Essent wil mijn klantvoordeel niet uitzetten. Ik zoek nu een andere leverancier

Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.
alfatrion
Berichten: 18526
Lid geworden op: 25 jul 2006 21:05

Re: Essent wil mijn klantvoordeel niet uitzetten. Ik zoek nu een andere leverancier

Ongelezen bericht door alfatrion »

WZZ schreef:
06 jan 2021 12:18
Of een cashback de moeite is en opweegt tegen een op zich hogere productprijs voor energie is afhankelijk van de hoogte van het verbruik. M.a.w.: bij een laag verbruik kan de cashback die je krijgt voordeliger zijn dan een lagere energieprijs. Bij een hoog verbruik kan dat natuurlijk precies andersom zijn.
De verschillende energievergelijkers houden rekening met de cashback. Ik gebruik hier zelf easyswitch.nl voor. Maar TS is niet interesseert in een zo laag mogelijke prijs, hij gaat voor the long hall.

kweenie
Berichten: 15582
Lid geworden op: 24 okt 2007 15:04

Re: Essent wil mijn klantvoordeel niet uitzetten. Ik zoek nu een andere leverancier

Ongelezen bericht door kweenie »

Rinustp schreef:
05 jan 2021 10:34
Maar intussen heb ik een nieuw probleem. Ik wil overstappen naar Vattenfall maar kan geen contact krijgen. Via de chat krijg ik geen antwoord op mijn vraag en via de telefoon heb ik het probleem van een computer die mij niet verstaat.
Ongelofelijk moeilijk om klant te worden zo. Tenminste voor mij. Maar het zal wel aan mij liggen.
Ik vraag me af wat voor vragen je ze dan zou willen stellen. En of het antwoord op die vragen niet op de website terug te vinden zijn. Ik ben de afgelopen 20 jaar bijna ieder jaar overgestapt en ik kan me niet herinneren dat ik daarvoor ooit iemand heb willen of moeten bellen/chatten. Gaat altijd via internet, soms via een vergelijkingssite.

Ik kan je dus helaas niet adviseren over het contact met Vattenfall. Maar wat al gesuggereerd is, als je moeilijk contact met ze kunt krijgen en dat wel voor jou een belangrijk punt is, dan zou ik niet naar deze leverancier overstappen. Keus genoeg.

Plaats reactie