LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] HERBALIFE....

Heb jij een uitgesproken mening over de gezondheidszorg? Ventileer hier jouw mening.
Gast

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Gast »

herbalife is een goed product,maar.... je moet het dan (in mindere mate) altijd blijven gebruiken ,en dat kost nog al wat.

jammer als het goedkoper was(halveren van de prijs) gebruikte ik het ook!

de overheid moet gezonde voeding goedkoper maken (btw er af

en vette en slechte voeding duurder idem alcohol en tabak!

maar de laatste niet onder het mom van gezondheid terwijl het geld klopperij is(staat nl niets tegenover)

rode kaart

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door rode kaart »

hou toch op met die reclame voor die oplichters.enals iemand graag een bietje drinkt hoef jij van herbalife er niet tussen ze zitten met je troep , wat nog eens duur is en waar je reclame voor maakt.en dan die belachelijke rode kaart

ronaldnl

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door ronaldnl »

Wat mij opvalt is dat maar weinigen gefundeerd praten over hun ervaringen met HerbaLife. Ikzelf heb het nooit geprobeerd maar met mijn gezonde scepsis heb ik inmiddels een aantal mensen in mijn directe omgeving gevolgd die HL wel gebruiken. Het product zelf is geen rommel, het valt en staat met de nazorg/begeleiding van de distributeur (zo noemen zij de wederverkopers). Dus het kan zo zijn dat de combinatie product/nazorg niet tot de gewenste verwachtingen leidt.
Wel eens vanwege overgewicht bij je huisarts gezeten? Kans van 9 op 10 dat die goede tips geeft en je wellicht na verloop van tijd doorstuurd naar een dietiste. Dat zijn dingen waar wij nederlanders niet zo weg van zijn. We willen gewichtverminderen zonder daar echt een inspanning voor te leveren. We willen al helemaal niet door een deskundige (want een dietiste mag je echt wel deskundig noemen) geconfonteerd worden met de feiten: u heeft zich hier niet aan gehouden, daar niet aan en dat doet u ook verkeerd. Ik wel. Ik vind namelijk dat je bij aan gezondheid gerelateerde zaken eerst bij je huisarts te rade gaat. Gedragsverandering begint bij je zelf en daarvoor is het belangrijk dat je eerst gaat inventariseren hoe je nu eet/drinkt. Dat inventarisatieproces kan goed samen met een huisarts. De dietiste heeft een uitgekient programma voor mij gemaakt waarmee ik inmiddels 9 kilo ben afgevallen.
Niet in 1 week maar in 5 maanden. Het is een simpel programma waarbij ik niets hoef te laten en ook gewoon een frietje kan eten of lekker uit kan gaan. Het is in mijn geval een samenspel van iets meer bewegen en meer op vaste tijden eten. Door deze relatief langzame gewichtsafname is het voor een lichaam makkelijker vol te houden en is de kans op terugval (jojo-effect) gering. Het wordt namelijk een deel van je proces. Ook op vakanties geen problemen.
Iedereen weet dat beweging en gezonde, verantwoorde, voeding belangrijk is. Ga eens vaker met de fiets; zwem een keer per week en begin eens met goed ontbijten dat helpt namelijk echt! Want bij een goed ontbijt begint je spijsvertering en energiehuishouding 's ochtends al te werken en daar profiteer je van bij alles wat je die dag verder nog naar binnen werkt. Alles met mate, dan hoef je niets te laten staan.
Ik gun iedereen een lichaam waar hij/zij zich happy in voelt. Doe er dan zelf ook wat aan! Gebruik eens je gezonde verstand en kijk eens kritisch naar jezelf. Alle HerbaLife of andere formules ten spijt, je moet het zelf doen!

Succes!

user

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door user »

Nou ik gebruik herbalife nu enkele weken en ik ben er erg positief over, het gaat niet alleen om de kilo's maar ook om de centimeters. Ik let nu echt wel op wat ik eet en ben blij dat ik met Herbalife de kans krijg om af te vallen op een betrouwbare manier. Tuurlijk kan je het ook zonder. Maar dit is echt niet duur als je het omrekend ben je € 1, 75 per dag kwijt... nou als ik alleen brood en beleg koop kost dat al meer dan dit en het is nog lekker ook!!!!

Dus tegen iedereen die erin gelooft zou ik zeggen probeer het zelf....

Gast

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Gast »

ik ben het met ronaldnl eens,het begint bij je zelf.
eerst even iets recht zetten,ik verkoop geen herbalife en heb het ook nooit gebruikt(ik vindt het te duur) maar hoor positive berichten om me heen.maar zoals gezegd vindt ik het te duur.

even terug bij het begin.inderdaad zoals ronaldnl zegt de huisarts stuurt je dan naar de dieetiste ,maar zelf kun je ook nagaan of je verkeerd bezig bent,smorgens altijd ontbijten met sinaasappelsap en bruin brood die combinatie levert veel ijzer op ,zodat je bloedspiegel niet als een gek omhoog raast of daalt.2e uiteraard niet roken,en rustig met alcohol.

daarna het vette omwisselen met normaal eten, je moet als je helemaal geen vet binnenkrijgt minimaal 1 lepel mayonaise ! anders kun je niet meer naar het toilet! daarbij bewegen en voor slapen gaan niet(geen vet) meer eten(2 uur voor slapen gaan) beweeg iedere dag een uur maakt niet uit hoe fietsen.wandelen sporten etc.

u moet eens kijken na 6maanden hoe u zich voelt! u bent een ander mens! en inderdaad om het beruchte en gevaarlijke!! jojo effect tegen te gaan is dit de beste manier! jojo effect is gevaarlijk voor de bloedvaten,deze worden op een of andere manier minder elastisch!
zodat zg aderverkalking eerder optreedt ! dit heb ik van een arts uit de vs! en ook dr rath schrijft in zijn boek erover"" waarom krijgen dieren geen hartinfartc en mensen wel".

succes!

gr

pechvogel

hans1

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door hans1 »

Ik heb me nooit laten aanpraten dat ik zonodig af moet vallen.
Spaart heeeel veel frustratie en pegels.

Maar ja, ieder het zijne.
En voor dat iedereen begint te kankeren dat ze moeten betalen voor mijn hartinfarct: mijn ziektekostenverzekering doet krap 500 euro p/m dus ik kom zelf een heel eind.
:twisted:

jorisp900

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door jorisp900 »

de enige die beter word van herbalife zijn de verkopers ,als het zo goed en betaalbaar spul is waarom verkoopt geen een winkel het dan ??? en moet via werkloze huisvrouwen die zo geld willen verdienen .

Gast

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Gast »

Eet je stijf met de pillen van Herbalijf :shock:

HERBA

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door HERBA »

HANS1 ER ZIJN OOK MENSEN DIE NIET DIK ZIJN EN EEN HARTINFARCT KRIJGEN.
MAAR ALS JE WEER JE MENING WILT GEVEN DOE DAT DAN OP EEN NORMALE MANIER ZONDER HET WOORD KANKEREN TE GEBRUIKEN
EN ANDERS HOU JE BEK DICHT
IK ZELF HEB BORSTKANKER GEHAD EN VELE ANDEREN VROUWEN OOK
MISSELIJKE VENT

Gast

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Gast »

Het is toch duidelijk dat HL een wassen neus is. Logisch dat je met die shake afvalt Omdat een lichaam voedingsstoffen nodig heeft, maar die niet krijgt spreekt het de vetreserves aan. De shake heeft alleen maar tot doel om je hongergevoel te stillen. Evenals die pillen. Laat je niet in de maling nemen door die zakkenvullers. Eet gezond en beweeg meer het resultaat zal er naar zijn. Echt waar :lol: :lol:

Gast

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Gast »

Ik ben met laag koolhydraatdieet 17.5 kg afgevallen. HOezo vet is slecht. Ja als je alleen maar slecht vet eet. Ik ben vorig jaar ook naar de dietiste gestuurd. Gevolg 3kg aangekomen. Ja dat is echt waar en ik at precies wat ze beschreef. In december ben ik overgestapt op een laag koohydraat dieet en ik ben af van mijn vermoeidheid,beweeg weer beter en ik zie er beter uit dan ooit. Zegt ook mijn omgeving.

Herbalife kan bij sommige helpen,maar zodra je stopt vliegen de kilo's er weer aan. Of je moet het je hele leven nemen.

Sinds ik een laag koolhydraatdieet volg heb ik werkelijk mijn eetpatroon aangepast. Als ik koolhydraten eet dan zijn het de goede koolhydraten.
Volkoren brood,roggebrood. etc etc.
Verder denk ik dat suiker een hoop meer schade aanricht qua gezondheid en ziektes dan vet.
Er moet een hogere belasting komen op suiker en Transvet ipv gezond vet.
Sommige vetten heb je nodig. Bepaalde mensen met een kapote gen,krijgen juist hart en vaat ziektes van te weinig vet. En een vetvrij dieet is ook heel schadelijk. Van vet wordt je niet dik. Je wordt dik van TVEEL koolhydraten. Wij zijn de laatse 10 jaar 10% minder vet gaan eten,maar hart en vaat ziektes zijn er nog nooit zoveel geweest als de afgelopen 10 jaar.

douglas

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door douglas »

hallo herba ,als je reageert op iemand ,zet dan in ieder geval je caps lock uit ,en door zo te reageren maak je onzinnigheid van deze discussie alleen maar erger ,herbalife is gewoon een dure manier van afvallen/slank/bewuster leven,als je er in gelooft dan succes.het is gewoon een produkt dat via netwerkmarketing wordt verkocht en dus zit er heel veel marge op het produkt.

herba

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door herba »

ben jij ook hans 1 (dougles)
ik zelf gebruik geen herba producten en zal het ook nooit gebruiken ook die rotzooi
maar als iemand met woorden gaan gooien zoals kankeren
dan trappen ze mij en vele anderen op hun tenen
en of ik nu mijn caps lock aan of uit heb staan
daar gaat deze discussie ook niet over
begrepen
HRBA

olga

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door olga »

Alle lijnproducten zijn pure geldklopperij! Belachelijk gewoon. Ook is het nog een groot gevaar voor de hele maatschappij: alle meisjes (vooral) worden maar beinvloed om af te vallen, maar ook jonge vrouwen en iedereen die er gevoelig voor is! Ze moeten een club oprichten die reclame maakt voor JEZELF ACCEPTEREN! En daarmee bedoel ik, ben je dik/dun/knap/lelijk: accepteer jezelf zoals je bent en wees gelukkig.

Want ben je stevig gebouwd, omdat dat ook duidelijk zichtbaar is binnen je familie (bijv. je moeder)...hoeft je nooit te rekenen dat je het hele je leven volhoudt te lijnen in combinatie met gelukkig zijn.

Mensen die stevig/dik zijn kunnen er soms nog leuker uitzien als mensen die dun zijn en een rotkop hebben ofzo.

Wil je afvallen, om gezondheidsredenen: probeer regelmatig te eten in gezonde hoeveelheden en beweeg wat meer.
Negatief punt hieraan is dat het minder snel gaat, maar positief:
- kost minder geld
- langer vol te houden
- minder snel vreetbuien
- lekkerder om een boterham te eten, dan zo'n gorre shake bijv.
- komt minder snel aan als je dan is een keer in het weekend een taartje eet of wat dan ook.

Uit ervaring, veel succes en probeer jezelf te accepteren.

mildred

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door mildred »


herbalife is gevaarlijk!
en ja,dat durf ik best in het openbaar te zeggen.
mijn internist raadt dit middel ten strengste af.
het is rotzooi.
er zitten stoffen in waarvan je een schildklierziekte kunt krijgen!
en mijn vriendin heeft het ook gebruikt.die kon gelijk opgenomen worden in het ziekenhuis.
geopereerd en al.
die moet nu haar hele leven vitamine b12 injecties gebruiken.
u bent dus gewaarschuwd.

meer bewegen en uitgebalanceerd eten!dat is beter.
en trouwens,
je hoeft niet altijd te dik te zijn door (vr)eten!!
dit kan ook door ziekte of medicijngebruik.

valbelske

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door valbelske »

:oops: :? ben ook aan herbalife gegaan via vrienden, na 2 maanden van 1 dag wel 2 shakes met soyamelk+fruit en 1 dag gewoon eten ben ik goed afgevallen. (ik vermoed een kilo of 3,4) Nu is het zover dat als ik er nog een maak, direct darmkrampen krijg en dit de rest van de dag. Ik stop ermee en ga gewoon weer op 20+ kaas, veel groente en fruit, minder alcohol en veel bewegen, Dat is nog steeds het enige wat echt helpt. Crash dieten, repen, shakes, forget it, het is niet goed voor je. Ik ben dan niet dik maar let wel op.38 jaar en 2 kids dat gaat niet meer zoals vroeger.Toch wil ik weten of er dergelijke mensen zijn met dezelfde ervaring mbt herbalife?

Gast

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Gast »

Ach ze hebben zelfs een kinderlijn,dat zegt toch al genoeg. Kinderen laten afvallen met poeders en pillen,dan ben je toch niet helemaal goed bij je hoofd. Leer een kind een ander eetpatroon volgen.

Slim

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Slim »

maar reken eens uit wat je 's avonds eet en dat x 30...
Nou, dan wordt eten wel heel erg saai.
Afvallen is niet een kwestie van diëten en afzien, maar simpelweg je leefstijl langzaam veranderen. Een keer avondeten opscheppen ipv 2, 1 koekje bij de koffie/thee ipv 2 of meer, rustig eten en goed kauwen, en een paar keer per week een stukje fietsen of andere sport. En zelf koken ipv vlugklaarpizza's en pasta's; er zijn zoveel simpele, gezonde en lekkere recepten op internet te vinden dat koken je echt niet veel tijd hoeft te kosten. Je leert het zo.
Heel eenvoudig. Als je dit gaat doen dan is Herbalife overbodig!

Bekkum
Berichten: 369
Lid geworden op: 28 mar 2004 17:47

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door Bekkum »

Nogmaals:

1. Ontbijten.
2. Lunch gebruiken.
3. Warme maaltijd gebruiken.
4. Gezonde tussendoortjes nemen ( appel,komkommer, radijs)
5. Tussendoor veel drinken (water)
6. Minimaal een half uur bewegen per dag.
7. Gezond eten.
8. Niet dagelijks op de weegschaal gaan staan.

Dan heeft niemand pillen, drankjes, poeders en weet ik veel nodig om af te vallen en het bespaart je veel geld.

Succes allemaal die willen afvallen!!!!!!!!!!!!!!

gast500

Re: HERBALIFE....

Ongelezen bericht door gast500 »

Waarom zouden Herbalife producten slecht zijn?

Ze geven wel garantie.
Dus niet goed geld terug, dus zou je denken ?????????
Ik heb Herbalife nooit geprobeerd dus ik kan niet over de kwaliteit oordelen, heb wel producten van Aloe Vera gebruikt en daar was ik niet echt tevreden over.
BV. bijenproduct pillen voor meer energie, nou ik kreeg pijn in mn polsen ben gestopt en de pijn was weg.
Maar ook daar heb je weer 3 maanden garantie. Niet goed geld terug, dus dat is denk ik een krachtveer dat toch veel van die producten worden verkocht en je gaat niet zo gauw klagen want je moet ze eerst wel een tijdje gebruiken wil je resultaat verwachten?????? en dan is die garantietermijn om dus een hoop geld uitgegeven met toch niet het verwachtte resultaat.
En de prijs de producten zijn erg duur, dus denk je nou zal wel topkwaliteit zijn, maar dat zegt ook niet alles en misschien werkt het bij de een wel en de ander niet.
Voor mij hoeft het niet meer al die pillen en drankjes.

Gesloten