LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
Gast

Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Ongelezen bericht door Gast »

Wij hebben een WA 8988 W, wij hadden klachten over de tijdsvertraging. Monteur die bij ons langs kwam vertelde dat we beter niet meer 's nachts konden wassen en wel om het volgende: 's nachts was de stroomvoorziening op het net te laag en als wij dan onze machine middels tijdvertraging laten draaien kon het startmoment gelijk leggen met een piekbehoefte vanuit een grote bedrijf uit de buurt(waar bijv 24 uur per dag werd gewerkt) hierdoor zou de wasmachine niet voldoende stroom krijgen en zijn programma niet kunnen draaien.
Verder hadden we ook nog problemen dat de was verkleurde, zonder verklaarbare redenen. Het gebeurde ook wel eens dat het water niet werd weggepompt.

ricardo

Re: Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Ongelezen bericht door ricardo »

Het zou kunnen zijn dat die monteur u met een smoesje in het riet heeft gestuurt.
In de gemeente waar ik woon staan zeker 1000 à 1500 flatwoningen met een spaarboiler van 2000 watt, om elf uur s'avonds gaan die dingen allemaal tegelijk aan. Tel daar nog eens bij op dat veel mensen dat goedkope stroom gebruiken om een wasje te wassen of te drogen. Ook bij mij in de buurt zijn veel bedrijven maar ik heb nog nooit problemen gehad met mijn wasmachine. En hoe zit het dan met de TV, de koelkast/vriezer en alle andere huishoudelijke app? Stoppen die er ook mee?
Bovendien, je krijgt goedkoop stroom omdat er s'nachts juist overschotten zijn.
Nou zou het kunnen zijn dat het elektriciteits net in uw straat of gemeente onder de maat is, U zou de situatie aan uw stroom leverancier kunnen voor leggen.

[email protected]

Re: Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Ongelezen bericht door [email protected] »

21-10-2003 zo juist belde ik bauknecht 076-5306400 ik vertelde dat de waterpomp filter niet is schoon te maken als er iets kleins in zit een euro cent knoopje omdat de opening van de filter schuin naar achteren zit ook vind ik hem veel herrie maken het type is W.A.8785
ongeveer 2 jaar oud er werd ook verteld na 2 jaar heb je geen garantie meer ik weet niet of meneer BOSMA wordvoerder van bauknecht hier ook zom over denkt??????? groetjes arie.

[email protected]

Re: Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Ongelezen bericht door [email protected] »

Ik heb voor deze bauknecht wasmachine, die ik nu ongeveer twee jaar heb ook een bauknecht gehad. Met deze machine heb ik alleen maar ellende gahad. In de vijf jaar dat ik de machine heb gehad is hij wel 6 keer kapot geweest. Ik heb 2 keer de programma knop vervangen gekregen. In de winkel vertelden ze mij dat deze knop nooit kapot zou gaan omdat hij twee kanten op kon draaien dus daar kon je nooit wat mee gebeuren omdat je je nooit kon vergissen welke kant je op moest draaien. De eerste keer dat dit gebeurde was de machine nog maar 1 jaar oud. Daarna heb ik nog verschillende mankementen aan de machine gehad. Omdat ik sommige reparaties door de winkelier had laten doen, omdat zij er veel eerder waren dan de bauknecht monteur en omdat ik dan geen voorrij kosten hoefde te betalen, heb ik dit gedaan. Na 5 jaar ellende met de vorige machine was ik het zat. Bauknecht wilde mijn machine niet inruilen voor een nieuwe omdat de reparaties niet allemaal door henzelf waren gedaan. Ik heb de machine juist bij expert gekocht omdat zij eigen monteurs hadden zodat de machine dan veel sneller gemaakt zou worden. En met kleine kinderen kun je de was niet lang laten liggen. Ik kon toen uiteindelijk toch een nieuwe macine krijgen voor de prijs van bijna een nieuwe. Ik heb dit natuurlijk niet geaccepteerd en ben naar mijn winkelier gegaan en dit verhaal voorgelegd. De winkelier heeft toen met de Bauknecht gebeld, mede omdat ik een machine van 1400 toeren wou hebben en niet van 1200 toeren die bauknecht mij aanbood. Ik kon toen de 1400 toeren machine voor de helft van de prijs krijgen. Maar ik vind het belachelijk, alleen omdat ik niet alle reparaties bij het bedrijf zelf heb laten doen vanwege de hoge voorrij kosten, dat bauknecht dit niet accepteerde.
Ik heb namelijk reuma en een P.G.B. waar nogal een hoge eigen bijdrage aan vast zit plus de vele extra kosten die je nog meer hebt. En met dit nieuwe kabinet wordt het er voor ons helemaal niet vrolijker op en moeten wij als chronisch zieken nog meer zelf gaan betalen. Nou dan ga je toch niet de hoge voorrijkosten van een bepaald bedrijf betalen als je die kunt ontwijken?
Met vriendelijke groeten,

Gerdien Hijink,Barneveldsebeek 20, 8033 CR Zwolle.

tim

Re: Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Ongelezen bericht door tim »

U had uw verkoper in beginsel aansprakelijk moeten stellen voor het leveren van en wan produkt deze moet het weer verhalen op de fabrikant van belang is wel wanneer de eerste reparatie is uitgevoerd en door wie.

tim

Re: Bauknecht WA 8988 W- fuzzy logic

Ongelezen bericht door tim »

U had uw verkoper in beginsel aansprakelijk moeten stellen voor het leveren van en wan produkt deze moet het weer verhalen op de fabrikant van belang is wel wanneer de eerste reparatie is uitgevoerd en door wie. dat de stroom voorziening niet toereikend is ,is onzin

Gesloten