverzekering Autosure

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 12 feb 2015 18:00

Een budget klanten lokker en dan maar hopen dat je na dit voordelige jaartje toch zal blijven....

Wegwezen en diverse andere hadden ook extreem lage tarieven en vele goedkoopste zoekers kregen plotseling na weggaan een lagere no claim verklaring dus wees voorzichtig met goedkopere als ze nieuw zijn....

Zelfs terug gaan zonder enige schade naar je vorige kan dus geld kosten als zij creatief je nieuwe schadevrije jaren gingen berekenen!

Gesloten