LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] prijsafspraken tandarts

Heb jij een uitgesproken mening over de gezondheidszorg? Ventileer hier jouw mening.
Walter van V
Berichten: 1995
Lid geworden op: 31 jul 2006 09:38

Re: prijsafspraken tandarts

Ongelezen bericht door Walter van V »

laten die buitenlanders bij ons nu net de beste betaalmoraal hebben....

Beter dan de autochtoon die waarvan je het vanwege zijn/haar presentatie niet van zou verwachten...

eeliane
Berichten: 1444
Lid geworden op: 06 jun 2005 18:50

Re: prijsafspraken tandarts

Ongelezen bericht door eeliane »

Flip, het blijkt dat onder de buitenlanders en grote aso's (de nederlanders), de meeste wanbetalers zitten, kan er ook niets aan doen... die kosten een hoop geld.
Er moet ene groep zijn waar de meeste wanbetalers en oplichters onder zitten. In ziekenhuizen in de grote steden worden zelfs foto's op de pasje gezet om de meest buitenlandse oplichters er uit te halen, die lopen gerust met een familie lid uit verweggistan op naam van een familie lid hier dure behandelingen en operaties weg te halen, let wel gratis dus, op kosten van jouw portemonnee.
Flip wat heb jij met buitenlanders, laten we wel zijn ik ben er met een getrouwd maar betaal wel netjes premie met heel hard werken en mijn man werkt zichzelf 6 dagen een slag in de rondte om netjes z'n premie en de rst vand e rekeningen te betalen,. komt niet eens in z'n hoofd op om de boel te tillen maar een hoop andere en dan met name uit Noord-Afrika dus wel. Die mensen zijn allemaal op 01-07-.. of 01-01-.. 'geboren' dus erg veel controle op geboorte datum is er niet.
Maar goed blijf geloven in de goedheid van de medemens maar niet in die van allen. Zij doen het zeker wel maar op een andere manier :wink:

Gesloten