LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] nogmaals Oostappen-camping.

Goede of slechte ervaringen met vakantieparken / campings? Geef hier jouw mening.
claudia4

nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door claudia4 »

Graag wil ik nogmaals de discussie opstarten over de Oostappen-camping(s). Wij hebben hiermee een zeer slechte ervaring opgedaan en wil graag meerdere reacties over deze keten. In onze ogen is het park absoluut geen 5 sterren waard, maar 2of 3 sterren. Voor 1200 euro hebben we niets anders gekregen dan een smerige oude caravan, slecht animatieteam, onvriendelijk personeel, vies zwemmeer(parasieten) onveilig en ga zo maar door. Wij vinden het nu dan ook wel tijd dat hier eens naar wordt gekeken door bv. radar en hoop zo met meerdere reacties dit voor elkaar te krijgen. :oops: :oops:

Gast

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Gast »

Wat dacht je van: een smerige oude caravan, slecht animatieteam, onvriendelijk personeel, vies zwemmeer(parasieten).

dan mag je toch niet klagen :wink:

Gast

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Gast »

1200 euro is toch een berg geld voor een caravan. Er zit ook geen vervoer bij ofzo, dus ik vind het behoorlijk betaald. Is op zich niet erg maar dan mag je er wel iets van verwachten. Op z'n minst dus een schone, moderne caravan!! Dus gast van 22.28, aan dit soort reacties hebben we niets hier! Het is trouwens geen zeuren maar klagen. En daar is dit forum onder andere voor bedoeld. Scheer je weg!

myna
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 sep 2004 15:26

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door myna »

Geplaatst op 21 Sep 2004 15:23 door myna


--------------------------------------------------------------------------------

Als je goed had gelezen, had je gezien dat ik eerder wel degelijk een serieus antwoord had gegeven. Ook wij zijn op vakantei geweest naar een ooststappen camping. Maar dat terzijde!
Als je voor de eerste keer op dit forum komt en direkt (wederom voor de eerste keer) iets post, omdat je het onderwerp leest en je daar ervaring mee hebt, dan betekend het dus dat je niet andere topics hebt geopend. vervolgens staat daar dan een reaktie van iemand onder, die je niet kent en waarvan je ook niet weet dat die op zo'n manier bezig is op dit forum, mag je dan reageren?????????????????? Ik vind het erg kwalijk dat iedereen direkt met een oordeel over mij klaarstaat, met name jou oordeel steekt me behoorlijk, omdat mijn insteek wel degelijk serieus is. Laat dit even goed duidelijk zijn! Ik vind het heel sneu voor jullie dat julklie vakantie in het water is gevallen en daarom reageer ik daarop, niks meer en niks minder! En nogmaals wij zijn in hengelhoef geweest en wij hebben echt waar een fijne vakantie gehad. maar val mij niet meer aan. Het was me gewoon niet duidelijk waar die ak mee bezig was.

...... toch nog maar even opnieuw geplaatst

Fam Steenbakker

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Fam Steenbakker »

Wat voor ons dus heel belangrijk is weet een ander weer leuk teniet te doen......wij hopen zo dat Ooststappen eens flink aan de tand gevoeld wordt.Wij zijn ook in Asten geweest en het was simpelweg een waardeloze vakantie...een waardeloze caravan en dat voor 1200 euro!!!!Schandalig!!

Droomgaard Oostappengroep

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Droomgaard Oostappengroep »

Je kan klagen wat je wil naar mijn idee heeft het totaal geen nut krijg dan ook het idee dat er meer achter de oostappengroep steekt als een gewone campingeigenaar van verschillende parken vul het zelf maar verder in...
Als het woord "droomgaard" of het woord "oostappengroep" valt dan lijkt er een stilte te vallen bij recon/radar/kassa/ANWB/ en zelf bij de gemeente daar enz,enz....
Als je alleen al met de zoekmachine "Google" zoekt met als trefwoord "droomgaard" "oostappen" kom je niet veel goeds tegen vooral over droomgaard zijn nogal veel negatieve reacties te vinden op internet o.a in :
http://www.droomgaard.sucks.nl
HET MISLUKTE VAKANTIE BOEK
http://www.klachtenboek.nl/cgi-bin/vaka ... estbook.pl
Waarin deze laatste bekenden (personeel?) nu het forum proberen te storen en te bestoken door +- zo 300 Stacaravan eigenaars "Raddraaiers" te noemen.
Naar verluidt is het nu zo dat ook de overige "vaste campingbewoners"
(dit zijn nog eens zo 300 tot zo'n X00? bewoners)
met een vaste staanplaats binnenkort of op moment van dit schrijven een brief in hun bus kunnen verwachten dat ze binnen afzienbare tijd ook kunnen vertrekken.

bianca34

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door bianca34 »

Ik lees hier met verbazing jullie berichten over deze campings. Wij zijn -weliswaar- vorig jaar naar Droomgaard geweest en we hebben een FANTASTISCHE vakantie gehad. Ok het was schitterend weer en we waren heel veel buiten. Aardig personeel, ons minpuntje was de schoonmaak van de caravan, maar toen we hierover klaagden kwam er binnen een half uur iemand langs om dit te verhelpen. (ik was misschien wat "zeurderig" daar we een kind van 15 maanden hadden die nog veel kroop en er lag nogal wat troep op de grond) maar dit was het enige. We spraken ook iemand die op die andere camping was geweest en ook dat was positief.
Heel vervelend inderdaad als je een hoop geld betaalt voor een welverdiende vakantie en je krijgt niet wat je beloofd/verwacht had.

Edith67

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Edith67 »

ook wij hebben slechte ervaring met de camping wij zijn naar droomgaard geweest en het was een en al ellende.
Het team die daar is doet zijn best maar heeft niet zoveel middelen om de kinderen bezig te houden.
Je verwacht van een 5 sterren camping heel wat vooral omdat we het jaar er voor naar een 3 sterren camping zijn geweest en die was gewoon in 1 woord geweldig.
Ik zou iedereen aan radden om hier niet meer heen te gaan

Droomgaard

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Droomgaard »

Geplaatst op 05 Oct 2004 13:18 door Edith67
--------------------------------------------------------------------------------
Je verwacht van een 5 sterren camping heel wat vooral omdat we het jaar er voor naar een 3 sterren camping zijn geweest en die was gewoon in 1 woord geweldig.
Ik zou iedereen aan radden om hier niet meer heen te gaan
---------------------------------------------------------------------------------

Die sterren zijn net zo nep als die camping.
Die sterren zijn namelijk duitse sterren door de Duitse touristenbond :!: :!:

bang

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door bang »

we hebben in het verleden wel eens gekampeerd in asten. dat is goed bevallen. nu willen we met 4 kleinkinderen in een stacaravan. we vertrekken morgen. na het verhaal van verschillende mensen zit ik nu met kromme tenen te hopen dat het ons beter bevalt. wat me wel opvalt, is dat de huur voor een stacaravan voor 4 nachten 96 euro is en dat na bijtelling voor alle kosten we het bedrag van 192 euro moeten betalen,best wel veel dat er bijkomt. ik hoop er het beste van en laat zeker horen hoe het is gegaan

stephycess

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door stephycess »

hallo, met veel plezier (sorry goed bedoeld) lees ik dat andere mensen ook de parken van Oostappen een vieze bende vinden.
Ik heb een week geboekt in een "bungalow" van Oostappen op het Elfenmeer.
Daar aangekomen kon ik om 15.30 in mijn huisje met de kids.
Bij het openen van de deur kwam de urine stank je tegemoet en als je een stap verder zette besefte je al snel dat je in een vuil hok terecht bent gekomen.
ALLES was meer dan vies.
Je kon viezerik schrijven op de t.v. tafel (stof) en een deel van de lamellen ontbraken in de keuken waardoor je "leuk" door een donker gat naar buiten keek (en naar binnen keek).
Daarnaast had ik in een hoek een enorme VLIEGENDE MIEREN PLAAG.
Ik in de regen mijn twee kleine kinderen weer in de auto gezet en naar de receptie gegaan.
Zij vonden het ongelooflijk want zij waren altijd zo perfekt.
De schoonmaakploeg werd er opaf gestuurd en ja hoor ook zij zagen door de bomen (mieren) het bos niet meer en gaven toe dat dit niet even schoon te maken viel (ook de vieze, smerige bende niet).
Om 17.00 weer gemeld bij de receptie en hun het verhaal verteld.
Er werd mij een andere "CARAVAN" aangeboden, maar deze moest wel eerst worden schoongemaakt want ze stonden al een tijdje leeg.
Ik bedankte voor de eer, omdat ik met twee kleintjes (inmiddels 17.30) geen zin meer had om nog een uur te wachtten en dan nog niet weten waar je in terecht kwam.
Toen ik dat zij werd mij DIREKT geld terug gegeven van de schoonmaakkosten zonder dat ik daar om gevraagd had.
Ik heb gebeld met VRIJ UIT waar ik geboekt had en ben met de kleintjes vertrokken naar een schoon onderkomen.
VRIJ UIT heeft nog gebeld met het park, maar die zeiden dat ik net vertrokken was.
Nu weigert natuurlijk iedereen OOK VRIJ UIT om mij mijn geld of een deel terug te geven.
VRIJ UIT neemt mij kwalijk dat ik niet op al hun telefoontjes meer heb gewacht (na 18.00).
Een medewerktster van VRIJ UIT vertelde ook nog even dat zij het daar geweldig heeft gehad dus zij kon zich niet voorstellen dat ik de waarheid sprak.
Het was dus ook deze mevrouw die ervoor gezorgd heeft dat ik geen euro terug kreeg van VRIJ UIT.
Ik heb nog met de parkbeheerder gebeld van ELFENMEER maar ook deze was zo klaar met mij IK HAD BIJ VRIJ UIT GEBOEK, DUS MOEST HET MAAR UITZOEKEN.
OOSTAPPEN GROEP HEEFT VOLGENS MIJ EEN PAAR MENSEN DIE NIET WETEN WAAR ZIJ UBERHAUPT MEE BEZIG ZIJN.
ZIJ DRUKKEN ZICH VOOR AL HUN VERANTWOORDELIJKHEDEN EN ZIJN GEENZINS VAN PLAN OM HET GOED TE MAKEN MET HUN GASTEN.
IK WAS IN HUIS NUMMER "K3" OP HET ELFENMEER EN IK KAN U VERZEKEREN DAT HET EEN VIEZE BENDE WAS (HET WAS WEL NET SCHOONGEMAAKT HOOR VOLGENS DE MAATSTAVEN VAN OOSTAPPEN).
OOSTAPPEN VERDIENT ZEKER GEEN 5 STERREN MISSCHIEN 3 ALS ZE HEEL HARD HUN BEST DOEN.

In ieder geval ben ik een hoop geld kwijt en heb niet 1 dag vakantie gehad.
NOOIT MEER VRIJ UIT EN NOOIT MEER OOSTAPPEN-GROEP

Fam Steenbakker

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Fam Steenbakker »

Super deze reacties......daar wij inmiddels in een brieven en telefoon wisseling zitten.
Ik wil van jullie vragen ofdat jullie bereid zijn mee te knokken tegen deze campinggroep!!!
Mail me maar op [email protected]

Daar ik een bekende ben van de opstarter van dit onderwerp....en we samen de strijd aan gaan tegen Ooststappen kunnen we alle support gebruiken!!

Gast

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Gast »

Ik vindt het zeer triest als mensen hard moeten sparen voor een vakantie en dan zo teleurgesteld worden. Ze hebben (naar mijn mening) dan ook alle reden tot klagen, maar helaas trek je maar al te vaak aan het korste eind of wordt je afgescheept, omdat er tot op heden vaak geen duidelijke regelgeving en genoegdoening bestaat.


Fam Steenbakker, succes met jullie aktie.

Oud bewoner

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door Oud bewoner »

KNIP KNIP>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Als je alleen al met de zoekmachine "Google" zoekt met als trefwoord "droomgaard" "oostappen" kom je niet veel goeds tegen vooral over droomgaard zijn nogal veel negatieve reacties te vinden op internet o.a in :
http://www.droomgaard.sucks.nl
HET MISLUKTE VAKANTIE BOEK
http://www.klachtenboek.nl/cgi-bin/vaka ... estbook.pl
Waarin deze laatste bekenden (personeel?) nu het forum proberen te storen en te bestoken door +- zo 300 Stacaravan eigenaars "Raddraaiers" te noemen.
KNIP KNIP >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Hummmmmmm,....
jullie ook opgevallen ???
paar dagen nadat dit bericht geplaats was is plots het forum van KLACHTENBOEK geheel plat gelegd :!:
http://www.klachtenboek.nl/
Tja wel heel toevallig :?:

Moet je gaam kijken op die camping nu wat een zooi WOEHAAHAHH!!! :lol: het lijkt wel een brak bouwterrein iederee weet niet hoe snel hij daar weg moet wezen met ze caravan voor dat je dalijk zelfs dat niet meer mag let maar op :P

rojo
Berichten: 66
Lid geworden op: 29 sep 2003 22:34

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door rojo »

ik wil even reageren op de reaktie van oud ebewoner hierboven (2 berichten terug).
Als je goed had gekeken waarom het nu een bouwput is in asten wist je waarom dus kijk eerst voor je oordeelt .
Dit is omdat men hier een nieuw winkelpromenaden gaat bouwen met bowling baan restaurants casino etc.
Ik zelf ben dit jaar in september in een junior challet gewwest in Asten.
Deze vakantie is mij gigantisch goed bevallen ,de chalet was erg schoon ,niks op aan te merken en er was heerlijk veel en net speelgoed voor de kleine bij.
Verder vond en vinden wij dat het park er netjes bij lag.
mooi meer, goede omgeving ,netjes en het zwembad was erg leuk ,sauna etc onbeperkt.
Personeel was ook erg gastvrij en vriendelijk dus ik heb niks te klagen .
Ja ik vind het jammer als mensen het niet zo hebben getroffen maar zo als jullie lezen kan ook anders .
Kortom ga geen hetze tegen oostappen beginnen want dit slaat nergens op .
En kijk eerst en lees waarom er gebouwd word en ja het park in asten is nu dicht vanwege de verbouwing zodat de gasten er geen hinder van ondervionden ,dat zegt mij genoeg .
Oja ik draag het vakantie park oostappen in Asten op voor de warme douche daar wij genoten hebben en er komend jaar weer naar toe gaan .
:lol: :lol: :lol: :lol:
Laatst gewijzigd door rojo op 08 dec 2004 08:58, 1 keer totaal gewijzigd.

rojo
Berichten: 66
Lid geworden op: 29 sep 2003 22:34

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door rojo »

oja verder wil ik nog kwijt dat er nu op park van oostappen in Asten en grondige renovatie van huisjes en caravans komt daarom is het park nu ook gesloten .
Dus daarom is het nu een bouwput en worden er nieuwe caravans en huisjes geplaatst ordeel daarna eens .

johco

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door johco »

Och hou op! Droomgaard! We hebben een vreselijke tijd daar gehad.En zelfs toen ik naar het ziekenhuis sávonds moest en weer terugkwam met mijn arm in het gips,werden we verrot gescholden door de beheerder! Wat een ***** camping!
Is je geld en je tijd niet waard :wink:

jaja

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door jaja »

Mensen mensen wat laten sommigen zich hier toch kennen!! Voor sommig is het nooit goed genoeg.....Misschien moeten deze mensen eens proberen als ze op vakantie gaan iets te ondernemen en niet de hele dag op je d*kke reet voor de tv hangen en lekker zoeken naar dingen waar je over kan klagen!
Als we op vakantie zijn, zijn we de hele dag in touw en komen we alleen in de accomodatie om er te slapen! Misschien een tip!! :roll: :idea:

jacqueline p.h.

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door jacqueline p.h. »

ik wil even reageren op de voorgaande stomme reaktie.
De mensen die eindelijk vakantie hebben hebben het recht om op hun "luie kont" te zitten als zij dit willen daar is dan ook dit voor betaald.
In de vakantie periode wordt alles verdriedubbelt kwa prijs en mogen wij daar dan ook nog iets voor hebben.
Naar het blijkt kunnen jullie net zo goed met je tentje tussen de koeien gaan slapen, want wat maakt het jullie uit of het verzorgt is of niet je vakantie verblijf.
Wat doen jullie daar dan uberhaupt.
Leer eens respect te hebben voor mensen die niet zoals jullie zijn, jullie eisen dit respect en begrip ook op.

rojo
Berichten: 66
Lid geworden op: 29 sep 2003 22:34

Re: nogmaals Oostappen-camping.

Ongelezen bericht door rojo »

pffff alweer dat gezeik.
Heb mijn aankomende vakantie weer bij oostappen geboekt vanwege succes bij vorige vakantie bij oostappen.
Is ons zo goed bevallen ,ik snap deze discussie niet gaat maar door ,mensen wat laten jullie je kennen als je een keer een wat mindere ervaring hebt gehad.
Meteen de hele oostappen groep afkraken nou lekker hoor .
En ook een zo genaamde site opstarten met klachten jaja die doet het niet eens ,dus waar praten we over .
Ik vermelde het al eerder in dit forum ,een WARME DOUCHE voor Oostappen groep.

Gesloten