LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Oxxio vs Intrum Justitia

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
elvis102
Berichten: 5
Lid geworden op: 02 nov 2008 13:20

Re: Oxxio vs Intrum Justitia

Ongelezen bericht door elvis102 »

Goed, terug van weggeweest!! Bedankt in zoverre voor alle reacties. Die van JSP snap ik niet helemaal, ik denk dat stemmen op de VVD of D66 geen enkele meerwaarde heeft, en zal mijn momenteel probleem echt niet oplossen!! Maar goed, het laatste nieuws aan het front: wederom een aanmaning gehad van Intrum Bloedhondia, en tot mijn grote verbazing gaat het ineens niet meer om 1 achterstallige betaling, maar om 2!!! Je vraagt je toch echt af of deze mensen nog weten waar ze mee bezig zijn!! Ik heb onmiddelijk gereageerd, en gevraagd om tekst en uitleg, en heb maar weer eens, ten overvloede, aangegeven, dat ik alles al een eeuwigheid geleden betaald heb!! Enige tijd later een brief hierover gehad van het incassobureau, met de mededeling dat ze de zaak verder in onderzoek hebben. Tevens een brief van de NEM gehad, waar ik mij opnieuw had aangemeld als klant, dat ik vanaf 10 november jl. weer van hun diensten gebruik kan maken, hiep hoi!!! Of is dit te vroeg gekraaid?? Ondertussen blijft het angstvallig stil, voor wat betreft Oxxio en Intrum Justitia, stilte voor de storm misschien??
Ik ben vandaag, 21 november gebeld door een of ander onderzoeksbureau, die mij vroeg om een beoordeling, in het algemeen over Oxxio. Ik mocht daarvoor punten geven, van 1 tot en met 10, 1 is zeer slecht, 10 is uitstekend. Ik hoef natuurlijk niemand uit te leggen wat voor punten ik aan Oxxio heb toegekend, dat moge duidelijk zijn. Goed, ik wacht verdere gebeurtenissen rustig af, en ben zeer benieuwd naar de eindafrekening!! Volgende keer, wellicht meer!!!

elvis102
Berichten: 5
Lid geworden op: 02 nov 2008 13:20

Re: Oxxio vs Intrum Justitia

Ongelezen bericht door elvis102 »

Oh ja, nog even dit ter aanvulling: óók de Radar uitzending van 10 november gezien?? Daar werden de praktijken van incassobureau's nader onder de loep genomen. Wat bleek?? Ze voerden veel te hoge incassokosten op, en telden zich ook nog eens, volledig ten onrechte, zgn. registratiekosten!! Allemaal extra kosten die je dus NIET hoeft te betalen!!! Kun je nagaan wat het voor maffia is!!! Er werd bij gezegd dat, indien een incassobureau, jou alsnog voor de rechter zou slepen, dat géén enkele rechter in Nederland, deze kosten zou toewijzen aan het incassobureau, deze kostenclaim zou ALTIJD worden afgewezen!! Ook ik ben er ingetuind, en heb 1 keer een rekening betaald, ik heb dus teveel betaald, door onterecht opgevoerde kosten. Maar nu ik dat weet, zal ik er natuurlijk never nooit meer intrappen!! Eigenlijk zou je het incassobureau moeten aanschrijven, met het verzoek, om deze onterecht betaalde kosten terug te krijgen. Incassobureau's zouden op deze manier, o.a natuurlijk door bedreiging en intimidatie, ten onrechte op jaarbasis €130 miljoen extra verdienen!! Bah, bah, het is een grote schande dat dit maar allemaal kan!!!

Gesloten