LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
bobtieman
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 okt 2010 00:37

Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door bobtieman » 20 jan 2011 15:04

Kort gezegd, wil het incassobureau een reeds geïncasseerd bedrag van €.18600,= euro niet afdragen terwijl de Fee voor dit incassobureau 15% van de geïnde som is. De hoofdsom is meer dan €.24000,- (het gaat hierbij om een lening die we verstrekt hebben aan een bedrijf om dit bedrijf tijdelijk meer armslag te geven, waarna dit bedrijf probeert deze lening te ontkennen. Uiteindelijk wordt een terugbetalingregeling afgesloten maar nu weigert het Incassobureau aanstalten te maken om de laatste 2 termijnen te innen en draagt bovendien óók niet de reeds geïnde termijnen af. Bovendien valt op dat de heer Mittemijer (eigenaar van het incassobureau) de geïncasseerde gelden op een andere B.v. laat binnenkomen dan dat van het Incassobureau. Personeel van de heer Mittemeijer heeft ons wel keurig geïnformeerd per mail zodra de gelden maandelijks binnen kwamen. (maar werkt er niet meer).Voorts is relevant dat in de algemene voorwaarden van dit Incassobureau is opgenomen dat éérst de gehele vordering geïnd dient te zijn, alvorens dit Incassobureau tot uitbetaling overgaat. Daar staat tegenover dat ik met de heer Mittemeijer in dit zelfde contract ben overeengekomen dat indien het Incassobureau ten dele int omdat de tegenpartij niet meer betaald, ondergetekende gerechtigd is tegen betaling van 15 % over het geïnde bedrag, als fee aan het incassobureau de opdracht bij dit incasso bureau te beëindigen. Dit is door Mittemeijer ondertekend!! Mittemeijer van Appointment blijft beloven met voorstel te komen om af te dragen maar houdt de padstelling aan die in feite geen padstelling is omdat Mittemeijer gewoon het dossier hoort te sluiten omdat ik de opdracht beëindig conform overeenkomst. Mittemeijer wil tot een deal komen. De deal is onder protest tot stand gekomen. Wij accepteren dat Mittemeijer binnen 1 week betaald een bedrag van €.14640,-. Mittemeijer stuurt, ten bewijze dat hij betaald, een kopie van de betalingsopdracht van zijn bank aan ons. De bank betaald niet omdat er geen geld op het bankconto van Mittemijer aanwezig is. Dit wist Mittemeijer uiteraard wel. Mittemeijer is ondertussen onbereikbaar. Mittemeijer is dus een grote oplichter . Ik zou willen vragen wie dit vieze incassobureau kent en wie Mittemeijer kent.

Guardian72
Berichten: 6853
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Guardian72 » 21 jan 2011 09:32

Ik ken hem niet.
Maar indien je een en ander kan bewijzen - dan aangifte doen van oplichting, fraude (andere BV rekening) en diefstal.

TK Dw RMH
Berichten: 77
Lid geworden op: 22 sep 2010 22:03

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door TK Dw RMH » 25 jan 2011 20:34

Ik ken hem gelukkig niet, maar alsnog een gerechtsdeurwaarder inschakelen lijkt me. Of je doet eerst onderzoek naar zijn bedrijf (kijken of er wel geld is) en dan via een advocaat een dw conservatoir (verrassings) beslag laten leggen.. De vordering liegt er niet om, dus de moeite waard maar wel kostbaar..

miesnatas
Berichten: 3
Lid geworden op: 10 dec 2010 17:59

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door miesnatas » 28 jan 2011 15:33

we hebben het hele verhaal van beslag al laten uitvoeren door een advocaat/gerechtsdeurwaarder.
beslag heeft geen zin gehad aangezien de lopende rekening "leeg" is/was.
deze heer mittenmijer doet alles met voorbedachte rade.
We hebben ook bekeken of het zin heeft om aangifte te doen, alleen verwijst de officier van justitie je weer terug naar de advocaat aangezien dit een civiele procedure betreft.
het enige middel wat we nu nog hebben is een faillisement aanvragen......
Aangezien hiernaast nog 2 bv's heeft zal dat hem niet deren.
prive zijn faillisement aanvragen is ook nog een optie aangezien mittenmeijer aantoonbaar misbruik maakt van zijn bv.

een keer op de koffie gaan met alle schuldeisers samen is ook nog een optie :lol:
Ben wel nieuwsgierig wat hij dan nog te melden heeft.

miesnatas
Berichten: 3
Lid geworden op: 10 dec 2010 17:59

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door miesnatas » 28 jan 2011 15:50

bobtieman schreef:Kort gezegd, wil het incassobureau een reeds geïncasseerd bedrag van €.18600,= euro niet afdragen terwijl de Fee voor dit incassobureau 15% van de geïnde som is. De hoofdsom is meer dan €.24000,- (het gaat hierbij om een lening die we verstrekt hebben aan een bedrijf om dit bedrijf tijdelijk meer armslag te geven, waarna dit bedrijf probeert deze lening te ontkennen. Uiteindelijk wordt een terugbetalingregeling afgesloten maar nu weigert het Incassobureau aanstalten te maken om de laatste 2 termijnen te innen en draagt bovendien óók niet de reeds geïnde termijnen af. Bovendien valt op dat de heer Mittemijer (eigenaar van het incassobureau) de geïncasseerde gelden op een andere B.v. laat binnenkomen dan dat van het Incassobureau. Personeel van de heer Mittemeijer heeft ons wel keurig geïnformeerd per mail zodra de gelden maandelijks binnen kwamen. (maar werkt er niet meer).Voorts is relevant dat in de algemene voorwaarden van dit Incassobureau is opgenomen dat éérst de gehele vordering geïnd dient te zijn, alvorens dit Incassobureau tot uitbetaling overgaat. Daar staat tegenover dat ik met de heer Mittemeijer in dit zelfde contract ben overeengekomen dat indien het Incassobureau ten dele int omdat de tegenpartij niet meer betaald, ondergetekende gerechtigd is tegen betaling van 15 % over het geïnde bedrag, als fee aan het incassobureau de opdracht bij dit incasso bureau te beëindigen. Dit is door Mittemeijer ondertekend!! Mittemeijer van Appointment blijft beloven met voorstel te komen om af te dragen maar houdt de padstelling aan die in feite geen padstelling is omdat Mittemeijer gewoon het dossier hoort te sluiten omdat ik de opdracht beëindig conform overeenkomst. Mittemeijer wil tot een deal komen. De deal is onder protest tot stand gekomen. Wij accepteren dat Mittemeijer binnen 1 week betaald een bedrag van €.14640,-. Mittemeijer stuurt, ten bewijze dat hij betaald, een kopie van de betalingsopdracht van zijn bank aan ons. De bank betaald niet omdat er geen geld op het bankconto van Mittemijer aanwezig is. Dit wist Mittemeijer uiteraard wel. Mittemeijer is ondertussen onbereikbaar. Mittemeijer is dus een grote oplichter . Ik zou willen vragen wie dit vieze incassobureau kent en wie Mittemeijer kent.

ik "ken" mittenmeijer op dezelfde manier als jij hem kent.....
heb je enig idee hoe we ons geld kunnen krijgen?/

groet michel

Ricks
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 feb 2011 18:35

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Ricks » 22 feb 2011 18:51

Is Alberto Mittemeijer nou alweer bezig........??? Wie vind dat we hem een handje moeten helpen om hem van zijn zwendelpraktijken af te helpen kan het beste even reageren op [email protected]
Hij is een specialist die alleen zijn eigen zakken vult met andermans goede centen. Een echte viespeuk!!! Ik snap niet dat de beroepsgroep van deurwaarders en incassobureau's dit ettertje niet kielhalen. Een geweldig voorbeeld voor Incaasobureaus en deurwaarders zeg!!

TK Dw RMH
Berichten: 77
Lid geworden op: 22 sep 2010 22:03

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door TK Dw RMH » 23 feb 2011 18:43

De beroepsgroep van gerechtsdeurwaarders kan niet veel tegen een malafide incassobureau. Wel als ze zich voor doen als deurwaarder uiteraard. Aangifte doen, misschien doet het OM er iets mee...

Exclamation_Point
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 mar 2011 23:08

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Exclamation_Point » 06 mar 2011 23:29

Ik heb zelf ooit stage gelopen bij Alberto. In het begin leek het een normaal kantoor, maar naarmate de tijd vorderde kwamen we steeds meer dingen tegen die niet klopte. Waaronder dus ook het oplichten van mensen voor veel geld en het bellen onder valse namen. Bovendien moesten ook de werknemers zelf achter hun salaris aan en kwam hij vaak met excuses aanzetten waarom het nog niet betaald was.

De mensen die opgelicht zijn door deze man kunnen aangifte doen bij het fiod. Tijdens mijn werkperiode daar, hebben mijn collega's en ik het idee gekregen dat hij niet eerlijk was met de belasting.
Verder geeft Mittemeijer zich uit als deurwaarder terwijl hij dit nooit geweest is. (werd ons verteld toen we belde met het KBvG). Jezelf voordoen als deurwaarder terwijl je dit nooit geweest bent is strafbaar. Hiervoor kan men aangifte doen bij het KbvG. Ik heb nog het bewijs dat hij zich uitgaf als deurwaarder in de vorm van een foto van zijn visitekaartje.

Ten slotte wil ik de mensen aanraden om naar een deurwaarder toe te stappen om zo een poging te wagen om jullie geld terug te krijgen. Ik zou tot het uiterste gaan!

Het liefst zie ik die man vandaag nog ten onder gaan!

(Van het bovenstaande kan ik natuurlijk nooit zeker zijn omdat ik geen inzicht had in zijn financiën enzovoorts. Maar hele sterke vermoedens hadden we in die tijd wel!)

Essen1968
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 mar 2011 15:08

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Essen1968 » 28 mar 2011 15:21

Ik ben ook klant bij dit incasso bureau, echter heb ik totaal andere ervaringen dan diegene die hierboven hebben gereageerd en de topic starter.

Ik heb een aantal maanden geleden een aantal zaken bij hen onder gebracht. Dit gaat niet om kleine bedragen, maar wel redelijk forse bedragen. 2 van deze dossiers zijn inmiddels met succes afgewikkeld en netjes uitbetaald. Ik word netjes elke week geinformeerd en ik heb zelf nooit problemen met hen gehad. Zoals een ieder weet heeft elk verhaal toch wel 2 kanten. Wellicht kunnen jullie bij jezelf ook eens op een fout betrappen in plaats van mensen zomaar vals te beschuldigen. Het valt me sowieso op dat op dit forum onderdeel iedereen zomaar door het slijk gehaald wordt en het merendeel van de lezers er mee ingaat zonder enige vorm van bewijzen gezien te hebben. Het is wel raar dat 2 mensen er last van hebben, terwijl ik heel tevreden ben over dit bureau en ik durf te wedden dat een heleboel andere klanten van appointment incasso ook dezelfde ervaring hebben als ik.

Trouwens nog een kleine kanttekening...een deurwaarder en een gerechtsdeurwarder zijn 2 verschillende dingen, dus die moet je niet door elkaar heen halen.
En dan rijst bij mij de vraag nog, hoe heeft een stagiaire inzicht in de belastingen en andere administratieve gegevens van een kantoor. Dat is wel heel vreemd. Zo iets heb ik nog nooit gehoord.

Gezien hier alleen maar negativiteit gepost wordt, ben ik van mening dat een beetje positiviteit ook geen kwaad kan.

Een fijne zonnige dag toegewenst voor de regenwolkjes onder ons :)

Guardian72
Berichten: 6853
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Guardian72 » 28 mar 2011 15:52

Essen1968 schreef:Zoals een ieder weet heeft elk verhaal toch wel 2 kanten. Wellicht kunnen jullie bij jezelf ook eens op een fout betrappen in plaats van mensen zomaar vals te beschuldigen.
Sterker nog, elk verhaal heeft 3 kanten. Jouw kant, mijn kant, en de waarheid.

Maar - vertel eens, hoe kom jij op de stelling dat mensen hier Mittemeijer vals beschuldigen?
Ik neem aan dat je dit kan bewijzen?

Zo niet- zou ik dit heel rap aanpassen - want dan is het laster / smaad!

Essen1968
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 mar 2011 15:08

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Essen1968 » 29 mar 2011 12:45

Guardian72 schreef:
Essen1968 schreef:Zoals een ieder weet heeft elk verhaal toch wel 2 kanten. Wellicht kunnen jullie bij jezelf ook eens op een fout betrappen in plaats van mensen zomaar vals te beschuldigen.
Sterker nog, elk verhaal heeft 3 kanten. Jouw kant, mijn kant, en de waarheid.

Maar - vertel eens, hoe kom jij op de stelling dat mensen hier Mittemeijer vals beschuldigen?
Ik neem aan dat je dit kan bewijzen?

Zo niet- zou ik dit heel rap aanpassen - want dan is het laster / smaad!
Wat ik vreemd vind aan jouw bericht, is dat je eerst stelt deze persoon niet te kennen e.d., waarom heeft het verhaal dan ook jouw kant?

Ik kom op die stelling, omdat ik andere ervaringen heb. Ik heb geen namen genoemd of iets in die trant. Ik sprak verder ook over het forum op zich, niet alleen dit onderwerp.
Het vals beschuldigen van mensen van oplichting valt ook onder laster en smaad, dus ik denk dat je niet alleen naar mij moet wijzen.

Pavlova
Berichten: 512
Lid geworden op: 05 feb 2008 20:30

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Pavlova » 29 mar 2011 22:59

Guardian72 schreef:Sterker nog, elk verhaal heeft 3 kanten. Jouw kant, mijn kant, en de waarheid.
Die ga ik inlijsten en ophangen!

Guardian72
Berichten: 6853
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Contacteer:

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Guardian72 » 30 mar 2011 07:24

Essen1968 schreef: Wat ik vreemd vind aan jouw bericht, is dat je eerst stelt deze persoon niet te kennen e.d., waarom heeft het verhaal dan ook jouw kant?
Ik heb nergens gezegd dat ik deze persoon ken of niet ken - ik ben geen partij in deze (behalve dat ik vanuit ervaring tips geef).
De stelling over de 3 kanten is een vertaald gezegde (Three sides to every story, yours, mine, and the truth .. of is het een titel van een CD, kan ook) - maar in GEEN zin van toepassing op iets van mij als persoon (prive of zakelijk)
Essen1968 schreef: Ik kom op die stelling, omdat ik andere ervaringen heb. Ik heb geen namen genoemd of iets in die trant. Ik sprak verder ook over het forum op zich, niet alleen dit onderwerp.
Het vals beschuldigen van mensen van oplichting valt ook onder laster en smaad, dus ik denk dat je niet alleen naar mij moet wijzen.
Er is geen sprake van vals beschuldigen - er zijn alleen personen die negatieve ervaringen hebben, en daar dit niet adequaat is opgepakt, voelen zij zich opgelicht. Door dit als 'vals' te betitelen doe je hun tekort, en verdedig je fouten die niet opgepakt worden - en zet je mensen die klagen neer als leugenaars.
DAAROM zou ik heel graag willen weten op welke grond je 1 positieve ervaring als maatstaf denkt te kunnen nemen - tegenover tenminste 3 fouten die gemaakt zijn. Fouten die, indien niet goed opgepakt, kostbaar voor klagers kunnen zijn, en doordat oorzaak aanwijsbaar is, dus direct verhaald op dit incassofiguur kunnen worden.

Maar nogmaals - vanuit ervaringen geef ik tips. Ik ben geen benadeelde of bevoordeelde partij in deze.

Aanvulling: het is inderdaad OOK een albumtitel: http://en.wikipedia.org/wiki/III_Sides_to_Every_Story
en een song:
http://www.lyricsmode.com/lyrics/c/coco ... story.html

ColinTheKiwi
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 nov 2011 17:35

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door ColinTheKiwi » 24 nov 2011 18:20

Goh, wij zijn dus niet de enige die problemen heeft met Appointment Incasso ...

Ik kan er inmiddels ook een roman over schrijven. En bij ons maakt Alberto Mittemeijer er ook een zootje van.. Gelukkig is bij ons het bedrag niet zo hoog, (rond de 700 euro) maar het is voor mij/ons een principe kwestie geworden.

Wij hebben Alberto in maart 2008!!!! opdracht gegeven om geld te incasseren, de eerste keer kregen we netjes een melding dat er 100 per maand betaald zou worden.. Na ruim 15 maanden en nul komma nul reactie of informatie en na een heleboel emails van mijn kant en de nodige telefoontjes kregen we te horen dat er nét 75 euro was betaald, want de klant kon opeens maar 10 euro per maand betalen...

Buiten ons medeweten, zonder schriftelijke toestemming etc etc, hij kwam toen met de mededeling dat de debiteuren in dit geval te veel beschermd zijn bla bla bla bla ... en dat wij geen poot om op te staan hebben.

We kunnen een bodemprocedure opstarten, maar als we dat verliezen zijn de kosten ook nog eens rond de € 700,00

Wij hebben om een copy van het dossier gevraagd, iets waar wij recht op hebben, maar tot op de dag van vandaag hebben we nog geen dossier gezien...

Ik heb hem het nodige verwenst natuurlijk, maar ik zal het netjes houden...

Een goede vriendin van mij werkt bij een ander incassoburo en ik heb haar benadert met de vraag of hij zijn werk wél op correcte wijze uitvoert...

Nou daar schortte het nodige aan, maar daar waren we zelf ook al wel achter gekomen

In maart dit jaar ben ik zo verschrikkelijk boos op hem geworden, dat ik bij hem op kantoor ben geweest om het uit te spreken... Hij heeft mondeling toegezegd het tot nu toe betaalde bedrag ad 225 euro binnen 2 weken over te maken, en het resterende bedrag zou hij zelf vooruit financieren en dan was het afgesloten.

Helaas, helaas helaas heeft hij ons weer vet belazerd! zoals gewoonlijk... want we zijn nu ruim 3,5 jaar verder en hij heeft nog steeds niet betaald

Twee weken geleden nog een mail gestuurd naar de NVIO om een officiële klacht in te dienen over Appointment Incasso, maar helaas kunnen ze ons niet helpen, want hij is hier niet bij aangesloten...

Nu dat ik lees dat wij niet de enige zijn die problemen met Appointment Incasso heeft vrees ik met grote vrees dat wij naar onze centen kunnen fluiten...

Zijn mobiele nummer wat ik destijds heb gekregen is buiten dienst, en zelf hij reageert ook niet op zijn mail.

Zelfs op de info mail wordt niet gereageerd!

Ik hoop dat Alberto Mittemeijer regelmatig zijn eigen naam google't en dit ook leest...

Of hij een oplichter is weet ik niet, maar eerlijk is hij in ieder geval niet!

Als iemand nog een suggestie weet, hoor ik het graag

Jansen1000
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 feb 2012 19:44

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door Jansen1000 » 22 feb 2012 19:53

Ik heb ook een enorm slechte ervaring met de heer Mittemeijer. In 2010 was ik werkzaam voor een trainingsbureau, waarbij hij interesse had in een verkooptraining, incompany bij ons op locatie. Voor hem en zijn team bij Appointment Incasso, om beter te leren acquireren. Veel blabla, vond duidelijkheid en eerlijkheid belangrijk bla bla. Wat voor ons als bureau, en ook bij overige bureaus, normaal was, was dat trainingen altijd voor aanvang betaald moesten zijn. Waarbij Mittemeijer ook nog eens een flinke korting had bedongen op de oorspronkelijke prijs onder het motto: "Anderen zijn veel goedkoper, anders gaat de opdracht naar iemand anders hoor". En als trainingsbureau waar het water ons ook tot de lippen stond, zeiden wij hier "ja" tegen. Mittemeijer wilde ook nog eens achteraf betalen. Wat opviel, was dat er allemaal erg jonge werknemers waren, die niet echt mondig waren. Mittemeijer kon dus alles precies naar zijn hand zetten. De factuur voor de training is echter nooit betaald, ondanks herhaaldelijk bellen. Uiteraard allerlei smoesjes, waarbij Mittemeijer alle trucs kent. Uiteindelijk de vordering uit handen gegeven. Enorme oplichter dus als je het mij vraagt, had hier nog lang een nare smaak van, omdat ik me erg had ingespannen in zowel het voortraject als de uitvoer van de training.

herman/janny
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 nov 2012 15:22

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door herman/janny » 08 nov 2012 15:53

Helaas, ons bedrijf heeft ook met DE HEER Mittemeijer te maken vanwege een incasso-opdracht.

Hij heeft bij ons vanwege de advocaatkosten 2x met spoed een fors bedrag geïnd, waarvoor hij geen
werkzaamheden kon aantonen volgens bewijsstukken. Hij werkte met stagiaires.

We hebben de incasso opgezegd en het door ons betaalde bedrag teruggevorderd, de Rechtbank heeft ons in het gelijk gesteld, maar nu nog het terug te ontvangen bedrag innen. Hij heeft echter helaas gezorgd, dat op zijn bankrekening geen gelden aanwezig zijn.

We zijn bezig om dit te innen, maar zijn bereid samen een vuist te maken tegenover deze HEER Mittemeijer. Wellicht is Radar bereid om hier verder op in te gaan.

berndv
Berichten: 8253
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door berndv » 08 nov 2012 16:47

herman/janny schreef:Wellicht is Radar bereid om hier verder op in te gaan.
Radar is een consumentenprogramma, u hebt een zakelijk geschil, van bedrijf tot bedrijf.
herman/janny schreef:Helaas, ons bedrijf heeft ook met DE HEER Mittemeijer te maken vanwege een incasso-opdracht.

van bijlevelt
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 apr 2013 13:43

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door van bijlevelt » 18 apr 2013 13:52

Beste bezoekers, ik heb contact met het kantoor APFI (incasso)van Dhr Mittemeyer. Bij toeval kwam ik op deze site. ik schrok er wel van. Heeft iemand ook positieve ervaringen met hem want ik overweeg een gerechtelijke procedure te starten.

problemsolver
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 apr 2014 20:37

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door problemsolver » 29 apr 2014 21:04

Wie heeft er het KvK nummer van APFI? Ik kan het in het handelsregister niet vinden.
Wat heeft Alberto Mittemeijer met APFI te maken?

lozevisser
Berichten: 71
Lid geworden op: 30 dec 2011 22:54

Re: Appointment incasso Mittemeijer oplichter

Ongelezen bericht door lozevisser » 07 aug 2014 17:19

problemsolver schreef:Wie heeft er het KvK nummer van APFI? Ik kan het in het handelsregister niet vinden.
Wat heeft Alberto Mittemeijer met APFI te maken?
KVK 24443699

Zelfde adres, zelfde eigenaar als Appointment Incasso

Gesloten