Ikwilvanmijnautoaf.nl

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
peteroo
Berichten: 850
Lid geworden op: 05 apr 2011 23:51

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door peteroo » 13 dec 2016 10:13

Als u de e-mail nog in bezit hebt moet dat verschil in beoordeling wel aan te tonen zijn.

Riendert
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 mei 2017 19:41

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Riendert » 14 mei 2017 20:17

Een paar weken geleden wilde ik mijn auto verkopen en besloot ik mijn kenteken in te voeren op de website ikwilvanmijnautoaf.nl. Had ik maar eerst de reviews gelezen, dan hadden ik het nooit gedaan. Zodra ik mijn auto had aangeboden werd ik gebeld. Direct werd er een koper gezocht en daarmee onderhandeld. De prijs waar we op uitkwamen was €2.350,- Dat was niet ruim, maar redelijk. Met dat bedrag in mijn hoofd ging ik op zoek naar een nieuwe auto. Ik had €6000,- gespaard en kon dus een nieuwe auto kopen van €8.350,- euro. De prijs die ik met ikwilvanmijnautoaf.nl had afgesproken stond namelijk vast had ik begrepen. Ik had namelijk eerlijk antwoord gegeven op alle vragen over de staat van mijn auto. Voordeel vond ik dat ik kon bieden op elke auto en niet hoe ge er in te ruilen. Bij inruil had ik wel tegen de €3000,- gekregen maar moest ik natuurlijk wel de volprijs betalen voor de nieuwe auto. Ik heb nu €450,- van de prijs van mijn nieuwe auto af gekregen. De koop was rond! Ik moest alleen nog wachten tot mijn oude auto werd opgehaald, daarna zou ik mijn nieuwe auto ophalen. De mannen van het autobedrijf kwamen langs. Met één van hen maakte ik een proefrit. Hij was erg tevreden. Na de proefrit moest ik de motorkap opendoen. Hij vond dat de motor wat onregelmatig liep. Ook hoorde hij ergens lucht ontsnappen bij het gasgeven. Zo zal er altijd wel iets te vinden zijn bij een oude auto. Hij was echt op zoek. De auto reed verder prima zoals ik had aangegeven. Toen vertelde hij dat hij maar €1.800,- wilde betalen!! Ik moest van de auto af en kon hem niet meer inruilen. Ik had immers al een nieuwe auto gekocht. Kortom: met de rug tegen de muur gezet. Ik heb er nog €2000,- voor weten te krijgen, maar voelde me natuurlijk wel genaaid. De prijs was al vastgesteld op basis van mijn antwoorden over de staat. En die werden door de koper bevestigd!! Toen ik contact opnam met ikwilvanmijnautoaf.nl zouden ze contact opnemen met de koper en mij terugbellen. Dat is nu ruim een week geleden en nog steeds niets gehoord! Mijn boodschap aan iedereen is: verkoop je auto op een and er een manier en niet via ikwilvanmijnautoaf.nl. De prijs die je telefonisch met elkaar afspreekt is dus totaal geen afspraak. De koper sowieso op zoek naar IETS en betaald niet de afgesproken prijs. Als je daarna een klacht indient word je met een kluitje het riet ingestuurd!

Julie4444
Berichten: 5043
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Julie4444 » 14 mei 2017 23:17

Riendert schreef:De prijs waar we op uitkwamen was €2.350,- Dat was niet ruim, maar redelijk. Met dat bedrag in mijn hoofd ging ik op zoek naar een nieuwe auto. Ik had €6000,- gespaard en kon dus een nieuwe auto kopen van €8.350,- euro. De prijs die ik met ikwilvanmijnautoaf.nl had afgesproken stond namelijk vast had ik begrepen. Ik had namelijk eerlijk antwoord gegeven op alle vragen over de staat van mijn auto. Voordeel vond ik dat ik kon bieden op elke auto en niet hoe ge er in te ruilen. Bij inruil had ik wel tegen de €3000,- gekregen maar moest ik natuurlijk wel de volprijs betalen voor de nieuwe auto. Ik heb nu €450,- van de prijs van mijn nieuwe auto af gekregen.
Dus je zou als je de auto wel had ingeruild €3000 van de prijs van de nieuwe auto afkrijgen. Toch kies je ervoor de oude auto voor €650 minder te verkopen (€2350) zodat je €450 "korting" kan afdingen op de nieuwe auto? Zelfs als ze je die €2350 hadden gegeven had je jezelf dus al €200 door de neus geboord. :shock:

NeoDutchio
Berichten: 6829
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door NeoDutchio » 14 mei 2017 23:39

En aangezien dat deze topic al sinds 2008 loopt heeft waarschuwen dus geen enkele zin. Zolang mensen eerst doen en dan pas kijken blijven dit soort voorbeelden komen.

sylvesterb
Berichten: 3702
Lid geworden op: 26 apr 2015 10:52

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door sylvesterb » 15 mei 2017 07:18

Riendert schreef:Een paar weken geleden wilde ik mijn auto verkopen en besloot ik mijn kenteken in te voeren op de website ikwilvanmijnautoaf.nl. Had ik maar eerst de reviews gelezen, dan hadden ik het nooit gedaan. Zodra ik mijn auto had aangeboden werd ik gebeld. Direct werd er een koper gezocht en daarmee onderhandeld. De prijs waar we op uitkwamen was €2.350,- Dat was niet ruim, maar redelijk. Met dat bedrag in mijn hoofd ging ik op zoek naar een nieuwe auto. Ik had €6000,- gespaard en kon dus een nieuwe auto kopen van €8.350,- euro. De prijs die ik met ikwilvanmijnautoaf.nl had afgesproken stond namelijk vast had ik begrepen. Ik had namelijk eerlijk antwoord gegeven op alle vragen over de staat van mijn auto. Voordeel vond ik dat ik kon bieden op elke auto en niet hoe ge er in te ruilen. Bij inruil had ik wel tegen de €3000,- gekregen maar moest ik natuurlijk wel de volprijs betalen voor de nieuwe auto. Ik heb nu €450,- van de prijs van mijn nieuwe auto af gekregen. De koop was rond! Ik moest alleen nog wachten tot mijn oude auto werd opgehaald, daarna zou ik mijn nieuwe auto ophalen. De mannen van het autobedrijf kwamen langs. Met één van hen maakte ik een proefrit. Hij was erg tevreden. Na de proefrit moest ik de motorkap opendoen. Hij vond dat de motor wat onregelmatig liep. Ook hoorde hij ergens lucht ontsnappen bij het gasgeven. Zo zal er altijd wel iets te vinden zijn bij een oude auto. Hij was echt op zoek. De auto reed verder prima zoals ik had aangegeven. Toen vertelde hij dat hij maar €1.800,- wilde betalen!! Ik moest van de auto af en kon hem niet meer inruilen. Ik had immers al een nieuwe auto gekocht. Kortom: met de rug tegen de muur gezet. Ik heb er nog €2000,- voor weten te krijgen, maar voelde me natuurlijk wel genaaid. De prijs was al vastgesteld op basis van mijn antwoorden over de staat. En die werden door de koper bevestigd!! Toen ik contact opnam met ikwilvanmijnautoaf.nl zouden ze contact opnemen met de koper en mij terugbellen. Dat is nu ruim een week geleden en nog steeds niets gehoord! Mijn boodschap aan iedereen is: verkoop je auto op een and er een manier en niet via ikwilvanmijnautoaf.nl. De prijs die je telefonisch met elkaar afspreekt is dus totaal geen afspraak. De koper sowieso op zoek naar IETS en betaald niet de afgesproken prijs. Als je daarna een klacht indient word je met een kluitje het riet ingestuurd!
Je gaat akkoord met een lagere prijs en achteraf ga je dan lopen klagen bij "ikwilvanmijnautoaf.nl"... Tja.....

stofzuigertje

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 15 mei 2017 10:45

Als ze gebreken vinden die niet opgegeven zijn mogen ze bij bewijsbare problemen minder geld geven.
Dus hoe eerlijk ben je.
Slimmer is eerst auto verkopen, en als geld binnen is tijdelijk bij voordelige verhuurder zoals Borent een Aygo met reclame voordelig aanbied, naast de dag ook week prijzen.
Dan kun je die gewoon inleveren zodra de nieuwe afgeleverd word.

Enkele dagen tot weken huren is goedkoper dan dit risico.
Verder kun je gelijk bellen als je twijfels hebt over het lagere bod.
Dan gaat IWVMAA onderhandelen met deze handelaar, die wil dit inkoop kanaal niet kwijt en sta je sterker.

Eerst verkopen en geld vangen en dan pas andere kopen is dus veiliger.
Als de inkoper iets vind, het kan altijd krijg je minder.
Ook beetje steenslag en vol met krassen en parkeer deuken in zijkant, dan koop ik hem ook niet.
Rondom diverse gebruikssporen is daarom een veilig tekst en zie foto... en bij duidelijke foto van schone auto kunnen ze daar niets over zeggen!

Ja, handel probeerde het vrijwel altijd maar hoe je tekst is bepaald of ze er iets af kregen!

gosewijn
Berichten: 2174
Lid geworden op: 10 apr 2014 18:00

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door gosewijn » 15 mei 2017 11:06

Ook beetje steenslag en vol met krassen en parkeer deuken in zijkant, dan koop ik hem ook niet.

Je bedoeld dus als zij totallos is, Nee zou ik het ook niet doen. :?

Riendert
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 mei 2017 19:41

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Riendert » 15 mei 2017 20:13

Julie4444, je hebt gelijk. Ik hoopte ook meer van de prijs (van de nieuwe auto) af te krijgen. Bovendien kun je niet overal je auto inruilen. Het leek me prettig dat ik gewoon rond kon kijken en bieden! Ik had inderdaad beter eerst ervaringen kunnen lezen voordat ik mijn auto inschrijf bij ikwilvanmijnautoaf.nl. En sylvesterb, Ja, ik moest op dat moment van de auto af, dus ben met een lagere prijs akkoord gegaan. Ik neem ikwilvanmijnautoaf.nl kwalijk dat ze mij doen voorkomen dat de auto verkocht is voor een vaste prijs en mij niet op de hoogte hebben gebracht van het feit dat er over de afgesproken prijs nogmaals onderhandeld kan worden. En stofzuigertje, je hebt gelijk, wettelijk hebben ze het natuurlijk wel afgedekt. Vind het alleen niet netjes dat ze doen voorkomen alsof de afgesproken prijs vast staat. Ik had me natuurlijk eerst moeten inlezen. Mijn stomme fout. Nogmaals: blijf het raar vinden dat je een prijs afspreekt op basis van vragen over de auto. Die heb ik eerlijk beantwoord en op basis daarvan werd de prijs afgesproken. Toen ik al een nieuwe auto had gekocht moest ik wel van mijn auto af. Ik heb het gevoel dat daar misbruik van is gemaakt. Dank voor jullie reacties!

Nijogeth
Berichten: 3166
Lid geworden op: 28 apr 2017 19:51

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Nijogeth » 15 mei 2017 20:44

Dit haal ik dus van de site van Ikwilvanmijnautoaf:
"Binnen 1 dag de waarde bepaald
Via ikwilvanmijautoaf.nl bepaal je de waarde snel en gemakkelijk binnen 1 dag. Je auto wordt gratis getaxeerd door RDW erkende dealers. Zij laten via de online autoveiling weten hoeveel zij op dit moment voor je auto willen geven. Hierbij bieden zij tegen elkaar op, wat voor jou waardebepaling positief kan uitvallen. Binnen een dag ontvang je het bod. Deze ontvang je via e-mail of via de telefoon. Bij vragen of opmerkingen over de ontvangen waarde staan medewerkers 7 dagen in de week voor je klaar. Deze persoonlijke service zorgt ervoor dat je direct weet waar je aan toe bent, zonder verplichtingen. Sinds 2006 zijn er op deze manier via ikwilvanmijnautoaf.nl al duizenden auto’s getaxeerd."

Overigens heb ik dit ook eens gedaan, gewoon om te kijken wat ze voor mijn auto zouden geven. Ik kreeg een mail met een bedrag erin, waarna werd uitgelegd dat dit bedrag mijn geen rechten geeft en dat er bij een mogelijke taxatie van de prijs afgeweken kan worden. M.a.w., als er gelogen is over de staat van de auto, dan kan men alsnog een prijs bieden die wel bij de auto past.

peteroo
Berichten: 850
Lid geworden op: 05 apr 2011 23:51

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door peteroo » 17 mei 2017 12:41

De autohandel is er nu eenmaal een van belazeren en belazerd worden. Zeker oudere auto's worden meestal opgeruimd omdat er een serieus euvel is cq 'zit aan te komen' en handelaren/garagisten weten dat uiteraard. Handelaren belazeren soms de klant en klanten belazeren soms de handelaar.

Quark
Berichten: 806
Lid geworden op: 20 feb 2007 22:46

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Quark » 17 mei 2017 16:18

Riendert schreef:Een paar weken geleden wilde ik mijn auto verkopen en besloot ik mijn kenteken in te voeren op de website ikwilvanmijnautoaf.nl. Had ik maar eerst de reviews gelezen, dan hadden ik het nooit gedaan. Zodra ik mijn auto had aangeboden werd ik gebeld. Direct werd er een koper gezocht en daarmee onderhandeld. De prijs waar we op uitkwamen was €2.350,- Dat was niet ruim, maar redelijk. Met dat bedrag in mijn hoofd ging ik op zoek naar een nieuwe auto. Ik had €6000,- gespaard en kon dus een nieuwe auto kopen van €8.350,- euro. De prijs die ik met ikwilvanmijnautoaf.nl had afgesproken stond namelijk vast had ik begrepen. Ik had namelijk eerlijk antwoord gegeven op alle vragen over de staat van mijn auto. Voordeel vond ik dat ik kon bieden op elke auto en niet hoe ge er in te ruilen. Bij inruil had ik wel tegen de €3000,- gekregen maar moest ik natuurlijk wel de volprijs betalen voor de nieuwe auto. Ik heb nu €450,- van de prijs van mijn nieuwe auto af gekregen. De koop was rond! Ik moest alleen nog wachten tot mijn oude auto werd opgehaald, daarna zou ik mijn nieuwe auto ophalen. De mannen van het autobedrijf kwamen langs. Met één van hen maakte ik een proefrit. Hij was erg tevreden. Na de proefrit moest ik de motorkap opendoen. Hij vond dat de motor wat onregelmatig liep. Ook hoorde hij ergens lucht ontsnappen bij het gasgeven. Zo zal er altijd wel iets te vinden zijn bij een oude auto. Hij was echt op zoek. De auto reed verder prima zoals ik had aangegeven. Toen vertelde hij dat hij maar €1.800,- wilde betalen!! Ik moest van de auto af en kon hem niet meer inruilen. Ik had immers al een nieuwe auto gekocht. Kortom: met de rug tegen de muur gezet. Ik heb er nog €2000,- voor weten te krijgen, maar voelde me natuurlijk wel genaaid. De prijs was al vastgesteld op basis van mijn antwoorden over de staat. En die werden door de koper bevestigd!! Toen ik contact opnam met ikwilvanmijnautoaf.nl zouden ze contact opnemen met de koper en mij terugbellen. Dat is nu ruim een week geleden en nog steeds niets gehoord! Mijn boodschap aan iedereen is: verkoop je auto op een and er een manier en niet via ikwilvanmijnautoaf.nl. De prijs die je telefonisch met elkaar afspreekt is dus totaal geen afspraak. De koper sowieso op zoek naar IETS en betaald niet de afgesproken prijs. Als je daarna een klacht indient word je met een kluitje het riet ingestuurd!
Kwestie van de beer verkopen voor hij geschoten is.

Jakobs62
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 mei 2017 22:49

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Jakobs62 » 27 mei 2017 23:25

Hallo,ook ik dreig slachtoffer te worden van "ikwilvanmijnautoaf"
Ik gaf mijn Mercedes S500 op voor verkoop maar heb nooit geen "verkoopbevestiging" via de e-mail aangeklikt!
Ik heb enkel mijn e-mailadres bevestigd!
De verkoop ging niet door en nadat de koper had geopperd hem ook wel te willen ophalen,liet ik hem de auto voor bijna de helft van de prijs!
Naderhand had de koper geen tijd in het weekend,en ik geen tijd in de week(werk van huis)
door deze patstelling leek mij het beste om elk ons eigen weg te gaan en de koop niet door te laten gaan!
Echter komt plotsklaps "ikwilvanmijnautoaf" in actie via werknemer 28 denk ik(heb alle namen al gehad)
Koop moet doorgaan en ik moet het oplossen of betalen,en om het verkapte dreigen enige kracht bij te zetten
opperde de steeds norsere dame dat er ook nog wel een andere koper kon worden gezocht,en ik daar geen enkele
inbreng of recht van spreken heb!
Echter: buiten de verkoopovereenkomstlink die ik niet heb aangeklikt heb ik WEL alle telefoongesprekken met zowel
"ikwilvanmijnautoaf" als ook de gesprekken met de opkoper opgenomen(met datum en exacte tijd)
IK wil deze graag ter beschikking stellen aan RADAR en justitie om deze site onmiddellijk van internet te halen.
Dit moet toch echt aangepakt worden,ook door Justitie!!

CheyenneBos
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 jul 2017 21:27

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door CheyenneBos » 03 jul 2017 21:37

Wilde de auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl. Werd gebeld toen ja zei was de auto verkocht. Ik reageer daarop wacht even de auto staat niet op mijn naam dus ik kan hem niet verkopen, het antwoord: als uw vriend zegt dat die verkocht moet worden is het geen probleem. Ik wil de verkoop annuleren want me vriend was het er niet mee eens en hij staat niet op mijn naam moet ik €300 betalen.. hoe kan ik een auto verkopen die niet op mijn naam staat?

stofzuigertje

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door stofzuigertje » 04 jul 2017 19:19

Je mag geen spullen van een ander verkopen, tenzij je zijn toestemming hebt.

Het onterecht aanbieden veroorzaakt werk en daar moet vergoeding tegenover staan.
Als je bod te laag vond kon je gewoon gratis er vanaf maar na accepteren zit je altijd aan kosten.
Of de auto van jou of ander is zien zij niet.

Quark
Berichten: 806
Lid geworden op: 20 feb 2007 22:46

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Quark » 04 jul 2017 19:53

Hoe kan je nu ook iemand anders zijn eigendom verkopen en dan ook nog zonder overleg met de eigenaar. Tsja dan moet je op de blaren zitten.

The Market
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 dec 2017 11:23

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door The Market » 09 dec 2017 11:44

Deze verhalen had ik natuurlijk eerst moeten lezen, dat wijt ik geheel aan mijn eigen stress dat ik inderdaad van mijn auto af moest, omdat er al een ander in de wacht stond bij een verkoper. Gewoon adverteren geeft veel gedoe; reacties maar geen afspraken nakomen etc.
Nou dit ikwilvanmijnautoaf.nl lijkt dan een betere optie, maar is het dus beslist niet! [ongefundeerde bewering door moderator verwijderd] via heel slinkse (mazen in de) regelgeving.

Hoewel het telefonisch contact uiterst vriendelijk was, natuurlijk om de verkoop erdoor te drukken, uiteraard verdienen zij daaraan. Daarvoor is het ook een bedrijf tenslotte (zoals ik in de reacties verontwaardiging las van een insider.)
Echter: als ik een koopcontract sluit is dat voor mij een bindend advies. Er staat weliswaar in de kleine lettertjes dat ze er terplekke nog wat op af kunnen doen, als er gebreken naar voren komen die niet bekend waren. Terecht, in die zin dat je een auto natuurlijk niet op afstand kunt kopen. MAAR wanneer ze zo 'n microscopisch onderzoek op je 9 jarige auto toepassen, wordt er natuurlijk altijd een schrammetje of spikkeltje gevonden. En zo te lezen, verzinnen ze er wel een paar technische manco's bij. Om zo bijna 1000 euro minder te bieden dan de vraagprijs (in deze was dat bijna een derde van de afgesproken prijs!! Wat ik al tegen iwvmaa.nl zei; waarom maken we dan überhaupt ene prijsafspraak? Jullie bellen het hele land af voor de beste deal (binnen 10 minuten geregeld) waarmee ik akkoord gegaan ben.
En ze zouden zo dicht mogelijk in de buurt een garage gezocht hebben.
Nu snap ik ook wel dat ze dat met opzet zo ver weg mogelijk doen, om de terugkeer zonder deal moeilijk te maken.

Wat een achterbakse praktijk, zowel van de opkoper als de tussenhandelaar!
Nogmaals: niemand was incorrect in gedrag; Als dat al iemand was, zat IK op het randje, zo kwaad was ik!

Dit moet toch juridisch onmogelijk worden gemaakt? Je koopt toch nergens goederen op internet, om bij aflevering maar de helft te gaan overhandigen??

Wat kunnen wij gezamenlijk doen? Is dit al bij Radar geweest?
Laatst gewijzigd door Radar op 23 apr 2018 17:03, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Bericht aangepast door Moderator: ongefundeerde bewering verwijderd.

discy
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 apr 2018 21:56

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door discy » 05 apr 2018 22:05

Ik begrijp niet zo goed waar jullie moeilijk over doen. In de voorwaarden staat duidelijk het volgende:

2. Koper is Verplicht het Voertuig over te nemen en de via de Verkoopsite overeengekomen koopsom aan Verkoper te betalen, tenzij het voertuig niet aan de omschrijving voldoet zoals is ingevuld door Verkoper op het aanmeldformulier. Mocht het Voertuig niet conform omschrijving zijn en Koper een aangepast voorstel doen, dan heeft Verkoper de mogelijkheid hiervan af te zien en kan de Koopovereenkomst kosteloos ontbonden worden. Verkoper dient in voorkomend geval Dealerdirect de gelegenheid te geven alsnog een alternatieve Koper te vinden binnen een periode van 3 weken na het aangaan van de initiële Koopovereenkomst.

Dus je kunt gewoon NEE zeggen als ze meer schade vinden.

--

Dan nog iemand anders heeft het over dat hij 300 euro moet betalen omdat hij voor iemand anders een auto geplaatst heeft. Maar er staat duidelijk in de voorwaarden dat dit pas geldt als je een koopovereenkomst hebt afgesloten. Dus ik neem aan dat je dan hebt getekend?!

1. Indien door bemiddeling van Dealerdirect een Koopovereenkomst tot stand is gekomen, is Verkoper jegens Dealerdirect gehouden tot vergoeding van de (omzet) schade die Dealerdirect lijdt als gevolg van aan Verkoper toerekenbare niet of niet correcte levering van het overeengekomen Voertuig aan Koper binnen de in de Koopovereenkomst vermelde termijn van 14 dagen. Deze schade is vastgesteld op 15% van de overeengekomen verkoopprijs met een minimum van € 300,-. In het voorkomende geval zal Dealerdirect aan Verkoper daartoe een factuur doen toekomen. Mocht een Voertuig niet conform omschrijving blijken te zijn, en Verkoper een tegenvoorstel van Koper niet accepteren, dan kan de Koopovereenkomst kosteloos worden ontbonden.

Nijogeth
Berichten: 3166
Lid geworden op: 28 apr 2017 19:51

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door Nijogeth » 06 apr 2018 16:43

Dat men 3 weken de tijd heeft om een andere koper te vinden, dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze een stuk lager gaan zitten. Veel mensen gebruiken dit om snel van hun auto af te komen en gaan (in sommige gevallen ook kunnen) dus niet nog 3 weken wachten en voelen zich gedwongen akkoord te gaan met een lager bod.

EK80
Berichten: 35
Lid geworden op: 22 jan 2012 14:28

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door EK80 » 06 apr 2018 17:22

Heb een bod voor mijn Seat via de site gekregen (700 euro). Mooi dacht ik. Ik reed om de auto te overhandigen en kreeg na een half uur te horen dat ze slechts 100 euro wilde geven.

Mooi niet. Op marktplaats voor 600 euro verkocht.

Dus niet zo goede ervaring.

emanuel
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 jul 2010 23:20

Re: Ikwilvanmijnautoaf.nl

Ongelezen bericht door emanuel » 07 sep 2018 09:47

Mijn Volvo V70 voor een goede prijs verkocht, zeer snelle service en direct betaald. Plezierig bedrijf.
mvg/peter

Plaats reactie