LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Laat iedereen uitkijken naar deze personen!!

Heb jij een kat of een hond? Deel hier jouw ervaringen.
Jonjo
Berichten: 1485
Lid geworden op: 14 aug 2005 09:18

Re: Laat iedereen uitkijken naar deze personen!!

Ongelezen bericht door Jonjo »

Dieren zijn en blijven dieren, overgeleverd aan de grillen van mensen, van wie er ook betitelt kunnen worden alszijnde beesten.

JohnathanDoe

Re: Laat iedereen uitkijken naar deze personen!!

Ongelezen bericht door JohnathanDoe »

Bot321 heeft gelijk.De meesten van ons zo te lezen zijn ook geen haar beter.Ik in ieder geval niet, en daar kom ik ook voor uit! Maar wij zullen geen dieren mishandelen!!
Ikzelf heb over de hele wereld in oologssituaties gezeten en gezien 'hoe de 'netste mensen' omgetoverd werden tot beesten.En geloof mij maar,als het erop aan komt is iedereen in staat tot het moorden.Maar daar gaat het hier ook niet om, excuses voor het afdwalen.
Het gaat erom dat wij mensen om wat voor redenen ook de dieren mishandelen.Wat kan je er tegen doen?!Vaak komen ze er toch vanaf met een boete ofzoiets.Ik vind dat ze er net zo zwaar voor gestraft moeten worden als ze het zelfde delict plegen bij mensen.Onze huisdieren zijn toch 'familie' van ons geworden of althans een deel van ons gezin.Sommige mensen kiezen voor kinderen,anderen weer voor huisdieren.
Ik kijk geregeld op Animal Planet naar het programa van Animal Rescue.In de USA hebben ze eigen 'agenten' die gespecialiseerd zijn in het oppakken van dierenmishandelaars en voeren geregeld controles uit.Zouden ze hier in NL ook moeten hebben.Zal wel weer te veel geld kosten!
Laatst gewijzigd door JohnathanDoe op 27 aug 2006 13:09, 1 keer totaal gewijzigd.

bot321
Berichten: 3170
Lid geworden op: 05 okt 2004 14:30

Re: Laat iedereen uitkijken naar deze personen!!

Ongelezen bericht door bot321 »

Ik mishandel ook geen dieren en ik moet het
ook niet zien want dat wordt ik kwaad en berg
je dan maar.
Ik doel dus op de gedachte die men er op na
houd t.a.v. deze mensen.Sommige zijn nog erger
als wat er met die hond gebeurd is.Daarbij hoor
ik zelf trouwens ook.

stafford-edition
Berichten: 4
Lid geworden op: 26 aug 2006 10:55

Re: Laat iedereen uitkijken naar deze personen!!

Ongelezen bericht door stafford-edition »

hallo allemaal ik ben het met veel eens dat zeker wel v een aparte politie corps v dieren alleen gericht daar voor zou veel zorg minder zijn
plus dat fokkers eerst gekontroleert worden v ze mogen fokken minder dieren assiels krijgen rust kijk de dood straf is al erg genoeg de weg er al heen vergt al een pijn v zo iemand die hem krijgt geloof mij maar als je daar zit en weet dat je dood gaat maar niet waneer je woordt gek op pleine en dat soort dingen zijn we al gelukkig ver van dan dat brengt meer leed mee zekker v kleine kinderen als ze dat zien nee we moeten probeeren toch dat beetje mens in ons te behouden en dat dierlijke te verbergen v veel moeilijk maar we zijn op de goede weg hoop ik wat somige doen is te gek voor woorden groetjes jerry bot321 johnathandoe en jajo

Gesloten