LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Bespreek hier jouw ervaringen met dealers en garagebedrijven.
Nick2512
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 mei 2011 08:40

Re: R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Ongelezen bericht door Nick2512 »

Hierboven de reactie van tijgerlady oftewel ene Lisa is een goed voorbeeld van mensen die de helft van hun verhaal vertellen om een bedrijf naar beneden te halen.

Zo verteld zij niet dat ze keurig een leenauto heeft gekregen in de periode dat haar auto stuk was, en nog een mooier iets dat die auto bij haar in de straat volledig is vernield en totalloss geslagen is daar hoor je haar niet over, schadepost van de leenauto bedraagd €1000.00 dit zal mevrouw netjes met haar verzekering regelen maar dit is nooit gebeurt en daardoor werd haar auto niet gemaakt.

Bovengenoemde dame is een typisch Ma flodder persoon, nooit ligt het aan haar en het is altijd de schuld van een ander, een goed voorbeeld van iemand die je beter niet als klant kan hebben.

wendydebr
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 apr 2012 21:10

Re: R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Ongelezen bericht door wendydebr »

Wij hebben een half jaar terug ons eerste autootje bij auto-nick gekocht. Ook met nieuwe APK. Na drie maanden hield dat automaatbak er mee op, waren de achter lagers helemaal kapot en had de auto vreselijke startproblemen. Nou goed, kan pech zijn geweest. Na een tijdje rondkijken kwamen we opnieuw bij deze garage terecht en kregen we een andere monteur te zien. Deze man vertelde dat er twee bedrijven in 1 pand zaten en kraakte 'auto-nick' vreselijk af.Hij vertelde ook dat zij het pand zouden verlaten en ergens anders wat gingen opstarten. maar goed. Wij hadden snel een auto nodig en hij had een mooie staan. Echter, na nog geen 3 maanden hield ook deze auto er mee op. Wij hebben m voor 800 gekocht, is niet duur natuurlijk. We zijn terug gegaan met de auto en we hebben de auto weer te koop aangeboden aan de man. Hij wilde hem voor 225 terug kopen. We moesten er vanaf want hadden een nieuwe auto gekocht dus dat hebben we gedaan. Komen we thuis,, staan de auto die wij een half uur terug verkocht hadden, alweer voor 900 op marktplaats! En alles wat er bij stond, klopte van geen kant. Nooit meer dat ik nog 1 stap in die garage zet.

rluijt
Berichten: 7
Lid geworden op: 25 okt 2007 11:29

Re: R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Ongelezen bericht door rluijt »

Ik wil graag even een opmerking maken t.a.v. Nick Cars / Auto Nick. Inmiddels hebben zij een pand in Alkmaar en afgelopen week hebben wij daar een Suzuki Swift gekocht (700,00) die bij een proefrit wat trilde bij het remmen en een klepdekselpakking die zweette. Wij hebben hierover direct een opmerking gemaakt. De klepdekselpakking werd direct vervangen en de remmen moesten mogelijk nog wat inslijten. Gisteren moesten we helaas concluderen dat het remmen niet beter maar juist slechter werd, direct contact opgenomen ('s avonds) waarop er werd aangegeven dat ik de volgende dag terug kon komen om de schijven en blokken te laten vervangen. Keurig netjes dus! Tot mijn grote verbazing werden er vanmiddag nagelnieuwe schijven en blokken gemonteerd zonder iets bij te hoeven betalen. De auto remt nu weer uitstekend en ik ben zeer te spreken over de service!!! Een warme douche van onze kant dus!

otto77
Berichten: 134
Lid geworden op: 27 jul 2009 17:14

Re: R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Ongelezen bericht door otto77 »

...heb je hun ook een lekkere taart of een kratje bier gebracht ???

JelleNetherlands
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 jan 2014 02:14

Re: R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Ongelezen bericht door JelleNetherlands »

De carburateur moet vervangen worden? In een Cinquecento zit geen carburateur, maar een brandstofinjectiesysteem, maar dit terzijde..

JelleNetherlands
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 jan 2014 02:14

Re: R&D Vierwielers Occasions in Enkhuizen

Ongelezen bericht door JelleNetherlands »

tabasco schreef:Wij willen even een verhaal mailen betreft R&D Vierwielers Occasions adres De Trompet 19-A in ENKHUIZEN.Hier hebben wij in januari 2011 een auto gekocht met nieuwe APK tot 2012!
Het was niet de nieuwste auto(cincuecento uit 1998)maar er werd verteld dat de auto goed was en een nieuwe apk kreeg,dus kan je er vanuit gaan dat dit goed zit dan toch?Dus wij een proefritje gemaakt noe reed goed,en we kochten de auto(ps alleen benzine was op en moesten we zelf voor zorgen terplaatse,maar ok).nu 3 maanden later blijkjt dat er steeds meer problemen de kop opsteken,wij naar een garage en wat blijkt:schakelbak schijnt vervangen te moeten worden,alarmlihcten doen het ineens niet meer,claxon doet het ineens niet meer,remmen werken nog minimaal echt minimaal,handrem versleten,en nu blijkjt dat waarschijnlijk de carburateur ook vervangen moet worden,kortom de monteur zegt ons dat deze kosten meer dan 1500 gaan kosten dus voor ons de moeite niet meer is.Wij hebben de garage gemaild(R&D in Enkhuizen) met de vraag of er nog een oplossing kan komen dat we elkaar tegemoet kunnen komen,maar hun geven niet meer thuis.Dus om dit voor andere mensen te helpen voorkomen zetten we deze garage, met onze ervaring hier ,op radar.
Jammer dat je tegenwoordig bijna geen 1 dealer meer kunt vertrouwen en we durfen ook dan niet zo goed meer een auto te kopen zonder arwaan te hebben.
De carburateur moet vervangen worden? In een Cinquecento zit geen carburateur, maar een brandstofinjectiesysteem, maar dit terzijde..

Gesloten