LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] dsb bank

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
wientjes53
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 okt 2006 20:55

dsb bank

Ongelezen bericht door wientjes53 » 09 okt 2006 09:59

zoals ik lees zijn er dus meerdere mensen de dupe van de glade praatjes van de hypotheek adviseurs van Becam/Dsb Bank. Er worden je dingen verteld en belooft en na een jaar blijkt dit dus niet te kloppen. zo lees ik ook verhalen van mensen die schrijven ja dan had je maar beter op moeten letten. ja daar heeft u gelijk in maar als er bij je thuis een adviseur komt mag je daar toch van uit gaan dat deze de waarheid verteld, of controleren jullie echt alles, bv. je eiegen bank, de belasting, in de winkel de cassiere , de buurman enz. je mag als leek er toch van uit gaan dat iemand van een grote bank, in dit geval de Dsb bank, die dagelijks reclame maakt op tv, de waarheid verteld, en nadat je meerdere malen hebt gevraagd of het klopt wat hij verteld en dit met een volmondig je word bevestigt , waar moet je dan vanuit gaan , dat hij liegt. het is door al die mensen die dit niet hebben meegemaakt makkelijk te zeggen had je maar beter moeten op letten, maar als u word verteld dat je 300 euro minder gaat betalen dan voorheen, en je word verteld dat aan de hand van een gearantiecertificaat jou rente het volgende jaar niet maar dan 1.25% omhoog gaat wat zou u dan doen. Nu blijkt dit achteraf niet te kloppen want het zou 1,25% boven op de euribor zijn, en nu vraag ik mij af wie weet wat de euribor is ???
dua zeg nou niet ja dan had je maar beter op moeten letten, dat doe je wle maar het word in een heel mooi papiertje verpakt, en het verhaal is dusdannig dat wanneer je denkt dit zit niet goed ,en je vraagt hier na, je een bevredigend antwoordt krijgt en dan ga je er niet van uit dat je bedonderd word, tenminste wij niet. maar zaken doen met de Dsb bank of dochters maatschappijen van de Dsb is vragen om problemen en daar zijn wij wel achter gekomen. dus mensen wees gewaarschuwd.

Dutchie
Berichten: 163
Lid geworden op: 02 aug 2004 09:18

Re: dsb bank

Ongelezen bericht door Dutchie » 09 okt 2006 10:07

daarom altijd minimaal 2 banken benaderen om dit soort problemen te voorkomen;

L. Egebeurs
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 okt 2006 15:52

Re: dsb bank

Ongelezen bericht door L. Egebeurs » 14 okt 2006 16:15

DSB = Maffia.
Punt.

ronald g
Berichten: 2390
Lid geworden op: 28 apr 2005 22:41

Re: dsb bank

Ongelezen bericht door ronald g » 14 okt 2006 16:51

Dat heb je met dit soort banken eigenlijk alle banken wel. De klant wil iets wat eigenlijk niet van de spaarcenten betaalbaar is, dus springen banken er op in om je te verleiden logisch, met als gevolg stomme reclame`s en voorwaarden, maar de klant staart zich blind op dat wat hij of zij wil. Dsb bank is daar erg goed in blijkt want de meeste reclame`s zijn van het dsb geld imperium. Scheringa doet het dus goed en zorgt dat de kredietbanken nog werk hebben tot in lengte van dagen. Alhoewel dat laatste cynisch bedoelt is.

Ronald.

wientjes53
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 okt 2006 20:55

Re: dsb bank

Ongelezen bericht door wientjes53 » 14 okt 2006 23:06

en weten jullie wat het meest schofterige is dat er iemand van de DSB bank bij je thuis komt als je een klacht indiend.
deze persoon heeft bij ons alle gegevens mee genomen wat betreft verzekeringen, en hypotheek gegevens en zei dat hij het tot op de bodum zou uit zoeken ,want hij stond vlak onder de derectie en had nog wel iets in te brengen, maar dit zou enkele weken kunnen duren wan thij zou er nog wel even mee bezig zijn.
en dan het meest schofterige wat je kan over komen, na 2 weken een brief ontvangen met daarin: wij vinden dat u voldoende bent geinformeerd en daarbij u heeft de stukken ondertekend.

ja het zou enkele weken kunnen duren, larie koek

ook als je boos bent en je krijgt een telefoniste aan de lijn en je wilt je ongenoegen even kenbaar maken, word er gezecht meneer de manier waarop u communiseerd saat mij niet aan en als je dan niet oppast word de venbinding verbroken.

en dit mag allemaal juridisch gezien, moet je als burger een flikken.

burning inside
Berichten: 117
Lid geworden op: 12 dec 2005 17:52

Re: dsb bank

Ongelezen bericht door burning inside » 12 jan 2007 18:27

AFM: kredietreclames voldoen niet aan regels


Dat blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) op verzoek van demissionair minister Zalm van Financiën. Volgens het rapport lenen banken en financieringsmaatschappijen te makkelijk geld uit, waardoor mensen in de financiële problemen komen. Bovendien zijn de reclames misleidend.

Informatie
Volgens de AFM winnen kredietaanbieders onvoldoende informatie in over de financiële positie van de consument. Vooral met de vaste maandelijkse lasten, zoals de ziektekosten, energielasten en betaalachterstanden wordt geen rekening gehouden.

Regels
De regels voor kredietreclames zijn vorig jaar mei aangescherpt. Volgens de AFM houdt slechts een derde van de reclames zich aan de huidige regels. De Tweede Kamer drong eerder aan op een verbod van tv-reclames voor persoonlijke leningen. Minister Zalm wees dit echter af.


http://www.rtl.nl/financien/rtlz/home/

IntegerEnEerlijk
Berichten: 104
Lid geworden op: 13 jan 2007 11:58

Re: dsb bank

Ongelezen bericht door IntegerEnEerlijk » 16 jan 2007 22:21

DSB.....gewoon nooit doen.

Gesloten