LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] glossy leather

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
Titia

glossy leather

Ongelezen bericht door Titia »

Ik heb 4 weken geleden een leeronderhoud setje bestelt met een automatische machtiging.Er is nog niets afgeschreven maar ik heb ook nog steeds niets ontvangen terwijl ze mij al 3 keer belooft hebben het op te sturen of mij verzekerden dat het al onderweg was.
Als ik nu probeer te bellen ligt de telefoon er gewoon naast.
Wie heeft er uberhaupt al iets ontvangen en werkt het ook daadwerkelijk af zit ik eindeloos te wachten op iets wat toch niet doet wat ze beloven.

jarno

Re: glossy leather

Ongelezen bericht door jarno »

Mevrouw dat product is zeker van het prgr op net 5. Waar een nep vent staat uitteleggen waarom iets niet werkt. Als het zo goed is waarom ligt het dan niet in de gewone winkels en moet ze het aanprijzen op tv

Titia

Re: glossy leather

Ongelezen bericht door Titia »

Ik heb eindelijk mijn bankafschriften en het is er dus wel direct afgeschreven.Ik ben al bij de bank geweest maar een eenmalige machtiging kun je niet laten terughalen door de bank.
Nou moet ik dus maar gewoon afwachten of er iets komt.Dat is dus ook een keer maar nooit weer en dan denk je nog wel goh RTL 4/5 zendt het uit het zal wel goed komen.
Ik weet ook niet bij wie ik verder kan vragen wat ik nu moet doen.Het gaat me nog niet eens om die 30 euro maar meer om het idee dat ik gewoon verneukt ben.

Truus

Re: glossy leather

Ongelezen bericht door Truus »

Na 2 weken van betaling is ons pakketje met glossy leather netjes thuis afgegeven, En ik heb het meteen gebruikt op onze bank hij is er echt van opgeknapt.
Dus geen probleem er mee gehad.

Gesloten