Echthaar Klinieken

Weleens een cosmetische ingreep laten doen? Bespreek hier jouw ervaringen.
Rosel
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 mar 2015 19:21

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Rosel »

Wonderlijk inderdaad, dat positieve reacties anoniem zijn. De vrouwen in de uitzending vanavond vertelden mijn verhaal en ik zal beslist niet de enige zijn. Het is oplichting om iets te beloven (en te verkopen) dat niet in verhouding staat met hetgeen dat wordt beloofd en zelfs ondeugdelijk is.
Het is ook niet voor niets dat zij geroyeerd zijn door Anco.
Misbruik maken van andermans leed (en daardoor zwakte) is schandelijk. Alle klachten worden door henzelf behandeld en vervolgens afgewezen.
Hoog tijd dat een bedrijf, dat voor enorme bedragen zeer slechte producten verkoopt en zelfs letsel aanricht, wordt aangepakt.
'De Echt Haar Kliniek wilde niet voor de camera verschijnen, maar heeft toegezegd alle klachten serieus te nemen.'. Dat is beslist niet wat ze tot op heden hebben gedaan! Wat gaan ze doen? Iedereen 3500 € terugbetalen? Dan is t snel voorbij met alle grote panden waar deze wanprestaties zich afspelen.

89PB
Berichten: 97
Lid geworden op: 10 nov 2014 00:07

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door 89PB »

Sfanoniem schreef:Met verbazing lees ik alle negatieve berichten op dit forum over Echt Haar Kliniek. Ik ben sinds 6 maanden klant van Echt Haar Kliniek in Amsterdam en ben tot nu toe heel tevreden. Telefonisch ben ik netjes te woord gestaan en is mij niets opgedrongen, net als in het intakegesprek. De dame die mij bij het intakegesprek begeleidde, kwam heel reeel over, benoemde voor- en nadelen van hun produkten en ik heb zelf bedenktijd gevraagd en ook op normale wijze gekregen. Sinds ik hun produkten gebruik, heb ik nog geen vervelende ervaringen gehad. Tevreden over de geleverde units (nu 2 gebruikt) en ook tevreden over de service door de vaste kapster. Jammer dat er op het forum alleen maar negatieve ervaringen staan, er zullen naast mij, vast meer tevreden klanten zijn, anders kan het bedrijf niet blijven bestaan in deze digitale maatschappij. Informatie en ervaringen met slechte bedrijven verspreid zich snel en bedrijven raken daardoor snel in het verdomhoekje en dat zie ik bij Echt Haar Kliniek niet gebeuren.

Als ik een opmerkingen over de trailer voor de uitzending van maandag 7 december mag zeggen: hoe die mevrouw haar haarstuk op haar hoofd gooit, zette ik in het verleden mijn carnavalspruik op. Deze dame oogt in de trailer niet erg serieus. Jammer voor de uitzending.
Er gaat niets boven Groningen daar zijn mooie haar stukken te koop. Ik mag geen reclame maken.

Mieke Brink
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 dec 2015 21:21

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Mieke Brink »

EchtHaar claim schreef:Beste Forumleden,

Afgelopen jaar hebben een collega en ik (we zijn beide rechtenstudenten) voor een van onze cliënten een rechtszaak gevoerd tegen de EchtHaar Kliniek. Deze hebben we ook zeer overtuigend gewonnen. Door de uitzending van Radar van vandaag is ons duidelijk geworden dat deze Kliniek haar handelen ongewijzigd voortzet en er nog steeds gedupeerden bij komen..

Omdat we door het verhaal van onze cliënt hebben mogen meemaken op welke schandalige manier sommige klanten van deze kliniek worden benadeeld en behandeld, hebben wij besloten om de kennis die wij in (de aanloop naar) deze procedure hebben opgedaan in te zetten om gedupeerden te helpen.

Mocht u door de EchtHaar Kliniek gedupeerd zijn, of iemand kennen die gedupeerd is: benader ons gerust via deze weg.. Wij staan klaar voor uw vragen en voorzien u graag kosteloos van advies. Mocht u dat willen, dan voeren wij zelfs een procedure voor u.
EchtHaar Claim: hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Laatst gewijzigd door Radar op 08 dec 2015 12:52, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Twee berichten samengevoegd

ik..
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 dec 2015 15:38

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door ik.. »

OOk ik ben bij echt haar kliniek geweest........ WALGELIJK!!!!!! Dit naar aanleiding van de uitzending van een of ander programma waar ik wel vertrouwen in had... Nou dit bleek dus heel erg misplaatst.
Het eerste gesprek was goed en super.. heel aardig.. en al mijn wensen werden besproken ..
Helaas kwam de eerste brief voor de afspraak te laat, zodat ik in nunen stond ipv de andere kliniek in vianen..
Daarna had ik per kas betaald omdat het toch behoorlijk sparen is.. maar goed door alopecia areata wil ik ook geen kaal hoofd ivm de kinderen die het vervelend vinden als we anders behandeld of bekeken worden.Op zich gek want je moet een behoorlijk bedrag betalen voordat je ook maar iets in handen hebt????
Afijn vlak voor tijd werd de afspraak afgezegd.. ?? En een enorme grote bek kon ik krijgen... Ik zou geen recht van spreken hebben omdat ik nog niet betaald zou hebben??? Dit had ik dus wel gedaan!!!! Alleen per kas en niet per bank...
Helaas afspraak werd gewoon afgezegd.. dit terwijl mijn zoon 24 uurszorg heeft en dus er dure verpleegkundige betaald moeten worden voor oppas.. daar hadden ze geen boodschap aan.
Afijn andere afspraak werd er gemaakt. De [persoonsgegevens verwijderd] zou aanwezig zijn... niet dus... ook was het haarwerk totaal niet wat ik ervan verwachte het was gammel, slecht geknipt, en van erg slechte kwaliteit...
Dus na 5 maanden al totaal stuk en waardeloos.. helaas je kan bellen maar denk maar niet dat je wordt terug gebeld!!! Afijn later heb ik de rest van de zoals ze dat noemen units.. tja want haarwerken kan je het niet noemen inderdaad laten opsturen... Maar wat een bagger.. ze lijken totaal niet op de andere... en de kwaliteit is echt zoooooooooooooooo slecht... echt mensen hier nooit naar toe gaan!! Ook al maken andere ... waarvan je denkt dat ze betrouwbaar zijn... reclame voor die troep....
Laatst gewijzigd door Radar op 08 dec 2015 16:14, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Persoonsgegevens verwijderd

ik..
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 dec 2015 15:38

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door ik.. »

rozemarijntje schreef:
Bearluna schreef:Ook ik ben`slachtoffer`, zo zie ik het, van deze kliniek. Mooie woorden enz. Maar nu na 2 maanden en 2 units verder, ga ik er nooit meer heen. Het haar is van zeer slechte kwaliteit, komt uit Azie. Het leek wel stro!!!Mijn units zijn verlijmd op de hoofdhuid, omdat ik Alopecia Areata heb. Na de eerste 6 weken, terug naar de kliniek. Behandeling kost 110 euro. Gezegd dat ik erge jeuk en irritatie op de hoofdhuid heb. Andere lijm gebruikt en nieuwe unit op. Naar huis(uur rijden). Na2 dagen weer ellende. Gebeld , nieuwe afspraak. Maar die afspraak heb ik niet gehaald. Werd zo onrustig van de jeuk enz, dat ik de unit bij een andere kapsalon heb laten verwijderen. Gespecialiseerd in haarwerken en zij hebben mijn hoofdhuid behandeld en ook geconstateerd dat de kwaliteit ronduit slecht is. Gelukkig had ik mijn haarwerk van deze specialist nog. Haarkliniek gebeld en gezegd dat ik niet meer kom. Afspraak word gewoon in rekening gebracht en zijn niet voor rede vatbaar. Al met al een hoop geld(3500euro) weg en een illusie armer. Echt deze kliniek zou verboden moeten worden. snap niet dat er niks aan gedaan word. Er zullen ongetwijfeld nog meer mensen zijn die de dupe zijn geworden. Nu bij mijn oude haarspecialist nieuwe haarwerk besteld. En heb besloten nooit meer naar een ander te gaan! Maar ja soms wil je wel eens wat anders proberen!!!Eens maar nooit weer!!! Dus mensen pas op, ga nooit naar de echte haar kliniek. Hoop dat RADAR hier eens een uitzending aan besteed, ben bereid mijn verhaal te doen. En zo te voorkomen dat er nog meer `slachtoffers`vallen.

Had gegoogeld,had je hoop leed en geld bespaard,googlen heeft je nu ook hier gebracht...recensies zijn er niet voor niets...
Je kan google maar er waren diverse tv programma's die er heel positief over spraken!!! En in mijn ogen waren dat betrouwbare programma's ... helaas.. zo ben ik er ook ingetuimd!!!!

Sfanoniem
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 dec 2015 19:08

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Sfanoniem »

Nee hoor, DLangeveld, ik werk niet bij de Echt Haar Kliniek, maar ik ben tot nu toe een tevreden klant en dat mag ook gezegd worden. Je hoeft niet te twijfelen aan mijn eisen en wensen, of ik met weinig tevreden ben. Dat is zeker niet zo, ik ben heel kritisch geweest, maar tot nu toe geen reden tot klagen.

robin1604
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 dec 2015 15:47

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door robin1604 »

Het is wel duidelijk dat het niet goed zit bij deze zogenaamde haar kliniek. Ik ben zelf werkzaam bij HelloReview en daar hebben we KliniekErvaringen.nl als reviewplatform voor consumenten. Op deze website staan nog geen reviews over de klinieken van Echt Haar Klinieken en daarom vraag ik of jullie zowel positieve als negatieve ervaringen willen plaatsen zodat er een goed beeld ontstaat over deze kliniek. Ervaringen kunnen hier geplaatst worden: https://www.kliniekervaringen.nl/klinie ... nspeet-232
Laatst gewijzigd door robin1604 op 10 dec 2015 11:13, 1 keer totaal gewijzigd.

mart2345
Berichten: 79
Lid geworden op: 04 aug 2014 02:12

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door mart2345 »

Even een tip aan al de mensen die beinvloed werden doordat ze de kliniek op TV zagen: Op commerciele zenders is bijna alle aandacht voor bedrijven door ze gekocht. Je zit dus eigenlijk naar een commercial te kijken, vermomd als TV programma. De publieke omroep mag dat wettelijk niet, maar bij met name RTL programma's gebeurt het constant. Alle (met name) middagprogramma's komen zo tot stand. Of het nu over koken, beauty, doe het zelf, tuinen, de zakenwereld, vakantie of weet ik veel wat gaat. Neem dat dus nooit serieus en al helemaal niet bij een grote aankoop voor mensen die juist heel kwetsbaar zijn.

EchtHaar claim
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 okt 2015 19:28

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door EchtHaar claim »

Bericht verwijderd
Laatst gewijzigd door EchtHaar claim op 02 aug 2016 00:01, 1 keer totaal gewijzigd.

Carolined
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 nov 2015 11:50

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Carolined »

EchtHaar Kliniek in Vianen is agressief te werk gegaan tijdens de " vrijblijvende " consultatie op 23 november 2015
Het was duidelijk dat het contract al klaar lag en dat er van een vrijblijvende consultatie geen sprake was. Meteen gaan ze over tot het leveren van de bijhorende 'dienst' aan het contract nl het opstellen van een behandelplan, waarbij er systematisch en op zeer suggestieve wijze wordt ingepraat om mij uiteindelijk te overtuigen het contract onmiddellijk te ondertekenen en een voorschot van 1200€ te betalen. Ik was daar niet op voorzien dus heb met Visa dat voorschot betaald zonder dat ik een haarstuk gepast heb en er een van iemand anders vluchtig heb gezien. Na de documenten thuis grondig te hebben bekeken voelde ik mij het slachtoffer van oneerlijke handelspraktijken. Slecht 2 dagen nadien, nog geen 48h later heb ik zowel per mail als aangetekend schrijven de wens uitgedrukt het contract te annuleren.
Hun antwoord was dat dit in geen geval mogelijk is en ik hen het resterende bedrag van 2500€ nog verschuldigd ben.
Hun slogan luidt " voor een vertrouwd gevoel" wat in dit geval en voor vele anderen niet opgaat.
Onder het mom van Kliniek proberen zij betrouwbaar en professioneel over te komen,ik vind het zeer intriest dat zei mensen inclusief mezelf op deze manier misleiden.

tia
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 mar 2015 16:04

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door tia »

ik heb een goede ervaring gehaad met echt haar klieniek ondaks heb ook enoorm getwijfeld van alle negatieve reactie mensen maar gelukkig heb een goede ervaring gehaad ik heb 4 units dezelfde kleur mooie haaren gekrijgen

harkja
Berichten: 376
Lid geworden op: 14 jul 2015 01:18
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door harkja »

Fijn hoop dat u nu gelukkiger bent :wink:

Brahms
Berichten: 3160
Lid geworden op: 15 okt 2015 23:09

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Brahms »

tia schreef:beste
ik wil mijn verhaal kwijt over echt haarkliniek
door de schrik dat mijn haardoos vermindert heb contact opgenomen met haarkliniek was menheer de bon aan telefon , lijkt me dat zijn websait was erg profesioneel ik heb afsp gemakt op 11 november 2014
toen kwam naar zijn kantoor hij begon me uitlegen hoe gaan zij aan het werk , hij heeft laten zien haarstuk die was erg mooi en zacht , ik was niet van plan om te besslisen ik zij tegen hem dat ik moet overnadenken maar menheer de bon verplicht mij om contract tekenen hij zegt waroom wachten ,wij zijn erg profesioneel je zal zeer teverden zijn , toen heb getekent en voorschoot betald van 150 euro en naar huis gegaan naar belgie , toch was ik niet op mijn gemak , ik wilde meer info vinden over haarkliniek maar toen heb ik de forum gelezen van de mensen die erg bedrogen geweest door haarkliniek slechte kwaliteit geleverd ik schrok van slechte ervaringen ,ik ben besloten hem terug bellen mijn haarwerk te anuleren maar helaas zegt hij dat niet kan je hebt overenkomst getekend , wat staat op internet moet je niet geloven zegt hij , na 3 dagen later heb een aangetekend brief gestuurd naar echt haaar kliniek ik weigert te betalen ze vragen schade vergoedind van total 3220 euro, na 3 maanden kreeg ik een brief van gerecht dus ik weet niet welke stapen moet ik nemen ik zoek slachtofers die kan me samen gaan naar recht bank in nederland om meer bewijsen tegen oplichtingpraktijken, lieve mensen ik hoop dat ik iets hoor van jullie mijn email adres is [email protected]
Tia,
Toch wel erg opvallend dat uw mening na driekwart jaar zo veranderd is over deze kliniek. Van het zoeken naar mede slachtoffers en een rechtzaak, naar een zeer tevreden klant van EchtHaar. Vertel eens wat er in die tussentijd allemaal is gebeurt. U bent toch niet onder druk gezet om een positief stukje alhier te plaatsen...............?

Sem1989
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 apr 2016 05:52

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Sem1989 »

Verre uit schandalig, schandalig en een grote oplichtingskliniek. Zou ik tevreden zijn en het haar echt kwaliteit zijn, zou ik de echthaarkliniek nooit ten nadele brengen. Mensen Let op en verspreid dit!
Na lang aarzelen, heb ik toch besloten om mij slechte ervaringen van de echthaarkliniek te plaatsen. Zo'n twee jaar geleden ben ik via het internet op de echthaarkliniek gekomen. Ik werd er echt ingetuind. Hij, Dhr.Bon vertelde mij dat er echt een mooi haarwerkje zou komen voor mij. Ik heb bijna 4000 euro moeten betalen. Dit voor een 26 jarige, hij zei je krijgt geld terug van de verzekering en belastingdienst. Hij legde enorm veel druk om het contract te ondertekenen. Toen kwam het, ik kreeg mij haarwerkje, de eerste weken waren afschuwelijk. Het voorraadje scheurde af. Het haar was na 1 wasbeurt super droog en lijkt wel op synthetisch haar of dierenhaar. Elke keer als ik daar kwam, werd mij verteld dat ik het niet goed verzorgde. En dat het tijd nodig had om te wennen aan het haar. Nu heb ik mijn haren laten controleren, het blijkt geen echte mensenhaar te zijn, maar gemengd. Ik moet het steeds kammen anders lijkt het echt op een bonk stro en blijft het statisch.
Rechtenstudenten. Hoe kom ik aan jullie gegevens?

HvanEmmen
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 mar 2018 14:57

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door HvanEmmen »

Maandenlang had ik op internet gezocht naar goede partijen en kwam uiteindelijk bij Echt Haar terecht. Het intakegesprek, het consult en daarna het behandelplan, voor mij was het allemaal helder en duidelijk waardoor ik er vertrouwen in had. Het nieuwe haarstukje moest qua dikte en haardichtheid goed passen bij de rest van mijn eigen haar en dat is goed gelukt. Ook qua kleur was het zeer goed.
De belangrijkste test was uiteindelijk voor de vriendengroep en die waren zeer enthousiast over het resultaat. Voor mij is het bij Echt Haar een zeer goede ervaring geweest en zou ik ze zeker willen adviseren bij anderen.

Erthanax
Berichten: 5871
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Erthanax »

Zo zo, HvanEmmen, speciaal een account aangemaakt om je bevindingen met deze kliniek te delen in een oud topic dat bol staat van serieuze klachten? Niet echt geloofwaardig.

Morel88
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 jan 2019 21:14

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Morel88 »

Ook ik heb vervelende ervaringen met het Echthaar kliniek. Anno 2019 nog steeds, in mijn geval vanwege ondertekening van de overeenkomst in Vianen zonder dat ik op de consequenties ben geattendeerd. Het wordt allemaal vriendelijk gebracht, de algemene voorwaarden worden niet uitgelegd of toegelicht en het gaat vooral om het binnenhalen van de handtekening. Nadat ik binnen 24 uur meld dat ik geen gebruik wil maken van het aanbod en de overeenkomst annuleer krijg ik de rekening gepresenteerd: 50% van de nota, in mijn geval ruim € 2.100,-. Te betalen binnen 7 dagen. Onfatsoenlijk, ongepast en ongehoord. Inmiddels ben ik in een lastig juridische discussie verzeild geraakt, waarbij ik deze ervaring graag met iedereen wil delen. En ook vraag of er nog meer ervaringen zijn zoals ik nu meemaak. Terwijl heel Nederland algemene voorwaarden kent bij overeenkomsten met veel geringere waarde is voor dit bedrijf dat niet aan de orde. Kan dat nog anno 2019?

Lady1234
Berichten: 15572
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door Lady1234 »

U bent blijkbaar een overeenkomst aangegaan. Zonder die eerst door te lezen? En wat stond er dan in die overeenkomst met betrekking tot het annuleren?

berndv
Berichten: 9059
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Echthaar Klinieken

Ongelezen bericht door berndv »

Morel88 schreef:
04 sep 2019 20:45
Ook ik heb vervelende ervaringen met het Echthaar kliniek. Anno 2019 nog steeds, in mijn geval vanwege ondertekening van de overeenkomst in Vianen zonder dat ik op de consequenties ben geattendeerd. Het wordt allemaal vriendelijk gebracht, de algemene voorwaarden worden niet uitgelegd of toegelicht en het gaat vooral om het binnenhalen van de handtekening.
Heeft u de voorwaarden uitgereikt gekregen alvorens u uw handtekening plaatste? Waarom zouden toegelicht moeten worden dan? Toelichten of uitleggen heeft pas zin als u onduidelijkheden tegenkomt, schijnbaar heeft u ze links laten liggen en heeft u uw handtekening geplaatst. Vervelend, maar het is op zich niet geheel onverstandig om eerst de voorwaarden van een overeenkomst te lezen voordat u een handtekening plaatst. Helemaal als het gaat om een overeenkomst waarmee schijnbaar ruim 4200 euro voor betaald moet worden.
Morel88 schreef:
04 sep 2019 20:45
Nadat ik binnen 24 uur meld dat ik geen gebruik wil maken van het aanbod en de overeenkomst annuleer krijg ik de rekening gepresenteerd: 50% van de nota, in mijn geval ruim € 2.100,-. Te betalen binnen 7 dagen. Onfatsoenlijk, ongepast en ongehoord.
Ik vermoed dat ze u aan de overeenkomst houden die u bent aangegaan.
Morel88 schreef:
04 sep 2019 20:45
Inmiddels ben ik in een lastig juridische discussie verzeild geraakt, waarbij ik deze ervaring graag met iedereen wil delen.
Dat is heel verstandig. Ik waarschuw mensen ook vaak om de voorwaarden te lezen alvorens ze een overeenkomst aan gaan. Hoe klein ook, men moet niet zomaar blind ergens van uit gaan.
Morel88 schreef:
04 sep 2019 20:45
Terwijl heel Nederland algemene voorwaarden kent bij overeenkomsten met veel geringere waarde is voor dit bedrijf dat niet aan de orde. Kan dat nog anno 2019?
Hoezo? Er zijn genoeg overeenkomsten waarbij u niet zomaar een dag later kunt bedenken om de boel maar weer te annuleren.

Plaats reactie