LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] zet je handtekening voor een rookvije horeca !

Heb jij een uitgesproken mening over de gezondheidszorg? Ventileer hier jouw mening.

Rook jij?

Peiling eindigde op 27 jun 2006 21:58

ja
31
44%
nee
40
56%
 
Totaal aantal stemmen: 71

Bailey
Berichten: 1646
Lid geworden op: 07 jun 2005 14:42

Re: zet je handtekening voor een rookvije horeca !

Ongelezen bericht door Bailey »

Ik spreek mezelf niet tegen hoor. Als ik ga roken vergiftig ik mezelf ja, en anderen ook. Die mensen zijn nu misschien nog hartstikke gezond. Ik ken iemand die rookt als een ketter en hartstikke gezond is. Voor zijn werk moest hij eens gekeurd worden en werd door de specialist helemaal gezond verklaard. Zelfs zijn longen waren helemaal goed. Dus het kan wel. Alleen ja...op de lange termijn misschien niet meer.

Overgewicht is in veel gevallen niet gezond. Maar nogmaals ik ben gezond. Heb helemaal nergens last van. Nu nog niet en ik hoop dat dat zo blijft. Het enige waar ik last van heb is een heel erg negatief zelfbeeld, maar dat heeft niks met mijn gezondheid te maken.

Maar dan het andere verhaal: met mijn omvang maak ik niemand anders ziek. Oke..het is misschien niet leuk om naar te kijken, maar dan kijk je gewoon niet. Met roken zorg je ervoor dat anderen mensen de schadelijke rook die jij uitblaast inademen. En even stoppen met ademen als ik uit eten ga is toch erg lastig.

emma61
Berichten: 278
Lid geworden op: 20 nov 2005 13:31

Re: zet je handtekening voor een rookvije horeca !

Ongelezen bericht door emma61 »

..
Laatst gewijzigd door emma61 op 20 nov 2007 12:54, 1 keer totaal gewijzigd.

Bailey
Berichten: 1646
Lid geworden op: 07 jun 2005 14:42

Re: zet je handtekening voor een rookvije horeca !

Ongelezen bericht door Bailey »

Daar ben ik het absoluut mee eens!!! Ik heb jaren geleden al gezegd dat het hier net een strafkamp gaat worden. Je mag straks absoluut niks meer. Alleen de criminelen mogen nog alles, maar de gewone burger mag niks meer.

Maar ja....een keer uit eten zonder branderige ogen en mijn in mijn hoofd en keel vind ik toch ook wel weer lekker :wink:

Gesloten