PrivateScan

Heb jij een uitgesproken mening over de gezondheidszorg? Ventileer hier jouw mening.
evdbeek
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 dec 2010 14:08

PrivateScan

Ongelezen bericht door evdbeek » 16 okt 2017 16:07

Verwijderd
Laatst gewijzigd door evdbeek op 20 apr 2018 11:46, 1 keer totaal gewijzigd.

Brahms
Berichten: 2614
Lid geworden op: 15 okt 2015 23:09

Re: PrivateScan

Ongelezen bericht door Brahms » 20 apr 2018 11:45

evdbeek schreef:Na in de uitslag van de scan via PrivateScan in Düsseldorf heb ik een kritiek geuit naar de organisatie, omdat er geen verslag of beeldmateriaal mb.t. de progressie van de mij al jaren bekende artrose was. Beeldmateriaal uit het reguliere ziekenhuis circuit is er al en dat toonde deze slijtage meermaals wel duidelijk aan volgens de specialisten. PrivateScan zou o.a. een overzicht van slijtage, artrose, rug, bekken, onderrug etc. moeten opleveren. Mijn klacht werd echter niet serieus genomen en vertelde dat de scan eigenlijk als een soort oppervlakkige scan moet worden gezien waarbij niet alles zichtbaar kon worden gemaakt. Ik ben in de veronderstelling dat PrivateScan belooft om e.e.a. in de diepte goed zichtbaar duidelijk te maken. Indien dat echter op bepaalde onderdelen niet mogelijk is dan moet je het ook niet nadrukkelijk noemen in je advertentie. Ik ervaar dat als misleidend.
Ben overigens wel tevreden over de behandeling in Düsseldorf en hetgeen er wel duidelijk in beeld is gekomen van de overige zaken en de verslaggeving daarvan. Maar ik mis dus een stuk dat voor mij belangrijk is en ook als dusdanig werd aangegeven in het aanname gesprek en anamneseformulier. Men blijft hier m.i. in gebreke en men probeerde mij met verwijzing naar algemene voorwaarden ( die ik pas na betaling ontving ) af te poeieren. Vind ik niet zo netjes ! Op hun site worden er sinds april 2017 geen bijschrijvingen in het gastenboek meer getoond en dit is ook niet meer mogelijk op dit moment.
Waarom in zee gaan met een zuiver commercieel Duits bedrijf, als de reguliere Nederlandse geneeskunde al duidelijk genoeg is in hun diagnose ?
Wat ze in Duitsland doen, kunnen ze in Nederland ook meer dan prima.

Of probeer je een rapport in handen te krijgen welke via een (arbeidsongeschiktheids-)verzekering op termijn meer geld gaat opleveren ?

En wat wil je verder met je topic ? Ga in gesprek met de Duitse kliniek als je niet tevreden bent, hier kunnen Radar lezers verder weinig mee.


Laatst omhoog gehaald door evdbeek op 20 apr 2018 11:45.

Plaats reactie