LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] pup gekocht bij broodfokker

Dierenmishandeling of ander dierenleed kan je hier bespreken.
petty1950
Berichten: 312
Lid geworden op: 19 jun 2006 01:01

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door petty1950 » 20 feb 2008 20:00

Een zeer boze grootvader
Ik volg de toonzetting van uw reacties hier met stijgende verbazing Grootvader etc maar ''zeer boos'' ? Mwah...op mij komt u eerlijk gezegt meer over als een roodaangelopen, nog net niet ontplofte betweter die z,n zin niet krijgt en daarom maar met z,n honkbalknuppeltje in de lucht gaat slaan :lol: En daarbij ongefundeerde kreten slaakt ook nog :shock:
Is dwars kleutergedrag hoooor en dat hoort niet bij een zichzelf respecterende grooooootvader 8)
Wijsheid komt met de jaren weet ik.....meestal.... maar voor u maakt deze grootmoeder een uitzondering op deze gedachtengang.
Domme domme man :roll:

On-topic dan maar weer :wink:
Joers heeft sec genomen natuurlijk gelijk vwb het voor geld fokken van honden. Dat zegt niets over het integriteitsgehalte van DE fokker.
Een goede fokker is in mijn ogen, ,n fokker met veel liefde voor zijn/haar ras die kosten nog moeite spaart om een zo goed mogelijke hond te fokken. Geen vermeerdering dus maar ,n verbetering cq handhaving van de specifieke raseigenschappen.
Deze fokkers gaan uiteraard zorgvuldig met hun fokdieren om en dat betekent oa dat ze er geen never ending ''broedmachines'' van maken.
Een goede fokker wordt zelden rijk van zijn/haar hobby omdat het verdiende geld voor een groot deel direct weer terugvloeit in het voortzetten van de kennel :idea: .En voor wat over is mag hij van mij best ,n lekker broodje kopen, tis hem/haar van harte gegund :lol:
Deze werkwijze onderscheid ze nl met stip van de hondenfabrikant die voor mij de naam ''fokker'' niet waard is !

PS Deze topic is weer eens een mooi (?) voorbeeld hoe er al heel snel van het oorspronkelijke onderwerp/vraag afgedwaald wordt ter meerdere eer en glorie van ut eigen stokpaardje. Met dank, deze keer aan....jawel :lol: alweer Grootvadertjes klokkespel 8)
Beter was geweest dat de eerdere suggestie van Aussien opgevolgd was. Ik ben het met haar eens, oorspronkelijke vraag hoort niet hier maar op een HONDENFORUM gesteld te worden :idea:

dierenvriend
Berichten: 50
Lid geworden op: 18 mar 2005 13:20

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door dierenvriend » 14 mar 2008 12:26

Ja onlangs in Radar ook een item over Belgische honden handel. Dieren voorzien van een Oost Europees dierenpaspoort en veel jonge dieren die doodziek zijn / waren.

Daarom is het niet altijd goed dieren naar Nederland te halen. Er zijn clubs bekend die grof geld verdienen aan deze dierenhandel. Er bestaan er zelfs die fokken met zwerfdieren omdat ze zo een guitig bekkie hebben en goed verkoopbaar zijn.

Steriliseren is een beter antwoord. Voorkom dat meer dieren geboren worden in de nabije toekomst. Stichting Dierenhulp Venezuela doet dat al jaren. Heb het zelf ook meegemaakt tijdens mijn vakantie in Venezuela. In de dierenkliniek daar werken artsen die dagelijks zwerfdieren helpen. Maar ook dieren van de zeer arme bevolking die geen geld hebben voor normale dierenverzorging.

Daar adverteren ze met niet elimineren maar steriliseren. Dat is de oplossing. Voorkom meer onnodig dierenleed.

Kijk maar eens op www.dierenhulp.nl

Dan zie je wat ik bedoel. Ze werken ook samen met tal van andere clubs op dit gebied.

kanovaarder
Berichten: 2890
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door kanovaarder » 14 mar 2008 17:16

En ja hoor, hij doet het weer! Reclame!

Kom nou, dierenvriend.
Al eerder gezegd dat dit een vorm van (sluik)reclame is die op dit forum niet past.

Ook al eerder door mij aangehaald dat uw verwijzingen naar een "keurmerk" niet echt duidelijk aangeeft dat U er niets aan verdient.

Gezien uw eerdere reclames heeft u er kennelijk wel een groot belang bij in een stichting die in een ver buitenland en voor ons vrijwel oncontroleerbaar bezig is terwijl er in Nederland nog genoeg te doen is.

Grootvader

dierenvriend
Berichten: 50
Lid geworden op: 18 mar 2005 13:20

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door dierenvriend » 14 mar 2008 19:25

Beste kanovaarder,

Opnieuw suggereert u dat ik enige betrokkenheid zou hebben bij de site van deze organisatie.
Opnieuw suggereert u dat ik enige betrokkenheid zou hebben bij die keurmerk site.

Kortom vele topics gelezen hebbend en commentaar op uw aanwezigheid hier moet mij van het hart ( en ik sta daarin al lezend bepaald niet solo) dat u in uw eentje nogal wat suggereert.


En als u zich eraan stoort zou het beter zijn uw commentaar achterwege te laten, toch?

Maar dit zal ijdele hoop blijken te zijn vrees ik.

Oh en wist u dat op grote landelijke radio zenders ook een commercial te beluisteren is over dit nobele werk?

tiptoo
Berichten: 2345
Lid geworden op: 14 apr 2010 11:58

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door tiptoo » 20 jan 2011 20:46

hoe vaak zet je het hier nog neer , nergens ken je kijken bij dieren of dierenleed en dat stukkie staat er, we weten het nu wel.

harten
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 feb 2012 23:45

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door harten » 21 feb 2012 23:50

heb een bulldog gekocht bij puppypoint, met nederlands paspoort,vond ik al een beetje vreemd omdat ze is ingeent bij een arts in belgie, dus hoe komt zo een arts uit belgie aan een nederlands hondenpaspoort? weet nu van me dierenarts dat dat illegaal is, ben door haar er ook achtergekomen dat het een grote familie is die in de hondenhandel zit en die arts uit belgie hoort daar ook bij ,volgende dag zat ik al bij mijn eigen dierenarts met haar,ze nieste en snotterde erg terwijl we dat daar niet gezien hadden, kuurtje gekregen enzo maar gaande de week werd ze alleen maar slechter, niet eten en drinken en veel spugen nu ligt ze aan het infuus bij de dierenarts ze heeft kennelhoest, longontsteking, koorts die maar niet wil zakken, navelbreuk, cherry eye , röntgenfoto gemaakt van haar longen, daaruit bleek dat ze een zware longontsteking heeft al een tijd,zelf zo erg dat haar longen beschadigd zijn , ze is bang voor alles en helemaal voor mensen, ze is getraumatiseerd en ver van gesocialiseerd en de dokter vermoed dat ze ook hondenziekte heeft wat niet te genezen is,dus moest me andere honden ook in laten enten,kosten 293 euro en dat is pas het begin van alles, puppypoint gebeld, krijgen we geen reactie van , ik wist beter maar ben gevallen omat ze zo lief tegen me aan kwam zitten en kroelen ,kan mezelf wel voor me hoofd slaan,het enige wat ik hiermee bereikt heb is dat de moeder van onze pup gewoon weer opnieuw gedekt wordt en uitgemolken wordt zodat die meneer xx van puppypoint grof geld kan verdienen aan domme mensen zoals wij ,

Annemarie44
Berichten: 9
Lid geworden op: 16 apr 2012 22:44

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door Annemarie44 » 16 apr 2012 22:48

Hallo!!

Mijn naam is Annemarie en ik ben op zoek naar mensen die bij Puppypoint te Hapert een puppy hebben aangeschaft met alle gevolgen van dien!
Deze mensen adverteren nog steeds op Marktplaats met ontzettend veel verschillende pups en de enige manier om deze mensen in ieder geval te laten stoppen met adverteren, geeft MP aan dat er bewijs moet komen dat deze pyppyfabriek daadwerkelijk een broodfokker is met vele gedupeerden. Nu ben ik benieuwd of er mensen hier op deze pagina zijn die hierin kunnen ondersteunen... Alleen het gevecht aan tegen deze broodfokker lukt me niet dus ik hoop hier mensen te die samen sterk willen staan om Hapert van MP af te krijgen en zo in ieder geval iets te kunnen ondernemen!!

Mocht dit je aanspreken dan mag je me mailen op het volgende mailadres:

[email protected]

Ik ben benieuwd!!

Groetjes, Annemarie
Laatst gewijzigd door Annemarie44 op 17 apr 2012 13:40, 1 keer totaal gewijzigd.

bobske
Berichten: 84
Lid geworden op: 09 sep 2010 04:49

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door bobske » 17 apr 2012 02:18

Volgens mij zijn er al heel veel mensen al jaren bezig om puppies en kittens te laten verbieden op MP.
Het probleem is dat deze mensen met verschillenden namen, e-mailadressen en ip-adressen steeds nieuwe account op MP aanmaken.
Zoalng er geen hard bewijs is dat er sprake is van broodfok doet MP er weinig aan.

Annemarie44
Berichten: 9
Lid geworden op: 16 apr 2012 22:44

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door Annemarie44 » 17 apr 2012 10:35

Daarom ben ik op zoek naar gedupeerden Bobske. Als er mensen met daadwerkelijk bewijs komen dan wordt deze broodfokker van MP gehaald! Is een heel klein lichtpuntje in dit geheel...

dieren bescherming
Berichten: 7
Lid geworden op: 08 okt 2012 01:47

Re: pup gekocht bij broodfokker

Ongelezen bericht door dieren bescherming » 08 okt 2012 22:09

dit komt ervan als men een hond koopt die NIET gesocialieerd is typisch gedrag wat u hier op noemt maar...
de hond is nog maar 8 maand u kan hem nog corrigeren hier hebt u een paar voorbeelden hoe het wel moet suc6

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=v5t ... =endscreen

Gesloten