SVH Security service

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
rjvisser000
Berichten: 5
Lid geworden op: 22 sep 2008 19:13

SVH Security service

Ongelezen bericht door rjvisser000 »

Een aantal jaren terug heb ik via SVH een alarmsysteem aangeschaft. Over de werking en plaatsing geen enkele klacht dat ging allemaal prima. Maar je kon ook een service contract afsluiten voor onderhoud en daar gaat het mis.
Het eerste jaar ontving ik een rekening zonder enige service. Na diverse keren gebeld te hebben komt er uiteindelijk iemand langs om de batterijen te vervangen.
Omdat ik iets meer "service" had verwacht heb ik het contract opgezegd. Nu ontvang ik voor het 3e jaar achter elkaar een nota voor niet geleverde service. Wat mij betreft een hele koude douche

Justmeagain
Berichten: 326
Lid geworden op: 11 aug 2019 14:49

Re: SVH Security service

Ongelezen bericht door Justmeagain »

Maar waarom heeft u klaarblijkelijk de 1e twee facturen wel betaald? U had bij de eerste ontvangen facr8al kunnen stoppen met betalen,Tenzij u een service overeenkomst bent aangegaan voor een langere tijd.

Seinhuis
Berichten: 236
Lid geworden op: 20 dec 2020 17:18

Re: SVH Security service

Ongelezen bericht door Seinhuis »

Ik kan op de website te weinig informatie vinden. Ook in het verhaal kom ik niet helemaal uit. Wel kan ik iets algemeens zeggen.

Een beveiliging systeem heeft geen onderhoud nodig. Af en toe afstoffen en een nieuwe batterij is voldoende. 1x per 24 uur wordt een signaal naar de meldkamer gestuurd. Als dat signaal aan komt dan doet het apparaat het.

Als er iets mis is dan is vervanging meestal goedkoper dan reparatie.

Ik vraag me af welke service je nog meer verwacht?

Meestal heb je een abonnement voor een totaal pakket.

Plaats reactie