LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Forum Radar

Lees de gedragsregels goed door voordat je berichten op het forum van Radar plaatst.
Gesloten
Radar
Site Admin
Berichten: 4062
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Forum Radar

Ongelezen bericht door Radar » 21 mei 2014 14:52

Welkom op het forum van Radar! Dit forum is bedoeld voor consumenten die willen praten over onderwerpen die in de uitzendingen van Radar behandeld zijn, maar natuurlijk ook alle andere consumentenzaken. Voor vragen en opmerkingen over het forum en de internetsite mail naar: [email protected]

Gebruiksvoorwaarden
Om dit forum prettig en informatief te houden, zijn er een aantal simpele gebruiksvoorwaarden opgesteld waar iedere bezoeker zich aan dient te houden. AVROTROS heeft de mogelijkheid en de bevoegdheid om bezoekers te allen tijde van het forum te weren indien deze bezoekers zich niet aan de Algemene Gebruikersvoorwaarden houden.

Modereerbeleid
Het modereerbeleid is er in eerste instantie op gericht om alle berichten, onafhankelijk van de inhoud, te laten staan. Een (scherpe) discussie moedigen we alleen maar aan. Daar is een forum per slot van rekening voor bedoeld. Als blijkt dat een bezoeker zich niet aan deze regels houdt, wordt deze te allen tijde van het forum verwijderd. - Agressief, bedreigend, lasterlijk, vulgair, schadelijk, obsceen, racistisch, misleidend of anderszins ongepast zijn. - Links bevatten naar websites die inhoudelijk niet stroken met de algemeen geldende fatsoensregels. - Reclame-uitingen bevatten. - Geplaatst zijn door een persoon die zich voordoet als iemand anders. - Als blijkt dat een bezoeker zich niet aan deze regels houdt, wordt deze te allen tijde van het forum verwijderd.

Privacy
Het e-mailadres dat u tijdens registratie voor dit forum opgeeft, wordt enkel gebruikt voor communicatie met AVROTROS. AVROTROS zal uw e-mail adres op geen enkele manier aan derden verstrekken.

Algemeen
AVROTROS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de berichten die in het forum worden geplaatst. AVROTROS behoudt zich het recht voor om berichten zonder waarschuwing van dit forum te verwijderen, topics te sluiten of op slot te doen. Over het modereerbeleid en de Algemene Gebruikersvoorwaarden kan niet met AVROTROS worden gecorrespondeerd. AVROTROS behoudt zich het recht voor deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen.

Gesloten