LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Ban of gehackt

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
bloemie
Berichten: 128
Lid geworden op: 07 mar 2005 01:14

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door bloemie »

ja en daarom krijg ik dus ook iedereen op mijn nek, omdat ze wanhopig en bang zijn dat habbo weggaat, maar als er dingen niet kloppen vind ik dat dat gezegt mag worden, want het is wel ons geld waar mee gerotzooit word, ik vond het ook leuk tot ik erachter kwam dat er gewoon geen ruk gedaan word als alleen bannen geven, en vaak nog aan de verkeerde personen ook, want ik blijf zeggen, de box waar de meeste hackers zitten, blijft gespaard van bannen, en als er 1 een perm ip ban krijgt dan is die er binnen 2 dagen weer af.
habbo niet corrupt??

Gast

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door Gast »

en waar zijn je bewijzen weer? oh nee die heb je niet of heb je hier ook weer chatlog tussen 2 noobs over? je maakt bestwel een zieke indruk met al die complottheorien lol

Gast

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door Gast »

bloemie
het is gedeeltelijk jouw achtervolgingswaanzin die maakt dat niemand meer hoort wat er werkelijk is

jij mag er dan op uit zijn om habbo te stoppen maar radar en de tros zijn dat niet en ook de meeste mensen die hier komen en de problemen zien willen alleen maar dat het verbeterd wordt

hou nou eens op met die kinderen op stang jagen

bloemie
Berichten: 128
Lid geworden op: 07 mar 2005 01:14

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door bloemie »

je moet eens goed lezen gast! want het is niet mijn bedoeling om habbo te stoppen dus dream on en dus al die mensen die hebben ook achtervolgingswaanzin zeker? of horen die zeker weer bij mijn complot bij? lol ik vind dat de waarheid gezegt mag worden wat habbo betreft, en doe nu niet net of dat daar alles perfect is want dat is niet zo
de mensen die schrijven over habbo is wat ze zelf meemaken hun ervaring, die schrijven ze zelf neer, niet ik
en waarom weer als gast schrijven? zet toch gewoon je naam erbij als je kritiek hebt op mij.
dat is wel net zo eerlijk, of ben jij bang voor kritiek terug?
ik zei al habbo kan me gestolen worden, ik heb habbo niet nodig en het hoeft van mij ook niet te stoppen want wat zou ik er tenslotte wijzer van worden.
maar met al hun miljoenen wat er in geinvesteerd is had het toch wel beter gekunt zoveel beter dat er niet elke dag 20+ habbootjes gehackt worden, en kom me nu niet aan met eigen schuld dikke bult want dat is onzin.
er word nergens zo veel gehackt als op habbo, als je dan nagaat dat er 3 d chats zijn die geen miljoenen in hun programma investeerde en heel wat beter beveiligt zijn, dan vind ik het wassen neus ja, en al heb je nog 100 jaar kritiek, dan nog blijf ik bij mijn ervaring met habbo.
en er is niks mis met mij, dus die dokter heb je zelf nodig om je ogen eens goed na te laten kijken, bij mij gaat die vlieger niet op van horen, zien ,en zwijgen.
en wat de chatlogs betreft jet was te lam om ze in te kijken, want alles wegduwen is makkelijker dan maatregelen treffen.

bloemie
Berichten: 128
Lid geworden op: 07 mar 2005 01:14

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door bloemie »

en habbo beter worden? dat kan alleen als de rotte appels tussen staff uit zijn.
en ja ik hoop voor al die mensen jong en oud die habbo spelen dat het beter word.

stacey

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door stacey »

eej exclusief
habbo mag niet stoppen wand als je dan geld uitgegeven hebt dan ben je er mooi klaar mee daarom moet jij er voor zorgen dat habbo niej stopt...al vast bedankt..:P
en weet je een site waar je ubannen kan worden wand mijn broer is verbannen

puntjepanter
Berichten: 15
Lid geworden op: 30 sep 2005 12:36

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door puntjepanter »

Ik heb een dochter van 11 jaar, die heeft nu al meegemaakt dat haar meubels gestolen zijn, dit was haar eigen schuld maar ze is nu voor de 2e keer geband omdat ze fraude zou hebben gepleegd met paswoorden. Nu blijkt dat een hobba je er gewoon af kan kicken, je hoeft daar niet voor te schelden of iets van dien aard, ze kent het woord fraude niet eens. Ik heb meerdere emailtjes naar habbo gestuurd maar je krijgt geen antwoord, het ip adres achterhaald en dan kom je in 2 plaatsen terecht Amsterdam en Rotterdam maar de telefoonnrs die daar bij horen bestaan niet meer. Ik vind dat als je iemand een ip ban geeft dat je de credits terug behoort te betalen. Ik heb voor haar ook wel gesmst maar ik kreeg niet eens credits. Het zou leuk zijn als je tenminste antwoord kreeg van iemand van Habbo maar nee die worden letterlijk slapend rijk. Ik ben bezig zoveel mogelijk scholen van deze praktijken op de hoogte te stellen in de hoop dat Habbo ooit doodbloed. De telegraaf is trouwens een van de geldinners van habbo. misschien moet ik die maar gratis stenen naar hun antwoord nummer sturen, ik doe het tenminste gratis en er zijn zoveel stenen in nederland dan die minder dan 5 kilo wegen. :twisted:

queenfan
Berichten: 1414
Lid geworden op: 14 jun 2004 12:50

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door queenfan »

wat is in godsnaam HABBO :?: :?: :?:

Big-V
Berichten: 980
Lid geworden op: 04 sep 2005 21:02

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door Big-V »

wat is in godsnaam HABBO :?: :?: :?:
Een oplichtersbende.. te vinden op www.habbohotel.nl

:lol:.

Chanelfa
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 apr 2006 12:55

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door Chanelfa »

Mijn dochter van 8 en ik zijn gister druk bezig geweest op habbo. Meteen voor 10 euro spulletjes gekocht...no problem. Vandaag wilden we opnieuw inloggen; kan het niet omdat we voor altijd zijn verbannen wegens het stelen van wachtwoorden. Nouja???

Voor een ieder die zegt dat een ban goed is omdat je dan een regel hebt overtreden hoop ik dat zij eens zomaar een ban krijgen.....je logt goed uit en bij de volgende keer dat je inlogt heb je ineens een ban.

Contact maken met HABBO lukt niet; je komt eerst op een site waar je je problemen moet vermelden. Zodra je deze gegevens wil versturen komt er een melding dat ze "gesloten" zijn, en dat je het een andere keer weer moet proberen....nouja???

Het is leuk zolang alles goed gaat. Het gebeurt dus ook dat je ineens zonder reden nooit meer kan inloggen en dus je geld kwijt bent. Het is dan zeer moeilijk om hen te bereiken (is mij nog niet gelukt). En als ik de andere berichten van deze site lees dan heeft het ook geen zin om verhaal te halen bij HABBO. Ze negeren je gewoon en je krijgt je poppetje en spulletjes absoluut nooit meer terug (ook wanneer ze geen fout kunnen vinden; ze blijven bij hun standpunt).

Moppentappers
Berichten: 1372
Lid geworden op: 02 apr 2006 02:36

Re: Ban of gehackt

Ongelezen bericht door Moppentappers »

als je onterecht bent verbannen of bestolen en je kan er niet met habbo uitkomen kan je naar de politie.
als je onterecht verbannen blijkt te zijn krijg je zelfs een vergoeding in credits.
ik speel al meer dan 3 á 4 jaar habbo en heb nognooit een ban gehad
erg vreemd als jij dan precies na 1 keer inloggen al gelijk een ban hebt hé

Gesloten