Boetiek hotel Bonaparte rekent extra toeslag

Goede of slechte ervaringen met vakantieparken / campings? Geef hier jouw mening.
Erthanax
Berichten: 3332
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Boetiek hotel Bonaparte rekent extra toeslag

Ongelezen bericht door Erthanax » 26 jan 2019 12:36

Tot half vier wachten tot de kamer is schoongemaakt, waar is dat voor nodig? Daar heb ik werkelijk nog nooit van gehoord.

De schoonmakers redden zich zelf wel, u zit alleen maar in de weg. Als u 's avonds merkt dat het schoonmaken niet naar uw tevredenheid is gedaan, dan meldt u dat bij de receptie, zodat ee iets aan gedaan kan worden.

Of wilt u soms 's middags een uurtje rusten? Dan u hangt het bordje "niet storen" aan de buitenkant van de kamerdeur als u op bed gaat liggen. Als u de tijd ook nog doorgeeft aan de receptie, dan hoeven de schoonmakers niet steeds terug te konen om te kijken of het bordje al weg is.

renewouters
Berichten: 3306
Lid geworden op: 27 jul 2015 12:20

Re: Boetiek hotel Bonaparte rekent extra toeslag

Ongelezen bericht door renewouters » 26 jan 2019 21:18

Misschien is TS zo iemand die het schoonmaakpersoneel wel even gaat vertellen hoe het moet en dat ze daarom blijft wachten tot het schoongemaakt wordt? Normaal ga je na het ontbijt op pad en komt je 's avonds terug in een opgeruimde en schoongemaakte kamer. Daarvoor ga je toch naar een hotel?

Beertje1975
Berichten: 127
Lid geworden op: 12 apr 2018 11:59

Re: Boetiek hotel Bonaparte rekent extra toeslag

Ongelezen bericht door Beertje1975 » 27 jan 2019 08:58

Wat ik mis in het verhaal van TS is of ze het heeft gemeld bij Goed Verblijf, waar ze heeft gereserveerd. Als je problemen of klachten zijn, dien je dat meteen bij hun te melden. Ik kan niet uit uw verhaal halen, dat u dat heeft gedaan. Deurdrangers zijn verplicht, is op last van de brandweer. Extra kosten voor de schoonmaak van kamer worden in rekening gebracht, indien er gerookt is op de kamer en als de kamer extreem vies/smerig is. Dat uw er voor kiest dat u tijdens uw verblijf uw kamer niet schoongemaakt wilt hebben, is dat uw eigen keuze.

Plaats reactie