LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Whirlpool wasmachine

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
harensan
Berichten: 27
Lid geworden op: 14 okt 2003 15:01

Whirlpool wasmachine

Ongelezen bericht door harensan »

Hallo allemaal,

Wij hebben een Whirlpool wasmachine van 3 jaar oud. Die is dus vorige week kapot gegaan. Wat is er kapot? Nou achterop de metalentrommel zit een bevestiging (bij ons een driepoot) waardoor heen de as gaat. Deze is tijdens een was 's nachts op drie plaatsen finaal door midden gebroken waardoor de trommel is gaan rondslaan. Met als gevolg dat de waterdichte plastice kap is gescheurd en ook het verwarmingselement is geraakt. Wij hebben foto's genomen en deze gemailt aan Whirlpool. We hebben hun ook gebeld en ze zijn niet bereid hier iets aan te doen. De garantieperiode is maar 2 jaar en daar houdt het bij op. Wie heeft dit ook al gehad na 3 jaar en weet een oplossing?

Groetjes,

Sandra

tim

Re: Whirlpool wasmachine

Ongelezen bericht door tim »

Als er normaal gebruik is gemaakt van deze machine mag het lagerkruis na 3 jaar nog niet kapot gaan . ik raad u dan ook aan naar de verkoper te gaan en deze aansprakelijk te stellen voor het leveren van een slecht produkt. Deze zal de schade nagenoeg voor zijn rekening moeten nemen . Dit alles is niet van toepassing als uw gezin uit bv 6 personen bestaat . vrgr en good luck Tim

Gast

Re: Whirlpool wasmachine

Ongelezen bericht door Gast »

Is wel snel naar 3 jaar maar ja 2 jaar garantie en wat voor merk je ook neemt het kan altijd gebeuren.

ricardo

Re: Whirlpool wasmachine

Ongelezen bericht door ricardo »

Nou beste Gast... Zo simpel als jij het stelt werk het dus niet...
Ook buiten de garantie kun je wel degelijk eisen dat iets kosteloos gerepareerd moet worden. Je zult alleen zelf moeten bewijzen dat de tekortkoming bij de fabrikant of de leverancier ligt. Maar het is niet zo dat na de garantie altijd alles op eigen risico is.
Dat heeft te maken met de redelijk te verwachte levens duur van een apperaat of een onderdeel daar van.
Als de machine is gebuikt zoals die bedoeld is dan mag zoiets als dit niet gebeuren, mogenlijk kan hier sprake zijn van een ernstige materiaal en of construktie fout.

Gesloten