LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Fokster uit Poortvliet

Bespreek alle vormen van illegale handel in dieren hier.
Acnaib
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 nov 2015 20:33

Fokster uit Poortvliet

Ongelezen bericht door Acnaib »

Wie heeft er ervaring met een fokster uit Poortvliet en wil zijn of haar verhaal delen?
Laatst gewijzigd door Radar op 04 nov 2015 10:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Ongefundeerde bewering verwijderd

Acnaib
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 nov 2015 20:33

Re: Fokster uit Poortvliet

Ongelezen bericht door Acnaib »

We hadden ons op de lijst geplaatst bij haar voor een basset fauve de Bretagne. En we werden gebeld ofdat we nog interesse in een pup hadden. Ze waren 7 weken en zouden weg mogen over een week. Daar aangekomen mochten we eerst de vader en moeder zien en daarna binnen in de keuken de pups. Ze zagen er keurig uit , waren vrolijk en allert. We hebben daar ruim een uur gezeten en zijn nogmaals bij de ouders weesten kijken. Met de vraag waar de andere fauves of honden zaten, werd redelijk handig om een gezeild , maar op dat moment heb je het niet in de gaten.
Thuis gekomen en naar een middag nadenken hebben we besloten ervoor te gaan en plaaste ik de dag erop een berichtje op Facebook op een fauve pagina dat we ook in het bezit zouden komen van zo'n geweldige hond. Daarop kwam de vraag waar die vandaan zou komen en daarna is er een wereld open gegaan. Ze fokken met en zonder stamboom, ze fokken beagles, mopshondjes, labradoodles, fauves, boomertjes en tekkels en alle advertenties beweren dat ze in huis opgroeien.
Raar want ik heb maar 1 nest gezien en alle advertenties zijn rond oktober geplaatst. Ik heb daarop conatct opgenomen met diverse mensen, fokkers en desbetreffende fokkers en het verhaal werd alleen maar waziger. Wat zeker is is dat ze doorgaans fokken met honden. Je komt ook niet in de kennels achter het huis. En er zijn verhalen bekend van epilepsie in de honden. Ik heb me pup afegbeld omdat ik het vertrouwen kwijt was en m'n aanbetaling kwijt.
Ik ben benieuwd of er mensen zijn die ervaringen met deze mevrouw hebben en hoe die ervaringen zijn.
Laatst gewijzigd door Radar op 08 aug 2016 11:09, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: deel reactie niet meer van toepassing door eerder verwijderd bericht

22cerberes
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 dec 2015 18:27

Re: Fokster uit Poortvliet

Ongelezen bericht door 22cerberes »

Ik heb hier ook een hond aangeschaft en heb niks te klagen hoor. Een lieve gezonde labradoodle. De naam van de kennel is trouwens [verwijderd door moderatie]
Van wat ik heb gezien zitten de pasgeboren pups gewoon in huis en als ze wat ouder zijn gaan ze naar de kennels achter het huis. Waar ze zowel naar binnen als naar buiten kunnen. Ik vroeg of ik er mocht kijken en dat was geen probleem ze waren zelfs enthousiast alles te laten zien. Ik vind jouw verhaal erg vaag en heb meer het gevoel dat je ze probeert zwart te maken omdat je je aanbetaling kwijt bent.
Laatst gewijzigd door Radar op 08 aug 2016 11:09, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: persoonsgegevens

PatRang
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 jun 2016 19:15

Re: Fokster uit Poortvliet

Ongelezen bericht door PatRang »

Ongeveer anderhalve week geleden hebben wij een pup gekocht [verwijderd door moderatie]. Wij werden allervriendelijkst ontvangen en hebben uiteindelijk een pup gekocht waar wij verzot op zijn. Alles was keurig geregeld zoals de inentingen, het Europese paspoort, de chip en uiteindelijk ook nog een keurig contract. Het geheel voldeed aan alle richtlijnen die wij tevoren op internet hebben gelezen. Uiteraard is er sprake van broodfokken, maar so what. Onze indruk is dat de dieren zorgvuldig worden behandeld en dat de pups goed gesocialiseerd zijn.
Kortom; een volgende keer weer een pup via [verwijderd door moderatie].

PatRang
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 jun 2016 19:15

Re: Fokster uit Poortvliet

Ongelezen bericht door PatRang »

Ik dacht dat dit onderweep op dit forum ging over een "fokster uit Poortvliet". Ik ben niet de fokster zelf maar iemand die op zoek was naar een leuke pup. Ik kwam terecht bij [verwijderd door moderatie] maar vond op dit forum ook enige kritische opmerkingen. Ik heb mij verder georienteerd en heb zelfs contact gehad met dierenartspraktijk op Tholen. Je moet oppassen voor rondtrekkende dierenartsen die zonder de pup gezien te hebben een gezondheidsverklaring afgeven evenals een inentingsbewijs zonder dat de pup is ingeent. Kortom bij [verwijderd door moderatie] is alles correct geregeld. Tot het tegendleel bewezen is is [verwijderd door moderatie] een betrouwbaar adres.
Laatst gewijzigd door Radar op 08 aug 2016 10:59, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: persoonsgegevens

Gesloten