Carrousel auto's Apeldoorn

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
alexisz
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 nov 2020 01:32

Re: Carrousel auto's Apeldoorn

Ongelezen bericht door alexisz »

ik weet het allemaal niet. Het zijn echte pooiers.. ik kocht de auto en na een halfjaartje moest ik 1250 aan onderhoud betalen. ik heb een auto met lage km stand en stom dat ik het niet heb laten natrekken. alles was versleten en aan vervanging toe. de garage die het allemaal in orde maakte wees mij alle mankementen aan. Ik kon het zelf ook wel zien als ik geen leek was. na wat gegoogle trof ik de naam unique autohuis aan en ze staan niet best voor. wat wel opvalt is dat alle auto's lage kmstanden hebben en geen kenteken vermelden. dat wil zeggen dat ze geen kenteken hebben, omdat het allemaal ingevoerde zooi is. niets klopt eraan. de volgende keer dan maar of particulier of een merkgarage. Ik kom nu achter een hele hoop informatie die ik hiervoor niet had. Apeldoorn zit er vol met deze mannetjes.. voor toekomstige kopers, kom niet bij de kleine verkopers in apeldoorn. ze kunnen overal in het land zitten, maar apeldoorn is toch wel heel berucht.

Moneyman
Berichten: 18287
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Carrousel auto's Apeldoorn

Ongelezen bericht door Moneyman »

alexisz schreef:
19 nov 2020 01:41
Ik kom nu achter een hele hoop informatie die ik hiervoor niet had. Apeldoorn zit er vol met deze mannetjes.. voor toekomstige kopers, kom niet bij de kleine verkopers in apeldoorn. ze kunnen overal in het land zitten, maar apeldoorn is toch wel heel berucht.
Dan heb je je waarschijnlijk ook totaal niet ingelezen, want de combinatie van Apeldoorn + autoverkoop doet alle alarmbellen afgaan. Maar ja, daar koop je nu niets meer voor.

NeoDutchio
Berichten: 8136
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Carrousel auto's Apeldoorn

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

alexisz schreef:
19 nov 2020 01:41
.. voor toekomstige kopers, kom niet bij de kleine verkopers in apeldoorn. ze kunnen overal in het land zitten, maar apeldoorn is toch wel heel berucht.
Maar als u van te voren niet gekeken heeft waar op te letten bij de auto en de verkoper, wie denkt u dan te bereiken met uw waarschuwing? En ja, er zitten een hoop malafide autoverkoper in en rond Apeldoorn, maar niet elke kleine verkoper is malafide.
Belangrijkste altijd is om de te beginnen bij de basis. Google naar de verkoper en kijk naar de site. Geen of afgeschermde kentekens geeft al te denken. Te lage kilometerstanden kan, maar wil zeggen nader onderzoek doen. Pak het onderhoudsboekje er bij en bel de garage waar die in onderhoud is geweest. Geen boekje aanwezig? Wederom een rode vlag.
Dus nog voordat u de auto inhoudelijk gaat bekijken is bovenstaande al een voorselectie of u überhaupt onder de motorkap moet gaan kijken.

Erthanax
Berichten: 5778
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Carrousel auto's Apeldoorn

Ongelezen bericht door Erthanax »

Niet helemaal on topic, maar toch: Zoals Moneyman al aangeeft Apeldoorn + occasion = ellende. Maar waarom nu juist Apeldoorn? Weet iemand dat?

Plaats reactie