Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Bespreek hier jouw ervaringen met dealers en garagebedrijven.
Fahmi
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 okt 2019 00:07

Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Fahmi »

Weet niet eens waar ik moet beginnen. VW Polo aangekocht voor 5000 euro maar van letterlijk de eerste seconde na het tekenen viel de auto uit na dat hun aangewezen reparatie hadden voltooid. Er was iets mis met de Gaskamer. 2e keer dat ik de auto kwam afhalen breekt de multi-riem rol er af die door hun erop is gemonteerd. Ik ben zelf technisch genoeg geweest om hem weer erop te monteren.

Vervolgens slaat de auto steeds uit bij het aandoen van de airco wat ik niet snap want toen ik een testrondje deed van 40 min met airco aan was er niks aan de hand maar goed.. de handrem die onder afspraken gemaakt zou worden was bij aankomst ook op de laatste klik-standje vast wat door de apk keuring heen kwam (hij rolt van heuvel af,,), dit is super slordig van hun zelf al en laat zien hoe slecht hun repareren. Vervolgens ging mij hulpkoppeling cilinder stuk en kom mij auto niet meer rijden. Met anwb de auto laten slepen naar mijn huis, vervolgens (onduidelijke) afspraak gemaakt om mijn auto op te halen. zij gaven mij geen tijd alleen dat de auto over 5 dagen word opgehaald door oppik-bedrijf en verder niet meer reageren op mijn vragen van hoelaat en wanneer (zodat ik de auto buiten kan zetten). 2 dagen later staat auto-oppik bedrijf voor een lege huis. Grappigste is nog dat ik de kosten daar voor moet betalen voor de fouten die hun maken in de communicatie.
Ik heb 3 week gewacht tot dat mijn auto was gemaakt( ik betaal 200 euro per maand aan wegenbelasting en verzekering) en hun 75 euro betaald voor hun fout . je hoeft het niet te raden na het ophalen van mijn auto bij de garage viel de auto Bij het aan doen van de airco uit en de toerenteller schiet op 1000rpm als die stationair loopt terwijl dit 700rpm moet zijn, naast dit ruik ik verbrande diesel in de auto en dit was ook voor mij het moment om recht door iemand te laten bepalen.

Ik waarschuw iedereen! bij dit bedrijf zit geen na zorg en haalt geld bij jou vandaan zodra er problemen zijn die te duur worden. Ik heb geen zorgeloos moment gereden met de auto.

U bent gewaarschuwd!
Laatst gewijzigd door Radar op 15 okt 2019 11:22, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Verduidelijking titel

Har45
Berichten: 344
Lid geworden op: 24 dec 2010 13:59

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Har45 »

Waarom heeft u geen gebruik gemaakt van de omruilgarantie?? en kunt u geen gebruik maken van de Bovag garantie??

Op de website te lezen......

BOVAG Garantie (v.a. € 4500,-) € 999,-

Idem als bovenstaande
Grote onderhoudsbeurt
6 maanden Bovag garantie
Twee weken omruilgarantie

U heeft, vaak na een proefrit, een weloverwogen beslissing genomen bij de aanschaf van uw auto. Echter, soms lopen zaken anders dan voorspeld en kunt u spijt krijgen van deze beslissing. Indien u om wat voor reden dan ook spijt heeft van de aankoop van de door u aangeschafte auto, dan kunt u deze (tegen voorwaarden) binnen 14 dagen omruilen tegen een andere auto uit onze voorraad, van minimaal dezelfde prijs. De auto dient natuurlijk in dezelfde staat te verkeren als bij de aflevering en mag niet meer dan 1000 km gereden hebben. Op deze manier kunt u bij ons nooit een KAT IN DE ZAK kopen. Deze service geldt op auto’s vanaf € 1500,-
We rekenen € 200,- op het moment dat u gebruik maakt van deze service

Fahmi
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 okt 2019 00:07

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Fahmi »

Alles liep goed tot na het tekenen, ik liep naar buiten en de auto valt nog voor mijn neus uit, vervelend wij brengen de auto naar jou toe werd mij verteld. Leuk zal je denken, maar 1 week later belt die mij op dat die mij de auto kan brengen, maar dat kan pas over 3 week.. afspraak maken en niet na komen is al 1 ding wat ik kan accepteren, maar als ik hem ophaal en ik zie hoe slordig jullie zijn in de reparatie dan zakt ik wel door mijn schoenen. 2e keer jullie halen hem op , zijn klaar en de auto slaat gewoon uit, gaskamer die jullie hebben ‘gerepareerd ‘ is niet goed er komt gewoon een rookgeur van diesel in de auto en de auto trilt en houdt tegen, de v snaar is niet vast gemaakt en ik kan nog wel door gaan. Jullie zijn een slecht bedrijf en niet bekwaam. Het probleem is dat het enige wat jullie als verkoop bedrijf doen is relatiegericht en dit is totaal averecht. Niet eens een ‘sorry’ voor de de hoge kosten en niet eens rijplezier kunnen hebben door verkeerde reparatie die zijn verricht. Zelf heb ik veel kennis en ervaring op commercieel/relatiegericht gebied en dit is een van de ergste bedrijven die totaal geen service/begrip toont naar haar klanten toe. Wat jij in je bericht leuk meldt is grappig om terug te lezen, want je wil je zelf verdedigen met ‘ 14 dagen omruil garantie’ maar transparant zijn om dit te melden deden jullie ook niet.

Ik waarschuw nogmaals iedereen die denken dat de hoge bv een goed bedrijf is, denk goed na! De Hoge BV is al eerder failliet geweest in april 2018, maar heef een doorstart gemaakt en dit is goed te zien.

Komkommertijd
Berichten: 5935
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Failliet en doorstart?

Kan ook zijn om wanbetalers zo het geld binnen te halen....
Bij belastingschulden zal de overheid hun Incasso inzetten en dan is doorstart ook mogelijk.


En was er een Bovag Certificaat bij aflevering, en hoe oud is deze en KM stand? Voor €5000,- kan een jonge met vele km of een oudere zijn geweest... en bij niet goed hersteld, als ze dit uitbesteden, gewoon nogmaals een kans op herstel geven.

Een Polo kan 30 jaren mee gaan of eerder versleten zijn.... zonder info over het voertuig word het lastig oordelen.
Klagen mag maar zonder nadere info weten wij ook niet wie er nu fout zit.

En heb je proefrit gemaakt, bij 1e rit al problemen lijkt het op mooie en doe die maar kopen... zonder proefrit!

Fahmi
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 okt 2019 00:07

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Fahmi »

Ik heb al mijn huiswerk gedaan wat betreft deze auto, tot in de puntje uitgezocht (schade, nap, eigenaren enzovoort) heb ooit eerder zn fout gemaakt. Garantie ? leek mij niet noodzakelijk om voor 999 euro een bovag garantie te hebben dus heb de standaard garantie van 200 euro > 5000km of 1 jaar garantie op motor en toebehoren. Geen schade verder, de motor en service is een groot probleem bij hun en hun dienstverlening en na zorg is gewoon rond uit slecht wat je in de meeste reviews ziet. Wel gek dat ik na de zomer de meest slechte reviews tegen kom en vooraf waar het meer positieve reviews. Ook wekt de bedrijf een professioneel beeld bij je op omdat ze lang bestaan, een groot bedrijf is, en honderden reviews ziet, maar dit is in werkelijkheid niet zo... ik ben zo hard genaaid door De Hoge bv dat ik honderden euros kwijt ben zonder enig plezier te hebben gehad. Speaking of it, hij staat nu bij de vw dealer die wel hun werk snel en goed doen ( dit gaat overigens over wat hun zogenaamd hebben hersteld) tis gewoon een waardeloos bedrijf wil nog niet zeggen malafide bedrijf aangezien ik zelf moest betalen voor hun fouten. Ik schrijf nooit reviews, omdat een bedrijfs imago onder lijd voor een menselijke foutje. Maar holy veel foutjes meegemaakt maar dit begon een hoofdstuk aan papieren te worden. Iedereen moe gewaarschuwd zijn om dit bedrijf ( al is de auto goed) de afhandeling en na zorgt mist hier gewoon wat essentieel is voor een autobedrijf

Ow ja voor de vervolg vraag “je had toch garantie dan waarom ben je niet terug geweest?”

ja ik had al die tijd garantie ook na al hun fouten kon ik hier nog heen gaan, maar dit kost mij alleen maar geld voor de dingen die hun niet fixen naast dat ben ik ook opgelicht omdat ik de kosten moest betalen voor hun fout en ik geen zin en trek meer in hun bedrijf had.. zelf hun verkoopspecialist gaf nog aan dat er wel erg veel fouten zijn gemaakt bij hun aanbesteedde garagebedrijf en dat ze met hun dit probleem moeten bespreken

fonsflons
Berichten: 2506
Lid geworden op: 10 okt 2017 19:20

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door fonsflons »

Maar hoe betaal je in vredesnaam 200 euro per maand aan wegenbelasting en verzekering voor een polo van 5000 euro?

Komkommertijd
Berichten: 5935
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Ik lees, Bovag koste €999,- en dan beperkte nemen, dat bieden ze dus bewust aan.... alleen kaal motorblok garantie.

Fahmi
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 okt 2019 00:07

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Fahmi »

100 euro verzekering 100 euro belasting - omdat ik gene claim heb en jong ben- het probleem ligt hem in het repareren van auto’s want dat kunnen ze niet waardoor je duurder uit kom en je voor niks een garantie heb. Dit reflecteert ook , want de vw dealer kwam tot de conclusie dat de multiriem te groot is voor dit model en dat de spanrol (die ook door hun is vervangen) opnieuw vervangen moest worden. Al met al slechte zaak mensen zonder verstand werken op die werkplaats.

Fahmi
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 okt 2019 00:07

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Fahmi »

Kleine update voor de mensen die twijfel om een auto bij hen te willen kopen
Mijn auto word van de helft van de waarde verkocht. Alle 4 de injectoren zijn stuk waardoor je op een slordige 2000 euro reparatie komt. Nogmaals deze problemen waren al sinds het begin, dit was ook aangeven aan hen maar daar hebben ze niks aangedaan omdat ze al wisten wat het probleem was.

Koop NIKS bij De Hoge bv te Emmen.

Oplichters 2800 euro binnen 8 maand in rook op. Je bent gewaarschuwd!

Komkommertijd
Berichten: 5935
Lid geworden op: 02 nov 2018 17:44
Locatie: Nederbelg!

Re: Vervelende ervaring autobedrijf De Hoge BV Emmen

Ongelezen bericht door Komkommertijd »

Als je geen €999,- voor Bovag betaalde en ook geen prijs van aankoop en bouwjaar noemde kunnen we moeilijk oordelen.

En door een goedkope garantie te bieden die niet voorstelde, Bovag kan nu ook niets doen.
Dat zijn Dubieuze Bovag leden die zelden een Certificaat uitdelen.... moet de Bovag ook iets aan doen.

Verder is goede proefrit vooraf noodzaak en pas betalen na herstel van gevonden zaken tijdens proefrit, geloof nooit zomaar een monteur daar... mooie grote bedrijven met veel omzet betekende niets, Jet Cars in Rotterdam heeft ook hoge omzet met 90% export... en daar willen de meeste hier niet eens kijken!

Als je zelf niet deskundige bent en toch bij een handelaar gaat kopen, helaas eigen schuld.

Hoewel er enkele duurdere tussen zitten, zie een bord 200 auto's onder de €5000,- en dat is ook ?????

Plaats reactie