Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Weleens een cosmetische ingreep laten doen? Bespreek hier jouw ervaringen.
Fleur1701
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 aug 2019 09:12

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Fleur1701 »

Hier dezelfde ervaring. Al bijna 2 jaar bezig met alleen oksels, en nog niets aan haarvermindering of kale plekken. Elke keer (van de inmiddels 14 keer) weer een ander excuus. Lampstand moet hoger, andere apparatuur, kortere/langere tijd tussen de afspraken. Om nog maar te zwijgen over de wachttijden tegenwoordig. Ik ben ermee gekapt. Zou het mooi vinden als er een item van gemaakt wordt, Just Wellness zijn fouten toe moet geven en mensen de keus moet bieden hun geld terug te krijgen!

Tirram
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 aug 2019 22:32

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Tirram »

Ik kom bij toeval op dit forum en schrik van al deze reacties op "Just Wellness"!!
Ik ben al bijna 3 jaar (!!!!!) In filiaal Amsterdam bezig met de ontharingsbehandelingen voor oksels, benen en schaamstreek en nog bijna geen resultaat.
Iedere keer dat ik dit aangeef krijg ik weer een ander antwoord, dat dit soms het geval is e.d.
Op verschillende vragen die ik stel krijg ik ook steeds weer een ander antwoord.
Aangezien je bij de start meteen het hele bedrag moet betalen, ga je er maar mee door.
Het zou goede zaak zijn als dit eens in de media aan de kaak zou worden gesteld, want dit begint op oplichting te lijken!
Ik ga zelf maar eens een serieuze klacht indienen, hoewel dat weinig zal uithalen als ik het zo lees?

Lady1234
Berichten: 15085
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Maar dan stopt u toch gewoon? U lijkt wel mal drie jaar daar mee bezig.

maximesophie1
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 okt 2019 10:59

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door maximesophie1 »

Ook ik ben samen met mijn zus bij Just welness geweest.
1 ding : trap er niet in!

Wij zijn mu ongeveer 10x geweest en geen resultaat.
Ook als je een afspraak wil maken in Amsterdam bijv. dan mag je 3 a 4 maanden vooruit plannen! BELACHELIJK
En daarbij is het gewoon weg gegooid geld want het werkt niet.

Ik heb me 2 jaar geleden ook laten laseren bij een ander bedrijf en daar zag ik na de 3e of 4e behandelijk aanzienlijk minder haar.
Duurde ook langer voordat het groeide.
Ik ben alleen na de 6e behandeling gestopt vanwege de zomer. Helaas is het daarna na een aantal maanden weer het zelfde geworden.

Lady1234
Berichten: 15085
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Ik vraag mij dan af waar het verdienmodel zou zitten voor dat bedrijf, als ze werkelijk drie jaar doorgaan voor die ene betaling.

Radar
Site Admin
Berichten: 4892
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Radar »

Offtopic berichten verwijderd. ^FG

Pascalle1990
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 okt 2019 20:08

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Pascalle1990 »

Ikzelf ben nu een jaartje bezig bij just wellness Tilburg, en eigenlijk heel tevreden.
Ik doe eigenlijk alles; oksels, benen, armen, schaamstreek en bovenlip.
Oksels en schaamstreek zijn al grotendeels kaal na 9 behandelingen. De rest loopt iets achter (maar ik heb deze dan ook 3 behandelingen overgeslagen i.v.m. het zomerse weer en het feit dat je dan niet in de zon zou mogen als je laat behandelen).

Ik kan niets zeggen over de andere salons, maar over Tilburg ben ik in ieder geval tevreden.

EvaH.
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 okt 2019 14:24

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door EvaH. »

Inmiddels 15 keer geweest bij de vestiging in Amsterdam. Weinig resultaat (klein stukje oksel waar haar minder snel terug groeit en op kuiten minder haargroei). Als ik om een reden vraag (heb donkere huid en donkere haren, zou gunstig moeten zijn) hoor ik iets anders. De eerdere apparaten werkten minder diep, ik scheer net verkeerd (net te kort op de afspraak of juist te lang van te voren). Twaalf sessies zouden eigenlijk het gemiddelde zijn, etc. De meisjes die er werken lijken me oprecht als ze vertellen dat het bij velen wel resultaat heeft. Verder ben je bijna nooit op tijd aan de beurt en is het lastig op korte termijn een afspraak te verplaatsen. Ik ga nog door tot 20 behandelingen en daarna een klacht indienen.

moederslink
Berichten: 8625
Lid geworden op: 11 jul 2014 21:30

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door moederslink »

Ik vind het écht onbegrijpelijk dat deze posters nog met gemak 1-2-3 jaar doorgaan ondanks de volgens hen buitengewoon slechte resultaten.
Ook u , EvaH , de laatste poster , heeft nu al klachten, toch gaat u nog 5 behandelingen door tot de 20 en pas daarna een klacht indienen. :roll: :roll:

Futant
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 okt 2019 14:55

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Futant »

Hoi allemaal,

om even wat antwoorden te geven: Het schijnt minimaal 6 tot 8 behandelingen te duren voordat er iets begint te gebeuren. Vaak duurt het langer, 12 tot 14 behandelingen. Dus daarom geven mensen niet zo maar op. Maar 10 keer gaan en geen resultaat is dus nog niet echt een reden tot stoppen...aangezien het bij sommigen wel echt werkt. Al is dat natuurlijk ieder voor zich om te bepalen. (Maar dus moederslink hier boven, de reden om door te gaan en later een klacht in te dienen als het niet werkt. Na 5 behandelingen is de kans op resultaat nog heeeel erg klein)

Ook betaal je er behoorlijk veel geld voor en steek je er veel tijd in. Ook daarom stop je niet zomaar.

Bovendien hadden ze eerst andere apparaten en die werkten minder goed en anders dus moest er meer tijd tussen zitten. Dus kom je al gauw aan de 3 jaar die ik nu bezig ben.

Ik heb wel kale plekken gehad. Maar nu niet. Wel is de haargroei een stuk trager. Maar nog lang niet weg.

Ook krijg ik heel tegenstrijdige adviezen over het scheren en lijken ze allemaal heel kundig, alleen spreken ze elkaar dus tegen.

Ik vind het ook een lastige situatie. Het zou geweldig zijn als Radar het zou willen onderzoeken. Misschien komen alleen mensen die pech hebben hier schrijven...? Op die ene dame na dan.

Het heet nu trouwens OPT en niet meer IPL gek genoeg. En inderdaad, als het een scam was zouden ze toch niet zo veel tijd besteden hieraan. Het is ongelimiteerd, dus kost hun ook enorm veel tijd.

Overigens vind ik dat vaginose wel erg om te horen. Ik heb nog nooit ergens last van gehad. Maar let ook goed op en zie ze eigenlijk altijd met alcohol alles schoonmaken, ook mijn oksels. (De rest overigens niet...) maar de machine ook. Misschien kan je daar zelf beter op letten?

In elk geval, ik zit denk ik ook op zo'n 15 behandelingen in 3 jaar en merk dus weinig. Daar baal ik van en ik krijg er ook twijfels van. Ik hoopte dat de nieuwe apparaten een verschil zouden maken...maar ik merk nog weinig. Binnenkort maar weer 'n klacht indienen. Sterkte aan de rest. Voor alsnog raad ik 't iedereen af. Ik zal 't laten weten als het verandert.

sherrain
Berichten: 5
Lid geworden op: 05 jul 2010 20:33

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door sherrain »

Dag allen,

Bijzonder!!
Ik ga al een poos naar Amsterdam (al moet ik eerlijk bekennen dat ik afgelopen jaar niet ben geweest, maar daarvoor zo ongeveer 2 a 3 jaar zeker wel) en het bevalt mij ontzettend goed!
Eerder had ik last van stoppels, huidirritaties enz als ik mij had geschoren en kon eigenlijk ook nooit een top zonder mouwen aan...
Nu, na een jaar dus al niet geweest te zijn, krijg ik natuurlijk nog wel wat haar terug... maar het is wel een ontzettend groot verschil!
Ik doe meerdere plekken, dus dit geldt niet alleen voor mijn oksels ;)
Dat de meiden niet geheel kundig zijn, daar ben ik het wel een beetje mee eens. Ik kreeg de vorige keer inderdaad ook te horen dat ik 2 weken voor en na niet in contact mocht komen met de zon en van een andere meid inderdaad 3 dagen voor en na... Dat zijn inderdaad nog beste verschillen!
Dat ik de eerste paar keer ook geen verschil zag, is logisch. Dit leggen ze je ook gewoon netjes uit naar mijn mening en vind ik persoonlijk geen probleem.
Op dit moment heb ik veel minder haartjes overal, zijn ze vaak een stuk zachter als ze terug groeien en heb ik dus geen huidirritaties meer.
Ik ben dus zeer tevreden, al denk ik wel dat ze te snel groeien, waardoor ze dus sneller mensen aannemen die eigenlijk niet deskundig zijn... Zo zag ik ook een behoorlijk verschil toen ze in Amsterdam verhuisd waren! De groep was ontzettend uitgebreid, maar helaas een aantal vaste mensen waren volgens mij ook weg...

Ik denk dat je je sowieso goed moet voor laten lichten en wellicht ben ik wel een van de gelukkigen waarbij het wel lukt...
Dat risico is er gewoon en kunnen zij ook helaas niet altijd op rekenen....

De reden dat ik overigens het afgelopen jaar niet ben geweest, kwam omdat ik de ziekte van Graves had. In gesprekken met en over deze behandeling met de dames daar, was vrij duidelijk dat als er hormoonschommelingen zijn, dat het dan ook tegen kan vallen. Ik heb er dus zelf voor gekozen om het dan maar eventjes te laten rusten. Nu ik weer gezond ben, kan en wil ik het dus zelf ook weer.
Voordat iemand hier iets raars over denkt....

En voordat iemand hier over begint; nee.. ik wordt hier niet voor betaald... Dus nee, in ieder geval niet alle positieve reacties zijn nep. In ieder geval de mijne niet.

Overigens ben ik alleen in Amsterdam geweest en kan ik dus alleen iets vertellen over hoe ik het daar heb ervaren.

Succes allen! Ik boek in ieder geval binnenkort wel weer een momentje bij ze :)

marije.slager
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 okt 2019 15:50

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door marije.slager »

Dat "binnenkort" zal wel even duren, aangezien ze tot maart zijn volgeboekt in Amsterdam..
Ik denk dat daar het verdienmodel zit. Onwijs veel klanten binnenslepen en voor hun maakt het niet uit als die niet meer terugkomen, het geld is al binnen.
En door resultaten die uitblijven, of die belachelijk lange wachttijden, zullen veel mensen afhaken.
Hier nog 1! Ook niet het gewenste resultaat bereikt na zo'n 2 jaar, maar heb wel een referentiekader. Aangezien ik op 1 been een tattoo heb waar ze nooit overheen zijn gegaan en moet zeggen dat daar wel wat meer haar groeit dan op de rest van mn been.
Maar betwijfel of het ooit helemaal glad zou zijn geworden..
Lijkt inderdaad verdacht veel op een scam, met slimme punten in de overeenkomst, waardoor je als klant geen poot hebt om op te staan.

Just not Ness
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 nov 2019 13:19

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Just not Ness »

[Tekst verwijderd]

Inmiddels 2.5 jaar (19 behandelingen) aan het laseren maar (nauwelijks tot) geen resultaat. Ik kreeg nieuwe hoop toen ze overstapten van IPL naar OPL maar na 6 behandelingen hiermee, is alles nog hetzelfde als na de IPL.

Het personeel is niet consistent in het antwoord over hoe lang je niet in de zon mag en verzint elke keer weer een nieuw idee dat je zou moeten proberen om de haartjes beter weg te laten gaan. De ene keer een hogere licht intensiteit - tot zelfs een lagere intensiteit, De andere keer het gebruik van een andere filter en een andere "oplossing" is het alterneren van om de 3-4 en 5 weken een behandeling).

Allemaal onzin als je het mij vraagt.

Ik ben nu 9 weken niet geweest en de haartjes groeien overal weer volledig terug (wel iets dunner maar het verschil met 2.5jaar geleden is om van te huilen).

Just Wellness is een grote grap en zou het niemand maar dan ook echt niemand aanbevelen
Laatst gewijzigd door Radar op 14 nov 2019 13:32, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onvoldoende onderbouwing

Komkommertijd
Berichten: 5959
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Ik weet alleen dat er diverse soorten haar zijn, van dikke nauwelijks weg te krijgen tot dunne sprietjes die na 3x weg bleven.

Als je eerst op kleine plek test dan weet je of het weg bleef of niet,
de meeste die scheren kregen stekels, de Chemie werkte ook niet altijd, van perfect tot irritatie op de huid.

Het is een dure mode rage en als we hier mee stoppen zal het normaal worden.
En ja hoor, Kale gladde mannen met ruige vrouwen, mag best van mijn!

Lemar__
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 nov 2019 16:32

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Lemar__ »

Just welness is volgens mij door slechte reclame door Radar overgeschakeld op een andere bedrijfsnaam “skimm welness” https://www.skimwellnesszuid.nl/super-deals/

Het website, lettertype, goedkope lok acties lijken heel veel op just welness?

Dit niet alleen er word ook gebruik gemaakt van precies dezelfde opt behandelingen en hebben ze de ipl weggelaten ?

Dus pas op voor skim welness gevestigd in Rotterdam oost en zuid

Erthanax
Berichten: 5577
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Erthanax »

De domeinnamen van Just Wellness en de filialen zijn gewoon actief.

Puccini1997
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 dec 2019 11:40

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Puccini1997 »

Hallo allemaal,

Ik ben oud werknemer bij Just Wellness, en ik wil iedereen waarschuwen om NIET aan de behandelingen te beginnen.

Ik ben afgestudeert schoonheidsspecialiste en was erg blij toen ik (ontzettend makkelijk) werd aangenomen bij Just Wellness, omdat het best lastig is om in deze sector een baan te vinden.

Ik moest een korte cursus volgen van 2 dagen. Eerst een ochtend met theorie over de apparatuur, waarvan ik dingen hoorde waarvan ik als schoonheidsspecialiste eigenlijk al wist dat dit niet helemaal klopte. (De cursus werd gegeven door iemand die eerst ook behandelingen gaf en had verder geen diploma of iets dergelijks om les te geven in deze apparaten). Toen de ochtend theorie voorbij was moest ik de rest van de dag mee lopen in de praktijk. Het eerste uur bestond uit het meekijken bij een collega. Al na een uur mocht ik het zelf "proberen". Omdat ik schoonheidsspecialiste ben had ik het wel al vrij snel onder de knie en heb ik die hele dag verder mensen behandeld, wel met toezicht van de collega. De volgende dag weer precies hetzelfde.

Een week later (ik werkte er maar 2 dagen) moest ik meteen zelf beginnen terwijl ik al aangaf dat ik dit wel erg snel vond. Maar ik moest het toch echt alleen doen want het was ontzettend druk. Ik kreeg dus een eigen behandelruimte aangewezen en begon met de OPT behandelingen. Op het begin was dit nog wel leuk, omdat het nieuw was en ik vond het contact met de klanten ook erg leuk en nam graag de tijd voor de klanten die ik behandelde. Diezelfde dag kreeg ik nog te horen dat het logisch is dat als je er nog maar net werkte, je niet zo snel bent. Maar dat er wel vooruitgang in moest komen omdat er veel klanten zaten te wachten. Ik vond dit erg raar want als ik nog sneller zou gaan werken, dan zou ik mijn werk niet meer nauwkeurig kunnen doen, wat betekende dat de hele behandeling eigenlijk totaal geen nut had voor de klant.

We kregen voor iedere klant zo'n 10 tot 15 minuten de tijd. Ook als iemand veel delen van het lichaam wilde laten ontharen. Onmogelijk!!! Vaak behandelde ik 10 mensen in een uur, en als ik dan even iets wilde drinken of even snel iets kleins wilde eten omdat ik een beetje flauwig werd, werd er alweer een nieuwe Ipad onder mijn neus gedrukt door de dames van de balie en moest ik weer aan het werk. Zo ging dit de hele dag door. We hadden over een hele dag van 9uur maar een half uur pauze, terwijl we de hele dag moesten staan en constant bezig waren. Na iedere werkdag bij Just Wellness was ik helemaal kapot en deed heel mijn lichaam gewoon pijn, omdat we heel de dag krom stonden en mee moesten bewegen om overal "bij te kunnen".

Dat ene half uurtje dat we pauze hadden was overigens totaal niet gezellig. De managers roddelde gewoon over andere meiden van het personeel, en sommige meiden van het personeel roddelde mee. Ik voelde me hier totaal niet prettig bij want ik had het gevoel dat er ook wel eens over mij gepraat werd. Hierdoor voelde ik me ook niet zo op mijn plek bij Just Wellness. Er waren overigens natuurlijk wel een paar lieve meiden, maar een groter deel was gewoon onbeschoft en deden maar wat.

Over de managers gesproken, in de 4 maanden dat ik bij just Wellness heb gewerkt, heb ik 4 andere managers gehad. Dit waren meiden die eerst ook gewoon de behandelingen gaven, en promotie kregen. Deze meiden werden totaal niet goed ingewerkt, waardoor de managers gewoon niet wisten wat ze deden. Hierdoor was het een totaal chaotische boel.

Vaak werden de klachten die veel van jullie beschrijven besproken in de groepsapp die we hadden, of tijdens pauze. Er werden dan gewoon smoesjes verzonnen die wij tegen de klanten moesten vertellen, die totaal niet klopte! Wij moesten dus tegen de klanten liegen want geld terug geven was totaal geen optie! We hadden wel eens boze klanten die begrijpelijk verhaal kwamen halen bij de manager. Als die boze klant dan weg was werd deze gewoon uitgelachen door de manager en belachelijk gemaakt. De mevrouw in kwestie was wat steviger en hier werden gemene grappen over gemaakt. Vanaf dat moment zag ik al in dat dit totaal respectloos was en Just Wellness dus niks om haar klanten geeft.

Uiteindelijk kreeg ik door het werk bij Just Wellness lichamelijke klachten waardoor ik me ziek moest melden. Een week later ben ik het toch weer gaan proberen maar het lukte gewoon echt niet, ik vertelde tegen de manager dat het echt niet lukte en dat ik het gevoel had dat ik de boel aan het forceren was en dat ik liever wachtte tot ik de uitslag van het ziekenhuis had, zodat ik zeker wist dat ik niet meer zou beschadigen dan dat er toen al was. Ze was hier niet blij mee want het was ontzettend druk en ze had wel een paar "Ideeën" hoe ik dan moest werken. Vanaf dat moment ging ik aan mezelf denken want het was meer dan duidelijk dat ze hun eigen omzet belangrijker vonden dan de gezondheid van hun eigen personeel.

Vervolg volgt

sliefie
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 jul 2012 16:31

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door sliefie »

Ik doe al vanaf vorig jaar IPL wat overgegaan is naar t nieuwe systeem onder een andere naam . tegen mij werd gezegt alleen nieuwe apparaten. het gaat zeer langzaam maar ik zie wel resultaat niet zo snel als ik zou willen maar tja in gezicht neem ik liever de tijd . maar schrik van de vele berichten dat het niet werkt. Elke type is anders dat snap ik maar mensen wille zo snel. bij vaginale ontsteking kun je t niet herleiden van de behandeling want je scheert je zelf en als er maar een vleugje scheerschuim in je muts komt is t al te laat. dus kan me dit niet voorstellen

Torenvalk90
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 dec 2019 11:14

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Torenvalk90 »

Na geen behaalde successen heb ik een mail gestuurd:

''Beste Just Wellness,

Ik ben nu 16 keer bij jullie geweest voor mijn benen. En 15 keer voor mijn bikinilijn en oksels.

Toch moet ik helaas melden dat ik nog geen enkel resultaat zie. Ik heb zojuist een medewerker gesproken die mij vertelde dat mijn bezoeken om de 4 weken weer terug moeten naar de 6 weken, dan 5 weken en dan weer 4 weken. Terwijl mij onlangs anders is geïnformeerd door jullie medewerkers.

Ik vind het teleurstellend dat ik al vanaf 10 februari 2018 jl. netjes elk, door jullie geadviseerd, moment naar Amsterdam reis en nog geen eens nihil verschil merk. Ik heb geen enkele afspraak gemist, ben gekomen als het 38 graden was, heb mij netjes aan alle afspraken gehouden, ben op tijd, ga al 2 jaar niet meer onder de zonnebank, draag lange broeken als de mussen van het dak vallen, scheer bijtijds..... Maar GEEN resultaat.

Jullie zeggen over de gemiddeld aantal behandelingen het volgende:

''Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van circa 4 tot 5 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren.''

Ik zit nu op 200% van de benodigde behandelingen en 0 resultaat.

Jullie zeiden rond bezoek 10, dat als ik rond 12 bezoeken nog geen verschil zou zien, er beter wordt gekeken naar mijn resultaat dat uitblijft. Ik zit nu op bezoek 16 en er wordt mij net weer verteld dat dit gesprek plaats gaat vinden na het 20e bezoek. Het is inderdaad heel fijn dat ik onbeperkt gebruik kan maken van jullie pakket (zoals jullie steeds zeggen als ik meld dat ik geen resultaat zie), maar als ik geen resultaat zie, er 1 uur voor moet reizen, vervolgens altijd langer moet wachten dan mijn afgesproken tijd (wat weer hogere parkeerkosten met zich meebrengt) heb ik daar helemaal niks aan en kom ik alsnog duur en vooral zonder resultaat uit.

Alle meiden zijn even aardig tegen mij, daar licht het echt niet aan, maar ik heb niet gekregen waarvoor ik heb betaald. Ik ben bang dat als ik het gewenste resultaat (minimaal 90% haarreductie) ook niet ga behalen binnen de voorgestelde 3x als er nu nog geen enkel resultaat heeft plaatsgevonden.

Jullie zeggen over garanties het volgende:

''Just Wellness zal ervoor zorgen dat de te leveren prestatie en/of zaken naar behoren en conform de in haar branche geldende normen worden geleverd''.

Gezien dit niet het geval is (het werkt niet naar behoren) hoop ik dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Ik wil gewoon heel graag van mijn lichaamshaar af en de koop die ik met jullie overeen ben gekomen levert niet het gewenste resultaat wat jullie beloven te geven.

Ik ga geen nare berichten op Google plaatsen, 1 ster geven, Radar of Kassa fora invullen, ik vind dat onnodig en vooral: het helpt mij ook niet van mijn lichaamshaar af...

Ik sluit mijn factuur bij in de bijlage. Ik ontvang graag jullie reactie.''

Nu toch wel dit forum ingevuld, want ik kreeg een onnozele reactie en ik wil mensen behoeden. GA ER NIET HEEN.

Xenakis
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 dec 2019 12:24

Re: Twijfels over IPL-behandeling Just Wellness

Ongelezen bericht door Xenakis »

Dag allemaal,

wat heb ik spijt!
Ik ben begin november in een intake geweest, betaald, maar kan pas voor een behandeling half januari komen,,,,nu ik dit lees, heb ik spijt.
Al mijn vooruit geplande afspraken, worden telkens geannuleerd, met excuus dat er geen personeel is...
Ik heb een klachtmail naar klantenservice gestuurd, maar helaas, geld terug is dus absoluut geen optie

Ik hoop dat Radar even druk uitoefent en tracht dat we ons geld terug krijgen, maar ik vrees een onmogelijke wens.

Plaats reactie