LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Goede of slechte ervaringen met jouw huishoudelijk apparatuur? Geef hier jouw mening.
Elisabeth

Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door Elisabeth »

Ik gebruik sinds kort Herbalife, het bevalt me wel alleen het nadeel is dat je per maand wel zo'n 100,45 euro voor betaalt. Wat eerder in guldens zo fl 100,00 was per maand. Zijn er mensen die dit ook gebruiken en zo ja wat vinden jullie hiervan?Verder werkt het bij mij heel erg op mijn darmen heb na zo'n shake al gelijk last van buikpijn en zit ik even later al op de wc dit zo'n paar x op een dag hebben jullie hier ook al last van of ben ik de enige?

DJ

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door DJ »

Mijn persoonlijke mening:Herbalife is je reinste oplichterij, inspelen op emoties van gezette dames en heren en verkopen maar!
Eet gezond en met mate beweeg wat meer en je hebt het zelfde resultaat. Bovendien kan het je nog geld opleveren ook!
Iedere week zie ik op onze plaatselijke weekmarkt een Herbalifeverkoper met een willie wortel apparaat :idea: wat meet of je aan hun producten toe bent. En altijd weer mensen die er in trappen en perse van hun geld af willen.

Gast

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door Gast »

Herbalife enkel de naam al en die mensen met die plakkaten op hun ramen en auto. Het is rotzooi.

anna*

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door anna* »

Voor vriendinnen moet je wat overhebben, dus mee naar een Herbalife-introductie door een 'hoge' Herbalifemevrouw bij een startend (door haar geworven) onafhankelijk Herbalifedistributeursechtpaar.

Heb van die mevrouw heel wat geleerd: het is hurbalijf. Heb ik het altijd verkeerd uitgesproken...
Ik weet nu dat wij heel verkeerd eten. Snel, makkelijk en eenzijdig. Sla hoort niet in de winter verkrijgbaar te zijn. Sinaasappels bevatten tegenwoordig de helft minder vit. C. Aardappelen enz, allemaal gemanipuleerd. Er zit geen spoortje selenium meer in de grond en dus ook niet in onze voeding. Enz. Enz. Heeft TNO onderzoek naar gedaan en dat is geloof ik ook het enige feit dat klopte.
Belangrijkste les die avond: gebruik hurbalijf. Investeer in je gezondheid. Dik zijn is een keus. Van die dingen dus.

Het gezelschap had kritische vragen. Efedrine in hurbalijf? Quatsch! Wat er in zit staat er op: geen efedrine op de pot genoemd, dan geen efedrine in de pot.
Nee, mevrouw, nú niet meer, maar tot een paar jaar geleden wel. Ma huang. O dát, ja, dat spul is er uitgehaald, uit zorg voor de klant. In sommige landen mag dat niet gebruikt worden, elk land heeft zijn eigen regels en wetten. Heel vervelend eigenlijk. Maar het is grote onzin dat...
Maar nu mevrouw, zit er synefrine in, het neefje van efedrine.
Quatsch! Wat er op staat zit er in. Dat is één van onze belangrijke uitgangspunten.
Mag ik eens kijken op het potje Thermo Complete, mevrouw? Kijk: citrus aurantium, heet ook wel bitter orange. Wordt synefrine uit gewonnen. Is een upper. Wordt op dit moment onderzoek naar gedaan hoe onschuldig.
Maar toen waren we al ruim een uur verder met pseudoprietpraat. Dat is nog erger dan gewoon prietpraat en dat is al erg!

Deze schermutselingen werden gadeslagen door Mark Hughes, de grondlegger van dit miljardenimperium, die zelf minder gelukkig bleek ondanks zijn succes en uiteindelijk op 42-jarige leeftijd aan drank ten onder ging. Zijn portret was heel theatraal voor de gelegenheid aan de muur gehangen.
De presentatrice vertelde op een vraag over de organisatie dat hurbalijf een verkoopnetwerk is. Zijzelf bv. zat vrij hoog in de organisatie en had naast haar eigen klantenkring de taak nieuwe hurbabedrijven aan te sturen. Toen iemand het woord piramide bezigde, moest ze haast een pufje nemen om weer normaal te kunnen ademen.

Maar eigenlijk is het natuurlijk wel een piramide. Netwerkmarketing wordt ook wel multilevelmarketing genoemd. Dat is een vorm van persoonlijke verkoop door onafhankelijke dealers die, naast een percentage over de eigen verkopen, als beloning ook een percentage ontvangen over de verkopen van de door henzelf aangebrachte dealers die lager in de organisatie zitten. Multilevelmarketing biedt de verkoper dus twee bronnen van inkomsten. En hoe hoger je in de piramide (pufje) zit, hoe meer je onder je hebt waar je ook een graantje van meepikt.

Tenslotte nog een stuitend verhaal over schildklierpatiënten en hurbalijf:
in haar 'persoonlijke successenmap' had ze een foto van een hééél forse hypomevrouw die met onsjes per week afviel, want schildklierprobleem, maar zeer gemotiveerd en dus tóch. En......... toen ze op gewicht was kon ze haar schildkliermedicatie laten staan!

Onmogelijk natuurlijk. Als je schildklier niets meer doet, dan begint hij van hurba niet spontaan opnieuw te werken. Maar mijn verklaring dat die hypomevrouw waarschijnlijk nog een gedeeltelijk werkende klier had die een slanker lichaam misschien nét van genoeg hormonen kon voorzien, daar wilde ze niet aan. Komt van de hurba. En: mijn man is arts. Dus.
Ja, daar kan niemand tegenop.

Nu weten jullie het: flink aan de maat zijn is een keus! Koop hurbalijf en investeer in je gezondheid.
Je zóú zo'n hurbawijf.

DJ

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door DJ »

Nou Elisabeth ik heb ook iets bij mij zelf ontdekt. Ik kan in de toekomst kijken: Als jij onze raad opvolgt ga jij de komende maand 100,45 euro's besparen!! :wink:

krissie

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door krissie »

je hebt natuurlijk zelf ook een heel duidelijk lichamelijk teken. als je nu al last krijgt van je darmen kun je straks je eerste volkorenbroodje wel van op je kop gaan staan. je darmen zijn te gevoelig voor deze troep. herbalife is door deze manier van verkopen aan alerlei zaken niet verplicht volgens de marketingwet, zo hoeven de ingredienten niet op waarheid te berusten! hierin kunnen ze rustig hun gang gaan.herbalife is alleen goed voor de mensen die het spul nu niet meer gebruiken maar wel lekker bovenaan die piramyde zitten!
gezond eten kun je ook door meer biologische produkten te eten, daar zitten natuurlijk wel meer voedingstoffen in dan in groenten gekweekt op piepschuim

Gast

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door Gast »

Ik heb het een maandje geprobeerd, maar kreeg hartkloppingen van al die pillen die je erbij moet gebruiken.

Ga gewoon gezond eten en meer bewegen!!

rivala

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door rivala »

:twisted: :x :( Zo'n 8 jaar geleden ook Herbalife geprobeerd, viel in 3 weken 10 kilo af, maar mocht van de huisarts er niet mee doorgaan vanwege de buikpijn en darmklachten. Zou er niet aan beginnen of mee verder gaan als je nu al last krijgt van buikpijn. Ik volg nu bijna een jaar meer het atkinsdieet, ben nu ongeveer 17 kilo kwijt en verder geen klachten. Maar ik moet zeggen voor de een helpt dit en voor de ander weer wat anders....

Gast

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door Gast »

Werkt HERBALIFE ook op 220 Volt en zit er een stekker aan ????


LEKKER OFF TOPIC WEER HIER !!!!!!!!

ENTERrorist

Re: Herbalife wat vinden jullie hiervan?

Ongelezen bericht door ENTERrorist »

.


.
.
.


.

Gesloten