LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Zou u onder dwang van TRANSFAIR toch BETALEN aan UPC ????

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.

Zou u onder dwang van TRANSFAIR toch BETALEN !!

Peiling eindigde op 01 jan 2007 22:17

Nee
9
69%
Weet niet
1
8%
Ja
0
Geen stemmen
Ga ook naar de Rechter
2
15%
Geen mening
1
8%
 
Totaal aantal stemmen: 13

clouseau
Berichten: 37
Lid geworden op: 09 nov 2005 00:13

Zou u onder dwang van TRANSFAIR toch BETALEN aan UPC ????

Ongelezen bericht door clouseau »

Een rechter in helmond geeft een klant van UPC gelijk.
Tijdens een hoorzitting tegen een klant van UPC, neemt UPC niet eens de moeite om op te dagen bij de hoorzitting.Het incassoburo TRANSFAIR moet de open rekening innen, echter de klant betaalt niet en er komt een deurwaarder aan zijn deur. Nee deze man betaalt nog steeds niet.
Oeps hij moet voorkomen bij de rechter, echter UPC is er niet.
De klant krijgt vrijspraak, de rechter zegt, UPC moet maar eens zorgen dat de zaken op orde zijn !! De klant kon al zijn brieven aan upc, tonen aan de rechter zonder dat hij daar een antwoord op had gekregen.
UPC en TRANSFAIR hadden het nakijken en TERECHT.
WAT ZOU U DOEN !!!!


UPC 750.000 gekken trappen er nog steeds in,
als we de reclame moeten geloven !!!:lol: Inspector Clouseau

Bor Komorovski
Berichten: 1718
Lid geworden op: 05 jul 2006 10:13

Re: Zou u onder dwang van TRANSFAIR toch BETALEN aan UPC ????

Ongelezen bericht door Bor Komorovski »

Ik heb twee keer een incassobureau gehad, en beide keren heb ik betaald met in mijn achterhoofd: "GVD, helemaal vergeten!". Dat is natuurlijk wat anders als de vordering niet terecht is. In dat geval gewoon laten voorkomen, zo'n rechter doet gewoon maar zijn werk en vreet je niet op.

Uranus
Berichten: 104
Lid geworden op: 28 jan 2006 05:48

Re: Zou u onder dwang van TRANSFAIR toch BETALEN aan UPC ????

Ongelezen bericht door Uranus »

Even een andere vraag. Kan bijvoorbeeld een kabelbedrijf als UPC, vanwege hun administratieve misstanden waar je als debiteur absoluut niet happy mee bent een hoge (valse) nota, terwijl ik in die tijd naar het buitenland was; alleen woon en niemand dus in mijn huis kon zijn. Nu hebben ze een incassobureau annex deurwaarderskantoor ingeschakeld onder de naam Penninck & Landtzaat, waar ik meen dat daar alle door hun gezien als zijnde `dubieuze' debiteuren om ze aansprakelijk te stellen en dan vervolgens alsnog die valse nota's van UPC binnen te laten komen en ze willen een Kort Geding opstarten om alles betaalt te zien.

Ik heb alle specifieke notas nog liggen en ze hebben me die opgestuurd van UPC uit. Vervolgens hebben ze bij UPC gezegd dat ze alle kosten hebben ingetrokken, maar natuurlijk is het voor UPC de kosten niet meer zichtbaar wanneer het naar een incassobureau annex Deurwaarderskantoor is geweest.

Wat kan ik hier aan doen om dit te verhelpen. Ik heb die kosten niet gemaakt; wel heb ik gemerkt dat er op mijn modem werd gehackt van binnen UPC uit en dat waarschijnlijk daardoor de kosten zo hoog opgelopen zijn. Het is nu een jaar en 3 maanden geleden wanneer dat gebeurd is.

Kan iemand mij van advies dienen?

Bedankt.

Gesloten