Hoist Portfolio Holding Ltd.

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
Whoopa
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 aug 2018 08:42

Re: Hoist Portfolio Holding Ltd.

Ongelezen bericht door Whoopa » 20 aug 2018 08:50

Beste Sacredfour,

Graag zou ik in contact met je willen komen voor wat advies. Om één of andere manier kan ik je geen PB sturen ? zou jij mij een bericht kunnen sturen ?

jan.aaftink
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 okt 2018 11:40

Re: Hoist Portfolio Holding Ltd.

Ongelezen bericht door jan.aaftink » 11 okt 2018 12:10

Ik ben met mijn bedrijf failliet gegaan, na een periode in de Wsnp heb ik een schone lei verkregen.
Ik had diverse schuldeisers. Nu heb ik inzage gehad in mijn BKR registratie en kom ik de firma Hoist Portfolio Holding tegen. Alle schuldeisers hebben mijn schulden op code 3 gezet wat betekend dat de schuld niet meer opeisbaar is en ze hebben daar een einddatum aan toegevoegd. Behalve Hoist Portfolio Holding die houd 1 lening op code 2 geheel opeisbaar betekend dat. Volgens mij zijn ze hiermee in overtreding.
Vreemde is dat ze ook een andere lening hebben overgenomen en die wel op code 3 gezet
wie heeft hier ook mee te maken gehad of wie kan mij adviseren hoe te handelen

tomo
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 okt 2018 13:43

Re: Hoist Portfolio Holding Ltd.

Ongelezen bericht door tomo » 24 okt 2018 14:09

ik ben in 1991 samen met mijn ex partner een lening aangegaan bij F.A. Ribank, door scheiding is dit helemaal verkeerd gelopen, echter kreeg mijn ex partner na jaren een brief van Ribank met de mededeling dat omdat het langer dan 5 jaar geleden is het hele bedrag kwijtgescholden werd omdat de vordering verjaard was. Ik daarintegen heb nooit meer iets vernomen van de Ribank. Pas nu oktober 2018 omdat ik een lening wil aangaan en de ene afwijzing na de andere krijg ben ik maar eens bij BKR gaan informeren en wat blijkt, ook Ribank heeft het contract destijds verkocht aan hoist portfolio holding limited, dit ook zonder aankondiging en volgens BKR vanaf 1993. Ik heb in die 25 jaar nooit iets van hen gehoord of gezien maar sta wel negatief geregistreerd.

Plaats reactie