LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Autobedrijf Smith Wormerveer

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
Val_
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 aug 2014 14:34

Autobedrijf Smith Wormerveer

Ongelezen bericht door Val_ »

Hoi Allemaal,

Ik heb ik April bij autobedrijf smith te Wormerveer een vw polo gekocht met 3 maanden garantie op de motor.
Na 2 weken gaf deze auto een motor storing aan heb het bedrijf gebeld en ze zijn de auto komen ophalen en hadden de storing verholpen zei hij) de na weken gaf de auto weer de zelfde motor storing aan en kon ik niet verder rijden het bedrijf gebeld er is toen een buggie vervangen,na 3 weken gaf de auto weer de storing aan in combinatie met de koelvloeistof monitor ik reed op de snelweg en de auto bleek overhit te zijn en het koelvloeistofpleil liep van links naar uiterst rechts...ik kon niet verder rijden het bleek een kapotte koppakking te zijn volgens al de garage,s die ik benaderd heb...MAAR HET AUTOBEDRIJF WAAR DE AUTO VANDAAN KOMT ontkent dit stellig en zegt dat er niks ad hand is met de auto...hij geeft mij de schuld dat er geen olie in de auto zat( zover ik weet moet dan het olie lampje gaan branden op het daschbord)..AUTOBEDRIJF ZEGT NEE HOOR DAN GEEFT HIJ EEN MOTOR STORING AAN ALS DE OLIE OP IS???
ze willen de auto niet laten maken...want volgens hun is de auto in orde,ze willen geen kosten met me delen want ze vinden dat ik buiten mijn garantie zit( 2 weken) ZE VERGETEN DAT DE STORINGEN ZIJN BEGONNEN TIJDENS DE GARANTIE EN DAT ZE HET NIET OPGELOST HEBBEN....
Het autobedrijf dat er naast zit gaf mij volledig gelijk en heeft mij laten weten dat AUTOBEDRIJF SMITH totaal geen weet heeft van auto,s en dat de persoon in kwestie de poetsjongen was..en omdat hij een vlotte babbel heeft mocht hij auto,s verkopen..

[Off-topic opmerking verwijderd door de Moderator]

pima
Berichten: 437
Lid geworden op: 20 nov 2009 12:57

Re: Autobedrijf Smith Wormerveer

Ongelezen bericht door pima »

vreemd verhaal, de eerste twee storingen heeft het bedrijf "opgelost" de volgende problemen ga je eerst te rade bij andere bedrijven voordat je naar de verkoper terug gaat!!!

berndv
Berichten: 9056
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Autobedrijf Smith Wormerveer

Ongelezen bericht door berndv »

Val_ schreef: Het autobedrijf dat er naast zit gaf mij volledig gelijk en heeft mij laten weten dat AUTOBEDRIJF SMITH totaal geen weet heeft van auto,s en dat de persoon in kwestie de poetsjongen was..en omdat hij een vlotte babbel heeft mocht hij auto,s verkopen..
Tja, dat vind ik ook geen rare reactie. 2 autobedrijven naast elkaar zullen over het algemeen wel met u mee praten als u negatief bent over de buurman.
pima schreef:vreemd verhaal, de eerste twee storingen heeft het bedrijf "opgelost" de volgende problemen ga je eerst te rade bij andere bedrijven voordat je naar de verkoper terug gaat!!!
Het autobedrijf heeft 2x de kans gehad om het probleem te verhelpen, hier zijn ze niet in geslaagd. Dus logisch dat je naar een ander gaat. De manier waarop is minder handig. De concurrent is wring onafhankelijk te noemen. Is de kop er inmiddels ook af gehaald? Dan is het nu zaak aan u om aan te tonen dat dit defect al aanwezig was binnen de garantie om zodoende de kosten te kunnen verhalen. Het verhaal van de garage over de olie klopt in die zin niet dat er wel degelijk een olielampje in een Volkswagen zit. In de mijne (sharan) heeft die zelfs 2 kleuren. Oranje als waarschuwing om bij te vullen, rood voor kritisch laag.

KEVIN Kleinsma
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 nov 2015 13:13

Re: Autobedrijf Smith Wormerveer

Ongelezen bericht door KEVIN Kleinsma »

Iedereen die uit Zaandam en omstreken komt weet dat deze familie een rare manier van handelen heeft.
Helaas ben je de zoveelste ontevreden klant. De volgende x kan je beter eerst google gebruiken om te kijken naar de ervaringen van andere mensen. Ik zie alleen al op deze forum meerdere gedupeerden van autobedrijf smith .

Brahms
Berichten: 3160
Lid geworden op: 15 okt 2015 23:09

Re: Autobedrijf Smith Wormerveer

Ongelezen bericht door Brahms »

Moderatoren, kunt u de topics samenvoegen ?

Gesloten