Nederland Isoleert

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
R Visscher
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 sep 2018 16:45

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door R Visscher » 25 sep 2018 16:51

Onlangs dit bedrijf in de arm genomen. De Vertegenwoordiger kwam heel coulant en professioneel over, echter...
- ze kwamen op de geplande dag te laat
- ze vertrokken ineens terwijl het werk nog niet klaar was
- vervolgafspraak werd op de ochtend zelf afgebeld
- 3e afspraak kon ik niet zo snel verlof voor krijgen, bij thuiskomst lag hele tuin onder het isolatiemateriaal
- contact met klantenservice is ronduit onbeschoft te noemen, keer op keer zijn ze niet bereid een oplossing te bieden

pas nadat ik naar meerdere malen ze beloofd heb te helpen met het verbeteren van hun service door een paar recensies te gaan schrijven kwam er beweging in de zaak en is er een tegemoetkoming beloofd (waar ik nog op aan het wachten ben)

kortom zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar bedrijf waar iedereen ver van weg zou moeten blijven.

Lady1234
Berichten: 9803
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door Lady1234 » 25 sep 2018 22:52

Dus u wilde een nep recensie schrijven om uw problemen te verhelpen? Fraai.

zeug
Berichten: 61
Lid geworden op: 23 mei 2018 01:10

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door zeug » 26 sep 2018 01:15

Lady1234 schreef:
25 sep 2018 22:52
Dus u wilde een nep recensie schrijven om uw problemen te verhelpen? Fraai.
Recensies zijn voor een hoog percentage onbetrouwbaar.

loekstaal
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 dec 2018 11:25

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door loekstaal » 04 dec 2018 11:30

Beste mensen
Graag wil ik het volgende kwijt over de wijze waarop Nederland Isoleert te werk gaat.
Via Essent waren wij warm gemaakt voor spouwmuurisolatie, ook dankzij de reclame met de twee ideale schoonzonen die de spouw bij Andre Hazes aan het isoleren waren. Dat wilden wij ook wel.
Nadat alles was opgemeten door een ‘isolatie expert’ en er een prijs was vastgesteld gingen wij akkoord.
We kregen kort daarna een mail met de mededeling dat ze op een bepaalde dag zouden komen en dat wij de laatste klant van die dag waren. Helaas een verloren dag want wie we zagen, geen Nederland Isoleert. Boos gereageerd, maar de reactie was onbevredigend. Nieuwe afspraak gemaakt en inderdaad kwamen ze, in een oud busje met Belgisch kenteken (België Isoleert). Helaas konden wij er niet bij zijn omdat onze hond een spoedoperatie moest ondergaan in Dordrecht wegens een hernia.
De buren die op het huis pasten verklaarden achteraf in twijfel te trekken of ze wel aan de voorkant van het huis waren bezig geweest. Ik heb daar mijn twijfel over uitgesproken bij Nederland Isoleert, maar kreeg de verzekering dat ik me niet ongerust hoefde te maken, want alles wat in de orderbrief stond was absoluut uitgevoerd, geen enkele twijfel.
Omdat ik het niet vertrouwde heb ik een installatiebedrijf twee gaten aan de voorkant van het huis laten boren en inderdaad: geen enkele isolatie.
Mijn grootste ergernis: had ik de eerste reactie geloofd, dan had ik verder geleefd in een huis waarvan ik alleen maar dacht dat het geïsoleerd was en dan was ik dus opgelicht.
Nadat ik Nederland Isoleert daarvan op de hoogte stelde kan ik alleen maar zeggen dat de reactie erg lauw was. Je mag toch verwachten dat ze het boetekleed aan zouden trekken, maar dat viel heel zwaar tegen. Ze boden aan een ander team langs te sturen om alsnog te isoleren wat de eerste keer niet gedaan was, maar ik heb geëist dat de ‘isolatie expert’ langs zou komen die de offerte had gemaakt om samen met mij vast te stellen wat er nou wel; en wat er nou niet gedaan was. Tot op heden niets meer gehoord.
Ook heb ik Essent op de hoogte gesteld en heb daar een meelevende Tineke Peters aan de telefoon gehad, die vertelde de zaak met belangstelling te volgen.
Ik hoop dat u het met mij eens bent dat het schandalig is dat een bedrijf dat zo aan de weg timmert je op deze manier probeert te belazeren en dat ik zelf aan heb moeten aantonen dat ze de boel inderdaad aan het belazeren waren, omdat mijn eerste reactie was afgewimpeld.

papion
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 mei 2017 12:03

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door papion » 05 dec 2018 10:32

Slecht bedrijf, hebben werk opgenomen, afspraken slecht nakomen, en de mannen kwamen met boor en al vanaf buiten mijn woonkamer binnen, gevolg 2 grote gaten. Vertrouwen weg, wand opnieuw stuken en geen isolatie. Geen excuses ontvangen, en wacht nog steeds op antwoord om boel te herstellen door stukadoor.

Ruuds
Berichten: 3
Lid geworden op: 01 jun 2013 17:10

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door Ruuds » 07 jan 2019 17:00

Vandaag ook een brief van hun gekregen. Deze was geadresseerd aan mijn echtgenote en toevallig ? net nadat wij bericht hadden gekregen van de belasting over de teruggave van BTW van de geplaatste zonnepanelen. Ik heb nu drie keer naar hun gebeld om te vragen hoe zij aan het adres van mijn echtgenote zijn gekomen. Ik krijg alleen maar een welkomst bandje en daarna muziek en dat gedurende een aantal minuten. Tja dan kan ik ook naar de radio luisteren. Geeft geen goed gevoel en blijft onduidelijk waarvandaan zij het adres van mijn echtgenote hebben gekregen. Ik heb de brief maar weggedaan en een mail gestuurd om het adres van ons te verwijderen uit hun bestand

Lady1234
Berichten: 9803
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door Lady1234 » 07 jan 2019 17:12

Nou hebben ze niet alleen de naam van uw echtgenote, het adres en ook nog uw mailadres.

hanszijp
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 jan 2019 17:26

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door hanszijp » 15 jan 2019 23:59

Via de telefoon een afspraak gemaakt met een adviseur van dit bedrijf.
Tot mijn grote verbazing komt deze echter niet opdagen op de afgesproken tijd. Ook geen afmelding ontvangen. Een week later wordt er wel weer gebeld om: "een afspraak te maken"!!!!!! Gelukkig zijn er genoeg andere bedrijven die wel hun afspraken nakomen.

Jacky Jacky
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 apr 2018 22:56

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door Jacky Jacky » 31 mar 2019 13:56

Ga nooit met dit bedrijf in zee ! In februari 2018 kwam er een aardige voorlichter bij ons . We kregen een offerte en accepteerde deze . Het klonk prima. Drie weken later kwamen ze de klus klaren er was een hele dag voor ingepland maar na drie uur waren ze al klaar . En ze vertrokken , mijn vriend kwam even later thuis en die zag meteen dat de hele aanbouw en de roosters niet gedaan waren . Meteen gebeld of de werklui terug konden komen om het af te maken . We kregen te horen dat dit niet ging omdat ze een volgende klus hadden . Dat vonden we raar omdat ze eigenlijk een hele dag bij ons ingepland stonden . Na een maand kwamen ze terug om de aanbouw te isoleren en de roosters te plaatsen . Helaas hadden ze niet de goede roosters bij dus er werd niets gedaan . Dit herhaalde zich nog drie keer zo . Ik heb tig keren gebeld en kreeg steeds iemand anders aan de lijn . Ik vraag me af of ze wel weten waar ze mee bezig zijn. Ik moest wel de rekening betalen en kreeg diverse aanmaningen en zelfs een deurwaarder aan de deur . Maar ik betaal pas als de klus is geklaard . Om een lang verhaal kort te maken in maart 2019 dus ruim een jaar later is Nederland isoleert weer bij ons geweest en heeft de roosters geplaatst en nog wat geïsoleerd . Toen kreeg ik de rekening , dat was schrikken ze brachten rente in rekening over het te betalen bedrag en incassokosten in totaal kwam er 750 euro bovenop op het offerte bedrag. Ga niet in zee met dit bedrijf .

R Hofstra
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 jun 2019 14:56

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door R Hofstra » 23 jun 2019 14:57

Dit is zo'n slecht bedrijf.Heeft bij ons de muren gedaan en heeft daarbij niet 1 ventilatie rooster geplaatst.Naar lang aandringen plaatsen ze 2 roosters en nu allemaal vocht in de muur.Gebelt met hun en nu zeiden zij dat het vocht er al zat.En dat als we er problemen me hebben we maar naar een ander moeten gaan.Conclusie:Zeer slecht bedrijf die geen oplossing bied voor hun puinhoop.Ga hier niet mee in zee.

ferro
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 jul 2019 15:52

Re: Nederland Isoleert

Ongelezen bericht door ferro » 30 jul 2019 16:02

Niet een goed bedrijf. Na het werk werden foto's getoond. Daar nam ik geen genoegen mee, ik wilde het zelf in de kruipruimte zien. Medewerker had daar geen zin in. Toen bleek dat een flink stuk niet was gedaan ( en is toen alsnog moest worden gedaan) . Een ander stuk "kon niet gedaan worden" hoewel er wel voor geoffreerd was. Dat vermeldde de medewerker wel op de bon maar bedrijf verwijst naar kleine lettertjes waardoor ze ook bij wanprestatie betaling kunnen eisen. Ik laat nu ook kwaliteit door deskundige controleren.

Plaats reactie