LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vermogensbelasting/ te veel spaargeld

Jouw ervaringen met de Belastingdienst of met het betalen van belastingen bespreek je hier.
Marianneke1950
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 mei 2015 09:48

Re: Vermogensbelasting/ te veel spaargeld

Ongelezen bericht door Marianneke1950 »

Waarom denk je huursubsidie te krijgen met zo'n groot salaris???
Ik denk dat er mensen zijn die het harder nodig hebben.

Marianneke1950
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 mei 2015 09:48

Re: Vermogensbelasting/ te veel spaargeld

Ongelezen bericht door Marianneke1950 »

sorry, heb het bedrag dat je verdient verkeerd gelezen. :!: zag een nulletje te veel.

prem
Berichten: 1988
Lid geworden op: 12 feb 2007 14:49

Re: Vermogensbelasting/ te veel spaargeld

Ongelezen bericht door prem »

titusvh schreef:Het is heel simpel. Tenminste, als het eerlijk moet gebeuren en zonder te frauderen of belasting te ontduiken.

En dat is: iets kopen dat je daadwerkelijk gebruikt. Een auto, nieuw interieur.

Al het andere (contant geld, kunst puur als beleggingsobject, een Zwitserse bankrekening) is vermogen en telt mee voor box 3.

Groenbeleggingen helpen tegen het betalen van vermogensrendementsheffing (netto 1,2%) in box 3, maar niet om (meer) huursubsidie te krijgen.

Aan iedereen die tips geeft hoe je de boel kan oplichten: voor elke cent belasting dien wordt ontdoken, draaien de eerlijke mensen op!
Dat laatste wisten we al hoor denk maar aan Europa. Eerlijkheid loont niet meer anno 2015, helaas, de eerlijken worden genaaid.

Kim08
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 mei 2015 12:41

Re: Vermogensbelasting/ te veel spaargeld

Ongelezen bericht door Kim08 »

Kijk dit is een vraag voor een direct antwoord, je bent nu bezig om te kijken hoe jij kunt frauderen. Dit betekent dat jij je schuldig daaraan maakt en andere mensen dupeert die wel weinig geld hebben en recht op huur-en zorgtoeslag dit is ook bedoelt voor mensen met een laag inkomen en weinig tot geen spaargeld. 1200.00 euro per maand en nog wat bijbaantjes is geen laag inkomen als je twintig jaar bent.

Er zijn mensen die drie kinderen hebben in de bijstand of wia zitten en nog geen 700,00 euro per maand hebben om van te leven....

Jij wilt een slaatje slaan uit de Toeslagenwet, je moet je wel schamen om je spaargeld te willen verdoezelen......Ik vindt dit namelijk net zo erg als de fraude die de Bulgaren hebben gepleegd met onze zorg-en huurtoelagen Bah wat een foute manier van omgaan met onze samenleving!

Dus toeslagen zijn echt bedoelt voor mensen met weinig tot geen geld, als jij gaat frauderen ben jij één van die mensen, die ervoor zorgt dat de toeslagen straks gaan verdwijnen omdat er misbruik van gemaakt wordt.....

Ik hoop dat je gewoon wacht tot je minder spaargeld hebt om toeslagen aan te vragen!!!!

minder spaargeld krijg je door je geld gewoon te gebruiken waar het voor dient, je eigen levensonderhoud (daar hoort bijv. ook de huur en zorgverzekering bij)!

Gesloten