Nieuw verdienmodel ING

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Eres
Berichten: 249
Lid geworden op: 09 mei 2007 20:31

Re: Nieuw verdienmodel ING

Ongelezen bericht door Eres »

Het is toch wonderlijk, dat velen de zo onbetrouwbare financiële wereld gemakkelijk het vertrouwen gunnen en de inhalige verdien mentaliteit goed kunnen praten.
De mensen zijn overgehaald tot diverse door de banken ingevoerde trucs tot het voor hun gemakkelijk innen van geld, eerst zgn gratis en daarna kosten hiervoor in rekening te brengen en systematisch te verhogen, voorgeschoteld zijnde zo gemakkelijk voor de consument.
Automatische betalingen, pinnen, contactloos betalen en nu ook met de smartphone betalingen, kunnen de banken tenminste weer heel wat personeel eruit gooien en hun winsten verhogen met miljarden, ze hebben het niet gemakkelijk met die dikke winsten.
€1,10 berekenen voor de tweede naam op de rekening, want oh oh er moeten nu zoveel meer betalingen uitgevoerd worden, ach wat is nou zo’n bedrag, wie zeurt daar nu over.
De hier geuite suggesties om niet volgens de regels te werken in geval van overlijden, is de oplossing om beter af te zijn in Nederland.
Door geen tegengeluid te geven, voelen dit soort instituten zich gesterkt in hun louter op winst bejag instelling, de mens telt niet.

juliomariner
Berichten: 2021
Lid geworden op: 27 apr 2007 16:55

Re: Nieuw verdienmodel ING

Ongelezen bericht door juliomariner »

Het wordt hier steeds meer een huili huili topic. Alles is de schuld van het groot kapitaal en Rutte.

Plaats reactie