LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ernstige fout van Kwikfit!

Problemen met jouw autobanden? Geef hier jouw mening.
charlotte89
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 sep 2011 19:45

ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door charlotte89 »

14-9-11 reed ik 100 km/u op de snelweg en toen kwam ik er achter dat mijn remmen het niet meer deden! Gelukkig geen ernstig ongeluk gehad, maar het had erger kunnen aflopen. Aan de voorkant lekte de auto vloeistof.. Toen mijn auto laten wegslepen naar de garage (84 euro) waar ik de auto 3 weken geleden ook heb laten keuren.
Twee uur later werd ik gebeld door Kwikfit en de oorzaak was volgens Kwikfit een vastgelopen wielremcilinder en of ik deze wou laten repareren voor 200 euro. (hij had toen niet in de gaten dat die auto heeft gelekt) Hiermee ingestemd, want ik nam aan dat je geen meter verder kon rijden met die auto zonder dat die wielremcilinder gemaakt zou worden. Er ook bij verteld dat die auto aan de voorkant lekte, want hij had dit blijkbaar nog niet opgemerkt...!
Later die middag werd ik weer gebeld door Kwikfit met de mededeling dat de keuringsmeester een ernstige fout heeft gemaakt en over het hoofd heeft gezien dat de remleidingen verroest zijn en mijn auto heeft GOEDGEKEURD! wat hij in godsnaam heeft gedaan tijdens die APK keuring weet ik niet, maar in ieder geval niet goed opgelet!! Maar ze zouden dit kosteloos maken. (had ook niet anders verwacht!!)
Mijn vraag aan de manager was of de wielremcilinder vast is gelopen doordat de remleidingen kapot zijn, maar dit kon volgens hem niet. Ook nog mijn keuringsrapport opgevraagd maar die bleken ze niet meer te hebben! Er kon dus ook niet meer gecontroleerd worden hoeveel procent de remmen het nog deden en of dit wel goed gecontroleerd was.
Ik vind dit echt belachelijk en levensgevaarlijk!!
Heb nu nog steeds mijn auto niet terug. Sta je op het punt om weg te gaan blijkt dat er iets nog niet helemaal goed zit met die wielremcilinder en de remleidingen!!
Dus morgen een klacht indienen bij het hoofdkantoor van Kwikfit en de RDW..Hopen dat ik mijn geld terug krijg en die mensen daar hun vergunning of hun baan want dit kan zo niet!!

Kwik-Fit Webcare
Berichten: 41
Lid geworden op: 17 jul 2008 10:59

Re: ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door Kwik-Fit Webcare »

Geachte mevrouw,

Zou u uw kenteken, bezocht filiaal en contactgegevens willen mailen naar [email protected]? Dan zorgen wij ervoor dat de verantwoordelijke regiomanager u zo spoedig belt om uw verhaal in behandeling te nemen.

pima
Berichten: 437
Lid geworden op: 20 nov 2009 12:57

Re: ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door pima »

Gratis advies miid kwikfit, er zijn genoeg vakgarage's die je veel beter helpen. Zoek maar eens op dit forum naar kwikfit.

charlotte89
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 sep 2011 19:45

Re: ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door charlotte89 »

Vandaag heeft Kwik-Fit Amersfoort mij gebeld met de mededeling dat zij de gemaakte kosten vergoeden (250 euro) en dat ik mijn auto kan laten herkeuren bij een nieuw filiaal van Kwik-Fit in Amersfoort. Hiervoor wil ik ze heel erg bedanken dat zij wel goed mee hebben gedacht aan een oplossing en dat hij dit probleem op zich heeft genomen.

MAXIEM

Re: ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door MAXIEM »

charlotte89

Dat zij je nu terwille geweest zijn, komt louter voort uit het feit dat je jouw klacht hier op het web hebt gezet. Er zijn gewoon veel te veel klachten op de diverse consumentensites over deze firma. Er is dan naar mijn mening geen sprake van een incident maar van een structureel probleem.

Maxiem.

pima
Berichten: 437
Lid geworden op: 20 nov 2009 12:57

Re: ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door pima »

[quote="charlotte89"]Vandaag heeft Kwik-Fit Amersfoort mij gebeld met de mededeling dat zij de gemaakte kosten vergoeden (250 euro) en dat ik mijn auto kan laten herkeuren bij een nieuw filiaal van Kwik-Fit in Amersfoort.
Fijn dat je compensatie kreeg, maar de zin van een herkeuring ontgaat mij volledig, de auto was toch reeds goedgekeurd en afgemeld, de goedkeuring wordt echt niet ingetrokken, dit is echt weer een kwikflut actie!

acjzr1
Berichten: 827
Lid geworden op: 11 mar 2004 20:58

Re: ernstige fout van Kwikfit!

Ongelezen bericht door acjzr1 »

Ach ja, Kwik Fit...
Ik heb zelf een technische achtergrond en heb bij diverse filialen van Kwik Fit
In onder andere Breda en Roosendaal dingen zien gebeuren die ik mijn ergste vijand niet toewens. En daar vragen ze nog geld voor ook!
Ze mogen bij mijn auto niet eens mijn banden op druk zetten!
Als echt, maar dan ook echt niets kunt.
Dan is er een carriere voor je bij Kwik Fit 8)

(Er zijn natuurlijk ook positieve uitzonderingen. D.w.z. niet alle filialen zijn slecht en niet alle monteurs zijn onkundige prutsers. Maar dat geldt voor al de bedrijven waar klachten over zijn natuurlijk)

Gesloten