LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
vincentt
Berichten: 4
Lid geworden op: 16 jan 2006 15:59

wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door vincentt » 16 jan 2006 21:10

wie kan mij iets vertellen over paul versteeg auto's te zaltbommel?
Ik ga daar binnenkort kijken voor een auto??

zandbloem
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 mei 2006 22:02

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door zandbloem » 11 mei 2006 22:11

Hoi Vincent,

Ben ook al een tijdje op internet op zoek naar een nieuwe VW Passat. Na al die verhalen over Casal's en anderen wat huiverig geworden. De auto's op de site van Versteeg zien er goed uit. IK heb geen reacties op jouw bericht gezien. Hoe was jouw ervaring met dit bedrijf?

Frank

vincentt
Berichten: 4
Lid geworden op: 16 jan 2006 15:59

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door vincentt » 15 mei 2006 14:20

frank(zandbloem),

ik heb uiteindelijk niet bij paul versteeg auto's een auto gekocht maar bij carnext/leaseplan omdat ik daar zeker van weet dat die niet met de kmstand rommelen.
veel succes

Vincent

mikenmgn
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 jul 2008 19:24

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door mikenmgn » 07 okt 2008 21:06

Ben hier wezen kijken voor een Audi A4, deze stond op marktplaats te koop, daar aangekomen vriendelijk ontvangen en gezellig gekletst.

Maar na het doorvragen, zoals de onderhoudshistorie waarmee hij adverteerde, klopte deze niet, met wat op marktplaats stond. Maar hij had een goed verhaal dat deze van een vriend was geweest en dat het allemaal wel goed zat en dat de auto op en top was. Gaven hem de voordeel van twijfel, wij dus een test ritje maken, bleek de auto ontzettend te trillen boven de 120km km/u op de snel weg en de cruise controle deed het ook al niet bij de test rit.

Heb bij terug komst dit kenbaar gemaakt en Paul Versteeg wist van niks, maar kon het laten maken voor 1000,- euro, wat wij belachelijk vonden aangezien een auto van 13950,- gewoon goed moet worden afgeleverd, vinden wij. Plus als hij zegt dat een auto goed is en bij een test rit blijkt er nog van alles mis mee, dan zegt mij dit al genoeg.

Hebben nu dus een andere Audi A4 gekocht en zijn blij dat we deze auto niet bij hem hebben gekocht, want hij kan goed lullen, maar als je door vraagt en een test rit maakt en er is van alles mis aan een auto van 13950,- euro voel ik mij niet blij.

Eind oordeel: Koop hier geen auto !

Wil je er toch een kopen, vraag naar dingen waarmee hij adverteert in zijn advertentie, zoals onderhoudshistorie, Nationale auto pas, en maak een test rist of beter maak een afspraak voor een aankoop keuring, kost 95,- bij de dealer !

Gr Mike

paulusvers
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 okt 2008 22:28

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door paulusvers » 23 okt 2008 23:17

Hierbij wil ik even reageren op het verhaal van Mike.
Natuurlijk mag iedereen zijn bevindingen weerleggen en kan het niet zo zijn dat ik het voor iedereen goed doe.
Een ieder die mij kent en zaken met mij doet of heeft gedaan weten dat ik zeker er nooit op uit ben om de vlugge of snelle handelaar met de vlotte babbel probeer uit te hangen ( als is dit bij jullie toen misschien wel zo over gekomen ) sorry daar voor het is zeker niet mijn steil.
Het verhaal bij deze audi is geen snel verkoop verhaal maar gewoon een kloppend verhaal dat ik ook uit heb gelegd hoe dit in elkaar steekt.
Dat er naar de proefrit een tweetal mankementen naar voren kwamen is natuurlijk altijd mogelijk ( die eventueel zoals vermeld altijd te verhelpen zijn) bij een auto die ruim 230 dkm heeft gereden.
Alleen was het zo dat er ( net zoals vermeld in de advertentie ) 2 prijzen waren. 1) een netto meeneemprijs = zonder inruil,garantie mogelijkheden, APK of afleveringbeurt ( dus zoals de prijs vermeld zo meeneemen. 2) voor meer €1000,- een afleveringbeurt,APK,garantie mogelijkheden en of eventueel inruilen.
Alleen wat ik begrepen heb uit ons gezellig gesprek was het budget wat u voor de auto wou besteden lager dan het bedrag wat ik voor deze auto kant en klaar zou moeten hebben en dat mag daar heb ik respect voor en heb daar ook geen snelle verkooptrucs of wat dan ook op los gelaten.dus verbaast het mij dat ik nu dit verhaal hier tegen kom daar ik uit ons gezellig gesprek helemaal niet heb opgemaakt van wat u hier hebt op geschreven en daar voor mijn welgemeende excuses dat ik anders ben overgekomen dan wat bij mij de bedoeling was en ooit zal zijn.
Natuurlijk is het soms voor beide partijen ( om wat voor reden dan ook )onmogelijk om bij elkaar te komen om een deal af te sluiten, maar ik denk niet dat dit een reden moet zijn om elkaar dan zo af te schilderen als wat er nu is geschreven.
Sorry voor mijn lang verhaal maar ik moest dit even kwijt daar het niet leuk is als je zoiets leest als dit zeker niet mijn manier van doen is.
Tot slot Mike veel plezier en succes met je aangekochte auto en als je weer eens aan een andere toe bent ban je van harte welkom en proberen we het opnieuw of we tot een deal kunnen komen.

groeten

Paul

Mallemalle
Berichten: 887
Lid geworden op: 07 okt 2008 16:40

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door Mallemalle » 23 okt 2008 23:39

ik vind het altijd apart in hoeveel gevallen er wel niet mankementen aan bod komen bij een testrit, verhalen genoeg hierover

en men, de verkopende partij, lijkt het nog normaal te vinden ook

kweenie hoe een ander er over denkt, maar ik vind het zeker niet normaal dat er bij een proefrit mankementen naar voren komen als ik een auto ga kopen

is het wel zo laat ik hem gewoon staan want dan deugt er dus eea niet

als er op een wagen een geldige apk op zit en je wil een duizend of 12 -13 uitgeven, gigantisch veel geld, dan mag je 100 % verwachten dat je een wagen gaat kopen die gewoon in orde is, en er ook minstens 12 maanden apk op zit

zels bij lagere bedragen, vanaf ene duizend of 3, mits er geldige apk p zit, mag je verwachten dat er weinig tot niets aan de wagen mankeert, iig niet technisch

het is best te begrijpen dat de heer paul versteeg zijn zaak positif in het nieuws wil houden door hier te reageren, maar in dit geval zeg ik, te laat, mosterd na de maaltijd

had je maar vantevoren moeten zorgen dat de wagen die je verkocht , tip top in orde was, zoals gezegd, dat mag je voro dat geld 100 % verwachten

paulusvers
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 okt 2008 22:28

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door paulusvers » 24 okt 2008 14:09

ik wil hier toch nog even op reageren
Dit zijn zeker geen pogingen om mijn zaak positief in het nieuws te houden want ik kan hier de ervaring niet veranderen dat is ook niet mijn insteek.
Maar we moet het wel helder houden.
We hebben in de loop van jaren een andere opbouw van kopen en verkopen gekregen en mischien zit daar wel het verschil dat niet iedereen het op de zelfde manier ervaard .
Voorheen werd een auto te koop aangeboden voor een X bedrag en als de client in onderhandeling ging werd ervoor geen inruil en of geen garantie een kortingsbedrag overeengekomen .
Nu ( ook door komst van diverse soorten mogelijkheden tot zoeken van het gezochte object ) wordt er vaak een netto of meeneemprijs gevraagd voor een auto met niet de mogelijkheid tot inruil-aflevringsklaar maken enz. dus daatwerkelijk zoals deze daar staat ( met eventueel een mankement ) die als je een proefrit maakt of laat keuren er uit zal komen en de koper de mogelijkheid geeft een keuze maken over te gaan tot aankoop of niet , dit is zijn eigen keuze.
Voor hen die dit allemaal niet wil en voor stuk zerkerheid wil gaan kan gewoon zoals voorheen ( dan wel voor een meerprijs ) de auto vakkundig geheel na te laten kijken en waar nodig een reparatie uit te voeren, APK keuren en garantie enzovoort overeenkomen.
Alleen moet je deze 2 varianten als koper niet door elkaar halen.
Ik vindt het niet reeel om dit (voor somige kopers) probleem alleen bij de verkopende partij neer te leggen want zoals bekend is zijn er heel veel klanten blij met deze varianten omdat het veel duidelijkheid schept en je er niet via biedingen achter hoeft te komen wat de daadwerkelijke prijs is.
En ik grijp hier zeker niet aan om mijn straatje schoon te willen vegen ( want wat krom is is krom ) maar ik denk dat helderheid in deze alleen voordelen geeft voor alle partijen.
De hoogte van het verkoop bedrag mag nooit een garantie zijn voor tevredenheid.
Wij hebben ook niets liever dan tevreden klanten en als daar met zoveel diverse aan mensen, objecten en verwachtingspatronen een standaard formule voor was zouden wij die zeker hanteren.
Hopelijk kunnen aspirant kopers hier iets mee.

Paul

sjoegel
Berichten: 3081
Lid geworden op: 09 okt 2007 19:19

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door sjoegel » 24 okt 2008 18:01

Vind dat Paulus een goed verhaal heeft. Lullig alleen dat je denkt een goede auto te kopen en boven de 120 gaat hij trillen. Als onze Paulus dat niet gezegd heeft van te voren dan voel je je als koper erg onzeker-beetgenomen worden.
Tegenwoordig adverteert iedereen met meeneemprijzen als gevolg van de hevige prijsconcurentie door internet. Paulus had beter moeten weten wat hij verkocht dan kon hij zeggen, hij trilt boven de 120, niet schrikken :wink: Weet iedereen waar hij aan toe is.

Mallemalle
Berichten: 887
Lid geworden op: 07 okt 2008 16:40

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door Mallemalle » 24 okt 2008 20:47

tis iig duidelijk dat je terecht op moet passen wat je verkoopt

de aspirant koper heeft het recht zijn ervaringen hier neer te zetten of elders met andere mensen te delen, zorgt er alleen maar voor dat de autohandel er op vooruit gaat lijkt mij

magoed ik heb als particulier ook wel eens een auto verkocht waar ik 4 maanden probleemloos mee heb gereden, zelfs mee op vakantie geweest 3000 km , ik verkocht de wagen aan een bekende en smiddags bleek de koppakking er uit te liggen, hij stond langs de snelweg

na onderzoek bleek dat al maanden het geval te zijn

niets van gemerkt, , ben de verkopende partij toen financieel tegenmoet gekomen en dat lijkt me ook reeel als je ene bedrijf hebt

Fuseekogel
Berichten: 97
Lid geworden op: 30 jul 2008 08:20

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door Fuseekogel » 25 okt 2008 08:36

Je kan de handelaar niet betichten van het geen humor hebben.

“€1000,- een afleveringbeurt,APK,garantie mogelijkheden en of eventueel inruilen.”

€1000 voor de mogelijkheid op garantie? Niet verkeerd lijkt me, voor €100 heb ik de mogelijkheid om een auto te kopen? Wat een onzin, voor 13 a 14000 euro hoort er gewoon Bovag op te zitten (niet het draaiende gedeelte, wat de oplichters je altijd aan proberen te praten).

Inruilen kost je ook €1000 ? Hoezo dat dan, geeft je ook €1000 euro meer dan de overige handelaren? Immers het inkopen van een inruiler is geheel zonder risico, als je de auto weer verkoopt moet de nieuwe eigenaar €1000 betalen voor het repareren van de gebreken, of neemt hem zo mee.

Op de site staat het volgende stukje;

“U zult het bedrijf niet vinden in een glazen pand langs de snelweg en de werknemers lopen niet een driedelig grijs nee niets van dat alles. Paul Versteeg Auto’s wil u een occasion verkopen waar mee u het gevoel krijgt, ik heb een goede deal gedaan, zodat u weer na verloop van tijd terug komt want niks is belangrijker voor het bedrijf als een tevreden klant.”

Onbegrijpelijk dat je dan als garagebedrijf de handel die je binnen heb niet mee proef rijdt, kost je 10 min en je heb een indruk hoe de auto is als handelaar. Zo had je bijvoorbeeld al kunnen constateren dat de auto trilt, even uitbalanceren en het trillen is voorbij. Kosten €10 voor de garage en de potentiële koper schrikt zich niet half dood tijdens de proefrit.

Ook nog een vraagje over de volgende twee advertenties;

http://www.marktnet.nl/Audi-A3-2438467.htm

http://www.paulversteegautos.nl/detail.asp?id=1069

Dit betreft dezelfde auto, de marktnet (1e ) is de internetaanbieding en de 2e is van de site zelf. De internet aanbieding is €200 goedkoper.. en niet €1000, daarentegen is de kilometerstand wel 2000 lager (is dat de korting??) Als je de advertenties goed leest zie je zelfs dat de wielen waarop de auto staat een meerprijs heeft? En zelfs in 1 van de advertenties staat dat de opties ook een meerprijs hebben?

Hier een internet aanbieding, die exact hetzelfde kost als op de site (ga er vanuit dat de prijs op de eigen site incl. garantie en afleverbeurt is, er staat niet bij dat het NIET zo is en in deze prijsklasse is garantie normaal lijkt me)

http://www.marktnet.nl/Passat-1-9-TDI-1 ... 438806.htm
http://www.paulversteegautos.nl/detail.asp?id=1071
Zelfde prijs…

Wat mij opvalt is dat het argument van twee verschillende kopers en internet prijzen een onzin verhaal is, zoals een ieder kan opmaken uit de advertenties is dat niet het geval.
En trouwens hoeveel mensen lopen er rond, die €19.000 euro hebben rondslingeren om zonder inruil en garantie even het ding op te halen en het avontuur aan te gaan?
Ik vermoed weinig, maar hoeveel onwetende mensen gaan alsnog akkoord met een auto die €1000 euro duurder is, de velgen als optie erbij kopen (want ze staan zo mooi) en ook nog de garantie kopen (niet Bovag erkend)? Lijkt mij beter dan de paul versteeg dekking…? Al is die met landelijke dekking :-D

http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/at ... e_lijst=RL
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=lolwwbdfvxaa
Zijn beide dezelfde auto’s, alleen de ene heeft 140 PK en de andere 180pk?
Hier is hij weer €1000 duurder http://www.nederlandmobiel.nl/frame.php ... =gaspedaal
Ook zonder garantie natuurlijk…

Nettoprijzen!!! Dacht vroeger altijd dat Netto/Bruto prijzen met BTW te maken had, nu blijkbaar met service :-D

Goedkoper is het ook niet echt…
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=loq1xaif22aj
Zelfde auto, bijna 60.000 Km minder, met Bovag 6 maanden garantie en incl. de wielen (is nooit weg op een auto)

Mallemalle
Berichten: 887
Lid geworden op: 07 okt 2008 16:40

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door Mallemalle » 25 okt 2008 13:35

geen id of het klopt wat je zegt want de helft van de linken werkt niet

wel zie je op mp vaak dat een en dezelfde advertentie gebruikt wordt voor diverse wagens

staan derhalve in verkeerde rubriek maar ach wat maakt het uit scheelt de adverteerder per wagen toch advertentiekosten a 16 euro

vaak sjofele handelaren die maar wat aanrommelen en diverse wagens met totaal andere gegevens op een andere site te koop zetten

dat er veel wordt gerommelt in de business is een forse open deur iig

Fuseekogel
Berichten: 97
Lid geworden op: 30 jul 2008 08:20

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door Fuseekogel » 25 okt 2008 17:49

De linkjes waren/zijn prima, de advertenties zijn verwijderd.

DMaggio
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 jun 2008 14:24

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door DMaggio » 08 apr 2009 14:44

Uit voorgaande verhalen maak ik op dat het een twijfelachtige zaak is om bij dergelijke bedrijven een auto te kopen.
Als je iets meer geld voor een auto overhebt zou ik kijken bij een gerenomeerde dealer (garantie, nap, ed is dan in orde) of googlen naar autobedrijven met bovag die meer in orde lijken.
Toch goed van die jongens die dergelijke verhalen vertellen zoals hier, want het helpt anderen om sneller een keuze te kunnen maken. Mijn conclusie is in ieder geval dat er bepaalde dingen bij Versteeg niet kloppen, al is het alleen de manier waarop zijn reacties hier zijn geformuleerd en hij blijkbaar een hoop woorden nodig heeft om zijn straatje schoon te (willen)vegen.

mikenmgn
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 jul 2008 19:24

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door mikenmgn » 12 apr 2009 21:43

Betreffende auto staat nu nog steeds te koop, met korting!

Link op marktplaats:

http://link.marktplaats.nl/242340930

Oh ja, was ik vergeten te zeggen, voorruit had ook nog 2x steenslag, maar dat moest ik zelf maar laten maken.

Daar is de meeneemprijs nu helemaal na, wel zwaar gezakt hoor qua prijs, hoop niet dat het door mij komt ? Sorry dan Paul, maar dit is wel de waarheid en mijn ervaring.

tarquesh
Berichten: 101
Lid geworden op: 01 apr 2009 22:40

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door tarquesh » 13 mei 2009 13:42

ik niet.

dhc
Berichten: 4591
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door dhc » 13 mei 2009 14:14

ik niet.
vrije dag?

tarquesh
Berichten: 101
Lid geworden op: 01 apr 2009 22:40

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door tarquesh » 14 mei 2009 03:09

je maakt je niet populair :wink:

dhc
Berichten: 4591
Lid geworden op: 24 aug 2008 20:38

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door dhc » 14 mei 2009 14:13

Moet dat dan?

dobbelowzeffun
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 dec 2009 15:29

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door dobbelowzeffun » 10 dec 2009 15:42

naja kijk ik heb ook geen goed woord over voor dit bedrijf..

ik had toen een goedkope goeie diesel nodig vanwege dat ik wat meer ging rijden.. en als je net van je school af bent heb je niet een al te groot budget

ik wist dat golfjes vrij betrouwbaar waren dus ging ik kijken naar een golf III GT TDI

op de teller stond 252.000km... dit is nog wel te doen voor een tdi.. na even met elkaar gekletst te hebben ging ik over tot de aankoop.

nog geen 100km gereden met de auto valt de carterbeschermingskap eronderweg.. naja ok kan gebeuren..

de motor begint steeds raarder te lopen na nog geen 2000km..
olie is goed.. motor doet nog prima maar het begint wel bij me te knagen.. kom ik bij hem langs jah de dynamo is niet ok meer.. hij wil hem niet vervangen (jah alleen als ik de hoofdprijs betaal) naja ik vertrouwde het niet.. ga naar me eigen garage en vertel dat ze deze eens goed moeten nakijken kom ik erachter via een NAP check dat deze auto 471.000 heeft gelopen !!!! daar schrok ik nogal van !

kom bij hem zegtie jah dat is een typ foutje van de mensen die de auto apk gekeurd hebben.. :? .... ik zo en nu dan ? mijn auto is meteen op slag niks meer waard.. wat doen we hiermee ?

hij bleef volhouden dat dit een typ foutje is en met andere woorden dat ik kon fluiten naar me centen...

met andere woorden een grote oplichter dat het is..

mijn auto heeft het nog geen 2,5 maand volgehouden en heb toen moeten zoeken naar een andere... heb nu een auto gekocht met NAP, een check laten doen door de ANWB en hij kreeg een steekproef bij de APK + de gehele onderhoudshistorie zit erbij met alle bonnetjes.. (inmiddels hier 120.000 mee gereden enige wat vervangen is zijn de schijfremmen voor de rest gewoon onderhoud) met andere woorden <--- ZO KAN HET OOK !!!

happy klant
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 feb 2010 17:19

Re: wie kent paul versteeg auto's in zaltbommel

Ongelezen bericht door happy klant » 02 feb 2010 17:26

Hoi,

Ik heb zojuist mijn auto gekocht bij Paul Versteeg auto's en ben op een zeer nette manier behandeld. Een tevreden klant dus!

Er werd open gesproken over de mispuntjes aan de auto en toen ik duidelijk aangaf interesse te hebben in de auto, was een proefrit geen probleem. Tijdens de proefrit kwamen er geen onverwachte problemen meer boven en alles deed het zoals het moest doen. Alle boekjes waren aanwezig en het was duidelijk dat er niet mee geknoeid was. Ik heb hem uit eindelijk voor een mooie prijs kunnen kopen en ben helemaal happy.

Ik kan iedereen dus adviseren daar een auto te kopen.

Gesloten